קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ברוסטפ] Kredo - Limitless EP
    על ידי eriK בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-11-2012, 12:26
  2. [סיקור] ללא גבולות|LimitLess|דרמנ,פעולה.
    על ידי MarkN בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-05-2011, 17:02
  3. [סיקור] ללא גבולות | Limitless | ארה"ב | דרמה
    על ידי Pumba בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-01-2011, 18:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 58

Limitless

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל Limitless

אהלן,
    אני יתחיל בזה שלפי דעתי זה בין הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי, וזה גם בגלל שיש שם את אחד השחקנים הטובים שיש (Bradley Cooper) וגם בגלל שהבמאי של הסרט הזה קינג..הוא פשוט יצר סרט אגדה.

הסרט מספר על כותב לא מצליח בחיים.
    הוא נראה מוזנח...טוב לא באמת נראה, הוא באמת מוזנח.
    הבחור הזה דיי שווה ערך לכל גבר היום שלא מוצא את עצמו, הוא פשוט סיפור מוכר ושכיח. יש לו אחלה של כשרון בידיים (כתיבה) אבל הוא פשוט לא מצליח לקחת את זה ולעשות עם זה משהו בפועל, הוא פשוט עצלן ונותן לחיים שלו לזרוק את עצמו על הריצפה ולזרום עם זה..לא איכפת לו מזה שהוא מוזנח ומאיך שהוא נראה ולא איכפת לו מזה שיש לו פוטנציאל אדיר להצליח בחיים, כל מה שאיכפת לו זה לרבוץ ופשוט להעביר את היום..נשמע כמו כל ישראלי טיפוסי.

הוא פוגש באיזה סוחר סמים שמכיר אותו, והסחור הזה מציע לו סוג של כדור.
    הכדור הזה בעצם נותן לכל אחד במקום רק להשתמש בערך באיזה 20% מהיכולת של המוח, להשתמש בכל ה100% האגדיים שיש למוח להציע.

מאז שאדי, השחקן, לוקח את הכדור...
    החיים שלו משתנים מהקצה אל הקצה.

אבל כל הקטע בסרט הזה הוא לא על הסם המוזר הזה, אלה דווקא שכל אחד יכול באמת להחליט שהוא לא מתכוון יותר להזניח את מי שהוא.
    NO MORE עצלנות.
    NO MORE לשבת בבית ולשחק במחשב.
    NO MORE ללבוש סווצ'ר מתי שיוצאים עם חברים.
    NO MORE להזניח את עצמנו..

כאילו פאקינג תראו..הבן אדם היה נראה כאילו שהוא פשוט קם מהמיטה, הזיז את השעירות טיפה הצידה עם היד, שם על עצמו איזה חולצה שהוא מצא מתחת למיטה ושם על עצמו...
    אחרי שהוא לקח את הכדור, הוא הסביר שהכדור הזה לא גורם לך לתחושת של היי, או לא גורם לך לתחושה של סוטול (כמו אלכוהול ומריחואנה) אלה דווקא גורם לך פשוט להיות צלול לגמרי ולדעת בדיוק מה לעשות ואיך לעשות מבלי ששומדבר אחר יתפוס לך את תשומת הלב.
    אחרי שהוא לוקח את הכדור הוא מבין שיש לו פוטנציאל מטורף עם עצמו, הוא הולך למספרה, משנה בצורה אדירה את המראה שלו כולל לבוש נכון, אימונים ואוכל, והכי הכי מגניב..?
    הוא מחזיר את האקסית שלו. שאגב, היא...היא לא זרקה אותו בגלל שהיא לא אהבה אותו, אל דווקא בגלל שהיא קלטה שיש לו וואחד פוטנציאל בחיים והוא פשוט סמרטוט גדול מידי כדי לקחת את עצמו בידיים ולעשות עם זה משהו. אפשר להבין אותה.
    אחרי שהוא קלט את זה, ולא בזכותה ולא בשבילה, הוא לא השתנה בגלל שהיא זרקה אותו, הוא השתנה מתוך רצון אישי שלו והיא על הדרך קלטה את זה וחזרה אליו, הוא פשוט השתנה ב180 מעלות!

הוא הכיר אנשים חדשים (בגלל שהסם הזה גורם להיפתר מכל ביישנות קטנה שקיימת) והאנשים האלה פשוט גרמו לו לצמוח לגמרי.
    יש שם איזה קטע שהוא אומר "My new friends has invited me to a beach party...the party was not near by" ואז רואים אותו טס במטוס ומגיע למסיבת חוף מפחיייידדההההה...וזה איך? רק בגלל שהוא פשוט פתח את הפה ונתן לכולם לשמוע את מה שיש לו להגיד.

אחרכך הוא קלט שיש לו 800 דולר ביד, והוא רוצה להשתמש ב800 דולר האלה כדי להגדיל אותם.
    זה קצת פחות מציאותי כי הוא פשוט השתמש בסם כדי לגרום לכל פיסת מתמטיקה שיש לו בראש להיות שימושית, נכנס לבורסה ופשוט עשה מלא כסף...

כן, אני יודע שזה רק סרט חבר'ה, אבל ברגע שתבינו שזה לא באמת כל כך קשה להחליט לקום מהכיסא ולשנות את עצמכם...
    בעצם עזבו, למה שאני יגלה לכם את הסוד שלי?

שיהיה לכולם שבת שלום!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

כן סרט ענק..
    אם אתה משיג כדור כזה דבר איתי...אני אתן לך את הבית שלי..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מצאתי אחד, אבל זה לא כדור שלוקחים..קוראים לזה החלטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

רק חבל שאין כדור כזה

זה לא "החלטה" רודני אל תחייה בסרט..אדם ממוצע לא מנצל 20% מהמוח ולא היה אדם מעולם שניצל 20%..

הכי הרבה זה היה איינשטיין שניצל איזה 6%.

אם בנאדם מנצל 100% מהמוח הוא על אנוש..הוא יכול ליצור הכל ולעשות הכל.

ואם בנאדם היה מנצל אפילו 20% הוא גם היה כל יכול, כנ"ל ל10.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 08-02-2013 בשעה 17:19.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז כנראה שלא הבנת אותי.
    ה"החלטה" שדיברתי אליה זה לא להשיג 100 אחוז מהניצול של המוח (ואל תבלבל לי תמח עם 6 אחוז וכל זה..יש כל כך הרבה מחקרים שכל מחקר מראה משהו אחר, זה לא נתון לדיון עכשיו)
    ההחלטה זה להחליט לעשות עם עצמך משהו ולשנות את מי שאתה. לא צריך שום כדור כדי להשתנות, אנשים פשוט תלויים בכל מיני חומרים שיגרמו לעצמם לקום ולעשות מעשה במקום פשוט לדעת שיש להם את כח ואת היכולות ופשוט לעשות מעשה עם עצמם.

לא צריך שום כדור, אני רוצה שתפנימו את זה. לא צריך כדור כדי להשתנות כמו שהוא השתנה. צריך החלטה ורצון לשנות עת עצמכם.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ראיתי אותו אלף פעם סרט טוב אבל העולם לא באמת עובד ככה
    המקסימום שתעשה זה ליצור גירסא ממש קטנה של המציאות מהסרט

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה באמת משנה איזה גירסה תעשה לסרט הזה? זה משנה בכלל אם תיהיה קרוב לסרט או לא?
    למי איכפת?

כמו בסרטון של POLO הביא של Julien שאמר שלאף אחד לא באמת איכפת ממך.
    תיהיה מוזנח..תיהיה מצליח, תיהיה זונה ממין זכר, תיהיה עורך דין, תיהיה עני...No body fuckin' gives a fuck 'bout you. זה פשוט ככה.
    אבל למי איכפת מזה? השינוי שאתה תעשה זה לא כדי לרצות אחרים ולא כדי לבוא אחרכך בהצרה לפורום ולהגיד "הצלחתי להיות כמו אדי מlimitless!" לאףאחד לא אכפת אם תצליח או לא, זה צריך להיות אכפת לך ורק לך. אם אתה רוצה את זה אז לך על בלי לשים זין על אף אחד, בדיוק כמו שאף אחד לא שם זין עליך.

ודבר שני, העולם כן עובד ככה. העולם לגמרי עובד ככה.
    אתה יכול להחליט:
    לשבת בבית מ8 בבוקר עד 10 בלילה כל יום על המחשב ולשחק במחשב, ואתה יכול להחליט "טוב, נשבר לי הזמן מהכיסא מחשב הזה..מה עושים? נלך לחדר כושר? נלך להסתפר? נלך להתחיל עם מישהי סתם כי זה מצחיק? נלך לאכול? או שנלך לעשות את כל זה ביחד עם עוד כמה חברים? או שבעצם נסע לים עם ציידנית מלאה בבירות?"

It is all up to you, אתה צריך להחליט מה רוצה מעצמך ומה אתה לא רוצה שיקרה לך.
    או שאתה יוכל להחליט שאין לך כח...ולא באלך..ואתה מעדיף לשבת על הספה עם יד בביצים, לראות "חברים" (אגב, סדרה לפנים ) ולהתלונן שאין לך מה לעשות..

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    רק חבל שאין כדור כזה

זה לא "החלטה" רודני אל תחייה בסרט..אדם ממוצע לא מנצל 20% מהמוח ולא היה אדם מעולם שניצל 20%..

מיתוסססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססס

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה באמת משנה איזה גירסה תעשה לסרט הזה? זה משנה בכלל אם תיהיה קרוב לסרט או לא?
    למי איכפת?

כמו בסרטון של POLO הביא של Julien שאמר שלאף אחד לא באמת איכפת ממך.
    תיהיה מוזנח..תיהיה מצליח, תיהיה זונה ממין זכר, תיהיה עורך דין, תיהיה עני...No body fuckin' gives a fuck 'bout you. זה פשוט ככה.
    אבל למי איכפת מזה? השינוי שאתה תעשה זה לא כדי לרצות אחרים ולא כדי לבוא אחרכך בהצרה לפורום ולהגיד "הצלחתי להיות כמו אדי מlimitless!" לאףאחד לא אכפת אם תצליח או לא, זה צריך להיות אכפת לך ורק לך. אם אתה רוצה את זה אז לך על בלי לשים זין על אף אחד, בדיוק כמו שאף אחד לא שם זין עליך.

ודבר שני, העולם כן עובד ככה. העולם לגמרי עובד ככה.
    אתה יכול להחליט:
    לשבת בבית מ8 בבוקר עד 10 בלילה כל יום על המחשב ולשחק במחשב, ואתה יכול להחליט "טוב, נשבר לי הזמן מהכיסא מחשב הזה..מה עושים? נלך לחדר כושר? נלך להסתפר? נלך להתחיל עם מישהי סתם כי זה מצחיק? נלך לאכול? או שנלך לעשות את כל זה ביחד עם עוד כמה חברים? או שבעצם נסע לים עם ציידנית מלאה בבירות?"

It is all up to you, אתה צריך להחליט מה רוצה מעצמך ומה אתה לא רוצה שיקרה לך.
    או שאתה יוכל להחליט שאין לך כח...ולא באלך..ואתה מעדיף לשבת על הספה עם יד בביצים, לראות "חברים" (אגב, סדרה לפנים ) ולהתלונן שאין לך מה לעשות..
    מסכים פשוט זה ניראה כאילו כל הפואנטה שלך זה
    אין דבר העומד בפני הרצון דבר שאני לא מסכים איתו

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אין דבר העומד בפני הרצון דבר שאני לא מסכים איתו
    זה לא הפואנטה שלי מזה, אבל בלי כל קשר..זה משפט שאני מאד מאד מאד מסכים אותי וצה"ל עזר לי להבין שזה מאד נכון.

אבל אני ישמח לשמוע אם יש לך משהו לחדש לי..למה אתה לא מסכים עם זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    רק חבל שאין כדור כזה

זה אחת החארטות נשמה, סתם עצה ממני אל תאמין לכל דבר שאתה קורא באינטרנט וגם לא למחקרים הזויים במקורות לא אמינים, כי אחרת אתה פשוט תאמין בדברים לא אמיתיים ואשכרה משהו שלא קיים יכול לשנות לך תהשקפת עולם או או את הדרך שבה אתה מתנהג.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה לא הפואנטה שלי מזה, אבל בלי כל קשר..זה משפט שאני מאד מאד מאד מסכים אותי וצה"ל עזר לי להבין שזה מאד נכון.

אבל אני ישמח לשמוע אם יש לך משהו לחדש לי..למה אתה לא מסכים עם זה?
    כל העולם הזה בנוי על מערכות ועל שיטות במיוחד בקטע של כלכלה
    ככה שאם לדוגמא תרצה להיות ברוקר תותח עם מיליונים אף אחד לא יבטיח לך את זה גם אם תסחר 24-7
    ובכלל כל החיים האלה 90% מזל 10% שכל...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    כל העולם הזה בנוי על מערכות ועל שיטות במיוחד בקטע של כלכלה
    ככה שאם לדוגמא תרצה להיות ברוקר תותח עם מיליונים אף אחד לא יבטיח לך את זה גם אם תסחר 24-7
    ובכלל כל החיים האלה 90% מזל 10% שכל...
    למה אתה חושב שאיכפת לי מי מבטיח לי מה? אם אני יקשיב לכל מה שכל אחד אומר לי, אני יחייה פשוט חרא..כולם חושבים שהם יודעים הכל, אבל הבעיה שאף אחד לא מבין כלום. לא צריך לסמוך על שומדבר ולא להתרגש מכל שטות שכל אחד אומר..פשוט להאמין ולרצות במשהו וזה הכל. לא להתייחס לכל שטות שכל אחד אומר לך.

החיים ממש לא 90% מזל ו10% שכל, לא יודע איך אתה חיי..אבל החיים שלי ממש לא בנויים ככה. אולי בגלל זה כדי לך לאמץ את השיטה של הסרט הזה.
    תחליט שאתה משנה אותם וזהו.

יש לך המלצות לעוד סרטים כאלה?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

מפתיע כמה שאנשים פה חסרי השכלה..מי שחושב שבנאדם מנצל 20% מהמוח שלו הוא אידיוט מוחלט..אדם לא מנצל אפילו 10% מהמוח שלו אין לכם מושג מזה המוח האנושי, ואם מישו מפה היה מנצל אפילו 7% מסכנים מהמוח שלו הוא בכלל לא היה בפורום הזה.

חח ועוד מדברים איתי על 20%..מי שמנצל 20% מהמוח שלו כל העולם יהיה בידיים שלו, בנאדם כל יכול

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect