קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הזמנה] לבאטל - לרציניים בלבד!
    על ידי H2o בפורום באטלים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 00:34
  2. [הזמנה] לבאטל - לרציניים בלבד!
    על ידי Desire בפורום באטלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 19:45
  3. [מוכר] הזמנה ל torrentleech לרציניים בלבד!!
    על ידי XxGSxX בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 04:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

מי פה מתעסק בכסף?? לרציניים בלבד...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל מי פה מתעסק בכסף?? לרציניים בלבד...

מאחר שזה פורום LMS וחלק מהLMS זה כסף...זה קשור לפה.

אז ככה יש לי לא מעט כסף. לא אגיד כמה אבל הרבה. לא מליון אבל גם לא 10 אלף או סכום ליצני אחר.
    מספיק בשביל להשקיע בדבר כזה או אחר....אני יודע שאנשים מתחילים בסכומים הרבה יותר קטנים ממה שיש לי.

עכשיו, אני רוצה להכנס לשוק ההון וכל החרא הזה. אני זוכר פעם אירגנתי ישיבה והיה בחור רוסי סטלן שישב איתנו, פירק בקבוק טקילה והביט באייפון שלו כל שניה. שאלתי אותו על מה לעזאזל הוא מסתכל והוא ענה לי שהוא מתעסק בשוק ההון מניות או משו (הייתי מחוק מת באותו ערב אז אנלא זוכר). שמעתי עליו שהוא לא עובד והוא חי מההכנסות שלו, די התחלתי להתעניין בזה מאז...אני יודע שזה אפשרי לשבת מול המחשב, לראות מה מי ומו, לקנות, למכור ולחיות מהרווחים האלה. אני יודע שאנשים כאלה חיים ביננו. למה שאני לא אהיה אחד מהם?!

החלום הכי גדול שלי זה לדעת איך להפוך תכסף שלי לעוד כסף במקום לעבוד כמו חמור ולגרום לבוס שלי להתעשר תוך כדי שאני נשאר עני. ואני אחד שמוכן לעשות הרבה בשביל החלומות שלו כי אני יודע את משמעות המושג YOLO.

מי שמכיר אותי (בעצם אף אחד lolololol) יודע שאם אני מתעסק במשו אני לרוב משקיע בזה עד שאני נהיה תותח. אם אני לוקח איזה תחום לחיים אני הולך איתו עד הסוף. עכשיו זה פיתוח הגוף, קודם זה היה שיער, לבוש, חיי לילה...

עכשיו, יש פה אנשים שמתעסקים בזה? מבינים בזה? יכולים ללמד אספרגר כמוני שלא מבין כלום בחרא הזה?

אני רוצה לצבור כמה שיותר מידע בנושא ולהכנס לתחום חזק בקיץ ולהתחיל להשקיע.
    כל דבר יעזור לי, כל פיסת מידע, כל כיוון, כל דבר. מומלץ לא על דברים ישראליים כי אני לא גר בישראל אלא משו "כללי".

COME AT ME BRAH.

קחו שיר לאווירה ותתחילו לרקוד תוך כדי שאתם מפציצים אותי במידע:

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יש לי חבר כרגע שלקח קורס על השקעות. ממה שהוא קצת הסביר לי, יש כאלה שחיים מזה, אבל הבעיה היא שכשאתה חי מזה אתה לא יכול לקחת סיכונים. אני גמור מעייפות אם אתה רוצה אני אדבר איתך על זה טיפה יותר מאוחר או בפרטי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שפוך שפוך

זה נעשה מעניין

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

גם אני התחלתי להתעניין בשוק ההון, בורסה, מניות, אופציות, ניירות ערך, וכל הדברים האלה...הבעיה שכדי להשקיע, אתה צריך ללמוד המון...
    אפשר גם סתם להשקיע ככה על בליינד על מנייה מסויימת שאנשים ממליצים לך ולקוות שהיא תעלה ואפשר גם שהמנייה תיפול ולהפסיד...זה עניין דיי מפחיד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני מעדיף ללמוד, יש לי את כל הזמן שבעולם לזה.

אני כרגע בוחר להשקיע בשלוש תחומים

1. פיתוח גוף, תזונה ומה שבינהם
    2. כסף
    3. יצירת קשרים

שאר הדברים לא רלוונטיים כי ברגע שישך הצלחה בשלושתם ישך הכל (במקרה שלי לפחות, לאחרים זה לא ילך או ילך פחות טוב). הייתי אומר שאם ישך כסף ישך הכל אבל חייבים איזה תחביב או שניים כדי להוסיף כיף לחיים..

בכלל הפילוסופיה שלי לחיים זה לשפר את עצמך בכל הכוח עד גיל 25-30 ומשם לחיות כמו קינג...או כמו לוזר, תלוי מה בישלת לעצמך...

אז רודני, שפוך לי מידע יש לי את כל הזמן לזה כפרה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 07-02-2013 בשעה 11:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

זה אולי נשמע פשוט אבל אתה לא מבין כמה אתה צריך להשקיע בזה כדי לקבל קצת רווח מהתחום. גם אני התעניינתי לאחרונה ומה שלמדתי זה שאין לזה סוף.

בכל מקרה... יש אתר אחד למתחילים אפשר להגיד, הוא לא קשור להשקעה בבורסה או למניות מה שכן זה סוג של אתר הימורים. אתה מהמר אם מטבע / חברה תאבד מערכה או תעלה בערכה ב(תחום זמן) מסוים ואם אתה צודק אתה מרוויח, אם אתה טועה אתה מפסיד (זה כמובן לא 1 ל2 זכייה זה משהו כמו 1.6 / 1.75 ואפשר לשחק עם זה). לא ממש מורכב אבל כן צריך קצת מוח כדי להרוויח ממנו. ד"א זה אתר ישראלי, אמין וקל לשימוש. אני לא אפרסם אותו פה אם אתה רוצה אז בפרטי.

נטו הרווחתי באתר נראה לי משהו כמו 500 שקל, לא הרבה בכלל אבל אני גם לא הסתכנתי יותר מידי.

לפני שאתה זורק כסף אתה צריך להשכיל אני מציע לך לקרוא קצת חומר בזמנך הפנוי:

http://www.bloomberg.com/
    http://www.bankinfo.co.il/
    http://www.lichyot.com/
    http://www.netdania.com/
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 07-02-2013 בשעה 13:38.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

90% מהישראלים משקיעים במניות ישראליות ולא בדברים רציניים\בינלואמיים וכל ההסתכלות שלהם שונה בגלל שקוד המס פה שונה. למצוא סוחר במט"ח ובנכסים בינלאומיים כמוני בישראל זה נדיר.

אני אישית סוחר בforex. אני יכול להוסיף אותך לקבוצה של סוחרים בפייס אם אתה רוצה (שלח לי בפרטי). נמצאים שם האנשים הכי כבדים בארץ בתחום. אני לא המנהל של הקבוצה ואני לא יודע אם יאשרו אותך בלי להכיר אותך אבל לא אמורה להיות בעיה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

טוב אז ממה שהבנתי ממנו (לא למדתי שום קורס, עדיין), יש כללים מאוד ברורים, והכי חשוב לזכור לא ליפול לפיתויים. יעני, אם אתה אומר לעצמך שאתה מוכן להשקיע 5% מהתקציב (הכסף שאתה מוכן לתת למסחר, לדוגמא 5000 דולר) בכל תיק- אתה לא עובר את זה! גם אם כל הסימנים אומרים שהמניה הולכת לעלות, אתה לא שם יותר מ500 דולר בתיק. כשאתה חי מזה אז אתה לא יכול להרשות לעצמך לקחת סיכונים. שלאלדבר על דברים כמו המשבר ב2008 שהפך אנשים לעניים גמורים או לעשירים גמורים.
    אני לא חושב שצריך לחיות על זה כי כשזה המחיה שלך אתה מתחיל לערב רגש במניות- ואם אתה לא מנוסה זה מתכון בטוח לנפילה.
    להכנסה מהצד זה מעולה, אבל אתה צריך ללמוד. אל תקפוץ לזה בלי להשקיע בזה.
    יש לי חבר שלומד עכשיו בקורס מתקדמים ואלי גם הוא ינסה מט"ח, והוא לומד על הבורסה האמריקאית. זה מאוד מאוד מסובך וזה הרבה יותר מסתם להגיד "בוא נשקיע באפל כי הם מוציאים אייפון 6"... זה לא עובד ככה. אתה צריך לדעת לקרוא את המפות.
    אני ממליץ. שאם יש לך כסף ספייר תיקח קורס.

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    זה אולי נשמע פשוט אבל אתה לא מבין כמה אתה צריך להשקיע בזה כדי לקבל קצת רווח מהתחום. גם אני התעניינתי לאחרונה ומה שלמדתי זה שאין לזה סוף.

בכל מקרה... יש אתר אחד למתחילים אפשר להגיד, הוא לא קשור להשקעה בבורסה או למניות מה שכן זה סוג של אתר הימורים. אתה מהמר אם מטבע / חברה תאבד מערכה או תעלה בערכה ב(תחום זמן) מסוים ואם אתה צודק אתה מרוויח, אם אתה טועה אתה מפסיד (זה כמובן לא 1 ל2 זכייה זה משהו כמו 1.6 / 1.75 ואפשר לשחק עם זה). לא ממש מורכב אבל כן צריך קצת מוח כדי להרוויח ממנו. ד"א זה אתר ישראלי, אמין וקל לשימוש. אני לא אפרסם אותו פה אם אתה רוצה אז בפרטי.

