קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-12-2010, 21:03
  2. מה רמת השחקן הכי גבוהה שלכם?
    על ידי Sh3xyMan בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-11-2010, 20:58
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2010, 19:05
  4. [פרסום] הבטחתי רמת כתיבה גבוהה? כנסו וורס חדש ..
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-06-2010, 19:34
  5. הימור מהיר מאוד.!אשקלון-רמת השרון עד 150 נק'
    על ידי E.B בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

רמת מוסריות גבוהה ..(18.3)

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

Post רמת מוסריות גבוהה ..(18.3)

אני לא ארשום בעילום שם ,לא רוצה "להתחבא" .

בכל מקרה , אני בן אדם עדין ורגיש ,אולי מנסה לא להראות זאת מבחוץ ,למרות שאני לא מצליח לפעמים ואפשר להגיד שהנסיונות האלו לא כל כך בעדי ,זה כאילו אני מנסה לשנות את מי שאני ..קצת מעציב אותי .

הדבר היותר מפריע לי בתור בן אדם לאחרונה ,זה שאני חושב פחות ,אני מדבר יותר ,יש פחות סינון בין מה שאני חושב למה שאני אומר,כי אני פשוט..אומר . לא נראה לי שחושב הרבה ,או אפילו עושה או מגיב . זה לא שאני לא מוטרד ,אני מאוד מוטרד . למה ? כי אני מודע לעצמי יתר על המידה אבל הרצון הזה להשתחרר בעקבות שנים שחסמתי מעצמי לדבר ,הייתי שתקן וחסר אנרגיות ,דכאוני שקשה לו פי 5 להפתח ,פתאום יש לו קצת את האומץ לעשות משהו ..אבל אני מרגיש שאני לא יודע איך להגיב לזה . וזה הורס אותי ..

למה ? כי כאשר אני מבצע דבר שלא הייתי עושה כלל לפני זמן שעבר ,לפני שנה,שנתיים ..שלוש לאחר מספר לא מועט של זמן ..אני מתחרט עליו ומייסר את עצמי . לדוגמא ,האמנם משהו שלא חוקי אבל אסביר - הייתי בדרכי לבית הספר ,כולל איחור והיה לי אדום (כהולך רגל) ומכיוון שמישהי חיכתה לי ,בנוסף שהמכוניות שנראו באופק היו רחוקות (הרמזור הזה לא מכוון טוב ,הוא מסוגל להיות ירוק למכוניות כאשר אין מכוניות כלל והולכי רגל צריכים להתייבש) ושאנו מאחרים ,פשוט חציתי באדום ,למרות שלא הכי הראתי באסה של למה עברתי על החוק או המוסריות האישית\חברתית ,בתוכי התחרטתי ולהגיד את האמת זה לא יצא לי מן הראש בשעתיים שלאחר מכן .

למה אני מייסר את עצמי ?
    למה על כל דבר או מעשה שעשיתי אני מתחרט ?
    למה אני כבר לא חושב לפני כל מעשה ? שבנוסף גם לפעמים מנע ממני לעשות או לדבר . אבל כרגע ? אני מרגיש שזה השתנה לרעה..אני השתנתי לרעה . התחלתי להתכווח יותר ועל סתם ..קיבלתי אנרגיות חיים חדשות אבל זה נראה שזה מדכא אותי מן הצד השני . לא בא לי על זה.

הכל כבר לא מאוזן .

כל יום זה רודף אותי..

ואל תטעו ,אני לא יורד על אנשים או משפיל ,אני בכלל לא כזה . אני גם לא מקלל ..

תודה למי שקרא !
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 24-01-2013 בשעה 15:30.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

גבר יש לי דבר אחד להגיד לך, אתה חושב שזה מפגר, או שטחי אבל אתה צריך להשתחרר אתה לחוץ מידי.
    תזרום עם דברים תעשה שטויות אל תהיה יבש, אז מה עברת באדום מה קרה? מה זה חוק ? לא כל החוקים טובים זה לא תורה של אלוהים..
    תפסיק להיות ביישן זה דבר רע, זה מונע ממך לעשות דברים, זה עוצר אותך, אתה צריך להביע את עצמך ולא לשתוק.
    כשהייתי קטן הייתי ילד שעושה בלאגן ואז השתנתי, נהייתי שקט יותר ומנומס יותר אבל מה אתה עושה ריגשי על רמזור מה אתה בחורה? מילא אם היית אומר דרסתי חתול...
    שמע תתחיל ללכת לחדר כושר ואומנות לחימה או כושר קרבי יכניסו בך קצת פלפל ותבין שאתה צריך לעשות מה שטוב לך ולא כל רגע לחשוב ולנתח דברים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחחחח עלק "עברתי באדום בתור הולך רגל" חחחח מצטער אחי, מצטער עם אני מעליב אותך אבל...אחי זה פאקינג רמזור אדום להולך רגל! על זה אתה נתקע בחיים שלך?
    אתה יודע כמה דברים לא מוסריים עשיתי בחיים שלי? אתה יודע כמה חוקים שברתי ואני ימשיך לשבור בחיים שלי? מה נסגר? Rules are made to be broken אין מה לעשות.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחח עלק "עברתי באדום בתור הולך רגל" חחחח מצטער אחי, מצטער עם אני מעליב אותך אבל...אחי זה פאקינג רמזור אדום להולך רגל! על זה אתה נתקע בחיים שלך?
    אתה יודע כמה דברים לא מוסריים עשיתי בחיים שלי? אתה יודע כמה חוקים שברתי ואני ימשיך לשבור בחיים שלי? מה נסגר? Rules are made to be broken אין מה לעשות.
    דווקא הרבה אנשים שהיו "משוחררים" מגיל מאוד צעיר לא יבינו את דברי כותב הפוסט.
    אני דווקא כן בא מהמקום שהייתי בדיוק כמוך, מה זאת אומרת כמוך? עד גיל 18 לא הייתי שותה לא הייתי מזיין הייתי כמו שאומרים ילד של אמא.
    ואז פתאום נפתח לפני עולם שלם, אומנם עולם לא טוב ומילד שככ מופנם ומנסה לעמוד בכללים פתאום לאט לאט נשבר למוסכמות של החברה, אני זוכר פעם אחת הברזתי מהמכללה נראה לי כמה ימים אכלתי את עצמי למה עשיתי את זה, עישנתי שתיתי, מודעות העצמית=מצפון.
    אין מה לעשות אחי לאט לאט את תתרגל ותבין שלא מכל דבר מתרגשים וזורמים עם החיים ושלא תבין לא נכון, אני לא השתנתי פשוט ידעתי איך להתגמש ולזרום עם העניין.
    ברגע שתכיר בתכונות שלך ובפגמים עם הזמן תדע לנתב את זה לטובתך.
    The Pod

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    גבר יש לי דבר אחד להגיד לך, אתה חושב שזה מפגר, או שטחי אבל אתה צריך להשתחרר אתה לחוץ מידי.
    תזרום עם דברים תעשה שטויות אל תהיה יבש, אז מה עברת באדום מה קרה? מה זה חוק ? לא כל החוקים טובים זה לא תורה של אלוהים..
    תפסיק להיות ביישן זה דבר רע, זה מונע ממך לעשות דברים, זה עוצר אותך, אתה צריך להביע את עצמך ולא לשתוק.
    כשהייתי קטן הייתי ילד שעושה בלאגן ואז השתנתי, נהייתי שקט יותר ומנומס יותר אבל מה אתה עושה ריגשי על רמזור מה אתה בחורה? מילא אם היית אומר דרסתי חתול...
    שמע תתחיל ללכת לחדר כושר ואומנות לחימה או כושר קרבי יכניסו בך קצת פלפל ותבין שאתה צריך לעשות מה שטוב לך ולא כל רגע לחשוב ולנתח דברים.
    ביישנות אכן עושה לי רע אבל כשאני מרגיש שאני ממש ההפך מלהיות ביישן ,אני מרגיש "פושע" חסר מעצורים . ומייסר את עצמי . כאילו זה לא אני ..הורגלתי להיות מוכנס בתוך עצמי .
    ולפעמים ההבעה העצמית שלי גורמת לרגשות לא רצויות כמו כעס ,אפילו לשווא כמעט . שכחתי לציין שיש לי די בעיה להבין את הסיטואציה כפי שהיא ומגיב ,אולי אפילו מהמותן ,וזה לא שאני רומס אבל תוקף ..ואחרי זה מצטער על זה . ישנה הרגשה של שני אנשים באדם אחד .
    תודה שענית .
    אתה לא מעליב אותי , זה בסדר אני מבין שברמה הפסיכולוגית ,הפרופורציה בין לעבור את החוק ,במקרה הזה לעבור באדום ,אפילו שזה להולכי רגל הפורופרציה שונה ממה שאני לוקח את זה ,נכון ישנו אדום ולמרות שהעברה שביצעתי יכולה להיות מוצדקת - הרמזור לא מכוון נכון ולא מתחלק לזמן נכון בין ירוק להולכי רגל ולמכוניות אבל עדיין אפילו שישנה ידיעה שמה שעשיתי לא הפריע לאף אחד אך עדיין הפריעה לי שעברתי באדום ,כי חוק זה חוק . אני לא יודע להסביר כל כך את ההרגשה ..
    וזו לא הפעם הראשונה,לא נולדתי אתמול ,אבל תמיד כשכן עברתי באדום (חס וחלילה במכונית) ,הייתה את ההרגשה הזו ,מחשבה מוסרית . אם אפשר לקרוא לה בדרך הזו ..
    תודה על התשובה .

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    דווקא הרבה אנשים שהיו "משוחררים" מגיל מאוד צעיר לא יבינו את דברי כותב הפוסט.
    אני דווקא כן בא מהמקום שהייתי בדיוק כמוך, מה זאת אומרת כמוך? עד גיל 18 לא הייתי שותה לא הייתי מזיין הייתי כמו שאומרים ילד של אמא.
    ואז פתאום נפתח לפני עולם שלם, אומנם עולם לא טוב ומילד שככ מופנם ומנסה לעמוד בכללים פתאום לאט לאט נשבר למוסכמות של החברה, אני זוכר פעם אחת הברזתי מהמכללה נראה לי כמה ימים אכלתי את עצמי למה עשיתי את זה, עישנתי שתיתי, מודעות העצמית=מצפון.
    אין מה לעשות אחי לאט לאט את תתרגל ותבין שלא מכל דבר מתרגשים וזורמים עם החיים ושלא תבין לא נכון, אני לא השתנתי פשוט ידעתי איך להתגמש ולזרום עם העניין.
    ברגע שתכיר בתכונות שלך ובפגמים עם הזמן תדע לנתב את זה לטובתך.
    נכון ,גם אני כזה ,הילד הטוב של אמא ,וזה לא שזה מבחירה , כנראה אני מהסוג בני האדם האלו ,ואולי חלק מן תכונות האופי שלי כבן אדם ואיך שעברתי את משך חיי בעברי ,הסביבה וכו' .
    ומה עושים אם לא יודעים מה טוב בשביל עצמנו ? אם להשתנות למצב הזה ,זה מרגיש קיצוני ,אם למצב הקודם זה סבל ,בסופו של דבר אני סובל מכל דבר שאני מנסה לשנות בעצמי ,צריך למצוא את האיזון ,השאלה מהו ?
    תודה .

שבת שלום לכולם !
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 25-01-2013 בשעה 13:14.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    אתה לא מעליב אותי , זה בסדר אני מבין שברמה הפסיכולוגית ,הפרופורציה בין לעבור את החוק ,במקרה הזה לעבור באדום ,אפילו שזה להולכי רגל הפורופרציה שונה ממה שאני לוקח את זה ,נכון ישנו אדום ולמרות שהעברה שביצעתי יכולה להיות מוצדקת - הרמזור לא מכוון נכון ולא מתחלק לזמן נכון בין ירוק להולכי רגל ולמכוניות אבל עדיין אפילו שישנה ידיעה שמה שעשיתי לא הפריע לאף אחד אך עדיין הפריעה לי שעברתי באדום ,כי חוק זה חוק . אני לא יודע להסביר כל כך את ההרגשה ..
    וזו לא הפעם הראשונה,לא נולדתי אתמול ,אבל תמיד כשכן עברתי באדום (חס וחלילה במכונית) ,הייתה את ההרגשה הזו ,מחשבה מוסרית . אם אפשר לקרוא לה בדרך הזו ..
    תודה על התשובה .
    תגיד, בן כמה אתה שאתה מדבר בצורה כזאת?
    נראה לי שאתה פשוט בן אדם ישר מידי\טוב מידי, אתה צריך לתת לעולם לסחוף אותך למקומות שלו ולא להילחם בכל דבר. תפסיק לנתח כל סיטואציה ולחשוב למה זה ולמה זה ולמה עשיתי את זה ומה יקרה...חלאס! אל תיתן למח שלך לעבד כל דבר. איך אפשר לעשות את זה? כנס לפורום אימון אישי ותבקש עזרה בנוגע לזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ואו אתה מזכיר לי את דמות מסדרה אחת חחח.
    תקשיב בחור, מה זה לעבור ברמזור אדום? פגעת במישהו? לא, יכולים לקנוס אותך? אני בספק, הפרעת למישהו? גם בספק.
    זה שהדברים האלו מדאיגים אותך זה מראה שאתה חי בבועה שכדאי מאוד שתנפץ, תגיד לי אם זה לא בסדר אז מה אתה חושב על סוחרי סמים? על מדינות כמו לבנון שהכסף שלהם מגיע מסמים שחלקם אזרחי מדינת ישראל קונים בצורה לא חוקית? רצח עם במדינות באפריקה? מחלות כמו איידס? יותר מזה מה אתה חושב על האיסלאם הקיצוני שבגללו כל העולם נמצא בבעיות? הגרעין האירני? אנשים שחוטפים מחלות שאין להם תרופה? ילדים בעזה שגדלים עם AK47 ( סוג של רובה שמשתמשים בו בעיקר טרוריסטים )
    יש כל כך הרבה בעיות בחיים, ורמזור אדום זה מה שמפריע לך?
    אתה רוצה טיפ? לחיים טובים?
    תתחיל להיות יותר קשוח ולא לדאוג ממה יקרה לנמלה המסכנה אם ידרכו עליה, אלא תתחיל להתעלם מדברים כאלו אחרת אתה תהיה לבד ומסכן כמו ילד קטן.
    כמו שאמרתי לך לחדר כושר, תלך לאומנות לחימה יוציאו ממך זעם ודם בעיניים וקצת גבריות.
    מצטער להגיד לך אבל אתה רכרוכי שחיי בבועה ובלי חיים חברתיים, זאת ביקורת ואתה צריך להתמודד איתה, איך? תתחיל לעשות שינוי, זה לא קל אבל זה עדיף מהמצב הנוכחי.
    תתחיל לשמוע מוזיקה טובה, לא בטהובן או מוזיקת פלוצים, אם אתה באמת בעניין של שינוי רק rock&roll יעשה לך שינוי של ממש תתחיל לשמוע gunz n roses, aerosmith, led zepplin, radiohead, slash, zz top , skynyrd וגם ראפ לדעתי יעשה לך שינוי תתחיל לשמוע eminem ותבין מה זה עצב אמיתי לא רמזור אדום אלא מצב שבו בן אדם באמת מסכן עושה מהפך בחיים שלו, 50 cent,
    DMX, Chamillionaire ועוד..
    אין לך מספיק רעל תלך אפילו אולי לכושר קרבי, זה יוציא ממך הרבה רעל סמוך עליי.
    תפסיק עם שטויות של עברתי ברמזור אדום או דרסתי חתול ככה החיים אין מה לעשות, וד"א אם אתה כזה שוחר שלום יש לי שאלה - אתה טבעוני?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

Owl, שאלה נוספת, אתה לפני צבא?

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

תגיד, בן כמה אתה שאתה מדבר בצורה כזאת?
    נראה לי שאתה פשוט בן אדם ישר מידי\טוב מידי, אתה צריך לתת לעולם לסחוף אותך למקומות שלו ולא להילחם בכל דבר. תפסיק לנתח כל סיטואציה ולחשוב למה זה ולמה זה ולמה עשיתי את זה ומה יקרה...חלאס! אל תיתן למח שלך לעבד כל דבר. איך אפשר לעשות את זה? כנס לפורום אימון אישי ותבקש עזרה בנוגע לזה.
    זה הרגל שעם השנים הורגלתי אליו,לחשוב לחשוב לנתח ולנתח .
    לשאלה האחרונה שלך,יש לי שנה פלוס מינוס עד אז .
    ואו אתה מזכיר לי את דמות מסדרה אחת חחח.
    תקשיב בחור, מה זה לעבור ברמזור אדום? פגעת במישהו? לא, יכולים לקנוס אותך? אני בספק, הפרעת למישהו? גם בספק.
    זה שהדברים האלו מדאיגים אותך זה מראה שאתה חי בבועה שכדאי מאוד שתנפץ, תגיד לי אם זה לא בסדר אז מה אתה חושב על סוחרי סמים? על מדינות כמו לבנון שהכסף שלהם מגיע מסמים שחלקם אזרחי מדינת ישראל קונים בצורה לא חוקית? רצח עם במדינות באפריקה? מחלות כמו איידס? יותר מזה מה אתה חושב על האיסלאם הקיצוני שבגללו כל העולם נמצא בבעיות? הגרעין האירני? אנשים שחוטפים מחלות שאין להם תרופה? ילדים בעזה שגדלים עם AK47 ( סוג של רובה שמשתמשים בו בעיקר טרוריסטים )
    יש כל כך הרבה בעיות בחיים, ורמזור אדום זה מה שמפריע לך?
    אתה רוצה טיפ? לחיים טובים?
    תתחיל להיות יותר קשוח ולא לדאוג ממה יקרה לנמלה המסכנה אם ידרכו עליה, אלא תתחיל להתעלם מדברים כאלו אחרת אתה תהיה לבד ומסכן כמו ילד קטן.
    כמו שאמרתי לך לחדר כושר, תלך לאומנות לחימה יוציאו ממך זעם ודם בעיניים וקצת גבריות.
    מצטער להגיד לך אבל אתה רכרוכי שחיי בבועה ובלי חיים חברתיים, זאת ביקורת ואתה צריך להתמודד איתה, איך? תתחיל לעשות שינוי, זה לא קל אבל זה עדיף מהמצב הנוכחי.
    תתחיל לשמוע מוזיקה טובה, לא בטהובן או מוזיקת פלוצים, אם אתה באמת בעניין של שינוי רק rock&roll יעשה לך שינוי של ממש תתחיל לשמוע gunz n roses, aerosmith, led zepplin, radiohead, slash, zz top , skynyrd וגם ראפ לדעתי יעשה לך שינוי תתחיל לשמוע eminem ותבין מה זה עצב אמיתי לא רמזור אדום אלא מצב שבו בן אדם באמת מסכן עושה מהפך בחיים שלו, 50 cent,
    DMX, Chamillionaire ועוד..
    אין לך מספיק רעל תלך אפילו אולי לכושר קרבי, זה יוציא ממך הרבה רעל סמוך עליי.
    תפסיק עם שטויות של עברתי ברמזור אדום או דרסתי חתול ככה החיים אין מה לעשות, וד"א אם אתה כזה שוחר שלום יש לי שאלה - אתה טבעוני?
    אני חיי בבועה בגלל שאני חש יסורי מצפון אחרי חציית מעבר חצייה באדום ? ברור לי שיש דברים חמורים ומה שעשיתי אפילו לא נחשב לשליש מזה אבל זו תחושה שלי ,תחושה טבעית . זה לא שאני מחליט , "אני רוצה להרגיש יסורי מצפון היום ,יאללה נעבור חוק כלשהו" ,אתה בטח חושב שאני לא מודע לכל מה שאמרת ,אז אני אתקן אותך ואגיד שידעתי זאת הרבה מלפני , בת דודה שלי נפטרה מסרטן בגיל 12 ,אני לא מבין מה חשבת לעצמך כשאמרת את כל אלו . אתה מדבר כאילו אני ילד . ראית את המספר הרשום בכותרת ? אני עוד שנה מחזיק M16 בידי ועולה על מדים .
    ומה אעשה , דרכתי בעבר על חילזון וחשבתי על זה 5 דקות . באמת שחשבתי עצב בגלל שגרמתי לסבל ..אולי אתה רואה את זה כפרט שולי ,אנחנו שונים . וזה לא שהתאבלתי עליו אבל זה לא שלא שמתי לב לעניין .
    ואין מה להצטער ,אני ממש לא נעלב מדברים שכנראה לא מחדשים לי ,האמנם זה כואב במקום מסויים שיש משהו שחסר ,ואכן צריך להיות שינוי , אבל לא שינוי קיצוני במי שאני ,כי זה מי שאני . האם ישנאו אותי על כך ?
    ולא שיש לי בעיה עם בטהובן או "מוזיקת פלוצים" אבל אני לא שומע את אלו , איך הסקת בכלל ? אני שומע הכל ,מזרחית היפ הופ ,רוק (לא מטאל) , R&B וראפ.
    ואני אסכם את כל זה בשאלה האחרונה שלך, לא אני לא טבעוני ,גם לא צמחוני.
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 25-01-2013 בשעה 16:54.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עכשיו שקצת יותר קיבלתי עליך רקע, יש לי שאלה נוספת-
    אתה מתכוון לשרת ביחידה קרבית?

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

עכשיו שקצת יותר קיבלתי עליך רקע, יש לי שאלה נוספת-
    אתה מתכוון לשרת ביחידה קרבית?
    תכננתי על גולני -
    אבל בעקבות לימוד הנדסאי חשמל (במידה ואצליח) אהיה תומך לחימה באיזו יחידה קרבית שארצה לצד הלוחמים . כעיקרון זה אמור להיות חיל חימוש אבל בינתיים אני שמעתי שזה מתפרס לצד יחידות קרביות שונות .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא מכיר שום תפקיד של הנדסאי חשמל שקשור לתומך לחימה חוץ מתפקידי קשר למיניהם, יש טכנאי קשר שאחרי על כל מכשירי הקשר בצבא שזה חשמל מין הסתם ויש את מכשרי הקשר המסווגים. זה נקרא תומכי לחימה אבל בזה שום קשר ללהיות לוחם קרבי.

למה שלא תלך בכל זאת על גולני?
    שירות ביחידה קרבית יכולה להפוך אותה לאדם שונה, בדיוק כמוני.
    כשהתגייסתי הייתי אומנם ביישן אבל היו בי המון כעסים ועצבים והיו לי בעיות עצבים בכל מיני צורות, כשהתגייסתי הכל השתנה. אומנם עוד נשארו בי בעיות עצבים אבל בצורה מאד מאד שונה מפעם.

לפי דעתי, שירות בתור לוחם יכול להיות בשבילך מדהים. אומנם זה לא יתן לך כמעט כלום לעתיד אבל כשתעמוד מול סמנכ"ל בראיון עבודה ותגיד איפה היית בצבא ומה עשית (אני אישית שירתתי ביחידה קרבית שאני לא רוצה לתת את שמה פה בפורום) אנשים מסתכלים עלייך בצורה אחרת לגמרי מאיך שהם מסתכלים על ג'ובניק מסריח שהתעסק בניירת בשירות שלו. לוחמים זה חבר'ה איכותיים איך שלא תסתכל על זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

גבר אין לי מה לומר לך חוץ מזה שאתה מתוסבך מהתחת, אתה מחפש פתרון במקום הלא נכון אולי כדאי לך ללכת לפסיכולוגית שתעזור לך...

מצד אחד אתה אומר שאתה לא טבעוני ולא צמחוני ובזה אתה תומך ברצח של חיות תמימות ושיעבוד של החיים שלהם למען המטרות שלך.
    אבל כשאתה דורך על חילזון אתה עצוב? אתה יודע שמנפחים לפרות את העטינים עם הורמונים ומרוב הגודל שזה גדל והכמות שאיבות יש מוגלה בחלב שאתה שותה?
    אתה יודע שמתעללים בחיות והם נולדות לשבי?
    עזוב את זה שאתה תומך ברצח לחיות, אתה אומר שאתה רוצה להיות קרבי? אתה חושב שלעבור באדום זה קשה ולהרוג בן אדם זה לא?
    באמת שאין לי מה לומר לך... אתה צריך לראות פסיכולוג לדעתי

לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

גבר אין לי מה לומר לך חוץ מזה שאתה מתוסבך מהתחת, אתה מחפש פתרון במקום הלא נכון אולי כדאי לך ללכת לפסיכולוגית שתעזור לך...

מצד אחד אתה אומר שאתה לא טבעוני ולא צמחוני ובזה אתה תומך ברצח של חיות תמימות ושיעבוד של החיים שלהם למען המטרות שלך.
    אבל כשאתה דורך על חילזון אתה עצוב? אתה יודע שמנפחים לפרות את העטינים עם הורמונים ומרוב הגודל שזה גדל והכמות שאיבות יש מוגלה בחלב שאתה שותה?
    אתה יודע שמתעללים בחיות והם נולדות לשבי?
    עזוב את זה שאתה תומך ברצח לחיות, אתה אומר שאתה רוצה להיות קרבי? אתה חושב שלעבור באדום זה קשה ולהרוג בן אדם זה לא?
    באמת שאין לי מה לומר לך... אתה צריך לראות פסיכולוג לדעתי
    תמשיך לשפוט ולנתח אנשים ,לפחות את זה אני לא עושה . ומאיזה מקום אתה מדבר ?
    ברגע שזה מתחיל בצורה הזו אני לא רואה סיבה שתמשיך להגיב פה . לא באתי שישימו אותי על "דוכן הנאשמים" באיזה פורום אינפנטילי .
    מצידי אפילו שתהיה האחרון שמגיב ,כי כנראה הנושא מיצה את עצמו כאן בפורום .
    אגב , אני לא יודע אם שמת לב אבל הדיבור שלך מתיפייף ,בתור מי אתה מדבר ? נראה לי ששאלתי אותך כבר..
    מצטער אבל זה פשוט ההודעה הכי פוגענית שראיתי ,אם מקודם התנצלתה אתה אמור כרגע לעשות זאת . ואני לא מצפה לסליחה ממך,אני לא מכיר אותך אבל אתה מדבר אליי כמו אל זבל .

שבת שלום ..
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 25-01-2013 בשעה 20:36.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

למה אני מייסר את עצמי ?
    לא מייסר את עצמך ולא נעליים... פשוט נמצא כמו רוב החבר'ה בגילך בעולם התחושות במקום להיות בעולם הביצועים.
    גש לכאן ופתח לוג אישי: http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=985

תציב מטרות ותעשה עם עצמך משהו.

אגב, מה שתיארת יותר מזכיר ביקורת עצמית לא בריאה מאשר מוסריות.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-01-2013 בשעה 20:31.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect