ידידות = אתה סמרטוט ..
אסור ידידות להצהיר ישר לכל בת שאין לך ידידות אתה לא בא לשחק
יש לך "מכרות"
ידידות = אתה סמרטוט ..
אסור ידידות להצהיר ישר לכל בת שאין לך ידידות אתה לא בא לשחק
יש לך "מכרות"
|
|
אגב, הנסיון שלך להיות "חכם" ולשלוח לי ציטוט של מה זה אד הומינם מויקיפדיה, הרג אותי עכשיו מצחוק. באמת.
זה בדיוק אחד הדברים שמאפיינים את הנחיתות שלך.
כן כן, אני יודע. זה לא הניסוח זה הנקודה שניסית להעביר. אני חנון שנטפל לקטנות. יכולת להסביר את זה ולא לשלוח לי קישור כדי להיראות מגניב. סבבה. מקובל.
זה בדיוק הקטע. אתה לא באמת חכם ואתה לא באמת מבין דברים ברמה שאתה מנסה לצייר כאן כאשר אני תוקף את חוסר האונים שלך בדיון הגיוני. אתה יכולת באותה הצורה בדיוק לשלוח את המושג הזה לעצמך, כי אתה היית התותח מספר 1 בו לפני כשנה, מה שגרם לי להקרע מצחוק בכל פעם שהגבת.
בדיוק אותו דבר אפשר להגיד לבחור שעשה לך לייק, שמנסה לרדת על "הכת" שלי, כאשר הוא בעצמו מנתח דברים באופן פרימיטיבי להחריד. נשמע כאילו לפני שניה הוא למד מאיזה רוסי חנווץ איך עושים מהלך לוגי של ארועים ומשתמשים בזה כדי לרדת על היריב, והחליט לעשות קופי-פייסט להרצאה כדי להרגיש מתוחכם.
היו לי יריבים באינטרנט שהיו חכמים ממני. היו כאלו שבאמת הצליחו להכניס לי. הבעיה היא שהעליבות של שניכם כאן יחסית אליהם היא מובהקת עד כאב.
אבל כאב זה לא הרגש שאני חש כאן, אלא לעג לצחוק. בעיקר על כך שאתם פשוט לא מסוגלים לראות את זה. אתם חושבים שכן. אתם באמת בטוחים שכן.
אבל לא באמת.
אני זה שצוחק כשאני רואה תמונה שלך עם כונפה ואתה קורא לזה הצלחה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חח אתה שנים כבר לא נכנסת לפייסבוק שלי במטרה ברורה להתחמק מהאמת, שאני לא יוצא עם כונפות. אתה בעוד 100 שנה לא תשיג את הבחורות שאני יוצא איתן (אפילו עכשיו, ברגע זה, זה בפייסבוק!)
אתה מבין למה אתה מצחיק?
אגב התגובה האחרונה, להלן: ההדחקה שלך, זה רק סיבה אחת למה אתה מצחיק. בפועל זה רחוק מלהיות השיא.
זה שקר. אתה לא צוחק על כלום. אתה רק אומר את זה כדי לא לצאת מופסד בויכוח הזה. ברור לך שאין לך כלים להתמודד איתי אינטלקטואלית אז אתה זורק קקה שאתה מקווה שאני לא אכריח אותך לבדוק.
די לזיין תשכל. להגיד שחברה שלו כונפה זה לשקר לעולם.
לא אמרתי דוגמנית בינלאומית אבל היא לא כונפה (לא בא להעליב כן? חברה שלי גם לא דוגמנית.)
זה לא שאני קורא מאמרים שלך סניה או לומד את הדרך שלך, אבל ראבק, להגנס לפייסבוק שלו כדי לבדוק כמה הבחורות כוסיות או לא? במקום להיות הייטר תתעסק בעניינים שלך ובשיפור העצמי שלך. הוא מאמין במשהו ואתה לא. גם אני לא מאמין בשיטה שלו... יודע מה אני אתקן. לא התעמקתי בשיטה שלו והיא לא מעניינת אותי. תתעסקו בשלכם בלי השנאה המפגרת הזאת
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 03-02-2013 בשעה 01:27.
לא יודע למה, אבל תמיד הנושאים שהוא פותח עושים לי דודא עצבנית לGIF ידידותי:
![]()
חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.
רגע זה אשכרה סניה או סתם איזה טמבל שעושה העתק הדבק לסירטונים שלו??