קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] מצא לעצמו אחלה חבר...
    על ידי Display בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-03-2011, 18:54
  2. סיקורי משחקים | Pro Evolution Soccer 2010 - מתחרה ראוי לפיפ"א?
    על ידי b3525379 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2010, 10:31
  3. "מייס" מצא לעצמו משהו שהוא טוב בו
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-12-2006, 17:21
  4. מצא את ההבדלים....
    על ידי ran_dana בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 13:42
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

Julien האגדי מצא לעצמו מתחרה אחושרמוטה ראוי - עמוד 2

ג'וליאן לא רואה אותו
    הוא היה פה לא מזמן מסתבר וראיתי אותו בג'אנגיארד בתל אביב ביום שישי עם תלמידים שלו לדעתי, הבנאדם מטורף
    אה אגב הבנאדם הכי ממורמר בפורום הוא טינשן אל סתם ככה לידע הכללי

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שינטן הוא טרול

לפחות טרול מצחיק, לא כמו 556565 SPQR וכל הSADCUNT CREW
    אני חולה על הירידות שלו על סניה

SPQR זה ההוא עם ה"אני מסטר פיקאפ למה לי לשקר לך??? "
    אני מתגעגע אליו קצת

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

שמע תאמת להגיד אני לא יודע אם הסרטונים מבויימים או לא מה שכן הוא נראה טוב ואני דווקא מדבר בעיקר על הפנים (כן כן) מבחינת גודל אז ככה... יש לו ידיים גדולות יחסית (לא ענקיות אלא בדיוק כמו שצריך) אבל מבחינת רוחב או משהו כזה הוא סבבה לגמרי אבל לא מרשים בצורה מטורפת... אני בעצמי שדי רזה סך הכל (אחרי שלא התאמנתי מלא זמן) יש לי גב אחושרמוטה יחסית וכתפיים סבבה לגמרי אה וטרפזים משוגעים אבל חוץ מזה לא נשאר כלום חחח אגב אם אני לא טועה יש לי פה תמונה שלי בפורום ממזמן בערך לפני שנה וחצי מאחורה... (של הגב מן הסתם)

מצטער על האופטופיק אבל בכל זאת אני עדיין באמת לא יודע אם כל הסרטונים אמיתיים או לא כי אני לא נמצא במקומות שהם נמצאים אבל טיילר בארה"ב והוא רואה דברים שאנחנו לא ולכו תדעו אם באמת זה לא פיברוק בכל אופן אני מעדיף לחשוב שזה אמיתי וכן ללמוד משהו מהסרטונים האלה חח, הגישה פה מנצחת לגמרי לא משנה אם הסרטון אמיתי או לא, וזאת גישה שהייתי רוצה לאמץ לעצמי פשוט ביטחון עצמי של 300 אחוז.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמע ITI אני רציני שמעתי פה על מקרים כאלה בנות יעשו פה הכל בשביל כסף גם הדברים הכי הזויים שחשבת עליהם
    1000 דולר ואתה יכול לחגוג עליה ולתעד את זה, לעלות לאטרף ולצעוק באמצע הזיון "U MIRIN"

זה למה אני לוקח תסרטונים האלה בערבון מוגבל ומסתמך רק על החברות שלהם והאקסית של טיילר אחת המכוערות+מסיבת יומולדת שלו נראיתה כמו מסיבולבול עם 2 שמנות..לאדע, מי שמזיין קבוע ומזיין כוסיות אמור לארגן דברים טובים יותר, אפילו אני מארגן מסיבות טובות יותר פה והאקסיות שלי הן דוגמניות של ויקטוריה סיקרט לעומת הכונפה שלו
    ואני אומר את זה בתור אחד שבאמת יצא לו להיות במסיבות של זיינים אמיתיים (בישראל וגם פה).

תחשבו פעמיים לפני שאתם לוקחים משו ב100% כי יש דברים שאתם לא יודעים.

אגב הגוף שלי הוא הדבר הכי דפוק שקיים
    יש לי WRISTS של ילדה בת 3, הכי קטנים שיכולים להיות לבן זכר בכל תולדות האנושות עד היום לא ראיתי מישו (גם בגיל 12) שיש לו WRISTS קטנים כמו שלי
    כתפיים רחבות אחושרמוטה ביחס לגוף שלי, גם כשלא הייתי מתאמן היו לי כתפיים עצומות יחסית לחבר'ה במשקל שלי ואפילו מעל
    חזה די "בולט" ביחס לשאר הגוף שלי
    וידיים די מעפנות (ביחס לכתפיים ולחזה)

היה לי גם חבר יותר נמוך ממני בקצת (אני 1.80 הוא 1.78)
    שקלנו אותו משקל (אני אמור להראות הרבה יותר שחיף) והוא היה נראה פי 10 יותר שחיף ממני, בידיים, ברגליים, בכתפיים בהכל פשוט
    וזה לא שאני שחיף שמן או משו אני על אחוז שומן נמוך אחושרמוטה (רואים ריבועים בקטנה כזה אם אני מתאמץ, בכללי יש לי בטן שטוחה כי אני שחיף)

WTF IS THIS SHIT
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 01-03-2013 בשעה 04:29.

אגב לגבי הWRIST תאמין לי שאני יודע על מה אתה מדבר חחח בתקופה שהייתי בשיא שלי אני פשוט מסתכל על המפרק ואז מסתכל על היד ואומר לעצמי WTF יש פה יחס של 1 ל20 חחח אני די בטוח שגם לי יש מפרק בין הקטנים ביותר שראיתי בחיים (אגב נראה לי זה מה שמביא לנו את המזל החרא חחח), אני לפני שהתחלתי להתאמן לא הייתי רחב בשום צורה, היה לי קצת גב אבל לא משהו רציני אחרי שהתאמנתי הגב שלי ממש גדל והתרחבתי, החזה שלי בהתחלה היה ממש שטוח לא היה אפילו את ההפרדה הזאת באמצע, ואצלי היו ידיים סבבה כשהתאמנתי אבל כשהפסקתי זה פשוט נראה זוועה אני לא יכול להסתכל על עצמי, מזל שעכשיו חורף (פאק כבר לא) חחח ואם כבר בטן אז אצלי היא מתנפחת כמו בלון סתם ככה באמצע היום אם כבר זה - WTF IS THIS SHIT חחחח (וגם אני לא שחיף שמן)

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

If you don't have an incredibly strong wrist and a big wide jaw... you're an inferior incel. give up brah.

תכלס בחיים לא ראיתי סרטונים של ג'וליאן וגם את זה לא מצאתי זמן לראות, אבל לפי התגובות אני די מבין מה הולך שם... ותכלס מי אמר שזה מבוים? ממש לא בהכרח.
    גם בארץ יש הרבה בחורות שיזרמו עם זה.
    אבל זה בוודאות לא בחורות על רמה.
    אם אתם מכירים בחורות שיש להן CLASS וסטנדרטים מאוד גבוהים, אתם יודעים שהן לא יזרמו עם דבר כזה בחיים.
    אני מדבר על האיכותיות האלה שעד שהן מסכימות לנשק מישהו לוקח לו עבודה של ימים. מהאלה שאין להן ניסיון מיני כמעט, רק כי הן לא מוצאות כאלה ששווים את זה.
    בנאפה לדוגמא, בכלל לא בעיה להביא ככה בחורות. ככה מביאים אותן שם, אבל זה בגלל שהן באות לחפש. בחורה שלא באה "לחפש"... לא תזרום איתך בדברים כאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נניח וזה אמיתי, מישהו מוכן להסביר תגישה שלו?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לעשות צעדים מבלי לפחד מתוצאות.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    If you don't have an incredibly strong wrist and a big wide jaw... you're an inferior incel. give up brah.

תכלס בחיים לא ראיתי סרטונים של ג'וליאן וגם את זה לא מצאתי זמן לראות, אבל לפי התגובות אני די מבין מה הולך שם... ותכלס מי אמר שזה מבוים? ממש לא בהכרח.
    גם בארץ יש הרבה בחורות שיזרמו עם זה.
    אבל זה בוודאות לא בחורות על רמה.
    אם אתם מכירים בחורות שיש להן CLASS וסטנדרטים מאוד גבוהים, אתם יודעים שהן לא יזרמו עם דבר כזה בחיים.
    אני מדבר על האיכותיות האלה שעד שהן מסכימות לנשק מישהו לוקח לו עבודה של ימים. מהאלה שאין להן ניסיון מיני כמעט, רק כי הן לא מוצאות כאלה ששווים את זה.
    בנאפה לדוגמא, בכלל לא בעיה להביא ככה בחורות. ככה מביאים אותן שם, אבל זה בגלל שהן באות לחפש. בחורה שלא באה "לחפש"... לא תזרום איתך בדברים כאלה.
    הבחורות בסרטון לא נראות כאלה שיש להן CLASS בלי להעליב

הן נראות מהסוג שיפתח רגליים בשביל 200 דולר

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect