תקרא ת'הודעות אחי!
היא במצב רוח חרא [מישהו אמר מחזור?], ואתה במקום לשנות נושא ולהגיד לה משהו בסגנון של "טוב עזבי לא משנה מה שהיה היה אני מצטער אם זה יצא ככה באמת שלא התכוונתי" אתם ממשיכים לזיין ת'שכל על כמה שכל אחד היה רציני אבל לא ענה לשני.. תבין לוויכוחים כאלה אין עתיד עדיף לחתוך אותם כמה שיותר מוקדם ולשנות נושא במקום לשקוע בשיחה מטומטמת וכבדה, אולי אפילו לנסות להצחיק לרכך את האווירה.
במקום להתווכח איתה היית צריך לראות שבלי קשר לזה שהיא עונה או לא היא במצוקה היא אומרת לך את זה במפורש ואתה ממשיך להתעסק בקקי..
אגב ברגע שהיא אמרה שהיא היתה רצינית לגביך גם היית צריך להגיד משהו כמו "טוב אז אני מצטער מאמי שזה יצא ככה באמת שאני מצטער אם נפגעת אבל כמו שאמרתי אני רציני לגבייך ואני אשמח לצאת היום התגעגעתי אלייך יפה שלי.."
היא אני מקווה שאני טועה אבל כרגע פשוט אין לי כוחות
אני כוחות ל ?
היא להכל
החיים חרא
אני מנסה להתמודד איתם איןהלי כוח לעוד משו שכרגיל לא יצליח לי
ומה אתה עונה לה??
י טוב
את יודעת מה
כרגיל כשאתה מתכוון לטוב
בורחים לך
רק תדעי שהיום דיברתי עם חבר
ואמרתי לו שאני סופר רציני לגבייך
ושאני אקיא דם עלייך
כנראה שלא כזה שווה להתאמץ.
אומנם לא ניחמת אותה ולא התעניינת למה היא מרגישה כ"כ חרא אבל יצאת איכשהו טוב בזה שאמרת לה כמה אתה רציני לגביה עד ש...שוב במקום להבין אותה אתה אומר לה שהיא כנראה לא שווה את המאמץ.. שים לב לזה אחי תהיה יותר קשוב אליה, ראית היא בעצמה אמרה לך שהיא חשבה שאתה אחד שתהיה שם בשבילה אבל בשיחה הספציפית הזאת רואים שהיא במצוקה ואתה מנסה רק לצאת מזה בסדר [אני מבין אותך אחי אבל לפעמים צריך לוותר על האגו והצדק כמו שנאמר אל תהיה צודק תהיה חכם.]
טוב מה שהיה היה אין דרך חזרה, תקשיב, תנסה לדבר איתה עוד פעם, אין לך מה להפסיד גם ככה המצב לא משהו, ברגע שהיא עונה תנסה להצחיק אותה כאילו כלום לא קרה אל תזכיר את השיחה הזאת, תגיד לה שהתגעגעת אליה תתעניין בה איך היא מרגישה והכל גם אם היא בהתחלה כבדה תנסה לשבור ת'קרח ואז בפינאלה תגיד לה שאתה מת לראות אותה כבר.
בהצלחה גבר תעדכן