קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 14:18
  2. אין לי משתמש אנונימי
    על ידי ~psysex~ בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 18:17
  3. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 22:06
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

**משתמש אנונימי**

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל **משתמש אנונימי**

בחור אנונימי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת בשמו, תתייחסו לזה כמו לכל אחד אחר.

יש לי ידידה שאני מכיר זמן רב ותמיד היה לנו קליל טוב ומגע לאורך כל התקופה. דיברנו על מערכת יחסים ואין אפשרות כרגע. בקיצור מפריע לי שחברים נוגעים בה הרבה. אני מבין שהיא ידידה שלהם בדיוק כמו שלי אבל הם מתלהבים מהנגיעות כאילו נולדו רק אתמול וכל זה מול העיניים שלי והיא זורמת איתם.. זה נראה בעיניי כמו שבאו אנשים ואונסים את חברה שלי מולי ואין לי יכולת להגיב. תנסו להיות במצב שלי. עוד דבר הוא שלפעמים היא מביעה אהבה רק בפייסבוק.. היא לא מתנהגת כמו מישהח שאוהבת. יכול להיות שהיא כבר רגילה לדיבורים בפייסבוק ולוקחת את הכל כמובן מאליו.

תשובה ממני אלייך- בקשר לנגיעות, אין מה לעשות. היא לא חברה שלך כמו שאמרת, אז אין לך זכות לעצור אותם. חוץ מזה..אם היא זורמת איתם, אז למה שלא גם אתה תתחיל לגעת בה ולזרום איתה?

בקשר לפייסבוק, לא הבנתי.
    אבל בכל מקרה, סתם עצה שלי אלייך- שים זין על כל הפייסבוק הזה. אל תתייחס לשומדבר..זה כולה אתר באינטרנט.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אפשר לפתוח אשכול בתור משתמש אנונימי לא ?

טוב, תראה,
    המצב שלך כרגע הוא כזה (אם הבנתי נכון), אתה רוצה אותה, ופיתחת איתה מערכת יחסים כזאת שבה אתם מדברים קצת נוגעים קצת,
    אבל אתה לא עושה את הצעד הבא, אתה לא לוקח את כל האחריות לידיים על מנת להפוך אותה לחברה/או וואטאבר.
    אתה רוצה אותה, כי מפריע לך שאתה רואה שאחרים נוגעים בה, אבל אתה מפחד לעשות את הצעד אקסטרה הזה, אתה מפחד מהתגובה שלה,
    אתה לא רוצה שהיא תסרב, אתה רוצה לעשות את זה לאט לאט ובעדינות להפוך לחבר שלה, (אולי לא ברמות שאני מתאר פה, אבל זה הכיוון לא ?).

אני לא יודע איך להסביר את זה בצורה טובה,
    אבל אתה צריך לשנות את כל החשיבה שלך, אתה צריך להיות יותר טוב ממה שאתה עכשיו, אתה צריך להפסיק להיות רגוע ולקדם עניינים לאט,
    תהיה חזק ותיקח את כל העניינים לידיים שלך, אל תשאיר כלום בשבילה, (כמובן שזה בהגזמה), אבל תיקח אחריות מלאה למה שקורה.
    אם היא מסרבת לך כי לא מתאים לה קשר רציני ? זה לא אומר שבאמת לא מתאים לה קשר רציני, זה אומר שיכלת להיות יותר טוב ולא היית.
    תאמין לי שאם היא תכיר איזה מישהו תותח כזה ומדהים, אז פתאום כן יתאים לה קשר רציני.

אני יודע שזה מאוד מפחיד לעשות את הצעד הגדול הזה אבל תחשוב ככה,
    אם עכשיו אני אבוא אלייך הביתה ואכוון לך אקדח לראש, ואגיד לך שיש לך יומיים לנשק אותה, או שאני הורג אותך ? היית אומר לי שזה לא מתאים ? ושאתם לא בקטע כזה ?
    לא ! היית הופך עולמות, והופך למין סופרמן כזה ומצליח לצאת איתה, ואומר לה מה אתה מרגיש, ומקסים אותה ומצחיק אותה ומנשק אותה, ועם חברים שלך היו מפריעים, אז היית מעיף אותם מהדרך כמו נמלים.
    תהיה כזה ! יש לך הזדמנות איתה...זה עכשיו, לא אחר כך ! תשיג אותה, או שתצטער על זה אחר כך.

