|
|
אל מי דיברתה אליי?
לגבי הדימוי האחרון של דניאל בגוב האריות.
זה סיפור מהתנך שמתסמך על זה שה' קיים .
אתה לא יכול להגיד לי להיכנס לגוב האריות כי דניאל בסיפור התנכי האמין באמונה שלמה עד שהיה לו אומץ להיכנס לגוב האריות כי ידע שיש לו שמירה אלוקית ואני בכלל חילוני לא שומר שבת אבל אני מאמין שיש בורא לעולם.
אני גם יכול להביא לך דוגמאות מטומטמות כמו שהבאתה ....איך אתה מסביר שבחור שעל סף גסיסה שהרופאים נתנו לו פחות מחודש הלך לרב והגידול יצא ממנו לחלוטין ?
אתה יכול לנסות להתחמק מן העובדות , אבל זה שאתה מעדיף להתעלם לא אומר שזה לא אמיתי.
WTF DUDE???
למה נראה לך שאני מדבר על סיפור מהתנך?? אני לא מתייחס לסיפורי אגדות. לך תצוד תנינים בידיים חשופות ותקבל את אותו המשל.
אתה נלחם כרגע עם אנשים שיש להם ידע על העולם ולא מסיפור אגדות, וידע זה כוח. אתה מציג את עצמך מטומטם, אז אתה תקבל יחס כזה. המקבילה ללאבד יד ע"י תנין, זה המקבילה לתגובות כמו "כרגע מה שיש בידיינו זה צד אחד מלומד שמנסה בכל כוחו להסביר בצורה הכי פשוטה את המציאות לאלו שענייהם סמאו אל מול הקידמה והנאורות."במילים אחרות, הוא אמר שיש פה צד אחד מלומד (אנחנו) שמנסה להסביר לצד אחר שחסר אינטיליגנציה (אתה כרגע). ברגע שהשוואת בין תהליך אורגני, לתהליך שהוא רנדומלי, אתה מוכיח זאת.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אביוגנזה.. אתה לא שמעת על זה..
אביוגנזה זה תהליך היווצרות חיים בצורה "ספונטנית".
אני אסביר את זה בצורה פשוטה כדי שתוכל להבין:
בכדה"א של לפני מיליארדי שנים היה את כל המרכיבים לחיים, חמצן וכל השאר, זה לא משנה מה באמת כי לא על זה נדבר..
עכשיו כשיש את כל המרכיבים, יש את היוצרים, היה תהליך כימי והוא יצר את הנותר, תא חד תאי, אתה יודע, הגוש הזה שרואים כשמסתכלים על דברים עם מיקרוסקופ..
עכשיו הזמן עבר דקה בערה, שנה עברה וככה, היו בעצם בכל העולם כבר תאים חד תאים ומתוך תהליך כמי של אבולוציה הם התפתחו לתאים דו תאים! אותו דבר רק שיש להם 2 תאים(הקטע הזה אגב, על התאים האלו זה חומר של כיתה ז).
והזמן עבר והם הפכו לתלת תאים, לרב תאים וככה המיליארדים עברו והיצורים התפתחו האבולוציה חגגה פתאום הגיע יצור שזוחל, יצור ששוחה, יצור שעף, יצור שהולך עברו מיליארדי שנים נוספים והנה אני כאן, מסביר לאדם שמאמין בישות כלשהי משהו שאם כל בני האדם היו חכמים היו מלמדים בבית ספר במקום שיעורי תנ"ך.
דילגתי על שלבים רבים אבל רק ככה אתה תבין את מה שהלך כאן, אם אתה רוצה באמת לדעת איך זה קרה בדיוק תתחיל לחפש ולחקור.
יום טוב.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 27-01-2013 בשעה 01:09.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לדעתי?
אין פה לדעתי יש מחקרים ויש השערות מדעיות שמגובות ע"י עוד מחקרים.
האדם הראשון נוצר באופן ביולוגי והתפתח באופן איטי מיצור חד תאי במשך מיליוני שנים.
האמונה שהאדם נוצר בצורתו הנוכחית היא לא רק נאיבית היא גם טיפשית.
תסביר לי באופן פשוט למה צריך האדם את אלוהים?
מה התרומה הממשית שלו?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הרגע איבדת גם רגל...
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
עד היום אין הוכחות, אבל זה כל מה שיפה. לך בדרכך.
אני לא יודע אם אין אלוהים..אני פשוט לא מאמין בו כי אין ראיות מבוססות לקיומו.