נכתב במקור על ידי
DashBerlin
כל החטיפים האלה זה סתם, במקום להשקיע בזה עדיף שתאכלו יותר בשר, דגים וכו' ותגדלו באמת מאוכל בריא ולא מזבל. כבר עדיף לטחון מקדונלדס מאשר את החטיפים האלה.
זה נחמד לאכול את זה פה ושם אבל להגדיר את זה בתור מטרה זה חסר תועלת ולא יתן לך כלום חוץ מחור בכיס. וכמות הסוכר בחרא הזה קטלנית.
ורודני - אם כבר אז ירוק וחום, לא ירוק ומריחואנה. ואתה נשמע כאילו ניסית פעם אחת, לא הרגשת כלום, ניסית שוב פעם ואכלת כאפה מצלצלת? קורה לכולנו, עדיף מאלכוהול זה בטוח, אלכוהול זה השטן כי זה קטבולי. אל תפחד מהצמח ופשוט תעשן, מה שכן, תעשן עם אנשים נכונים, למשל אם אני שותה עם האנשים הלא נכונים אני נהיה אלים ועצבני, אם אני מעשן עם האנשים הלא נכונים אני חוטף פרנויות וחושב שאני עומד למות או להפוך לאספרגר. אם מחפשים משו שמשתלב עם פיתוח גוף זה קנאביס לסוגיו.
בנוגע לשיער - לך עם כובע.
וזה טיפשי לא לאונן בכלל. יש פה סוג של אופנה מפגרת שמישו התחיל (אני אפילו לא יודע מי) שאם תפסיק לאונן לחלוטין ותפסיק לשבת על המחשב לחלוטין החיים שלך פתאום ישתנו ואתה תהפוך לחבר הכי טוב של יו הפנר ותקום בבוקר עם כוכבות פורנו. זה לא ככה.
אם אתה לא מאונן מלא זמן ומביא מישי אתה תגמור יותר מוקדם, תרגיש כמו בתול כמו שאמרת וסתם לעצמך פדיחות ותצא אחד שישב 40 שנה בכלא ויצא לעולם.
כנראה מי שהקים תאופנה הזאת היה ילד 9גאג גיימר שמן שכל היום ישב מול המחשב במשחקים והיה מאונן על הדמויות באותם משחקים, עכשיו יש לו רגשי נחיתות מהעבר והוא מטיף לכולם לא לשבת מול המחשב ולא לאונן...הטמטום.