יאללה, באיחור של חודש אני מפרסם פה My 2013 resolutions
-בראש ובראשונה לעלות במשקל. לסיים תקופת מסה ולהתחיל חיטוב ולהראות כאילו אני באמת מרים ולא כמו שחיף מסכן (יעני להיות במצב שיהיה מה לחטב). בלי אפקות ניפוח ואסטרואידים!!!111111111111 :סמיילי של ליצן:
-להפסיק לעשן סיגריות (לא קניתי סיגריה אחת מתחילת 2013 ורק התנחלתי פה ושם). סיגריות זה חרא. רק אחרי סקס זה עוד איכשהו סבבה.
-להפסיק לשתות אלכוהול עד סוף תקופת מסה. זה חראאאאאאאאאאאאאאאאא ירדתי במשקל בגלל החרא הזה אני יכול להשבע. אפילו פעם אחת בשבוע מוריד לי חצי ממה שהשגתי באותו שבוע. כשאנלא שותה ולא יוצא יש לי אחלה הישגים. (פעם אחת לא יצאתי שבועיים ועליתי במשקל ממש מהר). גם לאחרונה יש לי נטיה לאלימות כשאני שותה, אני מחפש מכות על מבטים אפילו ואנלא אוהב את זה.
-ללמוד שאפל כבר+לשלב כמה תנועות מטקטוניק וליצור לעצמי ריקוד משלי שיביא לי mirers וbishes.
-ליצור קשרים, בעיקר עם מקומיים (אני כרגע במצב שאני יוצא כל סופש ולפעמים אפילו באמצע שבוע, התחלה טובה אבל משו חסר...)
-להביא גרין קארד (לא תלוי בי ממש)
-ללמוד על שוק ההון
-להתחיל לסוע על סקייט בצורה טובה יותר ממה שאני עכשיו
-ללמוד לגלוש
-ללמוד לבשל מספיק טוב (אני מבשל מעפן ואני אוכל את מה שאני מבשל רק כי זה קלוריות וחלבון, חוצמזה יש לזה טעם של חרא)
-לדעת לדבר עם בנות, אני גרוע בזה משום מה (נגיד ביציאה האחרונה שלי הלך לי בנזונה וכל אחת שישבה איתנו מתה לי על התחת ריקודים צמודים וכו' וכו' אבל ביציאה של לפני הייתי סתם מעפן...)..יש לי ימים שאני מלך וימים שאני אספרגר אינסל.
-להגיע למצב שאני יכול לגמור (בזמן האחרון זאת מכה, אני לא מסוגל לגמור ובחורות נעלבות מהחרא הזה וזה מרסק להן תבטחון העצמי).
-חברה/קשר פתוח עם מקומית.
-לעשן ירוק פעם בשבוע בCHEAT DAY. משתלב ביחד מצויין, מעל לזה זה מיותר. ולחסידים שפה - יש לי מרשם רפואי ואני מעשן את זה חוקי לחלוטין, חשישניקים are mirin
-להטריל יותר פורומים (פעם טרול תמיד טרול...)
-לגרום לשיןטן הfatshortbald לראות ציצים IRL.
בונוס - ללמוד DJינג, תחביב נטו.
זהו עד כאן אני חושב שזה מספיק
בהצלחה לי brahs
מוזיקההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההה

ציטוט ההודעה