נכתב במקור על ידי
L E M O N
רק את האמת אמרתם?...
בדרך כלל בחורות אומרות לי שאני חתיך לגמרי. אבל יש לי בעיה עם הגוף שלי.
אני לא שמן בכלל בכלל (לפני איזה 4 שנים הייתי שמנמן), אבל יש לי דבר שנקרא "גניקומסטיה". אני בטוח שאולי לחצי מכם היה בגיל ההתבגרות מן גוש מוזר (לפעמים כואב) בפטמות שעבר אחרי כמה שבועות - חודשים. אז זהו, שלאחוז קטן מהאנשים שיש להם את זה, זה עובר אחרי שנה-שנתיים או בכלל לא עובר לעולם. כואב לי להגיד אבל יש לי את זה כבר יותר משנתיים...זה כבר לא כואב כבר הרבה זמן, זה כאב רק כשזה רק הופיע. אבל זה עושה לי פטמות שפיציות! על אימונים, הרזייה ושכיבות שמיכה כבר חשבתי. מסתבר שלא רק שזה לא עוזר, שכיבות שמיכה גם יזיזו את הגושים קדימה יותר.
זה לא נראה כלכך נורא, אבל לפעמים כשממש חם, הפטמות משתחררות ויוצאות ממש החוצה. לעומת זאת כשממש קר או כשיש צמרמורת ממשהו, יש מן עור ברווז בגוף, ואז הפטמות מזדקרות וזה לא נורא בכלל.
העניין הוא שאני רוצה להתחיל לפתח שרירים בגוף, לא בצורה אינטנסיבית ממש עם מכון כושר והכל...אלא כל יום קצת משקולות בבית, קצת ריצות, הרבה אימון על כפיפות בטן ושכיבות שמיכה...כל מיני כאלה. אבל הבעיה היא שזה גם מחמיר את הגניקומסטיה, וזה גם ממש מבאס אותי להתאמן ככה! אם זה היה יורד לי, הייתי עכשיו מתחיל להתאמן באושר..
יש ניתוח לזה. הוא עולה איזה 10 אלף שקל. אין לי סכומים כאלה. אין לי מהלעשות בינתיים. הלכתי לרופא והוא אמר לי שזה במצב ממש לא נורא, ושזה בטח יעבור בקרוב. אני מרגיש שזה לא יעבור. הוא שאל אותי "זה לא משתנה, קטן יותר?" ולא, זה אפילו לא שינה את עצמו קצת כבר הרבה זמן.
זה גורם לי להרגיש לא בנוח להוריד חולצה אפילו...זה ממש מעיק עליי. תחשבו שיש לכם גוף ממש סבבה לא שמן בכלל וגם לא שחיף מדי, ועל החזה הקשיח והשרירי שלכם יש לכם גוש די גדול, רך ומעצבן!!! זה אחד הדברים המציקים.
טוב זה היה אחד הדברים שהכי מציקים לי......
לגבי פיקאפ -
המצב שלי לא מדהים. אני בחור עם חוש הומור והרבה ביטחון עצמי בכללי. בפיקאפ לא היו לי הרבה תוצאות בינתיים.
מאז שעברתי ממש ממש לפני כמה שבועות פרידה שהייתה לי מאוד קשה, התחלתי להיכנס לקריאת חומר תיאוריה של פיקאפ באופן אינטנסיבי.
מאז הצלחתי רק להגיע לצרפתית עם ידידה. חוץ מזה כלום.
יש רגעים שאני מרגיש במצב רוח טוב, ואני אומר לעצמי שיש לי אומץ לעשות הכל עכשיו!!!
אבל תמיד ברגע האמת המצב רוח שלי לא משהו...ואז אני מרגיש שאין לי רצון ללכת ולהכיר בחורות.
אגב - אם את האמת אומר גם את הדברים הטובים,
אז יש גם המון דברים שאני אוהב בי. אני בטוח בעצמי לגמרי שאני בחור מעניין, חכם ומרתק לגמרי. מצחיק, רגיש אבל גם יודע לעמוד על שלי בהמון פעמים. תלוי באיזה סיטואציות מדובר, כי יש סיטואציות שבהן אני נמושה קטנה ומסכנה בלי עמוד שדרה. אבל כשזה מגיע לנושאים שממש נוגדים את העקרונות שלי, עמוד השדרה שלי מראה נוכחות כהוגן.
לגבי המראה שלי, אני מאוד מאוד יפה. פנים יפות, גוף נחמד. זה לא שאני נמשך לעצמי, פשוט ככה הרבה אומרות...