קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] אשכנזים VS ספרדים.
    על ידי SoulMan בפורום סקרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 14:46
  2. [סקר] איזה גזע מהכלבים הכי סוס?
    על ידי LedZeppelin. בפורום בעלי חיים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 21:59
  3. כדי שתבינו מה זה כל גזע
    על ידי APACHI בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 01:14
  4. מכבי וי-ם נחות - שפר במרכז העניינים
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 22:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

פרנקים (ספרדים) הם גזע נחות - עמוד 2

רק לשם הבהרה אשכנזים הם ממוצא מזרח אירופאי כמו פולין גרמניה וכו'
    מקום 1 -
    קרלוס סלים חילו (נולד ב-28 בינואר 1940) איש עסקים מקסיקני, והאדם העשיר בעולם בשנת 2012, על פי מגזין פורבס.
    מקום 2 -
    ויליאם הנרי גייטס השלישי (באנגלית: William (Bill) Henry Gates III; נולד ב-28 באוקטובר 1955), המוכר יותר בתור ביל גייטס, הוא יזם אמריקאי,
    מקום 3-
    וורן באפט (באנגלית: Warren Buffett; נולד ב-30 באוגוסט 1930),איל הון אמריקאי המתמחה בהשקעות ונחשב למשקיע הפרטי הגדול ביותר בעולם. מדורג שלישי בטבלת האנשים העשירים ביותר בעולם, עם הון אישי הנאמד ב-50 מיליארד דולר (נכון למרץ 2011). הוא הבטיח לתרום 99% מהונו במהלך חייו.

הישראלי יהודי העשיר בעולם עידן עופר הבן של סמי עופר שנחשב אם אינני טועה במקום 75 בעשירי העולם מוצאו אינו אשכנזי אלא רומני...
    אז יש לנו אמריקאים יש ערבים יש רומנים אבל אשכנזי פולני לבן/אדום כמוך מזדיין חסר ביטחון עם פצעים אדומים ענקיים על כל הפנים וגשר שרק זונה תגאל אותו מייסוריו וגם זה יקרה אולי בגיל 40 אחרי ניתוח לשינוי מין אין אפילו אחד... אתה מבין שאתה חי בסרט? כי בתכלס זה לא קשור לאשכנזי או מזרחי... זה קשור לכמה הומו מזדיין בתחת אתה... ואני בטוח שאפילו אשכנזים מכפכפים אותך בבית ספר... ובטח הזין הראשון שתקבל יהיה מערבי אסלי שמוציא לך עשן של נרגילה בתוך החור של התחת יא היטלר מזדיין...
    ותחזיר מהר את הצבע שלך מלבן לאדום שלא תלכלך את הקירות יא מחזור מהלך

2. קישורים ממומנים

הולא סתם אומרים שהיטלר היה גיי מקבל בתחת... ברור שלכל ההומואים בעולם היטלר הוא דמות שראוייה להערצה עקב הדחייה והסלידה שיש לנו נגד הומואים ולראות הומו שבלילות מקבל בתחת מכושים וביום נואם שצריך להפוך אותם לעבדים וסוחף אחריו כלכך הרבה אנשים (אשכנזים אגב, אמרתי?) זה באמת מיועד להערכה על ידי הקהילה המזדיינת בתחת שלך.... אתה בושה לאשכנזים... בגלל זה אתה מקבל מהם כאפות... ובגלל זה אתה בתחתית בטבלת ההומואים... כי אתה זה שפותחים אותו ולא זה שנותן... החור שלך אדום ופתוח תמידית מסכן בטח אתה לא מחרבן אתה רק יושב על האסלה כל הקקי מחליק החוצה מרוב שקיבלת בתחת

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    רק לשם הבהרה אשכנזים הם ממוצא מזרח אירופאי כמו פולין גרמניה וכו'
    מקום 1 -
    קרלוס סלים חילו (נולד ב-28 בינואר 1940) איש עסקים מקסיקני, והאדם העשיר בעולם בשנת 2012, על פי מגזין פורבס.
    מקום 2 -
    ויליאם הנרי גייטס השלישי (באנגלית: William (Bill) Henry Gates III; נולד ב-28 באוקטובר 1955), המוכר יותר בתור ביל גייטס, הוא יזם אמריקאי,
    מקום 3-
    וורן באפט (באנגלית: Warren Buffett; נולד ב-30 באוגוסט 1930),איל הון אמריקאי המתמחה בהשקעות ונחשב למשקיע הפרטי הגדול ביותר בעולם. מדורג שלישי בטבלת האנשים העשירים ביותר בעולם, עם הון אישי הנאמד ב-50 מיליארד דולר (נכון למרץ 2011). הוא הבטיח לתרום 99% מהונו במהלך חייו.
    תודה, כרגע הוכחת את נכונות דברי. אתה מבין, הדוגמאות שהבאת הם היוצאים מהכלל שמוכיחים את הכלל.

תודה, כרגע הוכחת את נכונות דברי. אתה מבין, הדוגמאות שהבאת הם היוצאים מהכלל שמוכיחים את הכלל.
    אם השכלתך היתה מעבר ללימודי בית ספר יסודי היית מבין שהכלל הוא הרוב שהציגו כאן, כך שאין יוצאים מן הכלל יש את הכלל ויש את אולי אחרי 10 אנשים אשכנזי אחד שהוא בעצם היוצא מן הכלל. כך שלהגיד על כל דבר שאתה אומר 'תודה, הוכחת בלה בלה' לא הופך אותך לצודק אלא הופך את החור של התחת שלך להרבה יותר גדול. אתה הומו וטמבל ואתה לנצח תשאר כזה. אתה נאד מנופח חסר השכלה שאולי יש לו אבא עשיר וסבא שהקים את המדינה ונלחם באצל אבל אתה, אותו נכד שלו אפילו לא קרוב בעשירית לקרסוליים שלו.זה שחלק גדול מהאשכנזים של פעם תרמו רבות לפיתוח המדינה ולהקמתה, לא אומר שאתה בפרט וכלל הצאצאים האשכנזים שלהם הם משהו. אתה סתם הומו. זה דין הילדים העשירים שאין להם משמעות בחיים. אלו שמקבלים הכל בקלות ישר לפה (זין כבר אמרתי?) בסוף מרוב השעמום הולכים ונהיים הומואים.. ניתוחים לשינוי מין.. בורחים להודו.. מוכרים את הגוף שלהם.. נופלים להרואין... היום יש בארץ ישראל יש לאשכנזים רוב מוחץ בשימוש בסמים קשים וקלים כאחד. לא רק שאתם הומואים חולי איידס, שמעבירים את המחלות אחד מהתחת של השני... אתם גם נרקומנים מסריחים שמרוב שעמום וכסף ויחד עם זאת חוסר יחס רציני מההורים (מי גידלה אותך? תאילנדית? מטפלת? אתה יודע בכלל איך קוראים לאמא הזונה שלך שבוגדת כל יום חמישי באבא המליונר?) דינך ודין כל הדומים לך הוא סוף הסיפור בתחנה מרכזית, חולה איידס, מנת יתר או (ומזה אני הכי אשמח) דקור בלב 40 פעמים מאיזה אשכנזי שלא רצית שיזיין אותך בתחת כי כבר נמאס לך מהחיים נטולי המשמעות שלך... הומו מתחנגל לך תחפש מי יפרק אותך ודבר איתנו שתרצה לבקש סליחה

ואתה יודע שיום אחד אתה תספר על האידיאולוגיה שלך לאיזה 'ספרדי' והוא יחתוך אותך בצוואר ולזה אני מייחל כל כך וכשזה יקרה אני כל כך מקווה לדעת שזה קרה אני יבוא להלוויה שלך ויזרוק את הפוסט שלך מודפס לתוך הקבר ויחלק עותקים לכל מי שיהיה נוכח שם... אני בטוח שאת האבא המליונר אני לא אוכל לתפוס כי הוא בטח עסוק מדי בכדי לבוא להלוויה של הבן שלו אבל לכל השאר אני אחלק כדי שתזכר כהיטלר מזדיין הומו מסריח ונרקומן חולה איידס.

בכל אופן... אל תדאג אני יכול להחליף את האבא העסוק רק תן את המספר של אמא הזונה : )

היי כלבות אני חושב שהגדלתם את המימדים של המושג "אשכנזים" למימדים הזויים.
    המושג יהדות אשכנז מתייחס ליהודי גרמניה-צרפת והמדינות השכנות של המזדיינים האלה, זה שכל מני יצורי אדם למניהם בישראל החליטו לקטלג את כל הלא מזרחים תחת "אשכנזים" לא הופך את זה לתקין ולגיטימי לשימוש וצר לי אבל זאת בעיה מזדיינת שלכם ושל רוב הציבור הישראלי המטומטם שהולכים עם העדר.

[QUOTE=משתמש אנונימי;7772425]ואתה יודע שיום אחד אתה תספר על האידיאולוגיה שלך לאיזה 'ספרדי' והוא יחתוך אותך בצוואר/QUOTE]
    ערס ממוצע שיודע לפתור בעיות רק באלימות במקום במילים.

אתה ממשיך להוכיח אותי.

[QUOTE=משתמש אנונימי;7772425]ואתה יודע שיום אחד אתה תספר על האידיאולוגיה שלך לאיזה 'ספרדי' והוא יחתוך אותך בצוואר/QUOTE]
    ערס ממוצע שיודע לפתור בעיות רק באלימות במקום במילים.

אתה ממשיך להוכיח אותי.

אתה יכל לימצוץ את הזין אשכנזי בן זונה.
    ערס ממוצע, גם כשמנסה לפתור בעיות במילים הוא עושה את זה בקללות.

משתמש משקיע האוואטר של איחון
    שם פרטי
    איחון
    לייקים
    86
    נקודות
    369
    משפט מחץ
    לה לה לה לה .

בן זונה אשכנזי מדיין אתה מדבר כאילו יש לך זין בפה

​אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !

^קרדיט לHasee ​על הלמעלה^

ציטוט נכתב במקור על ידי איחון צפיה בהודעה
    בן זונה אשכנזי מדיין אתה מדבר כאילו יש לך זין בפה
    עוד פרנק ערס טיפוסי שרק יודע לקלל

משתמש משקיע האוואטר של איחון
    שם פרטי
    איחון
    לייקים
    86
    נקודות
    369
    משפט מחץ
    לה לה לה לה .

טוב אז תימצוץ לי תזין יטמבל יאללה סע סעעע

​אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !

^קרדיט לHasee ​על הלמעלה^

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,989 | הודעות: 8,151,571 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect