קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחח.... תודו שהסמל האישי שלי שולט!!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 21:45
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 15:19
  3. ווווווווואי היה שולט בטרמינל!
    על ידי KingpiN בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 00:35
  4. פתיחה חדשה לצבי הנינג'ה XD דבר שולט לגמרי!
    על ידי gForce בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 00:29
  5. חח שולט =] אחי מרשה לי לנגן בגיטרה שלו...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 13:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

הפחד שולט בכם ! תודו בו. - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

הפסד שלך brah.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    הפסד שלך brah.
    טעות.
    ברגע שאתה תעשה את זה אתה בסוף תשאר עם הזין ביד..אבל מה אכפת לי..תנסה בעצמך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    שאני יבין
    אתה נמצא עם מישי שאתה לא אוהב רק כדי לא לבאס אותה? למה אתה עושה את זה?

לא אומר שאתה צריך לבגוד בה אבל אתם חייבים להפרד...מנסיון אני אומר לך אם תמרח את זה היא ואתה תסבלו יותר וסתם בסוף תצא יותר חרא...
    פעם אחת הייתי בקשר עם אחת שלא רציתי (לא כונפה שמנה אבל מה שכן היא הייתה ילדה טובה כזאת ואני לא נמשך לכאלה ולא כיף לי איתן). נתתי לה צ'אנס כי היא ממש התחננה והייתה במצב מאוד רע בחיים שלה ולא רציתי אותה אבל אז לא ידעתי מה אני עושה ונכנסתי איתה לקשר.

זה לא היה כזה נורא בהתחלה ואפילו נהנתי, אבל אז הבנתי שאנחנו באים מעולמות שונים מדי, אנחנו לא מתאימים, כל מי שראה אותנו אמר לי את זה, היא רצתה שאני ישתנה ואני ניסיתי לגרור אותה לעולם שלי. מי שאומר שהפכים נמשכים כנראה בתול חרטטן מושפע מהסרטים שמעולם לא דיבר עם בחורה, זה ממש לא ככה במציאות.
    קיצר בסוף דיברתי עם ידידה הכי טובה שלי והיא אמרה לי משו שאנלא אשכח בחיים - "בחיים שלך אל תעשה את מה שעשית ותיפרד ממנה כמה שיותר מהר...כל שניה שאתה איתה אתה מחמיר תמצב ואני אומרת לך אתם באמת לא מתאימים". הנקודה היא שאם לא בא לך על מישי אל תיכנס איתה לקשר כי אתה יוצא יותר מניאק ממה שאתה חושב כי בסוף היא תגלה שלא בא לך עליה ויהיה המון בלאגן.
    אני איתה כי כיף לי סבבה לי ונעים לי.
    לא התאהבתי בחיים, אז מה? אני לא צריך לנסות קשרים רציניים?

אתה צודק בקטע של, פאק- הבחורה הרבה יותר אוהבת אותי מאשר אני אותה, וזה יכול לגרום לה להיפגע מאוד בסוף, ותכלס זה גם לא בריא.
    אבל אני לא אוותר על משהו טוב שיש לי ביד בגלל ש"מה יקרה כשניפרד?" אנחנו ניפרד בסוף, אולי אפילו בקרוב... אבל לא צריך לחשוב על זה.
    כשנגיע לגשר נחצה אותו... בינתיים תן להנות מהדרך.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מי שבוגד דביל. כשיש לך חברה, אתה צריך להשיג בנות אחרות ולשמור אותן על אש קטנה. בלי לבגוד. רק לפתוח אופציות. אם אתה רוצה מישי אחרת, קודם תיפרד מהחברה.

יש מבין?
    לא אין מבין.
    לשמור על אש קטנה או לבגוד, אני לא רואה שום הבדל.

גבר שעושה את זה פשוט משקר לעצמו שהוא רוצה את חברה שלו או אוהב אותה. אם הוא באמת היה אוהב אותה ורוצה אותה הוא לא היה "מוודא" שיש לו ריבאונד ברגע שהם יפרדו. לא היה איכפת לו מזה בגלל שהוא עסוק מידי בלאהוב את חברה שלו. אל תבלבל תמח.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז מה זה בדיוק קשר פתוח אם לא יזיזה?

מי שבוגד דביל. כשיש לך חברה, אתה צריך להשיג בנות אחרות ולשמור אותן על אש קטנה. בלי לבגוד. רק לפתוח אופציות. אם אתה רוצה מישי אחרת, קודם תיפרד מהחברה.

יש מבין?
    שילוב מוזר בין ידידים הכי טובים ויזיזים.
    אולי פעם היינו ידידים הכי טובים כי היה לה חבר>היא נפרדה ממנו>נכנסנו לקשר רגיל>משם זה התגלגל לזה.

אבל בדרך כלל עם יזיזות אתה מדבר איתן על הכל.. (ככה אני לפחות) מודה יש לי יזיזה שנראית סביר לא משהו מיוחד והיא זיון די גרוע זאת הסיבה שאני כמעט לא מתראה איתה אני רואה אותה לפעמים עם חברות כוסיות בתמונות ובלי בושה אני אומר לה תביאי את אחת החברות שלך נשב פעם חחחח ואנחנו זורמים עם זה וזה בא בצחוקים אז היא גם יענו כמו סוג של ידידה אני מדבר איתה על הכל וגם חופשי על בנות אחרות ועל הזין שלי שהיא גם תזדיין עם עוד 400 במקביל, רק שלא היה פה קשר רגיל... בהתחלה היא רצתה אבל הצלחתי להתחמק מזה יפה.. וזהו משם זה המשיך ליזיזות ואף אחד לא שאל שאלות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אני ספציפית דיברתי לתום..שאמר "כשיש לך חברה אתה לא צריך בנות אחרות נקודה"..ולפי מה שהבנתי הוא לא אוהב את חברה שלו לפי האשכול שהוא פתח לפני איזה שבוע..

האשכול לא מדבר על אהבה על סתם אחת שמזדיינת איתך קבוע ויש לזה שם.."חברה"
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 08-02-2013 בשעה 04:06.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשנתת לה את הנאמנות שלך אז זה לא משנה מה אתה מרגיש כלפיה. מילה זו מילה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה בעיה שלך שאתה נותן נאמנות למי שלא שווה נאמנות.

לא רואה את עצמי נותן נאמנות לאחת שהיא סתם עוד אחת בשבילי (ממה שתיארת פה לפחות זה נשמע ככה).

אם תמשיך לחלק נאמנות בקצב שסודנים מחלקים סמים בתחנה המרכזית אתה תמצא את עצמך במצב שלא יסתכלו עליך רציני. וזה ידפוק תשם שלך במעגלים חברתיים כאלו ואחרים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:37.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    לא זה לא ...
    אנשים יאהבו אותך במעגלים חברתיים בגלל שאתה אחלה גבר ואתה מגניב ואתה יודע לדבר...ואולי לא יקבלו אותך או ישנאו אותך כי אתה מעפן, מציק, חנון וכו..
    לא כי יש לך חברה....
    על מה אתה מדבר?

אני מכיר אחד שהיה טמבל אחושרמוטה, היה בוגד בכל אחת שהוא איתה, אפילו הכניס מישי להריון והיא גם הלכה לעשות הפלה עם חברה שלה והבנזונה אפילו לא התקשר...אין לך מושג כמה אנשים היו חמים עליו.

בהתחלה כולם אהבו אותו, אח''כ לאט לאט זה התגלה מי הוא, שהוא לא רציני, שהוא חרא בנאדם, בנות התחילו -לשנוא- אותו, ובמדינה קטנה כמו ישראל זה עבר מפה לאוזן והוא מצא את עצמו במצב מאוד מאוד מעפן..

לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאם אתה בוגד וכולם יודעים שאתה בוגד, בעיקר באחת שיש לה "שם" במקומות כאלה ואחרים = אתה הופך לאחד שלא יאהבו אותו בלשון המעטה...

אפילו לי זה קרה, כשנפרדתי ממישי שלא רציתי איבדתי חצי מהמעגלים החברתיים שהיו קשורים לי אליה מהיסה הפשוטה שהיו לה מלא...נקרא לזה "תומכים" ובנוסף אני גם נראה די DOUCHEBAG מה שלא הוסיף במיוחד למעמד שלי. לא משו רציני, אבל אם לא הייתי נכנס איתה לקשר ונשאר ידיד שלה זה לא היה קורה...
    כי כשאתה עם מישי שאוהבת אותך ואתה לא אוהב אותה ואתה נפרד ממנה בלי קשר לחיים זה יכול לעשות המון בלאגן. ואם היא רוצה להתאבד או להתחיל לקחת סמים או חרא אחר אתה בצרות. וזה קרה לי ולא פעם אחת.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 08-02-2013 בשעה 12:20.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    על מה אתה מדבר?

אני מכיר אחד שהיה טמבל אחושרמוטה, היה בוגד בכל אחת שהוא איתה, אפילו הכניס מישי להריון והיא גם הלכה לעשות הפלה עם חברה שלה והבנזונה אפילו לא התקשר...אין לך מושג כמה אנשים היו חמים עליו.

בהתחלה כולם אהבו אותו, אח''כ לאט לאט זה התגלה מי הוא, שהוא לא רציני, שהוא חרא בנאדם, בנות התחילו -לשנוא- אותו, ובמדינה קטנה כמו ישראל זה עבר מפה לאוזן והוא מצא את עצמו במצב מאוד מאוד מעפן..

לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאם אתה בוגד וכולם יודעים שאתה בוגד, בעיקר באחת שיש לה "שם" במקומות כאלה ואחרים = אתה הופך לאחד שלא יאהבו אותו בלשון המעטה...

אפילו לי זה קרה, כשנפרדתי ממישי שלא רציתי איבדתי חצי מהמעגלים החברתיים שהיו קשורים לי אליה מהיסה הפשוטה שהיו לה מלא...נקרא לזה "תומכים" ובנוסף אני גם נראה די DOUCHEBAG מה שלא הוסיף במיוחד למעמד שלי. לא משו רציני, אבל אם לא הייתי נכנס איתה לקשר ונשאר ידיד שלה זה לא היה קורה...
    כי כשאתה עם מישי שאוהבת אותך ואתה לא אוהב אותה ואתה נפרד ממנה בלי קשר לחיים זה יכול לעשות המון בלאגן. ואם היא רוצה להתאבד או להתחיל לקחת סמים או חרא אחר אתה בצרות. וזה קרה לי ולא פעם אחת.
    אם אנשים שונאים אותך בגלל שנפרדת מחברה שלך, וזה לא החברות שלה (שזה לא מעניין אף אחד), אז זה בעיה שלך.
    אתה לא מספיק טוב בשביל שאנשים ירצו להיות איתך ולידך בלי קשר לחברה שלך..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קודם כל אני לא מתלונן על זה שנתתי לה את הנאמנות שלי. אם אני לא ארצה אני תמיד יוכל להיפרד ממנה, כרגע טוב לי איתה.
    ולהפך, כשאני נותן את הנאמנות שלי זה משהו מאוד חזק, אני לא עובר על המילה שלי ויהי מה.
    ולהגיד שאני מחלק את הנאמנות שלי זה מפגר... לוקח הרבה מאוד מאמץ כדי להרוויח ממני בלעדיות, פשוט כי אני לא כזה טיפוס של קשר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    \פשוט כי אני לא כזה טיפוס של קשר.
    אז למה החלטת כן להכנס איתה לקשר...?
    כי היא נראית טוב? (אני באמת שואל)

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אמממ תכלס מה שהולך בינינו זה סיפור וזה גם מערכת יחסים לא ככ רגילה... קודם כל היא נראית לא רע בכלל לטעמי, אבל זו לא הסיבה... אני חושב שהסיבה היא שאני באמת חסר ניסיון בקשרים רציניים, ואני רוצה ללמוד ולחוות חוויות אחרות שבאות כתוצאה מקשר ארוך טווח. יש בי עוד משהו שמאמין שאולי אני אתאהב בה, אבל כרגע אני באמת לא רואה את זה קורה.
    בינתיים טוב לי ונעים לי, אבל כן יש לי הרבה צרות איתה והקשר שלנו מתחיל להיות רופף.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect