אני יודע שחפרו על זה הרבה אבל אני כול יום באוטובוס ואני רואה מלא בנות וליפעמים יש לי חשק להתחיל אבל אני פשוט מפחד שלא יזרום או שיתקע או איך להתחיל ?
תוודה לעוזריים !
אני יודע שחפרו על זה הרבה אבל אני כול יום באוטובוס ואני רואה מלא בנות וליפעמים יש לי חשק להתחיל אבל אני פשוט מפחד שלא יזרום או שיתקע או איך להתחיל ?
תוודה לעוזריים !
|
|
אם לא תנסה, איך תדע שזה לא יזרום ויתקיע? תנסה, ותגיד לנו אחרכך איך היה.
אל תפחד, פשוט לך על כל הקופה ותקווה לטוב.
חוץ מזה, שאין שום דבר רע בלגמגם ולרעוד קצת ולהלחץ. זה רק מראה שאתה אמיתי ואתה נרתע מהבחורה אבל בכלזאת ניגשת אליה! זה מראה לבחורה שיש לך אומץ.
עריכה: רק עכשיו שמתי לב שזה אתה, תגיד לא הבנת מה שהסברתי לך שעות באשכול הקודם?
יש לך פאקינג חברה, למה אתה מחפש להתחיל עם בנות?!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-02-2013 בשעה 13:20.
או שבעצם זה יזרום והכול כי אני מכיר את עצמי אבל איך אני מתחיל איתה את השיחה ? איך אני ניגש אליה באמצע האוטובוס ?
לפתוח שיחה זה החלק הכי פשוט בלהתחיל עם בחורה..
אתה יכול לפתוח שיחה ע"י אפצ'י, אני רציני.
תנסה לגרום לעצמך להיכנס למצב שהמוח שלך יהיה חייב לצאת ממנו איכשהו.
תלך למישהי באוטובוס ותגיד לה "היי אני אופיר" זהו, עכשיו אתה תהיה מוכרח לאלתר משהו, אל תחשוב על זה מראש, פשוט תנסה ומה שיקרה יקרה, כל עוד לא תמות אז זה בסדר.
אבל איך אני הופך את השיחה למעניינת ? פתיחה ישירה או עקיפה ? למרות שבאוטובוס ניראה לי עדיף ישירה כי היא לא מצפה שמישו יבוא ויתחיל איתה באוטובוס ?
חחח אתה מצחיק אותי ...וניפרדנו !
שכח שנייה מפיקאפ ואמונות הפיתוי ופתיחות ומה להגיד ואיך להגיד.
פשוט תלך לבחורה, ותתחיל איתה, תן לעצמך קרדיט, תאלתר איך למשוך אותה ומה לעשות.
הבעיה האמיתית שלך היא לא שאתה לא יודע מה להגיד, אלא שאתה מפחד.
אם לא היה לך את הפחד הזה, אז פשוט היית הולך ומדבר ומה שהיה קורה היה קורה, אז צריך לגשת לבחורות ולהתמודד עם הפחד הזה, כשהוא ישבר או יהפוך למשהו אחר, אז אתה תרגיש ממש בנוח ותראה שבקלות תוכל לעניין בשיחה ולדעת על מה לדבר, ומפה תוכל גם ללמוד דרכים יותר יעילות להביא בחורות.
קודם כל תתמודד עם הפחד,
זאת הבעיה שאני דיי בטוח שרוב הפורום תקוע בה ולא רוצה להודות בה ו/או להתמודד איתה,
פשוט תיגש לבחורות שאתה נמשך אליהן ובצורה הכי ישירה תתחיל איתן, ותראה שאחרי תקופה קצרה יהיה לך פור על רוב הבנים בעולם הזה.
ברור שזה הפחד והכול אבל תן לי רק מישפט פתיחה טוב לשיחה ? שאני ידע מאיפה אתה התחלה ומשם כבר אני יזרום
אם אתה אמיץ, תלך לבחורה ותגיד לה "היי מה השעה" היא תענה ואז תגיד "ת'אמת לא מעניין אותי מה השעה פשוט רציתי לדבר איתך את פשוט יפה".
והמשפט לא קריטי אתה חייב להבין.
אתה יכול להגיד לה "מכירה סנייק, מה השיא שלך" יענו בהכי דפוק שיש בעולם ולפתח מזה שיחה.
תאמין לי שאף בחורה בעולם ברגע שתבוא לזיין אותה לא תגיד לעצמה "אני לא בטוחה לגבי המשפט פתיחה שלו אז נראה לי שאני לא אזדיין איתו".
בזמני (לפני הגיוס) הייתי ממש נסחף בזה,
הייתי הולך אני ואחי בד"כ, (הוא קטן ממני בשנה) ומתחילים עם בחורות בהיסחפות ממש, הייתי אומר לבחורות "ציצים יפה מאיפה את",
וזה סתם בשביל הכיף לא בשביל שייצא מזה משהו,
אבל אחרי שאתה עושה את זה הרבה וכל פעם מותח יותר ויותר את הקצה של הפחד שלך, אתה תראה שיהיה לך כל כך קל להתחיל עם בנות בכל מקום ולהגיד להן כל דבר.
יש לי רעיון בשבילך, אבל הפורום קצת ישנא אותי על זה, אם אתה רוצה רעיון פרקטי מה לעשות שלח לי הודעה פרטית.
תוודה אחי ושלחתי ..תענה
קיבלת תשובה.
נעול.