מה אתם אומרים, לסמוך על מה שסניה אומר כאן?
מה אתם אומרים, לסמוך על מה שסניה אומר כאן?
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
אני רק אגיד לך שלא אוהבים פה את סניה בלשון המעטה. למה? תעשה מחקר קטן ותגלה בעצמך שהוא לא מי שאתה חושב שהוא.
אנחנו פה מעריצים גברים כאלה:
ולא אומני פיתוי שקרנים.
תסביר את עצמך...
תיכוניסט ממוצע באיביזה/ווגאס/בורגס/נאפה מביא בחורות יותר כוסיות מהאקסיות של סניה.
עכשיו חפש תמונות בפייסבוק של בנאדם ממוצע שהיה באחד מהמקומות שציינתי...תעשה 1+1
לפי ההגיון הזה, כל אחד יכול לשחק אותה "אומן פיתוי"....אבל כשרואים את התוצאות של סניה הזה, זה לא מרשים אותי..
ואני לא מדבר אפילו על כאלה שנראים כמו הבחור בתמונה למעלה.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 09-02-2013 בשעה 04:18.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:35.
תגיד לי מה זה החרטוט הזה? אתה מחפש בגוגל "התוצאות של סניה ולדברג"? מאיפה אתה יודע על התוצאות שלו בכלל?
בגלל שהוא לא באדי בילדר הוא פחות טוב?
סורי אבל עדיין לא הבנתי מה יש לכם נגד הבחור. אני אישית מת על הבלוג שלו ועל הסרטונים המצחיקים שהוא היה עושה בעבר.
וגם בסרטונים שהוא העלה רואים שהוא יודע איך להצליח עם בנות.
.....
מה ההגיון בכלל להתחיל עם ידידה? מתחילים עם מישהי שאתה לא מכיר...
את הידידה שלך אתה כבר מכיר, איתה צריך "להמשיך" איתה ולא "להתחיל". אתה צריך לגרום לה להימשך אליך ולקדם עניינים.
.....
תימניות ורוסיות מתחנה מרכזית זה בנות על רמה?
אני יכול להשיג בנות יותר ברמה ממנו רק מזה שאני אומר "היי" למישי ורוקד לידה. ואני לא בודיבילדר ולא איזה עשיר עדיין ולא איזה משו מטורף (נראה מעל הממוצע בהרבה מבחינת FACIAL AESTHETICS ורוקד יותר טוב מרוב האכלוסיה כי יש לי חוש קצב מטורף אבל עדיין)
תחשוב מה הייתי מביא אם הייתי עם גוף של ZYZZ והיה לי כסף כמו של דונלד טראמפ. העולם היה בידיים שלי ואני ממש לא מגזים.
ואני בניגוד אליו לא חש גורו ואני חושב שאני רק בתחילת הדרך שלי ולא חש איזה זיין על...
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 09-02-2013 בשעה 13:29.
אני חושב שאתם מזיינים את המוח. לגמרי.
אני נמנע מלהתערב כי אני לא רוצה לפגוע בפרנסה של בנאדם, אבל תחשוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב מי מזיין למי את המוח
אני לא יודע מה סניה אומר לגבי להתחיל עם ידידות, אבל מה שעושים זה או להתרחק לתקופה ארוכה ואז להיפגש שוב ולהפגין מיניות[לא ניסיתי], או להפוך אותה לאחד מהחבר'ה [לדבר איתה על בנות, לעשות לידה פלוצים, לתת לה כאפות, לקרוא לה בשם משפחה] ואז בשביל להרגיש נשית יותר היא תדגיש את הנשיות שלה לידך מה שיתן לך לגיטימציה להתחיל איתך והכול ייראה לה טבעי יותר [ניסיתי ועבד מעולה]
may the force be with you
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail