טוב רציתי לעלות דיון די חם על אחד המתאבקים שנחשבים להצלחה בשנה האחרונה, - דולף זיגלר.
קודם כול אני שמח שסופסוף העיף את ויקי, מהרגע הראשון הרסה אותו.
עבר הרבה מאוד זמן מאז שזכה בMITB ועדין החליטו שלא יפדה שלדעתי זה מהלך מעולה אבל שוב מזכיר את אדג' כי מתקרבים לצ'ימבר ויש לו עבר עם ויקי.
אני פוחד שזיגלר יפדה באלמינשן צ'ימבר כי זה היה צפוי אפילו שהיה כיף לראות את זה אני מציע משהו גדול ומפתיע יותר וכשאני אומר מפתיע אני לא דווקא מתכוון לפדיה על אלוף פצוע.
הייתי מציע שיפדה בתוכנית האחרונה או לפני האחרונה של ראו, הכוונה שלי לא פדיה בערב עצמו של ראו אלא פדייה שתכניס אותו לקרב משלוש ברסלמניה מול רוק וסינה.
מה יצא: מתאבק צעיר שיכול לקבל את הניצחון הגדול ביותר שהוא יכול להשיג בקרירה שלו מול אגדה כמו רוק והצלחה כמו סינה, כאשר רוק נלחם נגד מנצח הראמבל ומנצח הMITB.
אופציה שניה: מכוון שמבחינה תכנית MITB לא נמצא ברסלמניה ויש לו אירוע משלו כבר שנתיים אז זיגלר ילך לקרב ברסלמניה על אליפות העולם ויפסיד ואז בצורה מפתיע יכנס לקרב של רוק וסינה ויצטרף.
שתפו מה אתם חושבים על זיגלר, מה לדעתם היה איתו ברסלמניה, מה התוכנית למזוודה שלו?





ציטוט ההודעה


ספוילר: 


