קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. {הורדה} אליקו - אין עוד אוסף כזה 3 *אלבום*
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 13:57
  2. יש עוד מלבדו
    על ידי sequin בפורום ספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 23:28
  3. אין לי כוח פשוט אין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 23:25
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

כוח רצון, אין עוד מלבדו

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל כוח רצון, אין עוד מלבדו

אהלן חבר'ס,
    החלטתי לרדת מניהול...אבל בכל זאת אני ימשיך לגלוש קצת בפורום והכל..
    סתם רציתי לעדכן אותכם, אבל בלי כל קשר נתקלתי באיזה שהיא כתבה באתר MAKO על בחור שעבר מהפך.
    תקראו, תהנו, תפנימו ותקלטו שהכל, אבל הכל, תלוי בכם ורק בכם.

"הייתי ילד בן 14 ששוקל 120 קילו. זה לא משהו שאתה אוהב לראות"

מה גורם לילד שמן להחליט שהוא עושה מהפך, להוריד במשקל, להפוך למדריך כושר מהצעירים בארץ ולהמשיך לשנות את חייהם של אחרים? דביר אלנקרי מספר לנו על השינוי שעשה בחייו ומסביר מה החשיבות של הצבת מטרות בחיים

לאון קמלמן | mako | פורסם 29/01/13 08:32:46

"בקושי יש לי תמונות מהתקופה ההיא. אפילו את סרט הבר מצווה שלי גנזתי". דביר אלנקרי לפני ואחרי
    צילום׃ צילום ביתי, max digital

דביר אלנקרי הוא בן 25 בלבד וכבר יכול ללמד אתכם דבר או שניים על כוח רצון. דביר לא תמיד היה בריא כמו שור. "בתור ילד תמיד הייתי שמן", הוא מספר. "אני לא יכול להגיד לך שסבלתי מבעיות חברתיות כי באמת שהיו לי חברים טובים כל הזמן, אבל כשהייתי עם עצמי, כשהייתי מביט במראה לבד, לא אהבתי את מה שאני רואה. ילד בן 13-14 ששוקל 120 קילו זה לא משהו שאתה אוהב לראות. לא אהבתי להצטלם, לא הייתי נחשף ובקושי יש לי תמונות מהתקופה ההיא. אפילו את סרט הבר מצווה שלי גנזתי. אתה יודע, הוא 'נעלם באורח פלא' כשהייתי ילד".
    פשוט הזנחת את עצמך?
    "אז לא ידעתי את זה. הייתי יושב מול המחשב או על הספה מול הטלוויזיה וזולל כל היום, לא הבנתי אז בתור ילד למה אני שמן, כול הילדים היו עושים את אותו הדבר, דרך אגב זה נכון גם להיום. יש המון ילדים שמנים בישראל ואני עובד עם הרבה מאוד כאלה היום. עכשיו בדיעבד אני יודע שזה קרה כי לא עשיתי בכלל פעילות גופנית. הייתי רק מכניס אנרגיה לגוף ולא מוציא כלום. למזלי, אחי הבכור שי בדיוק סיים קורס מאמני כושר והיה מאמן בתחילת דרכו, הוא החליט לקחת אותי תחת חסותו, הוא הביא לי את הכלים ומשם כבר רצתי לבד".

לאן רצת? ספר לי מעט על התהליך
    "לקח לי בערך 6-7 חודשים להוריד 40 קילו. עשיתי את זה מהר מאוד יחסית, הייתי מתאמן 4-5 פעמים בשבוע. גם פעילות אירובית וגם אנאירובית. כל אימון ארך בין שעה לשעה וחצי. הייתי מתאמן על הכול במקביל. הייתי רץ 40 דקות ואז אימון כוח של חצי שעה בערך, ככה שגם הורדתי במשקל תוך כדי שבניתי שרירים וחיטבתי את עצמי. כמובן שגם אכלתי נכון ושיניתי את כל התזונה שלי. הפסקתי לאכול הרבה זבל שהייתי אוכל ופרסתי את הארוחות לשש ארוחות קטנות יותר ביום. החלפתי כל מיני פרוסות עם שוקולד בפרוסות עם קוטג', במקום לאכול 6-8 פרוסות לחם בארוחה אפשר להסתפק ב-2-3, וכמובן המון ירקות ופירות".

- פרסומת -

לא היו רגעים שנשברת? בסך הכל היית נער צעיר לאללה
    "תמיד האמנתי בעצמי אבל לא ידעתי בגיל ההוא האם אני אתמיד לאורך זמן. הייתי ילד. אמרתי שאני אנסה, אתחיל ונראה לאן זה יתגלגל. גיליתי שזה הולך לי טוב, ראיתי שאני יורד במשקל ושיש תוצאות אז לא התייאשתי, לא הפסקתי לרגע, התאהבתי בספורט, בפעילות, זה משהו שלא עשיתי לפני כן וזה הדליק אותי. כמובן שגם אחי הבכור מאוד עזר לי אבל בסופו של דבר זה רק אתה. זה גם מה שאני מעביר היוםלחברים שאני מאמן, בסופו של יום זה רק אתה מחליט האם אתה הולך לאכול בבית סלט או צ'יפס. אתה מחליט האם אתה רץ היום רק חמש דקות או את כל 40 הדקות על ההליכון. רק אתה מחליט את זה".

החלטת נכון. מה עשית אחרי שהגעת למשקל היעד?
    "אחרי שסיימתי את התהליך של הורדת המשקל העודף כבר הייתי מכור לגמרי לפעילות הגופנית, הייתי עושה כמעט כל יום פעילות, אפילו לפני בית הספר תופר איזו ריצה או אימון קצר, זה מאוד עזר לי גם בלימודים כי זה הביא אותי מלא אנרגיות לכיתה. ידעתי שאני רוצה להמשיך וללמוד להיות מאמן כושר. בגיל 16, שזה הגיל המינימאלי שאפשר ללכת ללמוד את המקצוע, נכנסתי לווינגייט וככה בין השיעורים בבית הספר, בימים ללא לימודים ובחופשות הייתי בווינגייט ולמדתי עם אנשים שגדולים ממני גם ב-20 שנה להיות מאמן כושר. כל כך רציתי את זה שסיימתי את הקורס בהצטיינות".

מה למדת מהתהליך הזה?
    "בעיקר זה הרעיון של כוח הרצון והצבת המטרות. היום בתור מאמן אני רואה אצל הרבה אנשים שאומרים שהם רוצים לרדת במשקל. רוצים אבל לא עושים כלום. או יותר טוב, שהם "צריכים" לרדת במשקל. צריכים כי האישה שלהם אומרת להם או כי הם יודעים שהם צריכים אבל עדיין לא עושים כלום בשביל זה. צריך לשנות את החשיבה הזו ל"אני הולך לעשות את זה!" עכשיו רק תיקח את הכלים מאנשי מקצוע כמו מאמני כושר ודיאטניות שייעצו לך ותעשה את זה".

"בכל פעם אני מוצא מטרה חדשה". דביר בריצת מרתון
    צילום׃ צילום ביתי

נשארו לך עוד מטרות לעתיד?
    "המון. אני רוצה להצליח בכל מה שאני עושה, ואת זה אני עושה תוך כדי הצבת מטרות. כרגע אני מתאמן לעשות את מרתון ירושלים עוד חודש, שהוא נחשב למרתון קשה בגלל העליות הארוכות והאינטנסיביות הגבוהה. כבר רצתי מרתון בעבר, את הראשון רצתי בגיל 22. גם כי הצבתי אותו בתור מטרה. אחרי שאני אסיים את המרתון הזה אני אמצא מטרה אחרת. ככה כל פעם למצוא מטרה חדשה".

איפה האנשים שרוצים לעשות דיאטה טועים היום?

"הם צריכים להבין שהכול בראש. כמו שאתה רץ מרתון, הדבר האחרון שאתה צריך להשים לב אליו הוא הרגליים. הן יכאבו גם ככה אז אין לך מה להקשיב להן. צריך להחליט בראש שזה מה שאתה רוצה וזה מה שאתה עושה. יחד עם זאת להבין שזו לא רק דיאטה זמנית. מי שחושב ככה יוריד מהר ויעלה פי שניים עוד יותר מהר. כשאתם מחליטים על שינוי זה שינוי אורח החיים ולא רק הירידה במשקל. כי אחרי הדיאטה, מה יהיה אז? מי ימשיך את זה? צריך לשמור על אורח חיים בריא לאורך זמן. זה לא משהו מזדמן. כשאנשים שרוצים להוריד במשקל יבינו את שני הדברים האלה הם יגלו שאין משהו שהם לא יכולים לעשות בחיים שלהם".
    (http://www.mako.co.il/men-mirror/fit...pId=1806317738)

תהנו.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ואם יש כאן מישהו שחושב שזה חרטה ועדיין...הוא לא מצליח להאמין..לפני שאתם אומרים משהו, כדי שתראו את זה:

עניין של כוח רצון: העלה 32 ק"ג בכוונה - ואז הוריד אותם

לפני שנה החליט מאמן הכושר דרו מנינג - שרירן ללא טיפת שומן - להפוך לשמן כדי להבין מה עובר על המתאמנים שלו. במהלך השנה הוא השמין 32 קילו, ואז הוריד את כולם כדי לחזור לעצמו ולהוכיח נקודה. אותנו הוא שכנע

זיו גוש | mako | פורסם 06/06/12 16:15:51

"הבעיה האמיתית זה הקושי המנטלי". דרו מנינג

יודע כל בעל כרס: להיכנס לכושר זה לא פשוט. זה דורש ממך לקום ממקום המרבץ החביב עליך, לנטוש את המאכלים האהובים עליך, להזיע, להתנשף, ועוד לא התחלנו לדבר על הזמן שצריך להשקיע כדי להתחיל לצמצמם היקפים. כל הסיבות האלה מספיקות כדי להכניס כל עצלן בר דעת לדיכאון.דרו מנינג, מאמן כושר אמריקאי בן 30, הבחין במצבי הרוח של המתאמנים שלו, אבל לא הצליח להבין למה הם כל כך מתקשים עם תכנית האימונים שלהם - אצלו הכושר בא בטבעיות, ולכן כל מי שהתקשה בכך היה שקול בעיניו לעצלן חסר תועלת. לפני שנה, החליט מנינג לצאת למסע של השמנה והרזייה כדי להזדהות עם אותם בעלי כרסים; הוא הפסיק להתאמן והתחיל לאכול אוכל משמין. את המסע הוא תיעד באתר שהקים לכבוד העניין: fit2fat2fit.
    - פרסומת -

כעבור שישה חודשים, מנינג השמין ב-32 קילו. מלבד לקילוגרמים העודפים אשתו דיווחה שהוא הפך להיות מנומנם, הפסיק לשחק עם הילדה שלהם או לעזור בבית. "הוא הפך להיות חסר ביטחון והתלונן כל הזמן שהוא נראה נורא", סיפרה.מנינג הודה שהעלייה במשקל הייתה קשה לא רק במובן הפיזי - זה שינה לו את כל החיים. "הדבר הכי גדול שלמדתי הוא שהקושי הפיזי הוא רק חלק קטן מהעניין. זה לא רק הדיאטה והאימונים. המפתח הוא הנושאים הרגשיים והמנטאלים, אלה בעיות אמיתיות לגמרי".אחרי שישה חודשי השמנה, מנינג נכנס לשלב השני של הניסוי שלו ונכנס חזרה לתכנית אימונים. היום, חצי שנה אחרי, הוא חזר לממדים הרגילים שלו: שרירן בלי טיפת שומן.מנינג טוען שהסיפור שלו נועד כדי לעורר השראה. מלבד לעובדה שהוא כנראה עושה מכל העסק גם כסף לא רע - הוא השיק עכשיו ספר בנושא - אנחנו בהחלט מסכימים איתו.

(http://www.mako.co.il/men-mirror/fit...fe1c731006.htm)
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-02-2013 בשעה 21:27.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

I'M MIRING

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

כוח הרצון של האדם חזק מספיק להשיג כל דבר שרק ירצה, אבל באמת ירצה לא רק יגיד שהוא רוצה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

העניין הוא פשוט - כל אחד יכול. השאלה היחידה אם באמת רוצים או שסתם מדברים באוויר.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איזה אחד מג'רזי שור היה פעם שמן
    היום הוא אלוהים

FOREVER MIRIN

איזה אחד שהכרתי בתיכון היה שמן בחטיבה כמובן שגם גיימר בתול שפתיים חסר ידידות שכל היום מביא ביד, הוריד במשקל עשה תספורת בתזונה התחיל לרקוד להתלבש בSWAG להשתז, וכו' ובתיכון כבר הביא לא מעט כוסיות
    בנאדם תותח פשוט, הכיר לי מלא בנות וגם בזכותו הכרתי איזה אחת שהייתי חבר שלה, ככה שמי ששמן פה שיוריד במשקל ויעשה את כל זה תאמינו לי אנשים יעריצו אתכם אפילו יותר מסתם כאלה כמוני ששיפרו את עצמם.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 04-02-2013 בשעה 22:47.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אינעל שורלק טיילר אחשלי לא הבנתי עדיין מה זה MIRIN תסביר

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ADMIRING

טיילר, למה סתם כמוך? גם שחיף שהופך לשרירי זה לא סתם שינוי! לדעתי האישית שחיף פחות באסה משמן אבל זה בערך אותו דבר זה קיצוניות לכאן או לכאן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בתור שחיף ישך יותר סיכויים להביא בנות מאשר בתור שמן
    הרבה יותר סיכויים

רוב הזיינים שאני הכרתי היו שחיפים

סבבה אחי אבל עדיין גם משחיף לשרירי זה שינוי גדול כמעט כמו משמן לשרירי בדרך כלל מי שצריך להוריד משקל קודם מוריד ואחרי זה מנסה לעלות "נקי" כדי להיות שרירי, אבל יש גם שחיפים מהיסוד כמוני שגם אחרי שהם מתנפחים ונהיים שריריים הם עדיין צריכים קצת חיטוב כדי להיראות סבבה, איך שלא תסתכל על זה זה שינוי גדול.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא אמרתי שזה קל אני בעצמי עכשיו בתהליך הזה וזה ממש לא קל ולפעמים אין לך כוח לזה אפילו (לי אישית מספיק לכתוב בגוגל ABERCROMBIE MODEL ואני הופך לסון גוקו)

אבל לדעתי שמן זה יותר קשה באופן כללי כי אתה אשכרה נחשב מכוער...שחיף לא נחשב מכוער אם יש לו פנים אסתטיות, שאתה שמן ישך 0 אסתטיקה וזה מתבטא בעיקר בלסת.

לדעתי שחיף שמן זה גרוע כמעט כמו שמן...כל עוד אתה לא שחיף שמן אתה לא נחשב מגעיל מדי לדעתי

זה שחיף שמן:

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 05:33.

זה לא כל כך שחיף שמן חחח זה יותר שמן מאשר שחיף וכן זה נכון שאם אתה שחיף אבל עם פנים סבבה אתה יכול להסתדר.

אגב אני לא יודע מה איתך אבל ראיתי את החתימה שלך חחח נשבע לך במה שאתה רוצה שפעם הייתי מהאלה ש"Cant bench the bar crew" חחחח עד היום אני צוחק על עצמי על זה.

אגב אני בשיא המשקל שלי לא הגעתי לגועל שהראית פה בתמונה (מה שכן כרס בקטנה תמיד הייתה לי ואני חייב למצוא דרך להיפטר ממנה XD)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 05-02-2013 בשעה 06:27.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מי שבתמונה זה מישו שלא מתאמן ורק טוחן תפוצ'יפס ושותה קולה...לא חוכמה

חחח אף פעם לא הייתי מהאלה שלא יכולים BENCH THE BAR גם בבנצ' הראשון שלי הוספתי משקל קטן
    אבל מה שכן בפעם הראשונה שדרכתי במכון כושר 5 חזרות של סקוואט רק עם המוט אולימפי הרגו לי תרגליים בצורה שלא יכולתי ללכת כמו שצריך הרגשתי נקבה ברמות (אבל על הזין שלי לפחות לא עשיתי רבעי סקוואטים עם ברכיים שגולשות 10 מטר קדימה כמו ילד כאפות)

זה כמה שהייתי שחיף!! לא שעכשיו אני סוס ששוקל 100 קילו על 5% שומן ויכול לעבוד בתור סלקטור אבל אני השתפרתי המון יחסית לזה וממשיך להשתפר..

שיבוא כבר היום שבו אני יפרסם תמונות של לפני ואחרי ואנשים יקבלו מוטיבציה ויקומו מהכיסא לשנות תחיים שלהם
    אם הייתי מסניף קריאטין ואפקות ניפוח כמו קוקה כבר הייתי מנופח אבל אני מעדיף להיות טבעי ורק לשתות אותה!!!!!!!!!!!!11111111111111

אפקות ניפוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח FUARRRK
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 07:18.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

im mirin fat shifim brah

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,208 | הודעות: 8,150,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect