נכתב במקור על ידי PerfectBitch דבר ראשון זה יה בפה ודבר שני בחיים יותר אני לא שולח לך תמונות שאני מסטול אתה באמת תפסיק לעשות את זה בשבילי?! תוודהההההההה תודהההההההההה אאלוווהיייייייייייייםםםםםםםם
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil אתה באמת תפסיק לעשות את זה בשבילי?! תוודהההההההה תודהההההההההה אאלוווהיייייייייייייםםםםםםםם איזה שקרן באמא שלי אתה הייתה שמח שחשבתי עליך בכלל שאני מסטול אני זוכר איזה סמיילי שלחתה לי בוואט צ'אפ
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי LikeMe טוב תפסיק לשחק אותה מבוגר, אתה הורס ת'אווירה איזה אווירה? אביב הזמין את אורי השמן (כתיאורו של אורי) ואז התחרט והם דנים על ציצים של בנים אז איזה אווירה יש פה?
נכתב במקור על ידי dOrBh איזה אווירה? אביב הזמין את אורי השמן (כתיאורו של אורי) ואז התחרט והם דנים על ציצים של בנים אז איזה אווירה יש פה? //ציצים של בנים//
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי PerfectBitch איזה שקרן באמא שלי אתה הייתה שמח שחשבתי עליך בכלל שאני מסטול אני זוכר איזה סמיילי שלחתה לי בוואט צ'אפ סטלנון שלי אין לי ואטספ
נכתב במקור על ידי Sex Devil סטלנון שלי אין לי ואטספ מה לעשות שלא המציאו וואטסאפ בפלאפון של בזק
שמתי לב שהגענו ל 3 עמודים, שיא חדש
נכתב במקור על ידי LikeMe שמתי לב שהגענו ל 3 עמודים, שיא חדש אה ראיתי יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 30-01-2013 בשעה 22:41.
מי יכול להסביר לי מה זה מבחן פסיכוטכני?
נכתב במקור על ידי Sex Devil סטלנון שלי אין לי ואטספ
נכתב במקור על ידי PerfectBitch איןן לפלאפון החרא שליי מה לעשות....
נכתב במקור על ידי Sex Devil איןן לפלאפון החרא שליי מה לעשות.... נכתב במקור על ידי LikeMe שמתי לב שהגענו ל 3 עמודים, שיא חדש נכתב במקור על ידי dOrBh מה לעשות שלא המציאו וואטסאפ בפלאפון של בזק טוב מישהו ממכם חופר לי מהמשתמש האנונימי בפורום 4 צ'יין לליק מי אתה בחוץ אני לא חושד בך זה רק או אביב או דור פרטים בהמשך
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 30-01-2013 בשעה 22:45.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אה ראיתי יותר טוב אח בלב אתה חושד בי ? אין לך דיבור איתי
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 30-01-2013 בשעה 22:46.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch טוב מישהו ממכם חופר לי מהמשתמש האנונימי בפורום 4 צ'יין לליק מי אתה בחוץ אני לא חושד בך זה רק או אביב או דור פרטים בהמשך זה לא אני! אני עוזר לך לגלות מי זה!
נכתב במקור על ידי LikeMe אח בלב אתה חושד בי ? אין לך דיבור איתי אחי מה אין הבנת הנקרא לליק מי אתה בחוץ אני לא חושד בך נכתב במקור על ידי Sex Devil זה לא אני! אני עוזר לך לגלות מי זה! איך?
חוקי הפורום