קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] דאבל דייט נוצץ: טומי ואיילה יחד עם אלין ואלישי
    על ידי BaByShaQ בפורום האח הגדול
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-11-2010, 13:32
  2. [ייעוץ] היא נדלקה עלי ולא דיברתי איתה שבועיים כי הייתי בחו'ל
    על ידי adamthe בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-08-2010, 23:56
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:57
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

להסכים איתה לגבי דאבל דייט שבועיים מההיכרות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל להסכים איתה לגבי דאבל דייט שבועיים מההיכרות?

היי, אני צריך את העזרה שלכם. זה מפורט כדי שיהיה קל להבין באיזה מצב אני.

אני ועוד חבר התחלנו עם קבוצה של בנות אתמול (שישי), כל אחד לקח מספר מהבחורה שהוא רצה.
    ישבנו כמעט שעה עם הבנות והייתה אחלה כימיה, זה לא היה בבר או במועדון.
    כשסגרתי מספר אמרתי לה שאנחנו הולכים לשבת על איזה קפה.

חבר שלי בצבא (אנחנו בני 20 והבנות בגילאי 18), הוא התקשר היום לזאת שהוא לקח ממנה מספר ואמר לה שהוא מגיע רק בסופ"שים.
    היא זרמה איתו בקטע שהם ישמרו על קשר בהודעות ובשיחות עד הפגישה שלהם.

אני התקשרתי לבחורה שלקחתי ממה מספר, דיברנו, אמרתי לה שאני רוצה לראות אותה.
    שאלתי אם שלישי זורם לה, היא אמרה כן.
    שאלתי אם זורם לה אחר צהריים-ערב, היא אמרה כן.
    אמרתי לה "סבבה, אז יום שלישי בשעה 7 ב%$" (המקום שניפגש).

אני לא יודע איך, אבל במקום לענות לי היא הזכירה את חבר שלי וחברה שלה ואמרה שהיא רוצה לעשות דאבל דייט.
    אמרתי לה שאי אפשר , למרות שחשבתי על זה, כי הוא חוזר ביום שישי, אז הציעה שנחכה להם ושניפגש ביום שישי.
    אמרתי לה שאני רוצה להיפגש איתה לבד, היא אמרה שאין סיבה למהר ושלא חובה שהפעם הראשונה תהיה רק אני והיא.
    אמרתי לה שאני זורם איתה. (כנראה שיותר נוח לה עם חברה שלה)
    אמרתי שאולי חבר שלי לא בא ביום שישי הזה, היא הציעה שאני אבדוק. וזהו, אמרנו שנדבר וסיימנו את השיחה.

דיברתי איתו והוא לא חוזר ביום שישי הבא.
    זה אומר שאם אני אסכים למה שהיא הציעה ונעשה דאבל דייט אז אני אראה אותה שבועיים אחרי ההיכרות.
    לדעתי זה יותר מדי זמן. ויכול לרדת לה ממני עד אז, אולי אפילו אם נשמור על קשר בטלפון.

האפשרות השנייה היא שאני אציע שניפגש בימים הקרובים רק אני והיא.
    איך להגיד לה את זה נכון?
    אם אני נותן לה להחליט אם ניפגש עוד שבועיים בדאבל דייט או שניפגש קודם רק אני והיא, אני יוצא לא דומיננטי והחלטי.

מה אתם מציעים לעשות? ואיך להגיד את זה?

ועוד משהו, אם נדחה את הפגישה שלנו לעוד שבועיים בדאבל דייט אז אני אצטרך לדבר איתה בטלפון מדי פעם כדי לשמור על קשר.
    איך זה הולך? כל יומיים להתקשר? אני יודע שזה לא רובוטי, אני מחפש כיוון כי זה
    פעם ראשונה שאני שומר על קשר עם מישהי בטלפון אז אני לא יודע כל כמה זמן מדברים.

תודה מראש.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תפסיק לחשוב על השיט של הפיקאפ אם אתה דומיננטי או לא וכל השיט הזה.
    תגיד לה שסבבה מבחינתך לחכות לחבר שלך ושתעשו דאבל בדייט, בזמן הזה שמור איתה על קשר עם וואטסאפ מדי פעם, ותזמין אותה לאיזה מסיבה שאתה וחברים אחרים שלך הולכים אליה בכל מקרה, ככה תוכל לראות אותה לפני.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תפסיק לחשוב על השיט של הפיקאפ אם אתה דומיננטי או לא וכל השיט הזה.
    תגיד לה שסבבה מבחינתך לחכות לחבר שלך ושתעשו דאבל בדייט, בזמן הזה שמור איתה על קשר עם וואטסאפ מדי פעם, ותזמין אותה לאיזה מסיבה שאתה וחברים אחרים שלך הולכים אליה בכל מקרה, ככה תוכל לראות אותה לפני.
    אני לא יוצא למסיבות. אז המקסימום זה לשמור על קשר בווטסאפ ובשיחות.
    ושמע אני לא רוצה לצאת סמרטוט. אני זה שצריך להחליט איך זה ממשיך מפה.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אממ לא נראלי שיירד לה ממך בשבועיים האלה, אפילו להפך..
    אבל כן עדיף שתיפגשו יותר מהר ולבד,
    תנסה להוציא ממנה פגישה, וכן להיות דומיננטי זה עוזר, אל תקשיב לזה שמעליי.
    בכל מקרה, גם אם לא הולך אז דאבל דייט זה אחלה דבר ויכול לעוזר לך, כי היא אוטומטית תהיה יותר פתוחה כי יש איתה חברה.

אז איך להגיד לה את זה?
    אפשר סתם לשאול אם היא רוצה לצאת איתי או לחכות לדאבל דייט, אבל זה חסר החלטיות ודומננטיות מצידי.
    מה ואיך לעשות?

אגב, לגבי לשמור על קשר בטלפון, אתה יכול לענות לי על מה שכתבתי באשכול?

תודה לשניכם על העזרה.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עשיתי פעם דאבל דייט עם הידידה הכי טובה שלי, איזה סטלן אחד ומישי שאח''כ הפכתי לחבר שלה

זה משעשע אחושרמוטה, SHIT GETS REAL מתי שהזוגות נעלמים אחד לשני ואז אחרי איזה חצי שעה ככה נפגשים שוב באיזה מקום ועושים פרצוף תמים אחד לשני חחחחחחחחחחח

עזוב עכשיו דומיננטי ופשוט תזרום, אם תעשה את זה נכון זה יהיה אחד המצחיקים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

היית צריך לענות לה במקום "מה זאת אומרת אין צורך למהר? איך זה קשור למהר לדייט לבד?, מה את כזאתי ביישנית שאת מפחדת להפגש רק שנינו?"

עכשיו אין לך יותר מידי על מה לחפור לה.
    אתה לא יכול עכשיו להציק לה ולהגיד סתם בלי קשר "תקשיבי..עדיף שנפגש רק שנינו לבד" זה לא ישמע טוב. זה ישמע כאילו שאתה מהסס.

וחוץ מזה שתפסיק לנתח כל דבר, מתי להתקשר ואיך לשמור על קשר...זה צריך לבוא באופן טבעי ולא מתוך צורך לשמר את הקשר.
    סתם...תיכול לשלוח הודעה "מתרגשת לקראת שישי? " תיהיה ספונטני וזהו.

בקשר לדאבל דייט, מבחינתי אתה כבר שרוף. היית צריך לעמוד על שלך בזמן שזה היה עוד חם. תחכה לשישי וזהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    היית צריך לענות לה במקום "מה זאת אומרת אין צורך למהר? איך זה קשור למהר לדייט לבד?, מה את כזאתי ביישנית שאת מפחדת להפגש רק שנינו?"

עכשיו אין לך יותר מידי על מה לחפור לה.
    אתה לא יכול עכשיו להציק לה ולהגיד סתם בלי קשר "תקשיבי..עדיף שנפגש רק שנינו לבד" זה לא ישמע טוב. זה ישמע כאילו שאתה מהסס.

וחוץ מזה שתפסיק לנתח כל דבר, מתי להתקשר ואיך לשמור על קשר...זה צריך לבוא באופן טבעי ולא מתוך צורך לשמר את הקשר.
    סתם...תיכול לשלוח הודעה "מתרגשת לקראת שישי? " תיהיה ספונטני וזהו.

בקשר לדאבל דייט, מבחינתי אתה כבר שרוף. היית צריך לעמוד על שלך בזמן שזה היה עוד חם. תחכה לשישי וזהו.
    סבבה אחי, אבל זה פעם ראשונה שלי, אז תעזור לי ותן לי קווים כלליים.
    כבר איבדתי בחורות כי התקשרתי אליהן אחרי יותר מדי זמן.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אין דבר כזה יותר מידי זמן..טוב נו יש, אתה לא יכול לקחת מספר מבחורה בלילה במועדון ולהתקשר אלייה אחרי שבועיים..זה מצחיק.
    אבל כמו שבSimplepickup הם אמרו שאין באמת זמן נכון לשלוח סמס או להתקשר.
    היה פעם אחת בסרטון שלהם שמישהו השיג מספר מבחורה, ואז ממש אחרי 10 דקות הוא שלח לה סמס "התחלתי כרגע עם 2 בנות ובסוף גיליתי שהם פשוט מטומטמות..יש לך הצעות אחרות?" והיא ענתה לו "למה שלא תתקדם לאזור של הרחבה? אולי תמצא שם פנים מוכרות... " כאילו היא התכוונה אליה..אתה מבין? אין באמת זמן נכון, הכל תלוי בך והכל תלוי בגישה שלך. תמיד זה היה ככה ותמיד זה יהיה.

אני במקומך, בקשר לבחורה הזאת,
    אני התקשרתי לבחורה שלקחתי ממה מספר, דיברנו, אמרתי לה שאני רוצה לראות אותה.
    שאלתי אם שלישי זורם לה, היא אמרה כן.
    שאלתי אם זורם לה אחר צהריים-ערב, היא אמרה כן.
    אמרתי לה "סבבה, אז יום שלישי בשעה 7 ב%$" (המקום שניפגש).

אני לא יודע איך, אבל במקום לענות לי היא הזכירה את חבר שלי וחברה שלה ואמרה שהיא רוצה לעשות דאבל דייט.
    אמרתי לה שאי אפשר , למרות שחשבתי על זה, כי הוא חוזר ביום שישי, אז הציעה שנחכה להם ושניפגש ביום שישי.
    אמרתי לה שאני רוצה להיפגש איתה לבד, היא אמרה שאין סיבה למהר ושלא חובה שהפעם הראשונה תהיה רק אני והיא.
    אמרתי לה שאני זורם איתה. (כנראה שיותר נוח לה עם חברה שלה)
    אחרי שאמרת לה סבבה אז יום שלישי ב7 בXXX" ואז היא עונה "רגע, למה שלא תביא את יוסי ואני יקרא למיצי ונפגש כולנו?"
    אז למה אמרת לה שהוא חוזר בשישי? מה זה משנה? איך זה קשור? לא משנה. אחרכך היא אמרה "אין סיבה למהר ולא חובה שהפעם הראשונה תיהיה רק אתה והיא" שוב, איך זה קשור?
    אתה צריך להבין שאם אתה רוצה שהבחורה תנהל את הקשר אז אתה יכול להמשיך ככה ולתת לה להחליט איך יראה הדייט הראשון.
    במקומך? פשוט הייתי אומר לה "במקום שאני יקרא ליוסי ואת למיצי, אני יקרא לעצמי ואת תביאי את עצמך עם המון מצב רוח "
    אתה צריך להחליט, להגיד לה "אני עובד ככה וככה, ואלה התנאים שלי...מתאים לך? מעולה! לא מתאים? לך תחפשי גבר חדש"
    אני יודע שזה נשמע קצת מוגזם, אבל רק בגלל שאתה אומר דבר כזה, היא לא תרצה לסרב. אם איך לך אומץ להגיד דבר כזה...אז פה כבר אין לי מה להגיד. זה תלוי בך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אין דבר כזה יותר מידי זמן..טוב נו יש, אתה לא יכול לקחת מספר מבחורה בלילה במועדון ולהתקשר אלייה אחרי שבועיים..זה מצחיק.
    אבל כמו שבSimplepickup הם אמרו שאין באמת זמן נכון לשלוח סמס או להתקשר.
    היה פעם אחת בסרטון שלהם שמישהו השיג מספר מבחורה, ואז ממש אחרי 10 דקות הוא שלח לה סמס "התחלתי כרגע עם 2 בנות ובסוף גיליתי שהם פשוט מטומטמות..יש לך הצעות אחרות?" והיא ענתה לו "למה שלא תתקדם לאזור של הרחבה? אולי תמצא שם פנים מוכרות... " כאילו היא התכוונה אליה..אתה מבין? אין באמת זמן נכון, הכל תלוי בך והכל תלוי בגישה שלך. תמיד זה היה ככה ותמיד זה יהיה.

אני במקומך, בקשר לבחורה הזאת,

אחרי שאמרת לה סבבה אז יום שלישי ב7 בXXX" ואז היא עונה "רגע, למה שלא תביא את יוסי ואני יקרא למיצי ונפגש כולנו?"
    אז למה אמרת לה שהוא חוזר בשישי? מה זה משנה? איך זה קשור? לא משנה. אחרכך היא אמרה "אין סיבה למהר ולא חובה שהפעם הראשונה תיהיה רק אתה והיא" שוב, איך זה קשור?
    אתה צריך להבין שאם אתה רוצה שהבחורה תנהל את הקשר אז אתה יכול להמשיך ככה ולתת לה להחליט איך יראה הדייט הראשון.
    במקומך? פשוט הייתי אומר לה "במקום שאני יקרא ליוסי ואת למיצי, אני יקרא לעצמי ואת תביאי את עצמך עם המון מצב רוח "
    אתה צריך להחליט, להגיד לה "אני עובד ככה וככה, ואלה התנאים שלי...מתאים לך? מעולה! לא מתאים? לך תחפשי גבר חדש"
    אני יודע שזה נשמע קצת מוגזם, אבל רק בגלל שאתה אומר דבר כזה, היא לא תרצה לסרב. אם איך לך אומץ להגיד דבר כזה...אז פה כבר אין לי מה להגיד. זה תלוי בך.
    עדיף לי לעשות את הצעד שהצעת מאשר לצאת כוסית ולחכות לה שבועיים שיש סיכוי שיירד לה ממני עד אז. כי אני לא מאמין שאני אצליח להחזיק אותה על אש קטנה שבועיים, זה ממש לא ריאלי לדעתי, במיוחד כשעדייןן לא עשיתי דבר כזה קודם.
    אם אני אאבד אותה, עדיף שזה יהיה בצעד "נועז" מאשר לוותר מראש (לחכות לשישי).

בפעם הבאה שנדבר, בטח מחר או מחרתיים, בסוף השיחה אני אגיד שאני רוצה להיפגש איתה בימים הקרובים, ואם היא תעלה את הנושא של הדאבל דייט אני אגיד שהוא בא עוד שבועיים וזה יותר מדי זמן בשבילי, אם יתאים לה, סבבה, אם לא - נחתוך.

יותר מזה, אני באמת צריך לסנן את הבנות הלא רציניות. אין לי כוח לשטויות האלה.
    אני ממש לא צריך כאלה. שתעשה את המשחקים האלה למישהו אחר.

מה אתה אומר? כתבתי הכל כמו שצריך או שיש עוד מה לתקן אצלי?
    ממש תודה על העזרה.

נ.ב.
    תוך כדי שאתה מלמד אותי איך להיות דומיננטי, אתה עוזר לי למצוא את עצמי.
    יש יותר חשוב מלהבין מה אני פאקינג רוצה מהעולם הזה?
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 10-02-2013 בשעה 15:00.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי דעתי להגיד לה "זה יותר מידי זמן בשבילי" זה משפט נואש. אתה כאילו אומר לה "אבל אני ממש רוצה לראות את הפנים שלך כבר, ועוד שבועיים זה נורא רחוק.." זה נואש ומוחצן.
    במקום אתה יכול להגיד לה "הוא בא עוד שבועיים, עזבי אותו. מתאים לך אני ואת בזמן הקרוב?"
    "לא יודעת..."
    "טוב, כשתדעי תדברי איתי"
    וזהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

לפי דעתי להגיד לה "זה יותר מידי זמן בשבילי" זה משפט נואש. אתה כאילו אומר לה "אבל אני ממש רוצה לראות את הפנים שלך כבר, ועוד שבועיים זה נורא רחוק.." זה נואש ומוחצן.
    במקום אתה יכול להגיד לה "הוא בא עוד שבועיים, עזבי אותו. מתאים לך אני ואת בזמן הקרוב?"
    "לא יודעת..."
    "טוב, כשתדעי תדברי איתי"
    וזהו.
    כן ידעתי שזה נואש אבל לא היה לי ניסוח אחר שיהיה טוב . ("הוא בא עוד שבועיים, אני לא מוכן לחכות עד אז" זה אפילו יותר גרוע חח)
    תכלס גם לך אין איך לנסח את זה, אז אתה לא אומר. אבל אתה יוצא מזה בצורה מעולה.

בגלל זה הוספתי את השורה של "זה בסדר? צריך לתקן משהו?".

אין עלייך אחי.
    תתבע אותי, אבל הייתי צריך שתכניס לי את המילים האלה לפה, את הניסוח הכל כך מושלם הזה, שאני לא מצליח לייצר בעצמי, למרות שאני מרגיש שזה מי שאני.
    תודה ענקית.
    וגם לפולו321 (נראה לי שיש לו גישה ממש דומה לשלך), רוי וטיילר.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 10-02-2013 בשעה 15:40.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פולו ותום מתנהגים אחד לאחד כמוני.
    תום בדוק, פולו אני לא כל כך יודע אבל לפי מה שהוא כותב הוא מתנהג בדיוק כמוני עם בנות.
    טיילר פשוט יודע לרקוד אבל בעניין של לדבר הוא קצת צולע..

אצלי זה משולב יותר עם המון מגע, מלא הבעות פנים כאלה, ים של סקס אפיל ודיבור חצוף כזה..לא יודע להסביר.
    חוץ מאת הדבר המאד פשוט שבדרך כלל בנות שפעם ראשונה מדברות איתי, אחרי דקה בערך של דיבור הן עושות לי "בואנה אתה חצוף!!! " אבל עם חיוך כאילו חחח רוב הבנות באיזה שהוא שלב אומרות לי את זה.

אגב,שאתה אומר "אתה יוצא מזה" זה לא באמת לצאת מזה...פשוט אני לא נכנס לנושא הלא מעניין הזה חחח..מה אכפת לי שהוא חוזר ביום שישי כאילו? פה זה נגמר. אותי מעניין מתי אני והיא יוצאים..היא לא רוצה? סבבה, יום טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect