קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| לא מראה נכון מקום שנשאר..
    על ידי alex9131 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 15:00
  2. [משפטים]99 סיבות למה כדאי להיות אישה
    על ידי .Tal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 19:58
  3. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 23:44
  4. פתחתי שחקן ואני רוצה להיות קוסם אבל...
    על ידי motomix בפורום Maple Story
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 21:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

מראה מראה מראה...נכון, כדאי להיות חתיך, אבל לא חייב!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מראה מראה מראה...נכון, כדאי להיות חתיך, אבל לא חייב!

טוב,
    אני רוצה קצת לערער את הדעות בפורום בכוונה, בגלל שבזמן האחרון כל מי שנכנס לפורום חושב שחייב להיות חתיך כדי להצליח עם נשים.
    זה לא נכון, אבל חלקית.

הדעה האישית שלי לגבי מראה, זה שאם אפשר לשפר את המראה שלנו, אז למה לא? אם אפשר להראות טוב יותר (בעזרת 3 אימונים בשבוע, ובגדים נורמלים וטיפוח אישי) אז למה לא?!!

אבל, ויש פה וואחד אבל, לא חייב להיות חתיך כדי להשיג כוסיות, ממש לא.
    אפשר להראות סביר\סבבה כדי להצליח עם נשים, אבל אם אתם רוצים להצליח עם נשים אם אתם נראים סביר\סבבה אתם צריכים תכונות אופי מאד מסויימות - אתם חייבים להיות אסרטיביים, אתם חייבים להיות כרזימטים, אתם חייבים להיות מפוצצים בבטחון עצמי (תכף תראו למה אני מתכוון), אתם חייבים לתת לבחורה שאתם מתחילים איתה את ההרגשה הכי בטוחה שבעולם, אתם לא יכולים להתחיל עם בחורה ולקוות שילך לכם איתם...אתם חייבים לגשת לבחורה בהרגשה פנימית והחלטה פנימית של "אני הולך להשיג אותך", אי אפשר להצליח בלי זה אם אתם לא נראים טוב.

את הדיון הזה פתחתי בגלל 2 סרטונים שראיתי עכשיו של החברה Real Solcial Dynamics, סרטון אחד של Tyler שבעצם קוראים לו אוון במציאות (Tyler זה רק כינוי שלו) והבן אדם לא נראה טוב. פשוט מאד! הוא קצת מקריח (לא ממש שמים לב..אבל נשים מסתכלות על הדברים האלה), הוא מתחיל עם בחורות עם זקן עבות מלא (הוא לא מקצץ ומטפח) לפעמים הוא גם מתחיל עם בחורות עם סתם חולצות פשוטות והוא לא באמת שם זין על המראה...אבל הוא מצליח ובענק עם נשים.
    חוץ ממנו יש עוד בחור שקוראים לו Jeff Allen שהוא אפילו יותר מכוער מTyler, אין לו סנתר מטורף, יש לו זקן מכוער, הוא מעצב את השיער והכל ואפילו שם בגדים יפים אבל הפנים שלו פשוט לא יפות...אין פה על מה לדבר, והכי מצחיק? שגם הוא מצליח בענק וגם הוא מוחשב בתור אומן פאאאאתוי כזה או אחר...

אבל, לפני שאני נותן לכם לגשת לעיניינים ולגלות בעצמכם שלא חייב להיות חתיך כדי להצליח עם נשים, אני רוצה לקחת צעד אחורה ולחזור לעניין של מראה- אומנם לא חייבים להראות טוב כדי להצליח, אבל אתם חייבים להבין, שוב, שאם אתם רוצים שהסיכויים שלכם להצלחה עם נשים יגדל, כדאי לכם מאד לשפר את המראה שלכם, להעלות את הבטחון העצמי שלכם באותו המטבע (ביחד עם השיפור העצמי) וזה מה שיעזור לכם מאד בתחום ההצלחה עם נשים.

ווווו...אחרי שרודני חפר לכם....Lets get straight to the fun
    הסרטון של Tyler-

הסרטון של Jeff

נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-02-2013 בשעה 12:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:29.

גם לדעתי המראה אינו חשוב. טיפוח זה דווקא כן חשוב, לפחות לי בגלל סוג הבנאדם שאני. האנשים האלה פשוט השתמשו במה שנקרא "אמון" הם גרמו לתת-מודע שלהם להבין שהם האנשים הכי חתיכים בעולם, ואין עוד מישהו שיכול עליהם. אתה מתחיל להכניס את זה בכל פעם לראש שלך עד שאתה מאמין ומשדר את זה בשטח. זה חלק מבניית הביטחון שלך, בסרטון השני זה מה שהוא עושה. פשוט מאמין למה שהוא אומר מבלי לפקפק. ברגע שאתה מפקפק, הביטחון שלך יורד והתת-מודע שלך אוטומטית מתחיל בתירוצים הלא הגיוניים של "אין לי כסף כמו הבחור השני" , "אני לא מעניין" , "היא לא תרצה אותי כי אני לא בשבילה". אסור ליפול בזה! זה מכשול שאתה חייב לעבור!

הייתי לפני מספר ימים בראיון עבודה לעבודה רצינית, בנקאות, ובראיון עבודה אתה אמור להיות רציני מן הסתם. אבל דווקא הייתי ההפך מעצמי, הייתי הכי חופשי שבעולם. המראיינת שראיינה אותי ואני צחקנו על דברים כאלה שלא חשבתי שאני בכלל אגיע איתה לרמה כזאת של שיחה. הרגשתי שהיא ואני חברי ילדות, כשהיא בסביבות גיל 35+- ואני כמעט חצי ממנה. הכוח להכיר בנאדם זר ולהתחיל לצחוק איתו כבר על כמה דקות ראשונות זה כיף אדיר,במיוחד כשאתה לא מצפה לזה. עם זאת חשוב לציין שזה מראה על ביטחון מופרז עבור כל בנאדם שצופה או משוחח איתך.

כדי להשתנות נסה להיות הגרסה היותר טובה של עצמך, כך שכשתלך לקבר לפחות יהיו לך סיפורים לקחת איתך לחיים שאחרי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

TYLER עושה ערמות של כסף מהדברים האלה...בן 30, מזיין כל הזמן והכיס שלו כל הזמן תופח..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

חייב להיות חתיך? מי אמר?
    תראה אותי, אני מכוער ובכל פעם שאני בגרמניה, רוסיה, צ'כיה או כל מקום אחר שיש בו כוסיות (כלומר לא בצרפת), הכריזמה הישראלית כמעט גורמת לי לבגוד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^Pics or GTFO

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אה ואני עדיין מאמין שהסרטונים האלה מבויימים. איזה אחד שאני מכיר פה אמר שבשביל 1000 דולר בחורה תמצוץ לך ולחבר שלך באמצע המועדון כשאתה מביא מצלמה ענקית ומתעד את זה. ב10 אלף דולר אתה יכול להעמיד 10 בחורות אחת על השניה ולזיין אותן באמצע הרחוב AND NOT A SINGLE FUCK WAS GIVEN
    ואפשר להשכיר נערת ליווי ברמה לשעה פחות מ200, שזה אפילו יותר זול.
    זה אני אומר מנקודת מבט של אחד שגר בארה''ב ויודע כמה הכסף פה קונה הכל.

ביננו, לטיילר והחברים יש "קצת" יותר כסף מזה.
    ולנשק בחורות ולהתחבק איתן זה יעלה קצת פחות כסף מזה...זה גם אחלה השקעה פיננסית, אתה זורק 10 אלף דולר על סרטון ומקבל מכל נואש שנרשם לשם 7000 דולר. מה, לא שווה? אני הייתי זורק אפילו 30 אלף בשביל לצלם סרטון "קיצוני" יותר.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 21:48.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

BULLSHIT^

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

וואו הם אדירים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    BULLSHIT^
    אני דווקא מאוד רציני

אם אני יזרוק 10 אלף דולר אני יכול להביא בול סרטון כזה אם לא יותר טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    חייב להיות חתיך? מי אמר?
    תראה אותי, אני מכוער ובכל פעם שאני בגרמניה, רוסיה, צ'כיה או כל מקום אחר שיש בו כוסיות (כלומר לא בצרפת), הכריזמה הישראלית כמעט גורמת לי לבגוד.
    מפתיע שבישראל הכריזמה הישראלית לא גורמת לך 'כמעט' לבגוד..אבל בשאר המקומות כן.

סניה, ברגע שתביא לי תמונה שלך מתנשק עם איזה פרנצ'סקה בלונדה מטר 80 בטן שטוחה תחת אדיר רגליים מדהימות, אני אוכל להסיר בפנייך תכובע

אבל בנתיים לפי הפייסבוק אתה יוצא עם עוד ישראלית ממוצעת שמתלבשת גרוע מאוד בלי לפגוע כן כל אחד והטעם שלו בלבוש

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אני דווקא מאוד רציני

אם אני יזרוק 10 אלף דולר אני יכול להביא בול סרטון כזה אם לא יותר טוב
    גם אני רציני אחושרמוטה.
    זה פשוט תרוץ מצוץ מהתחת לזה שאתה לא מצליח לקבל את זה שיש כאלה מכוערים שגם מצליחים עם בחורות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כי בחיים שלי לא ראיתי פה דבר כזה.

המקסימום שראיתי זה מכוערים (וגם לא כאלה מכוערים כמו טיילר הזה, סתם כאלה שאין להם אסתטיקה) מביאים בנות וזהו. ובטח שלא בכמויות כמו שהם מביאים, אולי בת אחת אם ממש מתמזל מזלם והם בטח עד היום מודים לאלוהים על זה. מה גם שהן גם לא נראות קרוב לבנות בסרטון (יאמר לזכותם שהן לא שמנות)

הקטע המצחיק הוא גם שהם לא מראים איך הם מתחילים איתן מההתחלה עד הסוף, זה תמיד איכשהו מראה רק נשיקות או רושם שהם כבר "הכירו" תבחורה. בחורות לא מגיבות ככה למישו שהן לא מכירות
    אני בקושי מקבל תגובות כאלה והלסת שלי נראית כאילו אומן פיסל אותה והשיער שלי נראה כאילו יצאתי מסרט
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 22:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    כי בחיים שלי לא ראיתי פה דבר כזה.

המקסימום שראיתי זה מכוערים (וגם לא כאלה מכוערים כמו טיילר הזה, סתם כאלה שאין להם אסתטיקה) מביאים בנות וזהו. ובטח שלא בכמויות כמו שהם מביאים, אולי בת אחת אם ממש מתמזל מזלם והם בטח עד היום מודים לאלוהים על זה. מה גם שהן גם לא נראות קרוב לבנות בסרטון (יאמר לזכותם שהן לא שמנות)

הקטע המצחיק הוא גם שהם לא מראים איך הם מתחילים איתן מההתחלה עד הסוף, זה תמיד איכשהו מראה רק נשיקות או רושם שהם כבר "הכירו" תבחורה. בחורות לא מגיבות ככה למישו שהן לא מכירות

אני אסביר למה יש בניכם כל הזמן וויכוח בקטע הזה..כי ההגדרה של רודני למכוער זה לא לאחד עם 4584398549 פצעים על הגוף וכוויות משריפה בשנת 86..הוא מתכוון פשוט לאחד לא חתיך.

ואתה רואה את ההגדרה שלו למכוער בדיוק כמו שתיארתי למעלה, אבל בעצם שתיכם ראיתם בנאדם מכוער עם כוסית. וההגדרה שלכם למכוער זה: אחד שלא נראה כזה טוב, אבל מטופח והוא עדיין בנאדם לא שונה מאפחד. ובעזרת אמצעים הוא יביא כל כוסית שירצה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

טיילר מכוער.
    לא ראיתי מישו כמוהו מזיין בלי לשלם
    אקסית שלו כונפה (ומי שמביא כוסיות קבוע אין לו סיבה לצאת עם מכוערות פתאום, כל אחד שיוצא מהבית יודע את זה)

כל מה שראיתי זה ממוצעים וחסרי אסתטיקה זורמים עם בנות...נקרא לזה לא מכוערות ושמנות אבל גם לא ברמה שמראים בסרטון
    וגם זה היה משו חד פעמי ועד היום הם בטוח מודים לאלוהים על זה
    ובטח שבטח שהם לא מנשקים 10 כוסיות בכל ערב כמו טיילר הזה ויש להם את כל ה"גיים" שבעולם

למה???? למה במציאות אני לא רואה בנות מגיבות ככה למישו שהן לא מכירות? איך זה שאני בקושי מקבל תגובות כאלה ואני נראה פי 10 יותר טוב מהיצורים האלה?

לכל זה חייב להיות הסבר וההסבר שלי הוא שהם משכירים נערות ליווי.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 22:51.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,704 | הודעות: 8,151,286 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect