מה כפתור הautopay עושה?
מה כפתור הautopay עושה?
|
|
גורם לכך שבנוסף להרחבות הרגילות של הזמן שהמופנים ישארו אצלך,אתה יכול להשתמש בautopay
מה זה עושה? אתה בעצם משלם על מופנים באופן הבא:
אם המופנה לוחץ על פרסומות - המערכת הזאת גורמת לך לשלם עליו סכום מסויים מאוד נמוך (אם אתה עם פחות מ200 מופנים אני זוכר שזה 0.0057) והוא נשאר אצלך לעוד יום,כאילו הרחבת אותו ליום אחד במחיר הזה
אם המופנה לא לוחץ על פרסומות המערכת מדלגת עליו,אתה לא משלם כלום והוא לא מורחב לעוד יום
מה היתרונות של זה:
1.אם אתה מרחיב מופנים בדרך כלל לפחות מ90 ימים,השיטה הזאת חוסכת לך כסף כי זה יוצא שאתה משלם לכל מופנה לחודש 0.171 במקום 0.2 (14.5% הנחה במקרה הזה)
2.אתה לא צריך כל תקופה מסויימת להפטר מסכום גדול וכואב על מנת להרחיב את כל המופנים במכה
חסרונות:
1.לא שווה כשאתה מרחיב מעל 90 ימים
2.לא פועל על מופנים שיהיו אצלך פחות מ20 ימים
זה לא נכון מה שאתה אומר
אם מישהו ילחץ יום יום בלי סוף אז באמת לא יהיה צורך בלהרחיב אותו
אבל אין מופנים כאלה.. כל מופנה מפספס לפעמים או אפילו מפספס הרבה ומתישהו תצטרך להרחיב אותם אבל פעם ביותר זמן
נניח אתה מרחיב פעם בחודש? אז יש מופנים שתצטרך להרחיב אותם פעם ב40 ימים יש מופנים פעם ב50 ימים בגלל שהם קיבלו עוד ימים מהאוטופיי.
אני עוד אף פעם לא הרחבתי רק קניתי את ה3 מופנים הראשונים שלי.. אתה יכול להסביר לי קצת על ההרחבות ואיך מומלץ להרחיב? איך אני יודע אז מתי נגמרת התקופה שהמופנה אצלי ואני צריך להרחיב אותו?
נערך לאחרונה על ידי exo2000; 09-02-2013 בשעה 18:46.
רשום לך בדף של המופנים מתי המופנה נגמר לך
יש לך אפשרות לראות את זה בתור תאריך ולראות את זה בתור עוד כמה ימים (Real או Relative)
איך מומלץ להרחיב? זה תלוי בסבלנות שלך ובכמה כסף יש לך
הכי מומלץ להרחיב ל240 ימים,יש איזה 30 אחוז הנחה
אבל כמובן זה עולה המון כסף לכל מופנה ובנוסף - אתה תראה את הרווח רק עוד 240 ימים..
כמובן שמדובר ב3 מופנים אין טעם להסתבך כל כך כי זה לא יעזור לך
אני מדבר על מאות ואלפי מופנים שאז ההפרשים הם משמעותיים
אמרתי שמומלץ להרחיב לכמה שיותר זמן בשאיפה ל240 יום תלוי אם יש לך כסף לזה ואם יש לך סבלנות לזה.. אבל גם אם תרחיב ל30 יום זה לא סוף העולם.
ועל המחזור גם כן עניתי,לא זוכר אם לך או למישהו כאן באשכול אחר אבל עניתי היום על זה
אי אפשר ממש לקבוע אסטרטגיה אידיאלית או שיטה קבועה,תצטער לנסות בעצמך מה טוב בשבילך
רק תתחשב במחזור האוטומטי (אם המופנה לא לוחץ 14 ימים רצוף הוא ממוחזר אוטומטי בחינם בלי לשלם)
ותתחשב גם בBEP - הממוצע הכללי שבו אין לך רווח ואין לך הפסד (באזור 1.33 למשתמש סטנדארט)