שבוע הבא יהיה לי זמן לראות וזה מה שאני אעשה. תודה. בהחלט נראה מעורר השראה, מהסוג שאני אוהב.
שבוע הבא יהיה לי זמן לראות וזה מה שאני אעשה. תודה. בהחלט נראה מעורר השראה, מהסוג שאני אוהב.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
|
|
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:42.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:45.
אחד מהדברים האלה הוא לא לקרוא תאוריות של מסוממים באינטרנט ולהכנס לBAD TRIP בגלל זה.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
I was blind..but now i see![]()
קל להסיק מה אנחנו צריכים בחיים:
להיפטר מהפחד ומהביישנות, ולהשיג מוטיבציה.
זה למה הרגזת אותי (במובן הכי חיובי של המילה) כשכתבת לי באשכול "אם אתה מפחד לעשות את זה, אין לי עוד מה להגיד לך".
כשקראתי את זה הכנסת בי כל כך הרבה מוטיבציה חחח. תעשה את זה יותר, אוקיי?תתגרה בנו אם תהיה לך הזדמנות
אנחנו פה כדי להתמודד עם הפחדים שלנו. בין אם זה לגשת, לקחת מספר, לזיין, לצאת לדייט ראשון, או להציע דייט.
לכולנו יש פחדים, כל אחד בהתאם לרמה שלו. זה מה שמגביל אותנו.
ואנחנו פה בפורום הזה כדי להילחם בהם, לא סתם הוספת לשם הפורום "שיפור עצמי".
כי זה לא רק בנות, זה הרבה מעבר.
כשבן אדם שובר פחד מסוים, יהיה לו יותר קל לשבור עוד פחדים, כי הוא כבר שבר אחד, והוא יודע איך הקטע הזה עובד.
הוא יודע יותר טוב מה הוא צריך לעשות, הוא יודע שהמוח יגרום לו לחשוב על התסריט הכי גרוע שיש ושזה לא מציאותי בעליל.
בתור משתמש בפורום הפיקאפ הזה, אני מרגיש מחוייב להילחם בפחדים שלי ובכל הדברים שאני לא עושה עם הרבה ביטחון.
זה הגורל שאני בחרתי לעצמי, אני יצרתי את המציאות הזו.
אם אני מזהה פחד, אני יודע שאני הולך להילחם בו ולשבור אותו במקודם או במאוחר. השאלה היא מתי.
אפשר להסתכל על זה בתור מלחמה. מלחמה על עצמי. כדי להיות האני ההכי טוב שאני יכול להיות.
just like in the movie
אהבתי מאד את הראש שלך עידן
תמשיך ככה יגבר על![]()
אחד הסרטים הכי טובי שראיתי בחיים.
ראיתי תסרט ממזמן כבר, כלכך הרבה זיוני שכל באשכול אחד, אייייאיייאיי