קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא היה אמור להיות משהו LIKE.CO.IL?
    על ידי Stavxy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-07-2010, 18:47
  2. לא היה אמור להיות כמה ריסטוקים?
    על ידי אלון ג בפורום כסף ברשת
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-10-2009, 19:58
  3. חדשה] זה היה אמור להיות למישהי
    על ידי zms בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 19:15
  4. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 09:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

הכל היה אמור להיות טוב, מאושר אני כבר לא אהיה (19) - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי דעתי האישית, אם היא אמרה שהיא "משאירה ראש פתוח" זאת אומרת שאתה עדיין יכול לנסות.
    אבל תעיף מהלקסיקון שלך את ה"אולי תיתני לי עוד סיכוי איתך?" וכל הבכיינות הזאת..אתה לא יכול להתחנן לבחורה שהיא תרצה אותך..היא תרגיש שאתה יותר נשי ממנה.
    אני עוד שעה נפגש איתה בקניון לישר קו..

אני הולך להגיד לה ככה, שמעי כיף לי להיות איתך, ואת אחלה בחורה. אבל אני מחפש קשר רציני ,אני לא מתכוון ללחוץ עליך רק שתדעי שזה מה שאני מחפש, ואני באמת לא רואה סיבה להמשיך את הקשר הזה אם את רוצה להשאר רק ידידים, אני לא יכול להיות הפאפי שלך, וללכת רק לפי הראש שלך. יש עוד בן אדם שעומד בצד השני ואני לא מוכן שישחקו בי..
    אז אם את מוכנה לתת לנו צ'אנס בלי לחץ אני יותר מאשמח להשאר איתך בקשר, אם את רואה בי רק ידיד ולא יותר מזה אני לא יכול להשלות את עצמי.

נראה מה היא תגיד
    נערך לאחרונה על ידי matan19944; 24-01-2013 בשעה 13:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בדיוק! זה הראש שצריך להיות לך!
    אבל דבר קטן שאני רוצה להוסיף, ברגע שאתה מגיע לחלק הקטן של "אני לא יכול להיות הפאפי שלך וללכת לפי הראש שלך" תדע שעומדת מולך...בחורה.
    היא רגשנית יותר, היא פחדנית יותר והיא עוברת איזה 300 רגשות בשנייה כשאתה רק עובר את הרגש הראשון שלך...

לפני שאתה אומר דבר כזה, אתה צריך לבדוק ש"השטח יציב" ואפשר ללכת בו.
    הכוונה, אתה יכול להגיד "ממש כיף לי לדבר איתך ואני פתוח איתך ואת ממש כמו אחות קטנה בשבילי אבל...אני לא מחפש אחות קטנה, לא ממך. אותך אני רוצה בשביל קשר רציני ואני לא יכול להרגיש שמשחקים בי...אני מחפש משהו אחר בבחורות.." אתה מבין? אל תפיל עלייה את התיק, תגיד שבכלליות אתה לא אוהב להרגיש שמשחקים בך ואתה לא אוהב בכלליות להיות כלב של נשים.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 24-01-2013 בשעה 16:00.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

בדיוק! זה הראש שצריך להיות לך!
    אבל דבר קטן שאני רוצה להוסיף, ברגע שאתה מגיע לחלק הקטן של "אני לא יכול להיות הפאפי שלך וללכת לפי הראש שלך" תדע שעומדת מולך...בחורה.
    היא רגשנית יותר, היא פחדנית יותר והיא עוברת איזה 300 רגשות בשנייה כשאתה רק עובר את הרגש הראשון שלך...

לפני שאתה אומר דבר כזה, אתה צריך לבדוק ש"השטח יציב" ואפשר ללכת בו.
    הכוונה, אתה יכול להגיד "ממש כיף לי לדבר איתך ואני פתוח איתך ואת ממש כמו אחות קטנה בשבילי אבל...אני לא מחפש אחות קטנה, לא ממך. אותך אני רוצה בשביל קשר רציני ואני לא יכול להרגיש שמשחקים בי...אני מחפש משהו אחר בבחורות.." אתה מבין? אל תפיל עלייה את התיק, תגיד שבכלליות אתה לא אוהב להרגיש שמשחקים בך ואתה לא אוהב בכלליות להיות כלב של נשים.
    חח אתה לא מבין איך היה..
    בהתחלה באנו ישבנו וזה, הזמנו קפה, על ההתחלה היא עושה "יאללה שפוךך" וצוחקת.. אמרתי לה חכי נשמה לא רק בשביל זה נפגשנו.
    לא הלך כמו שתכננתי, התחלנו לדבר על זה אמרתי לה "שמעי מאוד כיף לי לדבר איתך, ועוד יותר להפגש איתך, ואני מחפש קשר רציני, ולא להיות הידיד הזה "
    היא אמרה שהיא לא מחפשת ידיד פאפי והיא לא בחורה כזאת, אבל פשוט בלי קשר אלי כרגע לא מתאים לה קשר זוגי.. אולי יתאים לה בהמשך, והיא לא סגורה בראש.

כל מה שתכננתי להציב לה אולטימטום אם לבחור את הקשר, פשוט שכחתי מכל מה שרציתי להגיד.. אמרתי לה "טוב אז ניקח את זה לאט" אבל רק תדעי מה אני מחפש, היא אמרה "מתאים חח"

זהו כל השאר דיברנו סתם על דברים מפגרים, בסוף קמתי שילמתי על שנינו. ואז היא התעצבנה היא אמרה שאם אני משלם זה הופך את זה לדייט, והפגישה הזאת היא לא דייט סתם פגישה.. אמרתי לה תבחרי איזה הגדרה שאת רוצה אבל גבר צריך לשלם.

זהו חח..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל הכבוד לך
    עצם זה שנתת לה הרגשה שפתאום שכחת על מה רצית לדבר, כאילו, היא התחילה עם "שפוך חחח" ואתה כולך באדישות שזה לא הדבר שכרגע יושב לך בראש, זה מצויין.

למה מצויין? כי היא מודעת לעניין שניסית לנשק אותה, היא דחתה אותך ועכשיו היא חושבת שאתה אוכל סרטים בראש ולא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתה והכל...אולי זה באמת מה שקורה לך בראש (עובדה שפרסמת אשכול על הבעיה) אבל תכלס, זה שאתה מראה על איפוק..זה כבר דבר טוב.

אם היא אמרה שהיא לא מחפשת קשר זוגי..אתה עדיין יכול, מבחינתי, לנסות להפוך אותה ליזיזה..היא לא חייבת להיות חברה שלך, אתה יכול פשוט להפגש איתה באופן קבוע ולתת לאינטימיות ולמשיכה שלך מקום בקשר איתה. כמו שאני עושה עם המון בנות.
    אתה פשוט אמור להגיד לה את המצב באמת - אתה נמשך אליה, אתה חושב שהיא מדהימה, גם באופי וגם יופי...והיא היא חושבת כמוך..למה לא לקחת את זה לשלב הבא? אני אומנם לא עשיתי את זה בצורה כזאת, אלה פשוט הכרתי בחורה, נמשכתי אלייה, קיבלתי ממנה סימנים שהיא בעניין ופשוט נישקתי אותה..אחרכך הסברתי לה שאני לא מחפש קשר רציני, אבל אין בזה שום קשר, אני עדיין נמשך אלייה ואני לא רוצה שנפסיק להפגש..וזהו! היא אחלה יזיזה

בסוף, טוב מאד ששילמת.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

כל הכבוד לך
    עצם זה שנתת לה הרגשה שפתאום שכחת על מה רצית לדבר, כאילו, היא התחילה עם "שפוך חחח" ואתה כולך באדישות שזה לא הדבר שכרגע יושב לך בראש, זה מצויין.

למה מצויין? כי היא מודעת לעניין שניסית לנשק אותה, היא דחתה אותך ועכשיו היא חושבת שאתה אוכל סרטים בראש ולא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתה והכל...אולי זה באמת מה שקורה לך בראש (עובדה שפרסמת אשכול על הבעיה) אבל תכלס, זה שאתה מראה על איפוק..זה כבר דבר טוב.

אם היא אמרה שהיא לא מחפשת קשר זוגי..אתה עדיין יכול, מבחינתי, לנסות להפוך אותה ליזיזה..היא לא חייבת להיות חברה שלך, אתה יכול פשוט להפגש איתה באופן קבוע ולתת לאינטימיות ולמשיכה שלך מקום בקשר איתה. כמו שאני עושה עם המון בנות.
    אתה פשוט אמור להגיד לה את המצב באמת - אתה נמשך אליה, אתה חושב שהיא מדהימה, גם באופי וגם יופי...והיא היא חושבת כמוך..למה לא לקחת את זה לשלב הבא? אני אומנם לא עשיתי את זה בצורה כזאת, אלה פשוט הכרתי בחורה, נמשכתי אלייה, קיבלתי ממנה סימנים שהיא בעניין ופשוט נישקתי אותה..אחרכך הסברתי לה שאני לא מחפש קשר רציני, אבל אין בזה שום קשר, אני עדיין נמשך אלייה ואני לא רוצה שנפסיק להפגש..וזהו! היא אחלה יזיזה

בסוף, טוב מאד ששילמת.
    חח כן נתתי לה הרגשה שזה לא הכי חשוב, ולא באנו לדבר רק על זה.. ושמתי לב שזה יצא לטובתי.

אבל שמע אחי, היא בחורה טובה כזאת מה זאת אומרת? היא נישקה פעם אחת בחיים שלה, היה לה חבר אחד וגם זה בקושי. אמנם היא חילוניה אבל היא ממש שומרת על עצמה מכיר תבנות האלה? לא עושה שטויות, אז ליזיזים לא נהפוך כנראה.
    הסיכוי הכי טוב שלי שאחרי שנפגש כמה וכמה וכמה פעמים אז היא כן תסכים לזרום איתי.

היא כיאילו ממש התבאסה ששילמתי, ואמרה פעם הבאה אני משלמת.. מה אני צריך לעשות? עד מתי אני אמור לשלם עליה?
    תודה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מעיין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם חושב על מה שהוא עושה אבל שיכור לא חושב על מה שהוא עושה להיזהר משתייה מרבה

אני לא רוצה לפגוע בך, אבל...העניין הבעייתי היום שרוב הבנות לא יודעות מה הן רוצות מהגברים ויוצא מצב ברוב הפעמים שהן משחקות בגברים...
    רציתי להגיד שגם את בטוח איי פעם שיחקת בגבר, אבל אני לא רוצה להגיד את זה בגלל שאני לא מכיר אותך
    בכל מקרה, בחורות כל הזמן משחקות משחקים וכל הזמן משחק בחם-קר כזה וזה פשוט מטמטם..תסכימי איתי שאם זה היה פשוט יותר לא היה צריך להקים תחום כזה מצחיק ומוזר שנקרא "פיקאפ"?
    ומה אמרתי ? לא אמרתי שבנות לא משחקות גם לנו לפעמיים יוצא לשחק ולא הזכרתי פה שרק בנים משחקים ... וכמו שאמרת אל תשפוט בן אדם שאתה לא מכיר
    יצא לי לשחק אם משהו כי לא הייתי סגורה על עצמי אם הוא באמת בן אדם שמתאים לי והחלטתי שנשאר ידידים ואנחנו ידידם טובים היום
    אני חושבת שהמשחק שלנו יותר בה מכיוון של ביטחון .. הבנת למה אני מתכוונת? התכוונתי שאנחנו יותר חושבות לפני כניסה למערכת יחסים

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mayanosh צפיה בהודעה
    ומה אמרתי ? לא אמרתי שבנות לא משחקות גם לנו לפעמיים יוצא לשחק ולא הזכרתי פה שרק בנים משחקים ... וכמו שאמרת אל תשפוט בן אדם שאתה לא מכיר
    יצא לי לשחק אם משהו כי לא הייתי סגורה על עצמי אם הוא באמת בן אדם שמתאים לי והחלטתי שנשאר ידידים ואנחנו ידידם טובים היום
    אני חושבת שהמשחק שלנו יותר בה מכיוון של ביטחון .. הבנת למה אני מתכוונת? התכוונתי שאנחנו יותר חושבות לפני כניסה למערכת יחסים
    בנים אפילו פזיולוגית יודעים מה הם רוצים, יש מטרה משיגים אותה. בנות מזיינות תשכל מערבבות רגש עם שכל בפיתה על לאפה.. ויום אחד אתה יכול להיות עם בחורה ויום אחר היא תשחק בך.

לזה הוא התכוון

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matan19944 צפיה בהודעה
    חח כן נתתי לה הרגשה שזה לא הכי חשוב, ולא באנו לדבר רק על זה.. ושמתי לב שזה יצא לטובתי.

אבל שמע אחי, היא בחורה טובה כזאת מה זאת אומרת? היא נישקה פעם אחת בחיים שלה, היה לה חבר אחד וגם זה בקושי. אמנם היא חילוניה אבל היא ממש שומרת על עצמה מכיר תבנות האלה? לא עושה שטויות, אז ליזיזים לא נהפוך כנראה.
    הסיכוי הכי טוב שלי שאחרי שנפגש כמה וכמה וכמה פעמים אז היא כן תסכים לזרום איתי.

היא כיאילו ממש התבאסה ששילמתי, ואמרה פעם הבאה אני משלמת.. מה אני צריך לעשות? עד מתי אני אמור לשלם עליה?
    תודה!
    קח את העניין של התשלום בצחוק.
    פעם הבאה שיוצא שמישהו צריך לשלם, תוציא את הארנק לפניה ותגיד לה "האא!!! הוצאתי את הארנק לפנייך! אני משלם " תהפוך את זה למשחק..אל תיהיה כבד.
    אם היא תיקח את זה רציני, היא תוציא את הארנק מבלי להתייחס אלייך כאילו אז תעשה לה "מה את כבדה? אם באמת כל כך חשוב לך לשלם..תשלמי, פשוט אני מרגיש נוח עם זה שאני משלם עלייך"

ציטוט נכתב במקור על ידי mayanosh צפיה בהודעה
    זה בדיוק הבעיה. "אני לא סגורה על עצמי" , לגברים אין מושג מה זה אומר. כשאנחנו רוצים בחורה, אנחנו יודעים ואנחנו "סגורים" על עצמנו. כשאנחנו לא רוצים בחורה אנחנו מראים לה שאנחנו לא רוצים ולא מנסה להשאר ידידים טובים ונחמדים...

ולא הבנתי מה קשור ביטחון? מה קשור ביטחון ללחשוב לפני כניסה למערכת יחסים? זה הגיוני לחשוב לפני זה, לא הבנתי איך קשור הקטע של הבטחון.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 24-01-2013 בשעה 22:47.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תשנה תגישה שלך לחיים.

לא קראתי תפוסט הזה כי אין לי זמן אבל עצם העובדה שאתה חושב שלא תהיה מאושר יותר כי איזה ילדה לא רוצה אותך זה אומר שהגישה שלך לחיים לא טובה והכל מתחיל ונגמר בגישה..אף בחורה בעולם לא רוצה מישו תלותי שחושב שאם היא לא תרצה אותו אז חייו נהרסו

תתחיל להעסיק את עצמך ולא יעלו לך מחשבות כאלה לראש.

מזה להעסיק את עצמך? לקום מהמחשב ולהפסיק לגלוש ב9גאג, להתחיל להתאמן, לגלוש, לצאת למסיבות, להשתזף..לחיות. כי ברגע שאתה חי אתה שם זין אם מישי רוצה אותך או לא רוצה אותך כי זה פשוט לא מעניין אותך כי ישך כ''כ הרבה דברים לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-01-2013 בשעה 00:19.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    תשנה תגישה שלך לחיים.

לא קראתי תפוסט הזה כי אין לי זמן אבל עצם העובדה שאתה חושב שלא תהיה מאושר יותר כי איזה ילדה לא רוצה אותך זה אומר שהגישה שלך לחיים לא טובה והכל מתחיל ונגמר בגישה..אף בחורה בעולם לא רוצה מישו תלותי שחושב שאם היא לא תרצה אותו אז חייו נהרסו

תתחיל להעסיק את עצמך ולא יעלו לך מחשבות כאלה לראש.

מזה להעסיק את עצמך? לקום מהמחשב ולהפסיק לגלוש ב9גאג, להתחיל להתאמן, לגלוש, לצאת למסיבות, להשתזף..לחיות. כי ברגע שאתה חי אתה שם זין אם מישי רוצה אותך או לא רוצה אותך כי זה פשוט לא מעניין אותך כי ישך כ''כ הרבה דברים לעשות.
    קודם כל תודה שהגבת פה, אבל אם היית קורא את כל הפוסט, ואת כל מה שהשתנה מאז אותו יום התגובה שלך הייתה שונה לגמרי, אבל לא חשוב.
    בקשר למה שאמרת, אני מתאמן בחד"כ 4 פעמים בשבוע, ועושה ריצות 10 ק"מ, ואני בכושר מצויין, אני יוצא לברים לשתות עם החברה שיש לי, אני חושב שאני חי
    פשוט לא תמיד קל להשים זין על בחורה, ולהעיף אותה לעזאזל אם היא לא זורמת איתך, זה קשה,
    ואני לא יודע אם אי פעם הרגשת אכזבה מבחורה, זה קשה וזה מוציא לך את החשק לחיות כרגיל. כי לנשים יש השפעה חזקה על גברים, אין מה לעשות.

בגלל זה מה שלמדתי מהמקרה שלי שעדיף לבנות מגננות, ולא להפתח מהר לבחורה, להיות זהיר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פשוט לא תמיד קל להשים זין על בחורה, ולהעיף אותה לעזאזל אם היא לא זורמת איתך, זה קשה,
    תאמת? אני חושב שרק לך זה קשה. אם בחורה לא שמה עליי, למה שאני ירצה לשים עלייה..?

כי לנשים יש השפעה חזקה על גברים, אין מה לעשות.
    יש מה לעשות, תשפיע עליהן חזק יותר ותיהיה השולט בעסק.

בגלל זה מה שלמדתי מהמקרה שלי שעדיף לבנות מגננות, ולא להפתח מהר לבחורה, להיות זהיר.
    גם אני למדתי לבנות מגננות אבל בצורה אחרת. במקום לתת לאישה את הלב שלי כדי שהיא תוכל לשבור לי אותו, אני נותן לה סקס, והיא מחזירה לי באותו הקלף.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect