אל תחשבו על זה שאתם הולכים לחטוף סרטן, תחשבו על זה בתור מסע להשגת קנאביס חוקי.
(למי שלא יודע, מאשרים קנאביס רפואי לכל מי שמבקש אם יש לו סרטן, ולא משנה באיזה שלב המחלה.)
אל תחשבו על זה שאתם הולכים לחטוף סרטן, תחשבו על זה בתור מסע להשגת קנאביס חוקי.
(למי שלא יודע, מאשרים קנאביס רפואי לכל מי שמבקש אם יש לו סרטן, ולא משנה באיזה שלב המחלה.)
|
|
חחחחחחחחח באמת היית רוצה סרטן לא משנה איפה בשביל אישור לקנאביס?
הלוואי תקבל לוקמיה ותחנק עם הקנאביס שלך ואז נראה מה תרצה יותר הקרנות וכימו או ג'וינט
חתיכת מסכן ילד כאפות בן 4 יאללה סע
אתה יודע שלא מכריחים אותך לעשות הקרנות כן? חוץ מזה בחיים עדיף איכות על כמות. עדיף לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול בכיף שלך ובגיל 60 לחטוף סרטן ואז להתחיל לעשן קנאביס ולמות בגיל 65 מאשר לא לשתות, לא לעשן, לאכול בריא, לעשות ספורט ולמות בגיל 95 חיים עם כיסא גלגלים, משקפיים, אביזרי שמיעה ועוזר תאילנדי בבית אבות אחרי חיים משעממים ונטולי סיפוק.
אתה יודע שאתה טמבל כן? איבחנו אותך כבר נכון? זה לא שאתה הולך ומספר את דעותייך ככה בפומבי ולא שולחים אותך לאבחון פסיכיאטרי... ההורים שלך לא שמים לב? חברים קרובים? אולי תמות?
כמה שטויות אפשר לרשום בהודעה אחת? אני אפילו לא אגיב לכל הטמטום שרשמת אני רק מבהיר - אתה מפגר..
ושוב, אני מאחל לך לוקמיה.. ואחרי שקיבלת אותה, תבוא ותתנצל ותגיד כמה טמבל היית שביקשת את זה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב יטמבל
סרטן אפילו סרטן השד יכול להפוך במהירות ללוקמיה
לא משנה איזה סרטן תקבל אפילו אם זה סרטן בפה זה יכול לעבור למוח, לכלי הדם לכל מקום בגוף. אני בטוח שכל חולה סרטן מתפלל שאנשים כמוך יחליפו אותו...
איינשטיין צדק - באמת אין גבול לטמטום.