הפסד שלך brah.
הפסד שלך brah.
|
|
אני איתה כי כיף לי סבבה לי ונעים לי.
לא התאהבתי בחיים, אז מה? אני לא צריך לנסות קשרים רציניים?
אתה צודק בקטע של, פאק- הבחורה הרבה יותר אוהבת אותי מאשר אני אותה, וזה יכול לגרום לה להיפגע מאוד בסוף, ותכלס זה גם לא בריא.
אבל אני לא אוותר על משהו טוב שיש לי ביד בגלל ש"מה יקרה כשניפרד?" אנחנו ניפרד בסוף, אולי אפילו בקרוב... אבל לא צריך לחשוב על זה.
כשנגיע לגשר נחצה אותו... בינתיים תן להנות מהדרך.
לא אין מבין.
לשמור על אש קטנה או לבגוד, אני לא רואה שום הבדל.
גבר שעושה את זה פשוט משקר לעצמו שהוא רוצה את חברה שלו או אוהב אותה. אם הוא באמת היה אוהב אותה ורוצה אותה הוא לא היה "מוודא" שיש לו ריבאונד ברגע שהם יפרדו. לא היה איכפת לו מזה בגלל שהוא עסוק מידי בלאהוב את חברה שלו. אל תבלבל תמח.
אבל בדרך כלל עם יזיזות אתה מדבר איתן על הכל.. (ככה אני לפחות) מודה יש לי יזיזה שנראית סביר לא משהו מיוחד והיא זיון די גרוע זאת הסיבה שאני כמעט לא מתראה איתה אני רואה אותה לפעמים עם חברות כוסיות בתמונות ובלי בושה אני אומר לה תביאי את אחת החברות שלך נשב פעם חחחח ואנחנו זורמים עם זה וזה בא בצחוקים אז היא גם יענו כמו סוג של ידידה אני מדבר איתה על הכל וגם חופשי על בנות אחרות ועל הזין שלי שהיא גם תזדיין עם עוד 400 במקביל, רק שלא היה פה קשר רגיל... בהתחלה היא רצתה אבל הצלחתי להתחמק מזה יפה.. וזהו משם זה המשיך ליזיזות ואף אחד לא שאל שאלות.
אני ספציפית דיברתי לתום..שאמר "כשיש לך חברה אתה לא צריך בנות אחרות נקודה"..ולפי מה שהבנתי הוא לא אוהב את חברה שלו לפי האשכול שהוא פתח לפני איזה שבוע..
האשכול לא מדבר על אהבה על סתם אחת שמזדיינת איתך קבוע ויש לזה שם.."חברה"
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 08-02-2013 בשעה 04:06.
כשנתת לה את הנאמנות שלך אז זה לא משנה מה אתה מרגיש כלפיה. מילה זו מילה.
זה בעיה שלך שאתה נותן נאמנות למי שלא שווה נאמנות.
לא רואה את עצמי נותן נאמנות לאחת שהיא סתם עוד אחת בשבילי (ממה שתיארת פה לפחות זה נשמע ככה).
אם תמשיך לחלק נאמנות בקצב שסודנים מחלקים סמים בתחנה המרכזית אתה תמצא את עצמך במצב שלא יסתכלו עליך רציני. וזה ידפוק תשם שלך במעגלים חברתיים כאלו ואחרים.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:37.
על מה אתה מדבר?
אני מכיר אחד שהיה טמבל אחושרמוטה, היה בוגד בכל אחת שהוא איתה, אפילו הכניס מישי להריון והיא גם הלכה לעשות הפלה עם חברה שלה והבנזונה אפילו לא התקשר...אין לך מושג כמה אנשים היו חמים עליו.
בהתחלה כולם אהבו אותו, אח''כ לאט לאט זה התגלה מי הוא, שהוא לא רציני, שהוא חרא בנאדם, בנות התחילו -לשנוא- אותו, ובמדינה קטנה כמו ישראל זה עבר מפה לאוזן והוא מצא את עצמו במצב מאוד מאוד מעפן..
לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאם אתה בוגד וכולם יודעים שאתה בוגד, בעיקר באחת שיש לה "שם" במקומות כאלה ואחרים = אתה הופך לאחד שלא יאהבו אותו בלשון המעטה...
אפילו לי זה קרה, כשנפרדתי ממישי שלא רציתי איבדתי חצי מהמעגלים החברתיים שהיו קשורים לי אליה מהיסה הפשוטה שהיו לה מלא...נקרא לזה "תומכים" ובנוסף אני גם נראה די DOUCHEBAG מה שלא הוסיף במיוחד למעמד שלי. לא משו רציני, אבל אם לא הייתי נכנס איתה לקשר ונשאר ידיד שלה זה לא היה קורה...
כי כשאתה עם מישי שאוהבת אותך ואתה לא אוהב אותה ואתה נפרד ממנה בלי קשר לחיים זה יכול לעשות המון בלאגן. ואם היא רוצה להתאבד או להתחיל לקחת סמים או חרא אחר אתה בצרות. וזה קרה לי ולא פעם אחת.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 08-02-2013 בשעה 12:20.
קודם כל אני לא מתלונן על זה שנתתי לה את הנאמנות שלי. אם אני לא ארצה אני תמיד יוכל להיפרד ממנה, כרגע טוב לי איתה.
ולהפך, כשאני נותן את הנאמנות שלי זה משהו מאוד חזק, אני לא עובר על המילה שלי ויהי מה.
ולהגיד שאני מחלק את הנאמנות שלי זה מפגר... לוקח הרבה מאוד מאמץ כדי להרוויח ממני בלעדיות, פשוט כי אני לא כזה טיפוס של קשר.
אמממ תכלס מה שהולך בינינו זה סיפור וזה גם מערכת יחסים לא ככ רגילה... קודם כל היא נראית לא רע בכלל לטעמי, אבל זו לא הסיבה... אני חושב שהסיבה היא שאני באמת חסר ניסיון בקשרים רציניים, ואני רוצה ללמוד ולחוות חוויות אחרות שבאות כתוצאה מקשר ארוך טווח. יש בי עוד משהו שמאמין שאולי אני אתאהב בה, אבל כרגע אני באמת לא רואה את זה קורה.
בינתיים טוב לי ונעים לי, אבל כן יש לי הרבה צרות איתה והקשר שלנו מתחיל להיות רופף.