מאחר שזה פורום LMS וחלק מהLMS זה כסף...זה קשור לפה.
אז ככה יש לי לא מעט כסף. לא אגיד כמה אבל הרבה. לא מליון אבל גם לא 10 אלף או סכום ליצני אחר.
מספיק בשביל להשקיע בדבר כזה או אחר....אני יודע שאנשים מתחילים בסכומים הרבה יותר קטנים ממה שיש לי.
עכשיו, אני רוצה להכנס לשוק ההון וכל החרא הזה. אני זוכר פעם אירגנתי ישיבה והיה בחור רוסי סטלן שישב איתנו, פירק בקבוק טקילה והביט באייפון שלו כל שניה. שאלתי אותו על מה לעזאזל הוא מסתכל והוא ענה לי שהוא מתעסק בשוק ההון מניות או משו (הייתי מחוק מת באותו ערב אז אנלא זוכר). שמעתי עליו שהוא לא עובד והוא חי מההכנסות שלו, די התחלתי להתעניין בזה מאז...אני יודע שזה אפשרי לשבת מול המחשב, לראות מה מי ומו, לקנות, למכור ולחיות מהרווחים האלה. אני יודע שאנשים כאלה חיים ביננו. למה שאני לא אהיה אחד מהם?!
החלום הכי גדול שלי זה לדעת איך להפוך תכסף שלי לעוד כסף במקום לעבוד כמו חמור ולגרום לבוס שלי להתעשר תוך כדי שאני נשאר עני. ואני אחד שמוכן לעשות הרבה בשביל החלומות שלו כי אני יודע את משמעות המושג YOLO.
מי שמכיר אותי (בעצם אף אחד lolololol) יודע שאם אני מתעסק במשו אני לרוב משקיע בזה עד שאני נהיה תותח. אם אני לוקח איזה תחום לחיים אני הולך איתו עד הסוף. עכשיו זה פיתוח הגוף, קודם זה היה שיער, לבוש, חיי לילה...
עכשיו, יש פה אנשים שמתעסקים בזה? מבינים בזה? יכולים ללמד אספרגר כמוני שלא מבין כלום בחרא הזה?
אני רוצה לצבור כמה שיותר מידע בנושא ולהכנס לתחום חזק בקיץ ולהתחיל להשקיע.
כל דבר יעזור לי, כל פיסת מידע, כל כיוון, כל דבר. מומלץ לא על דברים ישראליים כי אני לא גר בישראל אלא משו "כללי".
COME AT ME BRAH.
קחו שיר לאווירה ותתחילו לרקוד תוך כדי שאתם מפציצים אותי במידע:

ציטוט ההודעה