נכתב במקור על ידי
sasisasi
ואו אתה מזכיר לי את דמות מסדרה אחת חחח.
תקשיב בחור, מה זה לעבור ברמזור אדום? פגעת במישהו? לא, יכולים לקנוס אותך? אני בספק, הפרעת למישהו? גם בספק.
זה שהדברים האלו מדאיגים אותך זה מראה שאתה חי בבועה שכדאי מאוד שתנפץ, תגיד לי אם זה לא בסדר אז מה אתה חושב על סוחרי סמים? על מדינות כמו לבנון שהכסף שלהם מגיע מסמים שחלקם אזרחי מדינת ישראל קונים בצורה לא חוקית? רצח עם במדינות באפריקה? מחלות כמו איידס? יותר מזה מה אתה חושב על האיסלאם הקיצוני שבגללו כל העולם נמצא בבעיות? הגרעין האירני? אנשים שחוטפים מחלות שאין להם תרופה? ילדים בעזה שגדלים עם AK47 ( סוג של רובה שמשתמשים בו בעיקר טרוריסטים )
יש כל כך הרבה בעיות בחיים, ורמזור אדום זה מה שמפריע לך?
אתה רוצה טיפ? לחיים טובים?
תתחיל להיות יותר קשוח ולא לדאוג ממה יקרה לנמלה המסכנה אם ידרכו עליה, אלא תתחיל להתעלם מדברים כאלו אחרת אתה תהיה לבד ומסכן כמו ילד קטן.
כמו שאמרתי לך לחדר כושר, תלך לאומנות לחימה יוציאו ממך זעם ודם בעיניים וקצת גבריות.
מצטער להגיד לך אבל אתה רכרוכי שחיי בבועה ובלי חיים חברתיים, זאת ביקורת ואתה צריך להתמודד איתה, איך? תתחיל לעשות שינוי, זה לא קל אבל זה עדיף מהמצב הנוכחי.
תתחיל לשמוע מוזיקה טובה, לא בטהובן או מוזיקת פלוצים, אם אתה באמת בעניין של שינוי רק rock&roll יעשה לך שינוי של ממש תתחיל לשמוע gunz n roses, aerosmith, led zepplin, radiohead, slash, zz top , skynyrd וגם ראפ לדעתי יעשה לך שינוי תתחיל לשמוע eminem ותבין מה זה עצב אמיתי לא רמזור אדום אלא מצב שבו בן אדם באמת מסכן עושה מהפך בחיים שלו, 50 cent,
DMX, Chamillionaire ועוד..
אין לך מספיק רעל תלך אפילו אולי לכושר קרבי, זה יוציא ממך הרבה רעל סמוך עליי.
תפסיק עם שטויות של עברתי ברמזור אדום או דרסתי חתול ככה החיים אין מה לעשות, וד"א אם אתה כזה שוחר שלום יש לי שאלה - אתה טבעוני?