נ.ב
    אם אני טועה ואתה בכלל לא רוצה אותה אלא סתם מפריע לך,
    אז יצאתי טונה, אבל שיהיה

בהצלחה You Can Do It
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 15-02-2013 בשעה 18:20.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחח אני מבין אותך רק בקטע של הנגיעוצ אנסים... יש לי חברים כאלה שפשוט רואים עליהם שהמגע לא אמיתי ואני מרגיש לא נעים בשביל הבחורה חחחחחח
    אבל תכלס זה מה זה מצחיק, הם תופסים אותה כמו שיכורים חחח
    אגב, תסבול בשקט, ואם באלך תקדם איתה עניינים. אבל מה זה אתה לא אוהב את זה שהם נוגעים בה? מה יש לך בעלות עליה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

1.אנחנו לא בקווקז, אין לך שום בעלות עליה ואתה אפילו לא חבר שלה שחרר
    2.עזוב פייסבוק, סגרתי את המשתמש שלי וזאת ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

**משתמש אנונימי**
    אני אענה למשתמש שהגיב (Polo) - אני לא רוצה חברה כרגע, מסיבות אישיות, אני רוצה שהיא כן תתנהג אליי כמו לחבר, אני ממש לא מפחד לקחת צעד קדימה, אם הייתה לי מטרה הייתי עושה את זה.

עכשיו אענה לך (רודני) , מה הכוונה לא להתייחס לפייסבוק? מבחינת זה לא קובע כלום אתה יכול להתנהג שם איך שאתה רוצה, או להוריד במינון? היא תמיד שולחת הודעה ראשונה וכתבה לי כמה פעמים " אני אוהבת אותך " אחרי שיחות עם רגשות ונגיעות
    תשובה ממני אלייך-
    אתה כותב שאתה לא רוצה חברה..אבל אתה רוצה היא תתנהג אלייך כמו לחבר...אני היחידי ששם לב שאתה לא סגור על עצמך?

ולא הבנתי מה כתבת בקשר לפייסבוק...
    אני התכוונתי שאל תתייחס לשומדבר ממה שהיא כותבת לך בפייסבוק כי זה לא מדד למשהו..זה סתם. אני לא מתייחס לזה ברצינות אף פעם

אחת הדרכים לשנות את הגישה שלה כלפיך הוא לדבר על דברים משותפים או נושא שלשניכם יש משהו להוסיף וללמד את השני. אם היא לומדת פסיכולוגיה וגם אתה יודע קצת, זה אחלה נושא לדבר עליו. ולנסות לבנות שיחה מעניינת ועמוקה עם הבחורה, לא להפוך להיות מסוג הבחורים שמזיזים את הראש ואומרים "כן..." אלא לתת תגובות תוך כדי ולומר מה שאתה חושב. התגובות שלך יכולות להיות עוקצניות כלפיה, פלירטוטים טבעיים כאלה ושלא תרגיש שזה פתאום שורה מסרט.

נגיד בחורה שמעוניינת בי שיתפה אותי בזמן שיחה בקטע מוזר בו דיברנו בנושא שהצעתי לך לעיל; "אתה יודע, יש לי רגישות יתר לפעמים לאנשים שאני מכירה. אם פתאום תכאב לך העין (שמרתי איתה על קשר עין נורא חזק, כנראה שזה מה שקפץ לה באותו רגע) אז אני אנסה לנחם אותך כל כך ולהרגיש כמוך שגם לי תכאב פתאום העין" יכולתי לומר לה "טוב" אבל במקום זה החלטתי לשפוט אותה, כי זה מה שאני עושה הכי טוב ואמרתי לה "אוקי, את קצת מוזרה" עם שילוב של חיוך וצחקוק קטן. לא אספר מה היה בסוף כי זה מחוץ למה שאני מנסה להסביר לך כאן.

אחד הדברים שבחורות יאהבו בך הוא אם לא תאהב את כל מה שהן אוהבות, או אם לא תסכים עם כל מה שהן אומרות, תעמוד על דעותיך. אם יש לך משהו לומר, גם אם זה מעליב. אם הבחורה עושה פרצוף ממש כועס ולוקחת את זה קשה אל תבוא ותצטער ישר ותתחנן בפניה. אתה יכול לעשות ריסטרט ולגרום לה לשכוח את זה מהר מאוד עם משפט כמו "מתנצל על זה, זה היה ממש טפשי ממני לומר את זה. אני אפצה אותך על זה" עם חיוך וצחוק מאופק. זה משהו שהיא מהר מאוד תשכח וכנראה תצחק איתך לגביו בהמשך ותהיה לך בדיחה פרטית איתה.

מצד אחת רשמת ששניכם הסכמתם שלא תתקדמו למערכת יחסים, ומצד שני רשמת שאתה רוצה רק שהיא תתנהג אליך כחבר ואתה לא תעשה פה כלום. אתה מחפש מטרה? אז המטרה מולך, תשיג אותה.

בוריס.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect