קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע איך להפוך אותה לחברה שלי
    על ידי yossipan0 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2011, 20:36
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 11:00
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 11:00
  4. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  5. [קונה] איך לחבר את הפלאפון שלי למחשב ב150 נקודות!!!
    על ידי Master-P בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:07
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

איך להפוך את החיים שלי ל"פרועים" יותר? (16) - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה ממש לא בעיה, אני גם לא אוהב ערסים ופרחות, אני לא חושב שיש מישהו שכן, אבל זה לא אומר שאני יוותר על מועדון\מסיבה בגלל שיש שם כאלה. אני פשוט מתרחק מהם וזה הכל.

בקשר למשיכה המינית..אם אתה אומר שאתה כן מצליח, אז תסביר איך..תן לי איזה סוטיאציה שהיית עם בחורה ותתאר איך התנהגת.
    ומה זאת אומרת "ממש לא עצמי"? לא הבנתי את זה.
    נגיד יש מישהי חדשה ואני מעוניין בה אז אני מתחיל (אוטומטית אגב) לדבר הרבה יותר לאט ממה שאני מדבר, לייבש אותה על כל דבר שהיא אומרת (ואז היא בדרך כלל נקרעת מצחוק כי אני בנאדם ממש מצחיק ולא בצורה הנודניקית והמציקה), אפילו שאני ממש נגד להלבין פני אנשים ברבים, בנוסף אני גם שמאלני אבל אני אגיד לבת שאני ימני כי אני יודע שימני=כוח, עוצמה וזה מה שאני מנסה להשיג אפילו שאני ממש לא מסכים עם הדיעות של הימין, להגיד שאני תלמיד גרוע, מעשן ושותה, והכל כדי שתהיה אצלה תמונה של "ילד רע"... זה עובד לי כל פעם אבל נמאס לי, נמאס לי להמציא לעצמי דמות! אני רוצה להיות בן אדם מעניין בעצמי!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אז תפסיק עם זה, אחת ולתמיד.
    אני אומנם ימני, עשנתי פעם ואני שותה, אבל אין כל קשר לBad boy, ממש לא.
    חוץ מזה שאתה לא צריך להגיד את הדברים האלה כדי להוציא את עצמך גבר מושך עם הדעות האלה. יש עוד דברים שיכולים להפוך אותך לגבר מושך ו"ילד רע" כמו שאתה רוצה בלי קשר לדברים האלה. איזה דברים? לא יודע, אני לא חושב על הדברים האלה..אני לעומתך (בלי להעליב) לא חושב על איך להרשים את הבחורה, ויותר מזה..? לא מעניין אותי. אני רוצה לדבר איתה ולהנות..לא אכפת לי מהקטע של להרשים ולהראות מי אני..אם היא רוצה לראות מי אני, שתסתכל. אני לא מתכוון להכנס לה "לפריים" ולהראות לה איך אני ומה אני..זה תלוי בה אני מקווה שהבנת אותי

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    נגיד יש מישהי חדשה ואני מעוניין בה אז אני מתחיל (אוטומטית אגב) לדבר הרבה יותר לאט ממה שאני מדבר, לייבש אותה על כל דבר שהיא אומרת (ואז היא בדרך כלל נקרעת מצחוק כי אני בנאדם ממש מצחיק ולא בצורה הנודניקית והמציקה), אפילו שאני ממש נגד להלבין פני אנשים ברבים, בנוסף אני גם שמאלני אבל אני אגיד לבת שאני ימני כי אני יודע שימני=כוח, עוצמה וזה מה שאני מנסה להשיג אפילו שאני ממש לא מסכים עם הדיעות של הימין, להגיד שאני תלמיד גרוע, מעשן ושותה, והכל כדי שתהיה אצלה תמונה של "ילד רע"... זה עובד לי כל פעם אבל נמאס לי, נמאס לי להמציא לעצמי דמות! אני רוצה להיות בן אדם מעניין בעצמי!
    למה אתה רוצה לצאת באד בוי ??
    למה אתה כל כך רוצה לשים זין על מה שהיא או כל מישהו אחר חושב ??
    אני ממש לא חושב שזה באמת עובד לך...למה אתה קורא עובד ?? מה שהיא מדברת איתך ??
    אם היית משיג מזה זיונים, אז היית יודע גם שאתה יכול להגיד לבחורה שאתה בעצם כלב שעשה ניתוח להפוך לבנאדם, ועדיין לזיין אותה.
    אין קשר למה שאתה אומר לבחורה אלא למי שאתה ולאיך שאתה אומר את מה שאתה אומר.
    אתה באמת חושב שכשתבוא לזיין את הבחורה אז היא תגיד לעצמה "אני רוצה לשכב איתו אבל הוא תלמיד טוב" ולא תשכב איתך ..??

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אז תפסיק עם זה, אחת ולתמיד.
    אני אומנם ימני, עשנתי פעם ואני שותה, אבל אין כל קשר לBad boy, ממש לא.
    חוץ מזה שאתה לא צריך להגיד את הדברים האלה כדי להוציא את עצמך גבר מושך עם הדעות האלה. יש עוד דברים שיכולים להפוך אותך לגבר מושך ו"ילד רע" כמו שאתה רוצה בלי קשר לדברים האלה. איזה דברים? לא יודע, אני לא חושב על הדברים האלה..אני לעומתך (בלי להעליב) לא חושב על איך להרשים את הבחורה, ויותר מזה..? לא מעניין אותי. אני רוצה לדבר איתה ולהנות..לא אכפת לי מהקטע של להרשים ולהראות מי אני..אם היא רוצה לראות מי אני, שתסתכל. אני לא מתכוון להכנס לה "לפריים" ולהראות לה איך אני ומה אני..זה תלוי בה אני מקווה שהבנת אותי
    דוגרי צודק. אני פשוט מכור לתשומת לב!

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    למה אתה רוצה לצאת באד בוי ??
    למה אתה כל כך רוצה לשים זין על מה שהיא או כל מישהו אחר חושב ??
    אני ממש לא חושב שזה באמת עובד לך...למה אתה קורא עובד ?? מה שהיא מדברת איתך ??
    אם היית משיג מזה זיונים, אז היית יודע גם שאתה יכול להגיד לבחורה שאתה בעצם כלב שעשה ניתוח להפוך לבנאדם, ועדיין לזיין אותה.
    אין קשר למה שאתה אומר לבחורה אלא למי שאתה ולאיך שאתה אומר את מה שאתה אומר.
    אתה באמת חושב שכשתבוא לזיין את הבחורה אז היא תגיד לעצמה "אני רוצה לשכב איתו אבל הוא תלמיד טוב" ולא תשכב איתך ..??
    איזה לשכב? אני בן פאקינג 16
    בעיקרון עשיתי כמעט הכל-חוץ מלשכב והכל בעזרת השקרים המכוערים שלי

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    דוגרי צודק. אני פשוט מכור לתשומת לב!

איזה לשכב? אני בן פאקינג 16
    בעיקרון עשיתי כמעט הכל-חוץ מלשכב והכל בעזרת השקרים המכוערים שלי
    תקרא שוב מה שכתבתי..
    זה לא משנה מה אתה אומר לה אלא מי אתה ואיך אתה אומר את מה שאתה אומר !
    תפסיק לחשוב על התוצאה, אתה כל הזמן חושב על התוצאה, "שהיא תמשך אליי" "שהיא תאהב אותי" בגלל זה אתה משקר בשביל לקבל תוצאה יותר טובה.
    פשוט תפעל, בדרך שתבוא לך הכי טבעית, בלי לחשוב על התוצאה, התוצאה לא חשובה....היא תגיע אם תרצה בזה ואם לא....
    תהיה אתה בצורה הכי חזקה והכי טובה ומדהימה שיש, אל תחקה אף אחד אחר, אל תתן דין וחשבון לאף אחד אחר,
    ואפילו אם אתה רואה שאתה נכנס למחשבה הזאת של "מה חושבים עליי" אז תתן לה לחלוף ותמשיך בשלך !!

תהיה יותר טוב מהכי טוב, אל תשאף להיות כמו הילד המגניב בכיתה, תשאף להיות כמו פאקינג מלך העולם...הילד המגניב שאתה מנסה לחקות הוא כולה מגניב באיזור הקטן שלך...תהיה יותר טוב ממנו !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    תקרא שוב מה שכתבתי..
    זה לא משנה מה אתה אומר לה אלא מי אתה ואיך אתה אומר את מה שאתה אומר !
    תפסיק לחשוב על התוצאה, אתה כל הזמן חושב על התוצאה, "שהיא תמשך אליי" "שהיא תאהב אותי" בגלל זה אתה משקר בשביל לקבל תוצאה יותר טובה.
    פשוט תפעל, בדרך שתבוא לך הכי טבעית, בלי לחשוב על התוצאה, התוצאה לא חשובה....היא תגיע אם תרצה בזה ואם לא....
    תהיה אתה בצורה הכי חזקה והכי טובה ומדהימה שיש, אל תחקה אף אחד אחר, אל תתן דין וחשבון לאף אחד אחר,
    ואפילו אם אתה רואה שאתה נכנס למחשבה הזאת של "מה חושבים עליי" אז תתן לה לחלוף ותמשיך בשלך !!

תהיה יותר טוב מהכי טוב, אל תשאף להיות כמו הילד המגניב בכיתה, תשאף להיות כמו פאקינג מלך העולם...הילד המגניב שאתה מנסה לחקות הוא כולה מגניב באיזור הקטן שלך...תהיה יותר טוב ממנו !
    אתה צודק!
    אבל בכל זאת, לפעמים יש לי תקופות שאני ממש מאוהב במישהי (וכשאני אומר מאוהב זה לא רק רוצה לזיין אותה, אלא גם לדבר איתה שעות, להסתכל לה בעיניים-כמה שזה נשמע גיי) ואז אני נהיה קצת אובססיבי. בעיקרון מה שבא לי לעשות זה לדבר עם אותה ילדה שעות! זה מה שבא לי! אבל לפי כל חוק פיקאפ בערך אני צריך רק להתרחק ולתת לה קצת ליזום וכל זה ולהיות אדיש כשמה שאני רוצה זה בעצם רק להיות איתה. וזה החרא! אשכרה מישהי אמרה לי פעם שאני חופר!
    קל מאוד להגיד "תעשה מה שבזין שלך". לא תמיד זה עובד.
    אז מתי לעשות מה שבא לי, מתי לא ואיך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זרוק את כל חוקי הפיקאפ לפח.
    AND I FUCKING MEAN IT
    אני יודע שאתה לא מבין עכשיו למה מנהל פיקאפ אומר לך "אל תקשיב לחוקים של הפיקאפ" אבל תנסה להבין.
    פה זה לא פורום אפ אקס פי, פה אנחנו לא הופכים אותך למי שאתה לא.
    אתה רוצה לדבר עם בחורה שעות? תדבר, I dont give a damn, אבל תדע לעשות את זה עם משיכה ועם מיניות ולא לדבר כמו ידיד הומו, זה הכל.

אל תתרחק ואל תחכה שהיא תעשה את הצעד הבא, כי זה לא יקרה, זה שקר. בזמן שאתה תתרחק, יבוא בן זונה אחר ויקח אותה.
    מה שאתה כן צריך לעשות, זה לדבר איתה, להראות לה (כמו שאתה אוהב) שאתה גבר, שכיף לדבר איתך, שאתה מצחיק ושאתה מושך, ואז שהיא תראה תשים לב, אז...תתרחק ותעשה "כאילו" שאתה מתעניין בבחורות אחרות ואז היא תאכל עלייך סרטים ולא תבין למה אתה פתאום בורח ואז עוד לפני שהיא תשים לב היא תמשך אלייך בגלל שאתה מאתגר אותה.

לזה קוראים "רחוק" כמו שאתה מכיר. ורק במקרה כזה משתמשים בזה. אך ורק. בגלל זה אני אומר זרוק לפח את כל חוקי הפיקאפ שלמדת.
    יש מקום לכל דבר ויש דברים שלא צריך לעשות בכל מקום.

אגב, את התרגיל שכתבתי למעלה, אתה לא עושה עם כל בחורה כי יש בחורות שאתה פשוט תרחיק ממך אוטומטית כי היא לא תביו למה פתאום אתה בורח לה ואז היא תחשוב שאתה פשוט "שחקן".
    את התרגיל הזה עושים עם בחורות שמקבלות ורגילות לקבל הרבה יחס מגברים, כוסיות כאלה ופרחות. להן "מגיע" שיעשו להן קרוב-רחוק כזה כדי להראות להן שאתה כאילו מתעניין בהן, ואז לא מתעניין..אתה כאילו משחק איתה חם - קר. אבל את התרגיל הזה לא עושים עם כל אחת.

בקשר לזה שאתה אוהב לדבר - לא סתם חפרנים מוגדרים בדרך כלל "גייז". כי רק נשים אוהבות לדבר, אין מה לעשות.
    תמיד כשרואים בסדרות טלוויזיה שהאישה רוצה לדבר על המערכת יחסים וזה, אז הגבר בדרך כלל מגלגל עיניים או פשוט צוחק עלייה...כי גברים, אנחנו, רוצים לגעת, לנשק, לזיין, לצחוק...הכל חוץ מלדבר. אנחנו אוהבים לחוש.
    ואם לא תתחיל לגעת בצורה מינית ולא תתחיל להמעיט (להמעיט! לא להפסיק! אל תיהיה דג או ביישן! רק להוריד במינון לא להפסיק לגמרי!) בדיבור ותוסיף מגע ונשיקות, אתה בקלות תהפוך לגבר האולטימטיבי.
    נשים רוצות שיהיה להן גבר שאפשר לשתף אותו..ואתה נשמע בדיוק כמו אחד כזה. אבל הבעיה שרוב הגברים שאוהבים שמשתפים אותם הם גייז או ידידים כאלה או פשוט סיסיות כאלה...כדי שלא תיהיה אחד כזה, תלמד מתי כן לסתום תפה ולשתוק, לשלוח יד ללחי של הבחורה ולנשק בבטחון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

זרוק את כל חוקי הפיקאפ לפח.
    AND I FUCKING MEAN IT
    אני יודע שאתה לא מבין עכשיו למה מנהל פיקאפ אומר לך "אל תקשיב לחוקים של הפיקאפ" אבל תנסה להבין.
    פה זה לא פורום אפ אקס פי, פה אנחנו לא הופכים אותך למי שאתה לא.
    אתה רוצה לדבר עם בחורה שעות? תדבר, I dont give a damn, אבל תדע לעשות את זה עם משיכה ועם מיניות ולא לדבר כמו ידיד הומו, זה הכל.

אל תתרחק ואל תחכה שהיא תעשה את הצעד הבא, כי זה לא יקרה, זה שקר. בזמן שאתה תתרחק, יבוא בן זונה אחר ויקח אותה.
    מה שאתה כן צריך לעשות, זה לדבר איתה, להראות לה (כמו שאתה אוהב) שאתה גבר, שכיף לדבר איתך, שאתה מצחיק ושאתה מושך, ואז שהיא תראה תשים לב, אז...תתרחק ותעשה "כאילו" שאתה מתעניין בבחורות אחרות ואז היא תאכל עלייך סרטים ולא תבין למה אתה פתאום בורח ואז עוד לפני שהיא תשים לב היא תמשך אלייך בגלל שאתה מאתגר אותה.

לזה קוראים "רחוק" כמו שאתה מכיר. ורק במקרה כזה משתמשים בזה. אך ורק. בגלל זה אני אומר זרוק לפח את כל חוקי הפיקאפ שלמדת.
    יש מקום לכל דבר ויש דברים שלא צריך לעשות בכל מקום.

אגב, את התרגיל שכתבתי למעלה, אתה לא עושה עם כל בחורה כי יש בחורות שאתה פשוט תרחיק ממך אוטומטית כי היא לא תביו למה פתאום אתה בורח לה ואז היא תחשוב שאתה פשוט "שחקן".
    את התרגיל הזה עושים עם בחורות שמקבלות ורגילות לקבל הרבה יחס מגברים, כוסיות כאלה ופרחות. להן "מגיע" שיעשו להן קרוב-רחוק כזה כדי להראות להן שאתה כאילו מתעניין בהן, ואז לא מתעניין..אתה כאילו משחק איתה חם - קר. אבל את התרגיל הזה לא עושים עם כל אחת.

בקשר לזה שאתה אוהב לדבר - לא סתם חפרנים מוגדרים בדרך כלל "גייז". כי רק נשים אוהבות לדבר, אין מה לעשות.
    תמיד כשרואים בסדרות טלוויזיה שהאישה רוצה לדבר על המערכת יחסים וזה, אז הגבר בדרך כלל מגלגל עיניים או פשוט צוחק עלייה...כי גברים, אנחנו, רוצים לגעת, לנשק, לזיין, לצחוק...הכל חוץ מלדבר. אנחנו אוהבים לחוש.
    ואם לא תתחיל לגעת בצורה מינית ולא תתחיל להמעיט (להמעיט! לא להפסיק! אל תיהיה דג או ביישן! רק להוריד במינון לא להפסיק לגמרי!) בדיבור ותוסיף מגע ונשיקות, אתה בקלות תהפוך לגבר האולטימטיבי.
    נשים רוצות שיהיה להן גבר שאפשר לשתף אותו..ואתה נשמע בדיוק כמו אחד כזה. אבל הבעיה שרוב הגברים שאוהבים שמשתפים אותם הם גייז או ידידים כאלה או פשוט סיסיות כאלה...כדי שלא תיהיה אחד כזה, תלמד מתי כן לסתום תפה ולשתוק, לשלוח יד ללחי של הבחורה ולנשק בבטחון.
    אני לא חושב שהסברתי את עצמי טוב לגבי ידידות שלי. ידידות שלי שוות ערך לחברים שלי. אני יכול לבוא אליהן ביציאה של "שמעי אני בא אלייך היום" והיא תגיד בשמחה וכל זה, לפתוח להן את המקרר ולבלוע את כולו, כאפות בתחת בלי להלשין למורה, אני יכול להגיד להן כל מה שאני חושב בלי לשים זין והכל הדדי. וכל זה בלי להיות סמרטוט. הכל מחברות טובה! אני לא רוצה שום סטוץ או קשר איתן, אני מת על המצב איתן כמו שהוא. סתם היה לי פעם חבל כי הן ממש כוסיות, אבל אני אפילו לא נמשך אליהן אז לא אכפת לי.
    אחד הצדדים החזקים יותר שלי הוא שאני חבר טוב.
    והבצפר שלי בית זונות לאללה אז זה בעיה, אני יכול לשבת על בת, היא עליי, ואז שהיא תקפוץ וזה ייראה כאילו היא מזיינת אותי, לנשק בצוואר, ללחוש דברים מטרידים באוזן... המקסימום שיהיה זה צחוק, לא תהיה לזה שום קונוטציה מינית כלשהי וזה מעצבן..
    אז איך עדיין אני עושה אצלה רושם מיני?
    חשוב לי לציין שאין לי שום פחד גישה ושום חשש ואני די יכול לעשות מה שבא לי...
    בכל מקרה, אני זז למסיבה עכשיו
    מצטער שהפלתי עליך ועל פולו תיק קצת רציני, אבל עדיין אני סומך עליכם!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם אתה בקטע הזה של חברמן ואתה סתלבטן והכל בזרימות וזה...
    אז זה הכי פשוט.
    כמו שיש לך בטחון להקפיץ עליך ידידות ולעשות קולות כאילו שאתה מזיין אותה, אז תעשה את זה ככה:
    תפוס אותה כמו שהיא מהרגליים ותרים אותה, קח אותה עלייך לאיזה שהוא מקום טיפה יותר מרוחק ותצחיק אותה בדרך, תוריד אותה על הרגליים ואז היא תעשה "מה אתה עושה??" ואז פשוט תדביק לה נשיקה בלי להגיד כלום.
    אם היא תיהיה מבולבלת, אז תמשיך להיות זורם וסתלבטן ותגיד לה "באלי! חחח אני עושה מה שבאלי!"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אם אתה בקטע הזה של חברמן ואתה סתלבטן והכל בזרימות וזה...
    אז זה הכי פשוט.
    כמו שיש לך בטחון להקפיץ עליך ידידות ולעשות קולות כאילו שאתה מזיין אותה, אז תעשה את זה ככה:
    תפוס אותה כמו שהיא מהרגליים ותרים אותה, קח אותה עלייך לאיזה שהוא מקום טיפה יותר מרוחק ותצחיק אותה בדרך, תוריד אותה על הרגליים ואז היא תעשה "מה אתה עושה??" ואז פשוט תדביק לה נשיקה בלי להגיד כלום.
    אם היא תיהיה מבולבלת, אז תמשיך להיות זורם וסתלבטן ותגיד לה "באלי! חחח אני עושה מה שבאלי!"
    חחחחחחחחח זה טוב!
    קיצר אני לא חושב שאני צריך יותר עזרה, אני רק צריך להפסיק לשים זין לגבי הצומי שאני מקבל
    רק אני יכול לעזור לעצמי בזה אני חושב
    תודה רבה על הכל

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

Question has been asnwered.
    Locked.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect