אני חושב שאם היה לי בטחון עצמי כלשהו הוא התרסק עכשיו ^_^
לא נורא, אני אוהב לשמוע אמת מכוערת, ככה משתפרים
וטיילר יקר, איך משיגים לסת לעזאזל?
אני חושב שאם היה לי בטחון עצמי כלשהו הוא התרסק עכשיו ^_^
לא נורא, אני אוהב לשמוע אמת מכוערת, ככה משתפרים
וטיילר יקר, איך משיגים לסת לעזאזל?
|
|
אם תחקור את העניין קצר יותר לעומק, תגלה שבעוד שנתיים-שלוש יהיו לך פי 10 יותר חצ'קונים אם תיקח את הכדורים שדוחפים לך. ניסיון מוכח של אנשים רבים.
מדובר פה באינטרס של הרופא לגרום לך תרופות שמעלימות לך את זה באופן זמני, ולגרום לך להמשיך ולקנות את התרופות הללו במשך שנים. הדבר שלא תבין, הוא מתי אתה מפסיק לקחת אותם.
לאחר סוף הטיפול, או ברגע שתבין למה זה חוזר אליך - תתחיל לקנות תרופות טבעיות שיעלו לך בגובה של משכורת מינימום של משפחה בקו העוני בישראל, בסביבות ה-3 אלף.
בנוגע למראה, תראה מה חם היום. איזה להקות בנות נאהבות, שחקנים מוכרים ותנסה לחקות תספורת כמו שלהם, צמידים, שעונים. לא אומר לך לקנות שעונים של 30 אלף שקל, אבל יש זיופים מעולים ב-50 שקל באינטרנט שלא תמצא הבדל ועדיין תראה בעל סטייל.
דווקא חברים שלי שלקחו את זה חצי שנה עכשיו יש להם פנים חלקות כמו תחת של תינוק, המורה שלי לספורט (שהיא במקרה גם המחנכת שלי) אמרה לי ששני הילדים שלה לקחו למשך חצי שנה (שזאת התכנית שלי גם) ואז כל החצ'קונים נעלמו להם לתמיד
זה לא סתם חרטא זה כדורים חזקים לאללה לא מומלץ לקחת אותם אבל במצב שלי לפני הלקיחה שלהם הייתי חייב שום משחה לא עזרה לי ועכשיו חלק ענק מהחצ'קונים שלי ירד
אהה כן, מה לגבי עישון? turn on או off?
לאף אחד לא אכפת מעישון
אלא אם כן אתה יודע לעשות עיגולים עם הפה. BISHES MIRIN SMOKING SKILLS BRAH
אם אתה מעשן תלמד לעשות עיגולים
אם לא אז אל תעשן
האמת שזה לא קשה לעשות עיגולים
תעשה O עם הפה ותוציא אוויר עם הלסת
זה למה מתאמנים על זה בבית
בהתחלה על נרגילה או סיגרים
ואז עוברים לסיגריות וככה אתה נהיה שפיץ
אגב רודני כנס לאשכול שפתחתי אני עושה פה פרוייקט מעניין לגבי החיי מין שלי וחוויות הקוקבלוק שלי, יש המון למה לצפות. תתכוננו להמון צחוקים ולקוקבלוקים הכי הזויים שתשמעו.
NOW DEESSSS WHAT AM TALKIN ABOUT
ועישון שמים על זה זין זה כבר לא שנות ה80 מי שמאגניב יוצא עם מקטרת למסיבולבול של קריימן ומעשן..
אפילו שלעשן סיגריה-2 ביציאה פעם ב... זה לא כזה נורא זה אפילו משחרר וטוב.
אם אתה לא מוצא את הסיבה של "למה לי לעשן" בעצמך, אל תעשה את זה בשביל מישהו אחר או כי מישהו אמר לך.
לגבי הלסת, אתה לא יכול להשיג לסת. אבל מהדיבור שלך אפשר להבין שאתה לא ילד עם אוטיזם מתקדם ולסת ממש מכוערת כמו התמונות המוגזמות שDASH מביא..
פשוט תדאג להשאר עם פה סגור, ללעוס מסטיק וללכת עם ראש זקוף. הכוונה בראש זקוף שלפעמים אני רואה אנשים הולכים עם ראש צמוד לצוואר זה יוצא להם לסת של אליפסה מכוערת פלוס 3-4 סנטרים וזה ממש מכוער.. ראש זקוף : מבט ישר הצוואר בולט הסנטר בפרונט. לא כמו פרחה עם האף למעלה חחחחחחחח..
אין לך מה להסתכל על לסת, כמו שאמרנו מה שקיבלת מהטבע זה מה שצריך לנצל.
OP, תפסיק לשים תמונות של גברים בתחתונים, זה מטריד.
OP לקח את עצתי ברצינות וזרם גם עם גייז.
חחחחחחחחח לא התלהבתי מהרעיון אבל הורדתם לילד את הביטחון לתחתונים רציתי להראות לו שיש תקווה..
אל תדאג
עדיין לא.... ממש בא לי מישהו גיי שיצטרף ליציאות למה הם נראלי מארגנים לך ת'הכי שוות..
אני מכיר מישהו גיי או אפילו 2 אבל רק כונפות מסתובבות איתם אז וואלה לא שווה.
דווקא הגייז שהכרתי מביאים תהכי שוות, מה גם שהם לא מהווים מכשול גם אם הם יותר אסתטיים ממך כי הם גייז, אז אוטומטית אתה אופציה בשביל מי שאיתם
מה אתם חושבים שסתם אני אומר "זרום גם עם גייז"? יש מאחורי זה הרבה נסיון..(NO HOMO)
אם אני אכיר פה גייז אנלא אפתח אשכולות מפגרים כמו שאני פותח עכשיו