בזמן האחרון אני מתחזק בברסלב..רציתי לדעת מה דעתכם עליו? על האנשים שהולכים בזרם הזה ועל המנהגים שלהם..וכמה הוא נחשב רב גדול..ובאיזה רב אתם נוהגים ללכת? מעניין אותי איזה עוד יש
שבוע טוב![]()
בזמן האחרון אני מתחזק בברסלב..רציתי לדעת מה דעתכם עליו? על האנשים שהולכים בזרם הזה ועל המנהגים שלהם..וכמה הוא נחשב רב גדול..ובאיזה רב אתם נוהגים ללכת? מעניין אותי איזה עוד יש
שבוע טוב![]()
|
|
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אחי אשרייך שאתה בא לפה ושואל אחי!! אחי רבי נחמן אומר:
צְרִיכִין בְּכָל דּוֹר וָדוֹר לְשׁוֹטֵט וּלְבַקֵּשׁ וּלְחַפֵּשׂ מְאֹד
מְאֹד אֶת הַצַּדִּיק הָאֱמֶת בְּכָל מִינֵי חִפּוּשׂ בִּמְסִירוּת נֶפֶשׁ מַמָּשׁ,
כִּי עִקַּר הַחַיּוּת וְהַקִּיּוּם וְהַשְּׁאֵרִית שֶׁל כָּל יִשְׂרָאֵל וְכָל
הָעוֹלָמוֹת הַתְּלוּיִים בָּהֶם, הַכֹּל עַל-יְדֵי הַצַּדִּיק הָאֱמֶת שֶׁזּוֹכִין
יִשְׂרָאֵל לְבַקְּשׁוֹ וּלְחַפְּשׂוֹ בְּכָל מִינֵי חִפּוּשׂ בִּמְסִירַת נֶפֶשׁ
מַמָּשׁ עַד שֶׁמּוֹצְאִין אוֹתוֹ וּמִתְקָרְבִים אֵלָיו, וְעַל-יְדֵי זֶה זוֹכִין
לֶאֱמוּנָה וְנִתְבַּטְּלִין הַכְּפִירוֹת, וְעַל-יְדֵי זֶה זוֹכִין לִגְאֻלָּה
שְׁלֵמָה וּלְהָשִׁיר שֶׁיִּתְעַר לֶעָתִיד. אַשְׁרֵי הַזּוֹכֶה וּמְחַכֶּה
וּמִשְׁתּוֹקֵק לָזֶה בֶּאֱמֶת.
אחי וגם רבי נחמן אמר:
אָמַר, אֲנִי אוֹלִיךְ אֶתְכֶם בְּדֶרֶךְ חָדָשׁ שֶׁלֹּא הָיָה מֵעוֹלָם. אֵיךְ אֶפְשָׁר שֶׁלֹּא יַחֲלֹקוּ עָלַי מֵאַחַר שֶׁאֲנִי הוֹלֵךְ בְּדֶרֶךְ חָדָשׁ שֶׁעֲדַיִן לֹא הָלַךְ אָדָם בּוֹ מֵעוֹלָם, וְגַם הַבַּעַל שֵׁם טוֹב לֹא, וְשׁוּם בְּרִיאָה לֹא, וְאַף-עַל-פִּי שֶׁהוּא דֶּרֶךְ יָשָׁן מְאֹד אַף-עַל-פִּי כֵן הוּא חָדָשׁ לְגַמְרֵי.
אשרייך אחי !! אחי אם לא הבנת תשלח לי הודעה פרטית אח שלי בהצלחה !!
נערך לאחרונה על ידי ronenanach; 24-01-2013 בשעה 17:58.
נ נח נחמ נחמן מאוּמן
תודה אחי^^
וניסוח חדש- לא מזמן היתה כתבה בטלוויזיה שהרבה ברסלבים הם בעצם יותר עבריינים שחזרו בשאלה, ושהם אנשים מסוכנים..רציתי לדעת מה דעתכם עליהם?
ואם אתם לא בזרם שלו, במה אתם מאמינים? חבד?
אחי אל תאמין לטלויזיה... עובדה הם אומרים דברים רעים על כל התורה...ועל דת ישראל בכלל...
אחי גם אם יש חברים שהיו פעם עבריינים אז היום הם כבר עשו תשובה אחי והם בכלל לא מסוכנים ..
וגם רבי נחמן הוא היחידי שיכול לקרב אפילו עבריינים בתשובה !!
אחי כתוב בספר אב"י הנחל (מתוך מכתבים ששלח סבא ישראל התלמיד של רבי נחמן לנשיא זלמן שזר) :
בְּסוֹף הַקֵּץ שֶׁאָז יִתְגַּבֵּר הַסִּטְרָא אָחֳרָא מְאֹד, וַאֲזַי יִהְיֶה עִקַּר הַתִּקּוּן עַל-יְדֵי הַצַּדִּיק הָאֱמֶת שֶׁהוּא בְּחִינַת משֶׁה מָשִׁיחַ שֶׁדָּן אֶת הַכֹּל לְכַף זְכוּת, וּמוֹצֵא נְקֻדּוֹת טוֹבוֹת אֲפִלּוּ בְּהַנִּדָּחִים וְהָרְחוֹקִים בְּיוֹתֵר, וּמְעוֹרֵר הַטּוֹב שֶׁנֶּעֱלַם וְנִסְתַּר בִּמְקוֹמוֹת הָרְחוֹקִים מֵה' יִתְבָּרַךְ, וּמַעֲלֶה הַטּוֹב מֵעִמְקֵי עִמְקֵי הַקְּלִפּוֹת. שֶׁזֶה עִקַּר עֲבוֹדַת הַצַּדִּיק שֶׁמִּשְׁתַּדֵּל לְרַפְּאוֹת הַחוֹלִים בְּיוֹתֵר עַל-יְדֵי גֹּדֶל כֹּחוֹ שֶׁיָּכוֹל לַעֲשׂוֹת כֵּלִים וְצִמְצוּמִים נִפְלָאִים כָּאֵלֶּה בְּחָכְמָה נִפְלָאָה בְּאֹפֶן שֶׁיּוּכְלוּ לְהָאִיר גַּם בָּהֶם הַשָּׂגוֹת אֱלֹקוּת כְּדֵי שֶׁיִּתְקָרְבוּ גַּם הֵם, וְעַל-יְדֵי זֶה דַּיְקָא יִהְיֶה עִקַּר הַתִּקּוּן וְהַגְּאֻלָּה בַּקֵּץ הָאַחֲרוֹן.
אחי ואתה תמיד יכול לבקש מהשם אחי תבקש מבורא עולם שהוא ידריך אותך מה האמת אחי!!!
זה הדרך היחידה תבקש מהשם בשפה שלך שהוא יאיר לך את האמת אחי ויוליך אותך באמת וידריך אותך אשרייך אח שלי!!![]()
נערך לאחרונה על ידי ronenanach; 30-01-2013 בשעה 23:46.
נ נח נחמ נחמן מאוּמן