אהלן,
אני יתחיל בזה שלפי דעתי זה בין הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי, וזה גם בגלל שיש שם את אחד השחקנים הטובים שיש (Bradley Cooper) וגם בגלל שהבמאי של הסרט הזה קינג..הוא פשוט יצר סרט אגדה.
הסרט מספר על כותב לא מצליח בחיים.
הוא נראה מוזנח...טוב לא באמת נראה, הוא באמת מוזנח.
הבחור הזה דיי שווה ערך לכל גבר היום שלא מוצא את עצמו, הוא פשוט סיפור מוכר ושכיח. יש לו אחלה של כשרון בידיים (כתיבה) אבל הוא פשוט לא מצליח לקחת את זה ולעשות עם זה משהו בפועל, הוא פשוט עצלן ונותן לחיים שלו לזרוק את עצמו על הריצפה ולזרום עם זה..לא איכפת לו מזה שהוא מוזנח ומאיך שהוא נראה ולא איכפת לו מזה שיש לו פוטנציאל אדיר להצליח בחיים, כל מה שאיכפת לו זה לרבוץ ופשוט להעביר את היום..נשמע כמו כל ישראלי טיפוסי.
הוא פוגש באיזה סוחר סמים שמכיר אותו, והסחור הזה מציע לו סוג של כדור.
הכדור הזה בעצם נותן לכל אחד במקום רק להשתמש בערך באיזה 20% מהיכולת של המוח, להשתמש בכל ה100% האגדיים שיש למוח להציע.
מאז שאדי, השחקן, לוקח את הכדור...
החיים שלו משתנים מהקצה אל הקצה.
אבל כל הקטע בסרט הזה הוא לא על הסם המוזר הזה, אלה דווקא שכל אחד יכול באמת להחליט שהוא לא מתכוון יותר להזניח את מי שהוא.
NO MORE עצלנות.
NO MORE לשבת בבית ולשחק במחשב.
NO MORE ללבוש סווצ'ר מתי שיוצאים עם חברים.
NO MORE להזניח את עצמנו..
כאילו פאקינג תראו..הבן אדם היה נראה כאילו שהוא פשוט קם מהמיטה, הזיז את השעירות טיפה הצידה עם היד, שם על עצמו איזה חולצה שהוא מצא מתחת למיטה ושם על עצמו...
אחרי שהוא לקח את הכדור, הוא הסביר שהכדור הזה לא גורם לך לתחושת של היי, או לא גורם לך לתחושה של סוטול (כמו אלכוהול ומריחואנה) אלה דווקא גורם לך פשוט להיות צלול לגמרי ולדעת בדיוק מה לעשות ואיך לעשות מבלי ששומדבר אחר יתפוס לך את תשומת הלב.
אחרי שהוא לוקח את הכדור הוא מבין שיש לו פוטנציאל מטורף עם עצמו, הוא הולך למספרה, משנה בצורה אדירה את המראה שלו כולל לבוש נכון, אימונים ואוכל, והכי הכי מגניב..?
הוא מחזיר את האקסית שלו. שאגב, היא...היא לא זרקה אותו בגלל שהיא לא אהבה אותו, אל דווקא בגלל שהיא קלטה שיש לו וואחד פוטנציאל בחיים והוא פשוט סמרטוט גדול מידי כדי לקחת את עצמו בידיים ולעשות עם זה משהו. אפשר להבין אותה.
אחרי שהוא קלט את זה, ולא בזכותה ולא בשבילה, הוא לא השתנה בגלל שהיא זרקה אותו, הוא השתנה מתוך רצון אישי שלו והיא על הדרך קלטה את זה וחזרה אליו, הוא פשוט השתנה ב180 מעלות!
הוא הכיר אנשים חדשים (בגלל שהסם הזה גורם להיפתר מכל ביישנות קטנה שקיימת) והאנשים האלה פשוט גרמו לו לצמוח לגמרי.
יש שם איזה קטע שהוא אומר "My new friends has invited me to a beach party...the party was not near by" ואז רואים אותו טס במטוס ומגיע למסיבת חוף מפחיייידדההההה...וזה איך? רק בגלל שהוא פשוט פתח את הפה ונתן לכולם לשמוע את מה שיש לו להגיד.
אחרכך הוא קלט שיש לו 800 דולר ביד, והוא רוצה להשתמש ב800 דולר האלה כדי להגדיל אותם.
זה קצת פחות מציאותי כי הוא פשוט השתמש בסם כדי לגרום לכל פיסת מתמטיקה שיש לו בראש להיות שימושית, נכנס לבורסה ופשוט עשה מלא כסף...
כן, אני יודע שזה רק סרט חבר'ה, אבל ברגע שתבינו שזה לא באמת כל כך קשה להחליט לקום מהכיסא ולשנות את עצמכם...
בעצם עזבו, למה שאני יגלה לכם את הסוד שלי?
שיהיה לכולם שבת שלום!

ציטוט ההודעה