קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כנות (נכתב על ידי Nadav Hazan)
    על ידי rodney1 בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 06-12-2012, 22:17
  2. [פרסום] הבמאי של הבורר שי כנות מספר איך נולד הרעיון לסדרה
    על ידי SaYGoDBaY בפורום הבורר
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 19:55
  3. האם אפשר לחיות עם 100% כנות נטו..?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 12:44
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 69

כנות

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ברירת מחדל כנות

בואו נהיה כנים.
    שכל אחד יגיד איפה הוא נמצא היום, מה הוא עושה, מהם הפחדים שלו, באיזה דברים הוא חושק אבל לא יכול להשיג ואת מה הוא כן יכול להשיג.

תשבו עם עצמכם שנייה ותהיו כנים ותגידו את האמת לאמיתה שלכם,
    אם אתם מאוהבים באיזה מישהי ולא מסוגלים לדבר איתה, אם אתם מרגישים חסרי ביטחון, אם אתם מרגישים מבוזבזים, וכמובן גם את הדברים החיוביים שאתם מרגישים כרגע על עצמכם.
    אבל אני לא רוצה לשמוע סיפורים מרגשים שיפה לכתוב אותם בספר,
    כמו, "הייתי ילד דחוי בחטיבה ואז אחרי שמישהי דחתה אותי לקחתי את עצמי בידיים והתנפחתי ועכשיו כולם מעריצים אותי ואני מגניב ומעשן weed בבוקר."
    גם אם אתם הולכים לחדר כושר אל תציגו את זה מגניב, תספרו את זה איך שזה.

מעניין אותי איפה כל אחד פה עומד מבחינת המצב האישי שלו, מבחינת פחדים, רצונות, ולמה הוא הגיע לפה בשביל הפתרון, ומה נראה לו שהפתרון שלו.
    בעיקרון תספרו כל מה שאתם רוצים על עצמכם מבחינת כנות, תהיו כנים עד הסוף, כל מה שאתם רוצים להגיד תגידו.

אם אנשים ישתתפו, אז אני גם אספר על עצמי.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 30-01-2013 בשעה 16:57.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תתחיל אתה, אתה זה שפתחת דיון על כנות לא? אז תהווה דוגמא ותיהיה כנה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תתחיל אתה, אתה זה שפתחת דיון על כנות לא? אז תהווה דוגמא ותיהיה כנה.
    בכיף אני רוצה...
    פשוט יש פה הרבה טרולים אז לא באלי לצאת דפוק, אם הדיון יילך טוב אני בכיף אשתף. אני בא בגישה טובה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    בואו נהיה כנים.
    שכל אחד יגיד איפה הוא נמצא היום, מה הוא עושה, מהם הפחדים שלו, באיזה דברים הוא חושק אבל לא יכול להשיג ואת מה הוא כן יכול להשיג.

תשבו עם עצמכם שנייה ותהיו כנים ותגידו את האמת לאמיתה שלכם,
    אם אתם מאוהבים באיזה מישהי ולא מסוגלים לדבר איתה, אם אתם מרגישים חסרי ביטחון, אם אתם מרגישים מבוזבזים, וכמובן גם את הדברים החיוביים שאתם מרגישים כרגע על עצמכם.
    אבל אני לא רוצה לשמוע סיפורים מרגשים שיפה לכתוב אותם בספר,
    כמו, "הייתי ילד דחוי בחטיבה ואז אחרי שמישהי דחתה אותי לקחתי את עצמי בידיים והתנפחתי ועכשיו כולם מעריצים אותי ואני מגניב ומעשן weed בבוקר."
    גם אם אתם הולכים לחדר כושר אל תציגו את זה מגניב, תספרו את זה איך שזה.

מעניין אותי איפה כל אחד פה עומד מבחינת המצב האישי שלו, מבחינת פחדים, רצונות, ולמה הוא הגיע לפה בשביל הפתרון, ומה נראה לו שהפתרון שלו.
    בעיקרון תספרו כל מה שאתם רוצים על עצמכם מבחינת כנות, תהיו כנים עד הסוף, כל מה שאתם רוצים להגיד תגידו.

טוב אני אתחיל. בדיוק היום נפצעתי ביד ואני עם קיבוע לא יכול לעשות איתה כלום בשבוע וחצי הקרובים שזה זין ענק.
    יש לי כבר יותר מחודש חברה שאני לא מצליח לאהוב והיא אוהבת אותי, היא לא נותנת לי ומתחיל להישבר לי הזין.
    אני מתוסכל מללכת למסיבה ולראות את כל הכוסיות ולראות את חברים שלי עם בנות ואני רוקד עם החבר'ה התפוסים, כשהמקסימום מגע נשי שלי באותו ערב זה עם איזה שמנה שצריך להעיף כדי לעזור לחברים. פאק זה מעצבן.
    הבטחתי לעצמי שאני לעולם לא אבגוד, כי יש לי מילה- אבל משום מה כל פעם שאני רואה בחורה חמודה אני רוצה שתרצה אותי. אני לא זורם איתן או משהו- אבל מגה חשוב לי שירצו אותי.
    אני כבר ברצינות שוקל להיפרד מחברה שלי, למרות שאם אני לא אשכב איתה אני ארגיש שבזבתי חודש וחצי, וממש ממש לא בא לי על זה.
    עוד משהו, שמתי לב לבעיה קשה אצלי- מהרגע שאני משיג מישהי יורד לי ממנה. תמיד באלי על התפוסות ואלה שלא רוצות אותי.
    זה דברים שליליים שאני חושב עליהם עכשיו.

יש לי מלא דברים שאני אוהב בעצמי אבל אני לא רואה טעם לפרט אותם. להפך, להסתכל על הדברים הלא טובים בי נותן לי מוטיבציה.

אחלה דיון, תהנו (:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח תום איך קשור הפציעה ביד? הרגת אותי...
    בכל מקרה, גם לי יש את הבעיה של אהבה ואין לי מושג מה לעשות עם זה...לא שזה מפריע לי כרגע, אבל זה מוזר.
    אגב, זה נשמע הגיוני שאתה רוצה שנשים אחרות ירצו אותך אפילו שיש לך חברה, הגיוני אפילו מאד, אבל הבאסה זה אי אפשר לעשות עם זה כלום...
    בקשר לחברה, אל תמשוך את הקשר שלך איתה רק כדי לזיין אותה כי זה מגעיל, זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות לבחורה. לזיין אותה ואז לזרוק? זה פשוט דוחה. אתה פשוט תצא גועל נפש.
    אהה וגמאני כמוך, ברגע שאני משיג בחורה, יורד לי החשק קצת...לא יודע מה לעשות עם זה גם חחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

הינה האמת עליי..

עד לא מזמן הייתי מכור לסוג סם כלשהו (אין צורך לפרט עליו, מי שיודע היה צריך לדעת), סם שפגע בחיי היום יום שלי באופן קשה מאוד, כל החיים שלי הייתי מתנחם במועדונים..אין מסיבה שלא הייתי, אין בקבוק שלא פתחתי, אין בחורה שלא הבאתי במועדון..כל זה? ומחוץ למועדון שוב חזרתי להיות האפס המכור, החיים שלי ביום יום התרכזו סביב הסם הזה בלבד, לא הייתי מסוגל להוציא רישיון, לא הייתי מסוגל ללמוד, לא לעבוד, שום דבר..פשוט שום דבר, (למזלי יש לי את הכסף מההורים ככה שלא הייתי תלוי בעבודה)..עם הזמן הסם התחיל לגמור לי את המוח..פניתי להמון אנשים שום דבר לא עזר..תמיד הייתי חוזר להשתמש, הייתי מראה לכולם שאני כאילו שם זין על הכל..שאני נהנה מהחיים..כל הפייסבוק שלי מוצף בתמונות ממועדונים..גרייגוסים שמפניות שתייה הכי יקרה שיש..כולם היו אומרים לי וואו וואו כל האנשים מסביבי..וכל זה? אני רקוב מבפנים..ידידות היו אומרות לי "וואו כמה בחורות יש לך בטח כמה זה כמה זה"..ולא, שום בחורה..חוץ מבחורות במועדונים? שומדבר, לא הייתה לי בחורה אחת במשך המון זמן מחוץ למועדון (ואני נראה טוב מאוד מאוד), המשכתי לפנות לאנשים ושום דבר לא עזר, המשכתי להשתמש בסם, הגעתי כבר למצב שאין לי קשר עם אחותי, עם חברים טובים, עם ההורים..רק הסם והחברים לסם..לא הייתי מתפקד, הייתי רואה אנשים מסביב חיים נהנים..הולכים לכאן הולכים לשם, יוצאים לפה יוצאים לשם..ואני והחברים לסם כל יום באותה מציאות, מציאות הסם, השנה האחרונה היא הקשה ביותר שהייתה לי.

כיצד נוצר השינוי? תאמינו או לא..אף אחד לא הצליח לעזור לי, לא קרובי משפחה, לא חברים, שום דבר..אפילו לא טראומות שקרו לי עם משטרות שבעקבותן חשבתי שאני בטוח אפסיק ולא..הגעתי לפורום הזה והכרתי פה שתי אנשים..שתי אנשים שהשפיעו עליי בצורה כזאת שאף אחד לא השפיע עליי מכל האנשים שהיו מסביבי, הם גרמו לי לעשות את השינוי -האמיתי-..לא עבר הרבה זמן מאז השינוי..והיום? אני חזק מתמיד..

אולי זה ישמע לכם כאילו אני מרים את האף..אבל היום אני במקום אחר לגמרי, כבר הצלחתי לבצע כמה מטרות שרציתי לבצע פול זמן ולא הצלחתי..שיפרתי את עצמי מאלף עד ת'..ומה הקושי שלי עכשיו? בתור בנאדם עצלן שהיה מכור לסם..כן קשה לי להוציא רישיון אבל אני עומד בזה, קשה לי להתאמן, אבל אני עומד בזה..לזיין מחוץ למועדון? גם את המחסום הזה הצלחתי לשבור מאז.

עזוב אתה סתם מתווכח עם מילים שאני אומר אתה נכנס לקטנות במקום לראות את התמונה הגדולה.
    אני לא מגיב לך יותר, פשוט ממליץ לך לקרוא עוד פעם ועןד פעם מה שכתבתי ולנסות להבין את זה ולהפנים.
    אני לעומת הרוב פה מבין מאוד במה שאני אומר. ואני לעומתך ולעומת חברייך היקרים פה גם מזיין, והייתי עם כוסיות, וכוסיות נמרחו עליי במועדונים כל כך הרבה פעמים, אם זה בשביל להכנס ואם זה בשביל להתחנף ואם זה כי אני פשוט תותח....תמשיך אם השאיפות הנמוכות שלך ולא תגיע לכלום.
    אני לא רוצה להשמע מתנשא אפס פולו..אבל גם עוד בתקופה שהייתי מכור לסם הזה, הייתי מזיין יותר ממך במועדונים..זה לא החוכמה כאן, מה שאני מנסה להסביר לך כבר הרבה מאוד זמן זה שההוכחה נמצאת אצלי מהסיבה הזאת - אני אחד שנראה טוב מאוד..כשהייתי מכור לסם לא היה לי שום מעמד חוץ ממראה לא היה לי כלום, פשוט כלום..ולא הבאתי אף אחת מחוץ למועדון..אחרי השינוי שעברתי ששוב קרה לא מזמן..צברתי לעצמי מעמד והרבה דברים והיום אני מסוגל בקלות להביא מישהי מחוץ למועדון.

גבר עם מעמד, וגבר ללא מעמד, הסיכויים שלהם ממש לא שווים, יכול להיות שהסיטואציה שלי קצת שונה, אבל אין מה לעשות..זאת עדיין הוכחה.

ואני חושב שכולם צריכים לדעת על זה - שתי האנשים שעזרו לי פה הם רודני וטיילר..שתי אנשים אדירים שעזרו לי לבצע את השינוי הכי גדול של החיים שלי ובזכותם אני מה שאני היום, אחד שנהנה מהחיים כמו שצריך ועומד במטרות שלו ולא משווה את עצמו כל הזמן לאחרים, נזכר מה הוא היה פעם ואיזה תותח הוא היום, אני חייב לכם הרבה.

(ואין לכם מושג כמה מהר הגעתי לאן שהגעתי עכשיו ואיך הדברים התהפכו בשניות)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 30-01-2013 בשעה 18:14.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    )
    כל הכבוד אחי...גאה בך באמת...
    רק הייתי רוצה שתהיה קצת יותר כנה בנוגע למה מפריע לך ומה אתה לא מצליח לעשות...אתה יודע על מה אני מדבר...(תנסה לכתוב לא בתור המשתמש פה בפורום אלא בתור אתה עצמך בצורה הכי טהורה)....(אני רציני)

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

כל הכבוד אחי...גאה בך באמת...
    רק הייתי רוצה שתהיה קצת יותר כנה בנוגע למה מפריע לך ומה אתה לא מצליח לעשות...אתה יודע על מה אני מדבר...(תנסה לכתוב לא בתור המשתמש פה בפורום אלא בתור אתה עצמך בצורה הכי טהורה)....(אני רציני)
    אתה רוצה לדעת מה מפריע לי? להלחם זה מה שמפריע לי..לקום כל בוקר ולהלחם..לפני קצת מאוד זמן הייתי בנאדם שלא היה מצחצח שיניים כי אין לו כוח ובאלו להשתמש בסם יותר עדיף..אין לך בכלל מושג מה השינוי הפנימי שעברתי, אם אתה בא להסתלבט אז עזוב..באמת עזוב אין לי טעם להמשיך לדבר פה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשיד ימין שלך מושבתת אז זה מבאס תתחת במיוחד שעברתי עכשיו טסט ואני לא יכול לנהוג בינתיים, או שאני לא יכול לעבוד וזה מבאס.
    ולא אמרתי שאני אזיין ואזרוק.
    אבל כן חשוב לי לזיין אותה, מה לעשות. אני בכל מקרה לא אפרד ממנה אחרי סקס אחד, אני לא בן זונה.
    אבל תכלס, אחרי שנשכב, אם יהיה איזשהו ריב... זה ששכבנו כבר יכול להטות את כף המאזניים, כי זה כן טיעון שיהפוך להיות בעד להיפרד.
    מקווה שהסברתי את עצמי טוב פשוט אני מנסה לחסוך במילים כואבת לי היד המזדיינת

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

התפוז המכני, וואלק אני מבסוט עלייך באמת אחשלי עשית לי טוב על הלב אחויה

לגבי הנושא - אין לי יותר מידי דברים לשתף איתכם...טוב לי בחיים אם המצב שלי כרגע.
    את המשברים שלי בחיים כבר עברתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

טוב דיברתי עם clock בפרטי...אני ממש לא רוצה פה וויכוחים.
    וגם אמרתי לו בפרטי, האשכול הזה הוא אשכול תמיכה סטייל,
    "אני פולו ויש לי ביצה אחת" - "אוהבים אותך פולו".

ברור לי שאנשים פה אוהבים להכנס לפילוסופיות, ולצאת מגניבים וגברים, ואוהבים לכתוב את המשפט הנכון, ואוהבים להגיד מה שצריך להגיד.
    אבל הייתי רוצה שתנסו להגיד את עכשיו, ובלי צורת סיפור של סרט.
    כי כל אחד יכול לקחת את סיפור חייו עד היום ולהוציא אותו סיפור מיוחד, אבל זה רק סיפור רגיל כמו של כולם סביר להניח.
    גם אלה שהיו דחויים והיה להם קשה, זה סה"כ לא הלך להם בבית ספר והם היו ביישנים והם לא הצליחו עם בנות והיו מבואסים מזה,
    תספרו את זה כמו שזה.
    ומה שיותר חשוב ממה שהיה פעם זה מה שיש עכשיו,
    "עכשיו אני רוצה אותה", "עכשיו אני מפחד לגשת אליה", "עכשיו אני רוצה את העבודה הזאת", "עכשיו אני חרמן ואין לי מי לזיין אז אני אקח קצת מרגרינה ואשים את זה על הדובי של אחותי הקטנה ואחמם את זה במיקרו".

לעניין,
    אני רוצה חברה רצינית ברמה שאתם לא מסוגלים להבין אפילו, באלי כבר מישהי שאני אהיה מאוהב בה....
    חחחח באלי לזיין מאהבה,, ואני רציני.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא יודע לאן אתה מנסה לחתור או לאיזה עומק אתה רוצה להגיע חחח אבל זה מה שיש לי להגיד..לא חסרים לי בעיות בחיים אבל אין להם קשר לפורום הזה גבר

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קבל לייק פולו
    אני חושב שכל כך רציתי להתאהב וחברה רצינית שבכלל לא חשבתי וזרמתי איתה לקשר רק כי רציתי משהו רציני... וזה הטעות שלי כי העובדה הפשוטה היא שאני לא אוהב אותה.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 30-01-2013 בשעה 19:15.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להגיד לך ראסמי, תום?
    אין לי מושג איך זה אמור בכלל להרגיש אהבה...
    כאילו, אני לא ישקר, קרו לי מיקרים בתיכון שנלדקתי על כמה בנות, כל פעם שהייתי רואה אחת הייתי משתגע ולא ידעתי מה לעשות..אבל זה עניין של כמה ימים וזה חולף.
    היום אין לי את זה יותר וממזמן לא נדלקתי על בחורה או התאהבתי במישהי..אין לי מושג איך זה מרגיש.

תכלס? אני לא יודע גם אם זה חסר לי באמת..אני לא חושב על זה יותר מידי

clockwork orange, סחתיין על הכנות באמת, וכל הכבוד שיצאת מהמצב הקודם והגעתי למצב הנוכחי =]

אני כמוך רודני אני גם חוץ מלהידלק על בנות בקטע של מת לזיין אותן לא הרגשתי מה זה באמת להתאהב... כלומר חשבתי שהרגשתי ככה כשהתאהבתי כביכול בילדה שהייתי מתכתב איתה אבל כשראיתי אותה במציאות הכל ירד בבת אחת...

מצד שני אני כן הייתי רוצה להיות בקשר שהוא יותר מסתם סטוץ עם מישהי שנראית טוב זה נראה לי כמו באמת חוויה אבל לרוע המזל זה לא קרה חח עד עכשיו נאלצתי להסתפק בסטוצים נטו, ושלא תחשבו שאני איזה סטוציונר תותח, פשוט זה דורש פחות השקעה ואני בעצמי בנאדם די עצלן, מודה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect