לא הספקתי לראות![]()
|
|
קשה לאכזב ברמאבל כי זה זה אחד האירועים הגדולים בשנה עם קונספט ענק.
המנצח הוא לא אחר מאשר סינה שהיו שמועות חזקות שהוא ייקח, הקרב רויאל ראמבל עצמו היה מעולה לקרת הסוף נשארו זיגלר, רנדי, רייבק, שיימוס.
זיגלר נכנס ראשון והפציץ בקרב אבל היה צפוי שלא ייקח כי הוא עדין עם המזוודה ואין מצב שיתנו לו לקחת חגורה אחת איתו לרסלמניה ולהתחרות על חגורה נוסף.
רייבק וסינה היו אחרונים ובאמת היה קשה לדעת מי מהם ייקח.
שוב קופי קינגסטון נכנס להיסטוריה בחזרה ממש ייחודית לזירה, העיפו אותו והוא נחת על טנסי ובעזרו הוא עמד על שולחן השדרים וחשב מה לעשות. בסוף הוא לקח את הכיסא של JBL שהיה שדרן באירוע ובעזרו חזר לזירה בלי להניח את שני הרגלים על הרצפה.
כריס ג'ריקו נכנס מספר 2 הפתיע את כולם בחזרה סודית והתחיל את הקרב עם זיגלר.
הראמבל השנה איכזב, כל הקטע שהראמבל עצמו היה בנוי ממתאבקים בהווה הרס טיפה את זה כאשר שנה שעברה הגיעו הרבה שלא היו ברוסטר וזה שסינה זכה בכלל עיצבן כי סינה בכללי יכול להגיע לרסלמניה בקלות גם בלי הזכייה ויכל לתת לדוגמא לאורטון שכבר לא מתקדם לאף מקום.
הקטע שרוקי לקח ברימאצ' היה צפוי מדי.
ספוילר:
צודק אבל רנדי לא מתקדם לשום מקום בשנתיים האחרון.... סינה בכל מצב היה מגיע לרסלמניה מול אלוף הWWE או טייקר כבר היה עדיף את רייבק.
רנדי מחוק מבחינתי כבר שנתיים לפחות.. אני פשוט לא אוהב לראות אותו יותר בזירה. הוא ממש מזכיר לי את RVD מTNA פשוט בא רגיל בלי תשוקה, עושה עבודה והולך הביתה.
הראמבל לא היה כזה מאכזב כי תחלאס לא הייתי בטוח אם שיימוס או סינה או רייאבק יקחו אפילו שאף אחד מהם לא היה אושר ענק בשבילי אבל אני פשוט יודע שאין מתאבק אחר שאני אוהב בWWE ורוצה שהוא ינצח....
בשנה הקודמת ולפניה היה הרבה יותר חזרות מעניינות אז מבחינת הראמבל הזה כשל מבחינת חזרות
מהרגע שסינה לקח את הראמבל ידעתי שרוקי ינצח
הסיום בין פאנק לרוק היה מותח ודי מפתיע האמתי
סינה מול רוקי ברסלמניה בקרב חוזר שבו סינה יקח את האליפות![]()
למה זוועה? תשמע אני רואה האבקות בערך מכיתה ה' ועד היום אני מעריץ אותו. כמה שאומרים שנותנים לו להיות ''סופרמן'' הWWE חי על סינה הוא מחזיק תחברה כבר איזה כמה שנים טובות ותאמין לי בלי סינה הWWE לא יהיה משהו אני מאמין שכשהוא יקח את האליפות ברסלמניה זוהי תהיה האליפות האחרונה שלו
מה שאני בטוח שיתנו לו להחזיק אותה די הרבה זמן
פאנק כבר בן 35
רייבק לא כזה בנוי לכל זה
למרות שגם סינה יחסית זקן, כשהוא יפרוש מי יחזיק את הWWE?
שיימוס?
אורטון?
נערך לאחרונה על ידי Display; 31-01-2013 בשעה 22:25.
שלא תבין אותי לא נכון הוא מתאבק טוב והוא לא סתם איפה שהוא נמצא ,אני פשוט לא אוהב מה שהוא מביא לרסלינג כל כך .... העובדה שאני צופה בו רק שמדובר בלסנר רוק ופאנק זה משקף הכל.. אני לא סובל לראות קרב שלו בראו וסמקדאון כי הוא פשוט צפוי.
הבן אדם משעמם, לא מחדש שום דבר בקרירה שלו... העובדה שרוב האנשים שאהבו אותו בעבר בשנים האחרונות לא אוהבים/שונאים אותו היום זה בגלל הסיבה הזאתי.
מתאבק חייב שינוי, הוא לא יכול להתקע עשור שלם על להיות רובוט. מתאבק נורמלי עושה לפחות פעם ב4 שנים פייס טרן או היל טרן.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 31-01-2013 בשעה 22:42.
תפסיק עם השטויות מתאבק ברמה שלו לא "נותן" לחברה לעשות מה שהם רוצים איתו, הוא מה שהוא עכשיו כי זה מה שהוא רוצה וזה מה שהוא אוהב וללא שום סיבה אחרת. זה לא הפריע לשום מתאבק לפניו ואחריו לעשות שינוי בקרירה שלו, היל טרן לדוגמא.
סינה אוהב את המצב שלו עכשיו ולא מוכן לעשות שינוי מסיבות עסקיות/אישיות או משהו אחר. אני מאמין שהוא אוהב מאוד את הדמות שהוא לקח על עצמו בשנים האחרונות והוא חושב שהוא מהווה דוגמה להערצה לילדים ובכלל לקהל במיוחד היום עם כל הקמפיין של Be A Star והוא יודע בברור שאם הוא יעשה היל טרן זה יפגע לו הרבה בדרך שלו לשמח ילדים ולשווק את הWWE.
שלא תחשוב שאני לא לוקח את זה כדבר רע אלא להפך אפילו להערצה פשוט אני מחפש מתאבקים שנושמים את העסק כמו שאני רואה בTNA ולא חברת האבקות שמתיימרת להיות "תוכנית משפחתית" כשמדובר בתוכנית אלימות ע"י בני אדם ולא דמויות מצוירות בTV אז לדעתי כל עניין הPG של הWWE פשוט פתטי ועלוב.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 01-02-2013 בשעה 03:42.
קצת התבאסתי.
הייתי בטוח שיהיה 30 מתאבקים טובים.
נכנסו די הרבה לוזרים שלא היה להם סיכוי.
לא יודע למה הייתי בטוח שדה שילד יכנסו ויעיפו את כולם(בהתחלה) עד שסינה או רייבאק או שיימוס יכנסו.
(קרה פעם עם cm פאנק ו2 העוזרים שלו). הקרב עם דה רוק הפתיע אותי אבל לדעתי סינה יקח ברסלמניה