אשמח לקבל חוות דעת ממי שקרא את הספר...
אשמח לקבל חוות דעת ממי שקרא את הספר...
|
|
אחלה ספר ואחלה מקור למוטיבציה
ללמוד ממנו פיקאפ תכלס אי אפשר כי מה שיש שם כבר לא כזה רלוונטי
תקרא אותו
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
היי, אני ממש ממליץ על הספר! בדיוק סיימתי לקרוא אותו לפני שבוע וקצת
ומאז השגתי טלפון של מישהי חמודה שפגשתי ברחוב (אני בן 19 ולא הייתה לי חברה).
כ"כ אהבתי אותו שמאז המלצתי אותו לחבר שלי והוא קנה אותו שבוע שעבר באנגלית (72 ש"ח)
הספר הזה מעולה משתי בחינות, הראשונה היא שהוא קודם כל אחלה ספר! הוא ממש מעניין ואני אישית
נהניתי ממש לקרוא אותו!
השנייה היא שהוא פשוט נותן לך מוטיבציה ענקית להתחיל עם פיקאפ בכללי, ברגע שאתה רואה איזה סיפורים יש להם
ואיך הם מתגברים על הפחד מלגשת לבנות וזה, אתה ממש נתפס לזה.
אם אתה רוצה לדבר איתי בנייד תשלח לי הודעה בפרטי ואתן לך את המספר שלי בכיף, דרך אגב אני גם
יכול לתת לך את הספר בחינם בפורמט PDF לקרוא במחשב (כך גם אני קראתי אותו כי התקמצנתי)
שבת שלום,
דביר
אישית אני לא קראתי עד היום שום ספר של פיקאפ, ואפשר להגיד שאני מתעסק בתחום הזה כבר כמה שנים..אבל כל אחד ואיך שהוא לוקח את החיים.
אני לא צריך לקרוא ספר כדי לצאת לבלות ולהתחיל בחורות, מאז ומתמיד לא היית לי בעיה להתחיל עם בחורות, פשוט לפני שהכרתי את הפיקאפ לא הבנתי איך עושים את זה, מה לא עושים, איך מתנהגים וכו'...
אני חושב שאפשר להשיג את אותו המידע מהאינטרנט היום אבל אם אתה רוצה, מי אני שיגיד לך לא?![]()
ספר חמוד אבל יש שם לא מעט בולשיטים מפחידים. מה גם שהמעבר בין להיות חנון אפס מניאק לSICKCUNT מתואר שם ב3 שורות (ואני לא צוחק). הוא כאילו משתנה חיצונית ופנימית בכמה דקות, מה שלוקח לבן אדם רגיל כמה שנים, וזה לא הגיוני בעליל.
אם סרטונים של פיקאפ לוקחים בערבון מוגבל אז זה בכלל צריך לקחת כמדע בידיוני.