קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| לא מראה נכון מקום שנשאר..
    על ידי alex9131 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 14:00
  2. [משפטים]99 סיבות למה כדאי להיות אישה
    על ידי .Tal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 18:58
  3. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 22:44
  4. פתחתי שחקן ואני רוצה להיות קוסם אבל...
    על ידי motomix בפורום Maple Story
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 20:15
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 54 מתוך 54

מראה מראה מראה...נכון, כדאי להיות חתיך, אבל לא חייב! - עמוד 4

אוקיי אז קודם כל יש לי חבר שהכימיה בינינו מטורפת (לא בקטע גיי חח) אנחנו צמד חמד ממש, ככה שאיכשהו אנחנו מסתדרים עם קוקלבוקים אבל הבעיה שאני לא תמיד יוצא איתו, ובשאר הזמן אני פשוט אוכל זין מהקוקבלוקים ולא מתמודד חחח אבל מה שכן אני מנסה ללכת על בחורות שאני רואה שהן לבד או שבמקרים נדירים אני מתחיל דיבור עם מישהי ואז לוקח אותה איתי לרקוד וחברה שלה נשארת עם איזה מישהו מהחברים שלי (ובמקרה הגרוע כמו שבדרך כלל קורה היא חוזרת להציק אבל עד שהיא חוזרת אני מספיק לנשק את ההיא ולקחת מספר חחח)

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אוקיי אז קודם כל יש לי חבר שהכימיה בינינו מטורפת (לא בקטע גיי חח) אנחנו צמד חמד ממש, ככה שאיכשהו אנחנו מסתדרים עם קוקלבוקים אבל הבעיה שאני לא תמיד יוצא איתו, ובשאר הזמן אני פשוט אוכל זין מהקוקבלוקים ולא מתמודד חחח אבל מה שכן אני מנסה ללכת על בחורות שאני רואה שהן לבד או שבמקרים נדירים אני מתחיל דיבור עם מישהי ואז לוקח אותה איתי לרקוד וחברה שלה נשארת עם איזה מישהו מהחברים שלי (ובמקרה הגרוע כמו שבדרך כלל קורה היא חוזרת להציק אבל עד שהיא חוזרת אני מספיק לנשק את ההיא ולקחת מספר חחח)
    NO HOMO?

האמת שהיה לי אחד כזה פה, SICKKUNT אחושרמוטה נראה בנזונה, מתאמן, SWAG, סטלן כזה גם כשהוא לא שותה קיצר SICKKUNT
    אבל מה גם לו יש עכשיו חברההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההה FUCK THIS GAY EARTH

אלוהים למה אתה שונא אותי למה ראש>>>קיר

גם בחורות שהן לבד תמיד איכשהו חברות שלהן מופיעות מתוך האדמה כאילו יש להן רדאר לSICKKUNTS נשבע לך זה לא אמיתי
    forever cockblocked

וWIZEEDE אתה SICKKUNT כרגיל
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 01-03-2013 בשעה 04:17.

אה וכן גם הזה שידברתי עליו שהוא סוג של ווינגמן שלי ואולי החבר הכי טוב שלי גם... אז גם יש לו חברה עכשיו... כל הזין!

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    NO HOMO?

האמת שהיה לי אחד כזה פה, SICKKUNT אחושרמוטה נראה בנזונה, מתאמן, SWAG, סטלן כזה גם כשהוא לא שותה קיצר SICKKUNT
    אבל מה גם לו יש עכשיו חברההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההה FUCK THIS GAY EARTH

אלוהים למה אתה שונא אותי למה ראש>>>קיר

גם בחורות שהן לבד תמיד איכשהו חברות שלהן מופיעות מתוך האדמה כאילו יש להן רדאר לSICKKUNTS נשבע לך זה לא אמיתי
    forever cockblocked

וWIZEEDE אתה SICKKUNT כרגיל
    מסכן אלוהים, למה אתה מערב אותו בזה?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אתם לא הבנתם את הכוונה של טיילר לדעתי, הוא לא אומר שחייב להיות חתיך סטייל בראד פיט, אלא שאתה צריך לטפח את עצמך, להתאמן לקנות בגדים יפים לעשות תסרוקת יפה בקיצור להוציא מעצמך את המקסימום כי גם אתה תראה טוב וכמובן שזה עוזר לבנות להמשך אליך אבל יותר חשוב מזה - זה מעלה לך את הביטחון בצורה מטורפת. פתאום בנות מתחילות איתך [או זורמות איתך יותר מבעבר], פתאום אתה מרגיש שוואלה אתה שווה משהו וכו'. בקיצור אתה לא צריך להיות חתיך על אבל ברגע שאתה מפיק מעצמך את המקסימום הסיכוי שתביא בחורות עולה בהרבה ולאו דווקא בגלל המראה שלך אלא בגלל ההרגשה העצמית
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אגב טיילר הפיתרון הכי פשוט זה לקחת אותה לצד לפני שהחברה שלה באה, אם אתה מצליח להיות איתה במקום אינטימי לבד ו"לברוח" מחברה שלה חח אז לדעתי הסיכוי שתקבל קוקבלוק יורד משמעותית
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    אגב טיילר הפיתרון הכי פשוט זה לקחת אותה לצד לפני שהחברה שלה באה, אם אתה מצליח להיות איתה במקום אינטימי לבד ו"לברוח" מחברה שלה חח אז לדעתי הסיכוי שתקבל קוקבלוק יורד משמעותית
    You're wrong.
    בדרך כלל, אם אתה מתחיל עם בחורה והיא נמצאת עם חברה אחת איתה, גם אם תצליח למשוך את הבחורה שאתה רוצה, היא לא תרצה לעזוב את חברה שלה לבד. אין מה לעשות. במקרה כזה חייבים ווינג מן.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    You're wrong.
    בדרך כלל, אם אתה מתחיל עם בחורה והיא נמצאת עם חברה אחת איתה, גם אם תצליח למשוך את הבחורה שאתה רוצה, היא לא תרצה לעזוב את חברה שלה לבד. אין מה לעשות. במקרה כזה חייבים ווינג מן.
    אתה צודק.. ווינג זאת הדרך הקלה והרצויה ביותר זה אין ספק. אבל אם אין לך אפשר לנסות גם לבוא בגישה של "אנחנו הולכים שניה לקנות משהו כבר חוזרים, מה להביא לך?" ולדפוק לה ויברח
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 02-03-2013 בשעה 16:03.
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זאת גם אפשרות אבל אתה צריך להראות מלא בטחון וממש להראות לחברה שלה שאתה לא מתכוון לאנוס אותה בסאב טקסט שלך..
    אם תגיד לה "שומעת.." להסתכל רגע למטה ולחשוב ולהגיד "אממ, אני לוקח רגע את...חברה שלך איתי רגע ל...לסיבוב בסדר?"
    אז חברה שלה לא תסכים, היא תשים לב שאתה לא בטוח והיא תפחד שתעשה איתה שטויות.
    אבל אם תגיד לה עם חיוך "תקשיבי, אני לוקח לכמה דקות את XX..מבטיח להחזיר אותה בחתיכה אחת " לא רק שהיא לא תרצה לסרב ולהגיד לך, היא אפילו תרצה לבוא גם כי זה נשמע מהנה, אבל היא לא תרצה לבקש לבוא כדי לא לבאס...

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect