קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] מה החובבנות הזו? כל מושגי עולם הפיקאפ.
    על ידי Xanax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-02-2011, 21:09
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 20:18
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 15:13
  4. לא רציתי לפתוח הודעה אבל נדפק לי המחשב..
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 16:12
  5. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

עולם הפיקאפ נדפק, אבל יש פתרון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל עולם הפיקאפ נדפק, אבל יש פתרון

שלום,
    לאט לאט אני מתחיל לראות יותר ויותר סרטונים של פארודיות על פיקאפ, המון מאמרים שהולכים כנגד זה, המון בדיחות וירידות כנגד אומני פיתוי.
    מצד אחד, אני מאד מסכים עם זה, כי כשאני שמעתי על התחום הזה לראשונה בחודשים הראשונים של הגיוס לצה"ל (לפני שלוש שנים כמעט) אני הסתכלתי על התחום הזה בצורה הכי מזלזלת ומגעילה שיש.
    אמרתי אשכרה "מי הגבר המטומטם שעד כדי כך נואש שיתחיל אשכרה ללמוד תורה שלמה לאיך להתחיל עם בחורה?"
    הרי, ברור שכדי להתחיל עם בחורה כל מה שצריך לעשות זה להתחיל איתה! מה זה להתחיל איתה? לדבר! פקה-פקה! אין פשוט מזה!

אבל העניין בפיקאפ הוא שיש אשכרה תחום שלם שכולו סובב סביב עניין ה "עקיצות" וה"חוצפה", כל גבר שמתייחס לבחורה בצורה טיפה טיפה מזלזלת ועקצנית ובעצם מהווה אתגר לבחורה, הוא אוטומטית מבדיל את עצמו משאר הגברים שמנסים להשיג אותה.
    יש כאלה שעושים את זה בצורה מטומטמת כמו בסרטון של סטס האומן פאאתוי, ואשכרה מעליבים את הבחורה ויש כאלה שעושים את זה בצורה נכונה, מפתה ומושכת.

מכאן, אני רוצה להגיע לנקודה.
    היום בכל מקום שתלכו אתם תראו איזה גבר מתחיל עם בחורה בצורה פיקאפיסטית מגעילה ובעצם משחק אותה איזה פלייבוי כזה או אחר.
    הבעיה היא שנוצר לתחום פיקאפ שם דוחה, טוב לא נכון להגיד "נוצר", כי מאז ומתמיד אני חושב שפיקאפ זה היה תחום דוחה.
    אני אישית חושב שנשים זה העם משלים אותנו הגברים. לא סתם אומרים "מאחורי כל גבר מצליח יש אישה שאומרת לו מה לעשות" כי הגבר הוא המאצ'ו שלא מפחד לדבר ולא מפחד לעשות טעויות, האישה זה המוח שמושכת בחוטים הנכונים ואומרת לגבר באיזה כיוון ללכת.

בגלל זה, אני חושב שכדי שאנחנו, החבר'ה המצליחים בתחום, צריכים להבדיל את עצמנו משאר הפיקאפרים המגעילים והדוחים.
    אנחנו לא רוצים להיות אנסים מגעילים שהולכים עם ראש קדימה ומחפשים להרים חצאיות או לאנוס מישהי על הבר, זה לא אנחנו.

אנחנו, המטרה שלנו זה להשתפר בחיים בכלל וזה גם מה שיביא לנו נשים.
    כדי שנבדיל את עצמנו וכדי שלא נזוהה על ידי נשים בתור פיקאפרים מגעילים, אנחנו צריכים להתנהג בצורה שונה.

כל השחקנים האלה, כל הפלייבוי למיניהם והפיקאפרים הם אנשים שפשוט מחצינים את עצמם ומנסים לשדר בכל הכוח שהם לא מפחדים מאף אחד.
    שלא תבינו אותי לא נכון, אין דבר רע בלשדר שאתה לא מפחד מאף אחד, אבל יש רע בלזלזל בבחורה כדי להשיג אותה. אני לא מקבל את זה ואני מבטיח לכל אחד ממכם שאם אני יתפוס מישהו מזלזל בבחורה כי ככה הוא למד מהפיקאפ, אני אישית יזיין לו תצורה. בכל כוונה שהיא.

פיקאפ זה תחום מעולה שאפשר ללמוד ממנו המון! אבל הדבר היחידי שלא מוסבר בו וגם הוא הדבר שכל הפיקאפרים למדו, זה לעקוץ את הבחורה באופן דוחה, להתייחס לנשים בצורה מגעילה, לחשוב שכל בחורה רוצה אותם ולא להתייחס לרגשות של בחורה ולא להתייחס לבחורה כמי שהיא ולחשוב שהיא סתם עוד איזה "זנזונת". לכל בחורה יש את האופי שלה ולכל בחורה יש את מי שהיא נמשכת אליו ואת ההעדפות שלה.
    אם בחורה לא מתרגשת ממכם ולא נמשכת אליכם, שלא תעזו לתת לה להרגיש זונה, זה לא אשמתה שאתם לא מושכים אותה וזה לא אשמתה שהיא לא רוצה אותכם, תמשיכו הלאה ותחפשו בחורה אחרת.

אז בכדי שנבדיל את עצמנו משאר האנסים למיניהם, תתחילו בזה שתפסיקו להשתמש בחיי היום היום במילים כמו "סגרתי בחורה", או "שמע אני נותן לה בערך 8..." או אפילו "שמע אני בוויב\מודה מטורף אחשלי..." כי אתם פשוט נשמעים מגעילים. בחורה זה לא משחק.

חוץ מזה, תפטרו מהפיקוקים המטומטמים האלה. נמאס לי לראות מכוערים עם כובעים שלא זה מתאים להם. נשבר לי הזין לראות חבר'ה שהולכים עם אייפון שיש מגן כזה שמאיר בחושך, לא רוצה לראות יותר כאלה שהולכים עם מוכפתרת שרק הכפתור הכי למטה מכופתר וכולם צריכים לראות כמה שהוא מזיע וכמה שהוא מגעיל (אמיתי לגמרי).
    מה זה לעזאזל "יש לאישה ציצי, אז גם אנחנו הגברים צריכים להבדיל את עצמנו מאחרים עם איזה פיקוק"?!?! מה אתם נורמלים?!
    אתם רוצים להבדיל את עצמכם מאחרים? תפתחו תפה שלכם, תנו לאחרים לשמוע את מה שיש לך לומר ותפטרו מהביישנות! ככה תבדילו את עצמכם מאחרים! לא בלילבוש איזה חולצה מפגרת עם ציור של ווליום שזז לפי המוזיקה!

עוד דבר, תפסיקו לפחד לפשל עם בחורות.
    תפסיקו לפחד לגמגם ולטעות במילים, תפסיקו לפחד לרעוד ולא לדעת מה לעשות עם הגוף...מה אתם חושבים שהבחורה לא מפחדת כמוכם? אתם חושבים שהבחורה לא נרתעת מזה שגבר זר פונה אלייה ומתחיל לדבר איתה? היא בעצמה לא יודעת מה לענות ומה לעשות!
    היא בעצמה לא יודעת אם הגבר שעומד מולה אומר את מה שהוא אומר כדי לזיין אותה או כדי באמת להכיר אותה!

אז תפשלו!
    אז תגמגמו קצת!
    אז תזיעו!
    אז תרעדו ותהיו אדומים!!
    נו אז?!! מה קרה? אתם אנשים, יש לכם רגשות ויש לכם פחדים, אל תפחדו מעצמכם, תחיו עם עצמכם כי ככה אתם וככה אתם צריכים להיות עוד 80-90 שנה! תכירו את עצמכם ותלמדו לחיות עם מה שהקיום נתן לכם!

לסיכום, זה לא פורום של אנסים, זה פורום של אנשים איכותיים שסך הכל פחות מצליחים עם נשים בחיים, וכדי להצליח בחיים אתם לא צריכים להיות אנסים ולזלזל בבחורות, כדי להצליח אתם צריכים להיות אנשים איכותיים, כאלה שנשים מחפשות באמת ולא איזה גועל נפש שמשפיל בחורות.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 02-02-2013 בשעה 15:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:41.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סבבה להגיד על בחורה שהיא שווה או כוסית או יפייפיה..אבל אני חושב שברגע שמשתמשים בקטע של הציונים (7 8 9) זה כבר נהיה סוג של הרגל ואתה מתחיל להרגיש כמו איזה אנס סדרתי..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אפשר גם לעשות משו שאני עושה ופשוט להיות ניטרלי...מצד אחד לא ללקק לה תתחת כמו חצי מהאנשים שהיא מכירה ומצד שני לא לנסות לצאת "אמן פעעעתוייי" ולחפש בה פאקים.

פשוט לתת לה יחס כמו שאתה נותן לכל הידידות והחברים שלך, הכי רגיל שאפשר. ואם אתה אוהב בה משו אז פשוט להחמיא יעני להיות כנה...אבל לא בצורה של אספרגר...אם היא באמת עושה משו מפגר אז וואלה אפשר לצחוק על זה אבל שוב לא כמו אספרגר

באמת שאין יותר פשוט מזה...אבל במקום להיות עצמם אנשים מעדיפים לקרוא טיפים של איזה קירח בישראפאג ולהאמין שהוא מזיין דוגמניות בינלאומיות בגלל שהוא אומר להן שהשיער שלהן נראה מזוייף או שהן שמנות ואז הן מתחילות יעני לחשוב "למה הוא לא מחמיא לי ויורד עליייייי???????? פאקקקקקקקקקק אני נמשכת אליוווווווווו"
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 04-02-2013 בשעה 23:13.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אולי זה הבעיה שלך... שאתה רגיל מדי.
    וואללה גמאני מתנהג עם כולן כמו עם כולם.... אבל אני פשוט מתנהג עם כולם כמו תותח (:
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 05-02-2013 בשעה 01:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect