הבנאדם אומר שהוא מזיין דוגמניות בינלאומיות ובנות של אנשי עסקים מפורסמים..תראה את החברות שהיו לו...זה באמת נראה לך דוגמניות ועוד בינלאומיות? ועל נכדות של אנשי עסקים אנל יפתח תפה כי אני לעומת סניה החרטטן הזה גר באיזור של ההכי טחונים בLA ורואה טוב מאוד עם איזה אנשים הן באמת מסתובבות..לא ראיתי אחד שמזכיר את סניה בשום צורה.
יצא לי אפילו להסתובב עם אחת (הגעתי אליה דרך מעגל חברתי) שמכירה חצי מהוליווד (סנופ דוג, וויז קליפה, ריהאנה ואני יכול לזרוק שמות עד מחר) והיא דוגמנית ושחקנית בזמן הפנוי. היא ממש לא בת של איש עסקים מפורסם וראיתי מי היו האקסים שלה...כל אחד מליונר או מפורסם (זמר, שחקן) או דוגמן על...והיא אפילו לא מפורסמת או בת של איש עסקים...והיא עוד ילדה טובה כזאת חברות שלה יראו אחד כמו סניה מתחיל איתן יצחקו לו בפרצוף.
מצטער שניפצתי לך תבועה שאיזה קירח בעל שגעון גדלות יכול להביא בחורות שהוא יכול רק לחלום שהן ידברו איתו שלא נדבר על משו מעבר. כי אני בניגוד אליכם באמת ראיתי עולם מעבר לישראל (NO BRAGGING HERE BRAH) ומודע
לקיום המעמדות בעולם..
וזה בדיוק הסיבה למה אני מטיף לLMS בפורום. וזה עניין של זמן עד שכל חיבס פה יקבל את המציאות ויפסיק לשקר לעצמו...
U MAD BRAH?
וWIZE EDE אתה לא תפגע בפרנסה של אף אחד, בF X P כל החיבסים חושבים שהוא הזרים את כל ויקטוריה סיקרט ומשחק גולף עם דונלד טראמפ...

ציטוט ההודעה