קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הרצאה של דון ג'ואן
    על ידי HummeR RiDe בפורום מפגשים וחיפוש ווינגים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 16:39
  2. [יעוץ] האם אתם ממליצים על הספר דון ז'ואן ?
    על ידי miki6846 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-06-2010, 02:37
  3. [שאלה] ביקורת על דון ג'ואן
    על ידי desertllama בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 12-05-2010, 22:51
  4. [שאלה] מישהו מחר בא להרצאה של דון ג'ואן??
    על ידי BlaMan בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-05-2010, 23:28
  5. סרטונים של אומנות הפיתוי- דון ג'ואן
    על ידי BackToLife בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-07-2009, 02:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

השיטה של דון ז'ואן להתחיל עם ידידה - עובד? - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אני חושב שאתם מזיינים את המוח. לגמרי.
    הבנאדם אומר שהוא מזיין דוגמניות בינלאומיות ובנות של אנשי עסקים מפורסמים..תראה את החברות שהיו לו...זה באמת נראה לך דוגמניות ועוד בינלאומיות? ועל נכדות של אנשי עסקים אנל יפתח תפה כי אני לעומת סניה החרטטן הזה גר באיזור של ההכי טחונים בLA ורואה טוב מאוד עם איזה אנשים הן באמת מסתובבות..לא ראיתי אחד שמזכיר את סניה בשום צורה.

יצא לי אפילו להסתובב עם אחת (הגעתי אליה דרך מעגל חברתי) שמכירה חצי מהוליווד (סנופ דוג, וויז קליפה, ריהאנה ואני יכול לזרוק שמות עד מחר) והיא דוגמנית ושחקנית בזמן הפנוי. היא ממש לא בת של איש עסקים מפורסם וראיתי מי היו האקסים שלה...כל אחד מליונר או מפורסם (זמר, שחקן) או דוגמן על...והיא אפילו לא מפורסמת או בת של איש עסקים...והיא עוד ילדה טובה כזאת חברות שלה יראו אחד כמו סניה מתחיל איתן יצחקו לו בפרצוף.

מצטער שניפצתי לך תבועה שאיזה קירח בעל שגעון גדלות יכול להביא בחורות שהוא יכול רק לחלום שהן ידברו איתו שלא נדבר על משו מעבר. כי אני בניגוד אליכם באמת ראיתי עולם מעבר לישראל (NO BRAGGING HERE BRAH) ומודע
    לקיום המעמדות בעולם..

וזה בדיוק הסיבה למה אני מטיף לLMS בפורום. וזה עניין של זמן עד שכל חיבס פה יקבל את המציאות ויפסיק לשקר לעצמו...

U MAD BRAH?

וWIZE EDE אתה לא תפגע בפרנסה של אף אחד, בF X P כל החיבסים חושבים שהוא הזרים את כל ויקטוריה סיקרט ומשחק גולף עם דונלד טראמפ...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 09-02-2013 בשעה 14:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון, למה להשיג בכלל את ידידות שלך?
    אם לא השגת אותה מלחתחילה אז אל תנסה גם להשיג אותה אחרכך. בעיה שלך שיצאת חמור ולא עשית שום צעד...עכשיו תהנה ממה שיש לה להציע וזהו.
    חוץ מזה שתמיד אפשר להמרח על ידידות שלך כשאתה מסטול..זה כל הכיף שאתה מרגיש עם ידידות שלך הכי נוחחחחח בעולםםםם..

מזכיר לי איזה קטע שהייתי מסטול וידידה שווה שלי באה והתיישבה עליי ואני כולי מסטול, אז היא התעסקה קצת בחזייה שלה ובחולצה ונתנה לי אחלה של זווית להסתכל לה על החזה..אז מה לעשות, הגוף שלי מגיב בצורה הכי נורמלית שלו למראה כל כך נעים לעין אז עשיתי לה "קוקי אם תרגישי דקירות למטה זה לא אשמתי! יש לך חזה יפה וזה לא אשמתי שאת יושבת עליי!" וזה פשוט כיף שידידה שלך לוקחת את זה בכיף ובצחוקים...

בקשר לסנייה, הבן אדם מתיימר להיות אומן פיתוי, ולא רק זה, הוא משווה את עצמו לגדולים בעולם כמו JULIEN וכל השאר...
    פה יש בעיה.
    נתחיל מזה שהוא לא נראה טוב והוא פשוט משעמם לי את העיניים ברגע שאני רואה הרצאות שלו. הוא לא מחדש לי כלום.
    נמשיך בזה שהוא מתיימר להיות אומן פיתוי ולא רואים כמעט הוכחות שלו לגבי זה.
    יש לו סרטון או שניים שלו מצליח לסגור נשיקה אחרי 30 שעות עם איזה ייצורה מימי הביניים, ויש לחבר שלו סרטון שלו שאחרי 40 שעות הוא מצליח לסגור זיון וגם פה אני מאד מתקשה להאמין שזאת אותה אחת ואם בכלל הוא באמת זה שזיין אותה...הם שניהם זוג של בלופרים שקרנים.

והדבר שאני אישית הכי שונא בו זה שהוא שחצן מארץ השחצנים. הוא לא מפסיק להגיד שהבלוג שלו מצליח..הוא לא מפסיק לדבר על החברה שיש לו, הוא לא מפסיק לדבר על זה שהוא מצליח בחיים ועושה כסף...אבל הוא שוכח דבר מאד מאד מצחיק...הוא בן 27-28 ועדיין חשוב לו להגיב בפורומים כמו פה..זה כבר סימן שהוא לא באמת מי שהוא אומר שהוא.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:35.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

למה אתם מזיינים ת'שכל

LEMON
    תשאל את עצמך איפה הדוגמניות/הבנות של אוליגרכים שסניה אמר שהוא מנקה את הזין איתן? איפה?????
    אם אתה מוצא תעדכן אותנו. ואם לא... סניה חרטטן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    לא מסכים.
    מה לעשות יש אנשים שלא הצליחו להתקדם עם בחורה ונהיו ידידים, או שסתם היו ידידים ואז התאהבו.
    ותגיד לי, אם הם מאוהבים בידידה שלהם, למה להם לקבל את המצב איך שהוא ? למה שלא יעשו צעד ?
    אני מאוד בעד להשיג את מה שאתה רוצה, ואם אתה מאוהב בידידה שלך אז תלחם להשיג אותה.
    מי שיש לי תבעיה הזאת יש לו משו יותר עמוק מזה שהוא מאוהב בידידה שלו

הוא צריך להפסיק להיות נייס גאי וזה לא יקרה לו שוב. איך זה שלי בחיים לא קרה דבר כזה? שלא תבינו אותי לא נכון קרו לי מלא דברים מסריחים בחיים אבל מכל הדברים, דווקא זה,הדבר שכולם הכי מדברים עלוי לא קרה לי. למה? כי אנלא נייס גאי ואם מישי ידידה שלי היא תשאר במצב הזה. נטו עניין של אופי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא מסכים.
    מה לעשות יש אנשים שלא הצליחו להתקדם עם בחורה ונהיו ידידים, או שסתם היו ידידים ואז התאהבו.
    ותגיד לי, אם הם מאוהבים בידידה שלהם, למה להם לקבל את המצב איך שהוא ? למה שלא יעשו צעד ?
    אני מאוד בעד להשיג את מה שאתה רוצה, ואם אתה מאוהב בידידה שלך אז תלחם להשיג אותה.
    קשה לי להאמין שאם גבר הגיע למצב שהוא מאוהב בבחורה והוא לא עשה שום צעד ובגלל זה הוא נהפך להיות ידיד שלה, אז גם רוב הסיכויים שהוא אף פעם לא ישיג את האומץ שהוא צריך כדי להשיג אותה וכדי כן לעשות עליה צעד שאחרים לא עושים.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 09-02-2013 בשעה 23:53.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:36.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יכלתי להגיד את זה עלייך שאמרת שעד הצבא לא היה לך ביטחון, יכלתי להגיד שאם עד הצבא לא היה לך ביטחון אז כל החיים לא יהיה לך.
    אל תחליט בשביל מישהו אחר מה הוא יעשה ואם יש לו אומץ....אתה אומר לי שבגלל שהוא לא עשה צעד עד עכשיו אז נגזר עליו להשאר ככה ?!?!
    איזה שטויות...
    בכל זמן ובכל רגע אתה יכול לשנות את הכל ואתה יכול לגרום לבחורה להרגיש אחרת,
    פותח האשכול, אל תקשיב לשטויות האלה, אל תתן לבילבולי שכל של האנשים פה להוריד אותך ולגרום לך הרגשה רעה...אם אתה רוצה את הבחורה לך על זה אתה יכול להביא אותה !!
    הסיכוי שהוא יצליח ככה סתם ביום בהיר אחד באמת להתפתח לגמרי כמו שאני התפתחתי הוא סיכוי מאד נמוך, ועוד במיוחד שזה סיכוי נמוך שזה יקרה בזכות פורום מטומטם.
    להגיד לך ראסמי? אם לא הייתי עושה 3 שנים בצה"ל ביחידה קרבית, אני לא חושב שהייתי מי שאני היום.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הסיכוי שהוא יצליח ככה סתם ביום בהיר אחד באמת להתפתח לגמרי כמו שאני התפתחתי הוא סיכוי מאד נמוך, ועוד במיוחד שזה סיכוי נמוך שזה יקרה בזכות פורום מטומטם.
    להגיד לך ראסמי? אם לא הייתי עושה 3 שנים בצה"ל ביחידה קרבית, אני לא חושב שהייתי מי שאני היום.
    אתה טועה....השינוי לוקח בדיוק שנייה.
    ומה הקשר לסיכוי נמוך או לא ?!? אני לא מבין מה אתם רוצים..
    בסדר אז יש סיכוי נמוך, וגם מטוסים עפים גבוה, וגם ג'ירפות אוכלות עלים..
    מה הקשר בין זה לבין שהוא רוצה מישהי ומתכוון להשיג אותה !??! למה אתם סתם מורידים לו את המוטיבציה...אתם ממש מעצבנים..
    אם אין לכם מה לתרום פשוט אל תגידו כלום.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect