טוב,
אני רוצה קצת לערער את הדעות בפורום בכוונה, בגלל שבזמן האחרון כל מי שנכנס לפורום חושב שחייב להיות חתיך כדי להצליח עם נשים.
זה לא נכון, אבל חלקית.
הדעה האישית שלי לגבי מראה, זה שאם אפשר לשפר את המראה שלנו, אז למה לא? אם אפשר להראות טוב יותר (בעזרת 3 אימונים בשבוע, ובגדים נורמלים וטיפוח אישי) אז למה לא?!!
אבל, ויש פה וואחד אבל, לא חייב להיות חתיך כדי להשיג כוסיות, ממש לא.
אפשר להראות סביר\סבבה כדי להצליח עם נשים, אבל אם אתם רוצים להצליח עם נשים אם אתם נראים סביר\סבבה אתם צריכים תכונות אופי מאד מסויימות - אתם חייבים להיות אסרטיביים, אתם חייבים להיות כרזימטים, אתם חייבים להיות מפוצצים בבטחון עצמי (תכף תראו למה אני מתכוון), אתם חייבים לתת לבחורה שאתם מתחילים איתה את ההרגשה הכי בטוחה שבעולם, אתם לא יכולים להתחיל עם בחורה ולקוות שילך לכם איתם...אתם חייבים לגשת לבחורה בהרגשה פנימית והחלטה פנימית של "אני הולך להשיג אותך", אי אפשר להצליח בלי זה אם אתם לא נראים טוב.
את הדיון הזה פתחתי בגלל 2 סרטונים שראיתי עכשיו של החברה Real Solcial Dynamics, סרטון אחד של Tyler שבעצם קוראים לו אוון במציאות (Tyler זה רק כינוי שלו) והבן אדם לא נראה טוב. פשוט מאד! הוא קצת מקריח (לא ממש שמים לב..אבל נשים מסתכלות על הדברים האלה), הוא מתחיל עם בחורות עם זקן עבות מלא (הוא לא מקצץ ומטפח) לפעמים הוא גם מתחיל עם בחורות עם סתם חולצות פשוטות והוא לא באמת שם זין על המראה...אבל הוא מצליח ובענק עם נשים.
חוץ ממנו יש עוד בחור שקוראים לו Jeff Allen שהוא אפילו יותר מכוער מTyler, אין לו סנתר מטורף, יש לו זקן מכוער, הוא מעצב את השיער והכל ואפילו שם בגדים יפים אבל הפנים שלו פשוט לא יפות...אין פה על מה לדבר, והכי מצחיק? שגם הוא מצליח בענק וגם הוא מוחשב בתור אומן פאאאאתוי כזה או אחר...
אבל, לפני שאני נותן לכם לגשת לעיניינים ולגלות בעצמכם שלא חייב להיות חתיך כדי להצליח עם נשים, אני רוצה לקחת צעד אחורה ולחזור לעניין של מראה- אומנם לא חייבים להראות טוב כדי להצליח, אבל אתם חייבים להבין, שוב, שאם אתם רוצים שהסיכויים שלכם להצלחה עם נשים יגדל, כדאי לכם מאד לשפר את המראה שלכם, להעלות את הבטחון העצמי שלכם באותו המטבע (ביחד עם השיפור העצמי) וזה מה שיעזור לכם מאד בתחום ההצלחה עם נשים.
ווווו...אחרי שרודני חפר לכם....Lets get straight to the fun
הסרטון של Tyler-
הסרטון של Jeff

ציטוט ההודעה
אני הייתי זורק אפילו 30 אלף בשביל לצלם סרטון "קיצוני" יותר.