נכתב במקור על ידי Sex Devil זה לא אני! אני עוזר לך לגלות מי זה! גם אניניניני
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי LikeMe גם אניניניני אותך אני סתם שונא אז ששששש
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil אותך אני סתם שונא אז ששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח איזה תותח אתה באמא שלי איזה יציאות
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי Sex Devil אותך אני סתם שונא אז ששששש מזה? למה? נכתב במקור על ידי PerfectBitch חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח איזה תותח אתה באמא שלי איזה יציאות מה אתה בעדו? פתאום זה הוא בפורום 4CHAN אני נקרע עליו
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 30-01-2013 בשעה 22:50.
נכתב במקור על ידי LikeMe מזה? למה? מה לא מובן בסתם?! עכשיו עצבנתה אותי בגלל שאתה לא יודע הבנת הנקרא
נכתב במקור על ידי Sex Devil מה לא מובן בסתם?! עכשיו עצבנתה אותי בגלל שאתה לא יודע הבנת הנקרא גם אני שונא אותך עכשיו ! ילד כפכפות
נכתב במקור על ידי LikeMe מזה? למה? מה אתה בעדו? פתאום זה הוא בפורום 4CHAN אני נקרע עליו חחחח מה הקשר הצחיק אותי ואביב החשוד העיקרי פשוט נותנים לחשוד הרגשה שאתה חבר שלו מה אתה לא מבין בחקירות
נכתב במקור על ידי LikeMe גם אני שונא אותך עכשיו ! ילד כפכפות וגם בגלל שהשם שלך מתחנן שיתנו לך לייקים ואתה לא מקבל אותם בגלל זה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch חחחח מה הקשר הצחיק אותי ואביב החשוד העיקרי פשוט נותנים לחשוד הרגשה שאתה חבר שלו מה אתה לא מבין בחקירות לא מבין, יש לי רגליים בשביל לא להבין בזה נכתב במקור על ידי Sex Devil וגם בגלל שהשם שלך מתחנן שיתנו לך לייקים ואתה לא מקבל אותם בגלל זה זה היה ניק סתם כי באלי למה שלך יותר טוב? sex devil מה הקשר לא הבנתי, יכאפה.
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 30-01-2013 בשעה 22:53.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch חחחח מה הקשר הצחיק אותי ואביב החשוד העיקרי פשוט נותנים לחשוד הרגשה שאתה חבר שלו מה אתה לא מבין בחקירות אולי אני עושה לך פסיכולוגיה הפוכה וגורם לך לחשוב שזה אני אבל בעצם זה לא אני?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אולי אני עושה לך פסיכולוגיה הפוכה וגורם לך לחשוב שזה אני אבל בעצם זה לא אני? כל צחוק יש טיפת אמת ..
נכתב במקור על ידי LikeMe כל צחוק יש טיפת אמת .. רגע אבל אתה לא מצחיק זה אומר שאתה שקרן?
נכתב במקור על ידי Sex Devil רגע אבל אתה לא מצחיק זה אומר שאתה שקרן? תהרוג אותי אני לא מצחיק, אני לא צריך להצחיק ילדים בפורום, אתה בטח ילד מחשב שמחפש בדיחות בשביל להצחיק ..
נכתב במקור על ידי LikeMe תהרוג אותי אני לא מצחיק, אני לא צריך להצחיק ילדים בפורום, אתה בטח ילד מחשב שמחפש בדיחות בשביל להצחיק .. לעעע זה באלי בטבעיות גם בחיים האמייתיים
נכתב במקור על ידי Sex Devil לעעע זה באלי בטבעיות גם בחיים האמייתיים אני בטוח שאתה דומה ליצור הצהוב הזה בתמונה שלך חחחח
חוקי הפורום