נטו הרווחתי באתר נראה לי משהו כמו 500 שקל, לא הרבה בכלל אבל אני גם לא הסתכנתי יותר מידי.

לפני שאתה זורק כסף אתה צריך להשכיל אני מציע לך לקרוא קצת חומר בזמנך הפנוי:

http://www.bloomberg.com/
    http://www.bankinfo.co.il/
    http://www.lichyot.com/
    http://www.netdania.com/
    אשמח אם תשלח לי בפרטי אחי.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 07-02-2013 בשעה 17:12.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא משנה כמה תלמד את הנושא וכמה יהיה לך ניסיון (ואני מדבר על שנים) עדיין זה יהיה עסק מסוכן הימורים לכל דבר

אם יש פה באמת מישהו שמתעסק בנושא, גם אני מסוקרן.

שתפו אותנו בידע.

למרות שאנשים אוהבים לשמור בדרך כלל לעצמם, אבל נשמח אם תשתפו ותעזרו גם לנו להיכנס לעולם הזה.
    ספרו קצת על ההצלחות שלהם, על ההפסדים.
    איך נכנסתם אל תוך כזה?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

אני מבין קצת בנושא, כרגע באופן תאורטי כי בכל זאת אני בן 14 ומגיל 15 שאני יעבוד אני יחסוך לתיק השקעות בבורסה.
    כעיקרון לבורסה יש המון דרכים להשקיע בה, ויש משקיע בבורסה שזה אדם שמשקיע וקונה מניות לתווך ארוך של מינימום חצי שנה ויש סוחר בבורסה שזה עבודה יומית שסוחר במניות\אגרות חוב\ חוזים עתידיים.
    אני מתכוון בגיל 16 לקחת קורס במקום מסויים(אם אתם רוצים את השם תגידו לי כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) ולהתחיל לסחור כבר בחוזים עתידיים בכסף אמיתי בגיל 16.5 גג.
    כעיקרון חוזים עתידיים נמדדים בנקודות ולא בכסף והם לא עולים כסף כלל.
    לדוגמה, החוזה הוא במדד ה1000 נקודות ואם קנית חוזה 1 ומכרת אותו ב1001 הרווחת נקודה(נקודה אחת של כל חוזה זה 50 דולר), החוזה אינו עולה כסף אך יש עמלה של 6 דולר על קנייה ומכירה של החוזה(לא משהו מיוחד, מנייה אחת של אפל עולה 700 דולר), ואם מכרת ב999 הפסדת נקודה אחת והפסדת 50 דולר ועוד 6 דולר על עמלה.
    לפי דעתי התחום הזה של חוזים עתידיים יותר משתלם ממניות מפני שלמשל מנייה של אפל עולה 700 דולר ואם היא שווה 701 הרווחתי רק דולר אחת כלומר סיכנת 700 בשביל דולר אחת.
    לעומת זאת חוזים עתידיים אתה מסכן הרבה פחות משהו כמו גג 50-70 דולר ואתה יכול להרוויח יותר ממה שאתה מסכן.
    ומי שאומר שהבורסה זו הימור הוא פשוט מטומטם, כי בבורסה הכל עניין של סטיסטיקה וטכניקות ובגלל זה צריך לדעת לסחור וצריך לדעת כמה כסף אתה מוכן להפסיד ואם אתה מרוויח לדוגמה 500 דולר ביום הזה אז תצא ואל תסחור יותר זה נכון אבל בורסה זה לא הימור, כי וורן באפט לא מהמר ואני יכול להגיד בלב שלם שאם תביאו לו להשקיע בבורסה מהתחלה עכשיו הוא יגיע שוב למה שהוא היום.
    והכי חשוב בבורסה, לעולם אל תלך בעקבות הלב
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 09-02-2013 בשעה 13:01.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    אני מבין קצת בנושא, כרגע באופן תאורטי כי בכל זאת אני בן 14 ומגיל 15 שאני יעבוד אני יחסוך לתיק השקעות בבורסה.
    כעיקרון לבורסה יש המון דרכים להשקיע בה, ויש משקיע בבורסה שזה אדם שמשקיע וקונה מניות לתווך ארוך של מינימום חצי שנה ויש סוחר בבורסה שזה עבודה יומית שסוחר במניות\אגרות חוב\ חוזים עתידיים.
    אני מתכוון בגיל 16 לקחת קורס במקום מסויים(אם אתם רוצים את השם תגידו לי כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) ולהתחיל לסחור כבר בחוזים עתידיים בכסף אמיתי בגיל 16.5 גג.
    כעיקרון חוזים עתידיים נמדדים בנקודות ולא בכסף והם לא עולים כסף כלל.
    לדוגמה, החוזה הוא במדד ה1000 נקודות ואם קנית חוזה 1 ומכרת אותו ב1001 הרווחת נקודה(נקודה אחת של כל חוזה זה 50 דולר), החוזה אינו עולה כסף אך יש עמלה של 6 דולר על קנייה ומכירה של החוזה(לא משהו מיוחד, מנייה אחת של אפל עולה 700 דולר), ואם מכרת ב999 הפסדת נקודה אחת והפסדת 50 דולר ועוד 6 דולר על עמלה.
    לפי דעתי התחום הזה של חוזים עתידיים יותר משתלם ממניות מפני שלמשל מנייה של אפל עולה 700 דולר ואם היא שווה 701 הרווחתי רק דולר אחת כלומר סיכנת 700 בשביל דולר אחת.
    לעומת זאת חוזים עתידיים אתה מסכן הרבה פחות משהו כמו גג 50-70 דולר ואתה יכול להרוויח יותר ממה שאתה מסכן.
    ומי שאומר שהבורסה זו הימור הוא פשוט מטומטם, כי בבורסה הכל עניין של סטיסטיקה וטכניקות ובגלל זה צריך לדעת לסחור וצריך לדעת כמה כסף אתה מוכן להפסיד ואם אתה מרוויח לדוגמה 500 דולר ביום הזה אז תצא ואל תסחור יותר זה נכון אבל בורסה זה לא הימור, כי וורן באפט לא מהמר ואני יכול להגיד בלב שלם שאם תביאו לו להשקיע בבורסה מהתחלה עכשיו הוא יגיע שוב למה שהוא היום.
    והכי חשוב בבורסה, לעולם אל תלך בעקבות הלב
    זה אולי הבולשיט הכי גדול ביקום, במיוחד שאני קראתי ספרים של וורן באפט והוא מעיד בהם על כך ששוק ההון זה הימור.

מי שמקשיב לילדון הזה מסכן את עצמו. אגב כל מה שרשמת על ח"ע גם מוטעה מהיסוד. עוד ילדון שמתלהב בלי לדעת איך מינוף באמת עובד.

אני מבטיח לכם שהוא הולך להפסיד את כל הכסף שאימוש אבוש נותנים לו כדמי כיס בבורסה.

no hating brah שלא ישמע שאני מנסה להעליב אותך, רק חראם על הכסף שך.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 09-02-2013 בשעה 13:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    זה אולי הבולשיט הכי גדול ביקום, במיוחד שאני קראתי ספרים של וורן באפט והוא מעיד בהם על כך ששוק ההון זה הימור.

מי שמקשיב לילדון הזה מסכן את עצמו. אגב כל מה שרשמת על ח"ע גם מוטעה מהיסוד. עוד ילדון שמתלהב בלי לדעת איך מינוף באמת עובד.

אני מבטיח לכם שהוא הולך להפסיד את כל הכסף שאימוש אבוש נותנים לו כדמי כיס בבורסה.

no hating brah שלא ישמע שאני מנסה להעליב אותך, רק חראם על הכסף שך.
    תגיד מה שתגיד אתה לא מעניין אותי שאני ירוויח את הכסף שלי משוק ההון אנחנו נראה מי יסתכל מהצד כי HATER GONNA HATE.
    וגם תביא לי הוכחה שאם אני סוחר בצורה יומית אני לוקח הימור שאני יכול להפסיד את הבית, אם מסתכלים על זה ככה גם לעשות תואר זה הימור כי לא בטוח שיקחו אותך לעבודה.
    אתה פשוט מזיין את השכל סתם

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אתה גם לא מבין כלום ...
    כולכם פה לא מבינים כלום ורק מבלבלים את המוח כי קראתם איזה ספר קטן על הבורסה או ראיתם משהו באינטרנט..
    מי שרוצה ללמוד שיילך לקורסים ובתי ספר לזה..מה אתם מקשיבים לחבורת זייני שכל בפורום.
    וזה מה שאני אמרתי "
    אני מתכוון בגיל 16 לקחת קורס במקום מסויים(אם אתם רוצים את השם תגידו לי כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) ולהתחיל לסחור כבר בחוזים עתידיים בכסף אמיתי בגיל 16.5 גג." אני פשוט אמרתי את העיקרון של המסחר כפי שאני יודע ואני לא אומר להסתמך עליי כי אני לא יודע כלום בנתיים.
    קורס זה דבר חובה, אבל צריך לבחור בקפידה כי יש המון רמאים בחוץ
    אני המלצתי פשוט לסחור בחוזים עתידיים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect