קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כמה טיפים לאלה שלא יודעים איך להתחיל עם בנות :)
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-04-2011, 20:44
  2. [סקר] בני כמה אתם באמת?
    על ידי HilelS בפורום סקרים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 20:25
  3. כמה כסף באמת עושים עלינו ...
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 14:32
  4. מחפש כמה שירים אני רק יודע איך הם הולכים
    על ידי Flash בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:15
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

עד כמה לייקים באמת משפיעים על איך שתופסים ממך? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

יאללה AWAKEEEE תפרסםם

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    דווקא חצי מהתגובות פה אינן נכונות, לפחות לא לגביי.
    ממתי מי שיש לו פייסבוק פופולרי? גם ללא פייסבוק אתה יכול רק להכיר אנשים נוספים, מבלי לחשוף יותר מידי פרטים על עצמך.

במידה ואתה בחור שיוצא עם כמה בחורות בו זמנית, זה שאין לך פייסבוק כמוני הוא יתרון משמעותי. במידה ויש לך רק בחורה אחת בלבד בכל פעם, עצם זה שאין לך פייסבוק (כמוני) נותן לך מסתוריות ודברים שהבחורה יכולה לגלות עליך מבלי לקרוא אותם 2 שניות בפייסבוק וזהו היא יודעת עליך הכל.

לי מעולם לא היה פייסבוק, בחיים שלי לא פתחתי חשבון פייסבוק לעצמי. כל העולם הזה עוקב אחרי המצאות שרק מוליכים אתכם שולל.
    מחקרים מראים שבעקבות הפייסבוק וכל ההמצאות הדומים לו גורמים לחוש המקוריות של האנשים להידרדר עם השנים. כבר לא ממציאים דברים מקוריים וחדשים כמו פעם. כי כולם מבזבזים את רוב שעות היום שלהם על הפייסבוק הזה. שלא נדבר על אלו המכורים 6-12 שעות ביום, מקווה שאני לא מעליב אף אחד פה אבל זה באמת מוגזם.

זה לא שאני לא מכיר את הפייסבוק, כי אני דווקא מכיר מצוין מאוד את עידן האינטרנט כל האינסטגרם, טוויטר ופייסבוק ושאר הרשתות החברתיות האלה, מהסיבה שזהו חלק ממקור פרנסתי בתחום. דווקא על האנשים שמשתמשים ברשתות המדיה חברתית. ואולי בגלל זה יש לי הסתייגות ממה שאנשים פה חושבים, כנראה מהעובדה של עד כמה קל לזייף לייקים ופופלריות של בנאדם ברשת חברתית, אבל בשטח הוא בסך הכל אדם נורמטיבי ללא יכולות מרשימות לפי הסטטוס הזה שנקבע לו.

זוהי דעתי, מקווה שפותח הנושא הזה יוכל לשקול שוב האם הלייקים הם באמת מה שיגרום לו להיות מאושר יותר בחייו ולצוד את בחורת לבו.
    אני כל כךךךךךךךךךךך מסכים איתךך....סוף סוף מישהו באותו הראש שלי על הגייזבוק הזה...סוף סוף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

אני מכיר מישהו שיש לו בין 100 - 300 לכל תמונה שהוא מעלה ו70 + לכל סטטוס והוא בתול שפתיים, אז.

בתכלס הפייסבוק הוא מדד לכמה אנשים נמשכים אליך (ולא דווקא במובן הפיזי) וכמה הם "מעריצים"/אוהבים אותך או האופציה השניה כמה הם אוהבים להראות את עצמם ככאלה (והרבה מתוך אינטרס, בין אם זה אינטרס לצאת איתך כי אתה מקושר או להתחבר אליך כי יש לך כסף או מיליארד סיבות) אבל זה באמת לא אומר כלום לגבי בחורות יש לי חבר שאין לו פייסבוק והוא אחד הזיינים (אמנם היה לו אבל הוא סגר אותו והוא פשוט לא שם על זה יותר מדי) ואגב הוא זיין מישהי שסניה רדף אחריה בתגובות חחחחח אני ראיתי את זה וכמעט בכיתי (אבל מה שכן בהחלט היא אחת השוות כאן בארץ, אם אתה לא מכיר אותה אז אין שום סיכוי שהיא תאשר אותך בפייסבוק או משהו כזה)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 03-03-2013 בשעה 16:06.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    בתכלס הפייסבוק הוא מדד לכמה אנשים נמשכים אליך (ולא דווקא במובן הפיזי) וכמה הם "מעריצים"/אוהבים אותך או האופציה השניה כמה הם אוהבים להראות את עצמם ככאלה (והרבה מתוך אינטרס, בין אם זה אינטרס לצאת איתך כי אתה מקושר או להתחבר אליך כי יש לך כסף או מיליארד סיבות) אבל זה באמת לא אומר כלום לגבי בחורות יש לי חבר שאין לו פייסבוק והוא אחד הזיינים (אמנם היה לו אבל הוא סגר אותו והוא פשוט לא שם על זה יותר מדי) ואגב הוא זיין מישהי שסניה רדף אחריה בתגובות חחחחח אני ראיתי את זה וכמעט בכיתי (אבל מה שכן בהחלט היא אחת השוות כאן בארץ, אם אתה לא מכיר אותה אז אין שום סיכוי שהיא תאשר אותך בפייסבוק או משהו כזה)
    למישהו בא להסביר לי למה כל כך שונאים את סניה בפורום?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אם אתה לא מכיר אותה אז אין שום סיכוי שהיא תאשר אותך בפייסבוק או משהו כזה
    : O: O אויייי לאאאאא!!!!! היא לא תאשר אותי בפייסבוק?!!! חרב עליי עולמי

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    OP, וזה בדיוק הסיבה שבגללה אמרתי שפייסבוק זה חרא..
    יש לי חבר קיבוצניק, התמונת פרופיל שלו בערך לפני כמה שנים עם איזה לייק וחצי של אחותו, הוא בן אדם מאד מוכר והוא מוכר בתור גבר פרפר כזה שעובר בין מיטות והוא ידוע בזה שכל חצי שנה הוא מחליף חברה כמעט כמו נעליים...

יש כאלה שהפייסבוק שלהם מפוצץ בלייקים ובתמונות וגם לא מזיינים הם פשוט אנשים מוכרים, ויש כאלה שהפייסבוק שלהם ריק כי לא מעניין אותם השטויות האלה של לעדכן אחרים בחיים שלהם והם מאד מאד מצליחים.
    לא נכוןןןןןןןן u mirin brooo אני יודע לזהותתת מי פופולארי ומי לא דרך הפייס. והמדד שקובע זאת הוא הפעילות של הבן אדם בפייס ובאותו קו גם הלייקים. שני אלה הולכים יד ביד.
    הדוגמא שהבאת של חבר שלך אני מאמין שהוא לא פעיל בפייס הוא לא מוסיף אנשים לא מעלה סטאטוסים לא תמונות לא כלום. מתקבל הבן אדם לא פעיל אין פלא שלא יהיו לו לייקים.
    מישו שמעלה סטאטוסים, תמונות, מחובר לצאט רוב היום ועדיין הוא בעל 2 לייקים בממוצע על כל דבר הוא בן אדם חנון מהחלל lol וזה קל לזהות שהוא לא "מוערץ"
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני הולך לשנות לכם את ההשקפה על הפייסבוק,או לפחות להראות לכם שעם השקעה נכונה ומספיק מאמץ,פיסבוק יכול להיות מאוד מהנה וכיף להכנס אליו,חלק מכם יתמכרו אליו.

אבל שוב,הכל תלוי בכמות המאמץ שאתם משקיעים בפייסבוק.אני יתן לכם את כל הכלים,ויחשוף את כל סודות הפייסבוק(או לפחות את אלו שאני מכיר),כל החברים שלי השתמשו בשיטה הזאת,חלק הגיעו ל 200,300 ואפילו אחד שהגיע ל 500 כי הוא חרש על הפייס.(כל הפייסבוקים שלהם יפורסמו במדריך,אני רוצה להראות לכם שזה באמת עובד ואני לא זןרק מילים לאוויר).

אני יתחיל את המדריך היום,ויפרסם אותו מחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    לא נכוןןןןןןןן u mirin brooo אני יודע לזהותתת מי פופולארי ומי לא דרך הפייס. והמדד שקובע זאת הוא הפעילות של הבן אדם בפייס ובאותו קו גם הלייקים. שני אלה הולכים יד ביד.
    הדוגמא שהבאת של חבר שלך אני מאמין שהוא לא פעיל בפייס הוא לא מוסיף אנשים לא מעלה סטאטוסים לא תמונות לא כלום. מתקבל הבן אדם לא פעיל אין פלא שלא יהיו לו לייקים.
    מישו שמעלה סטאטוסים, תמונות, מחובר לצאט רוב היום ועדיין הוא בעל 2 לייקים בממוצע על כל דבר הוא בן אדם חנון מהחלל lol וזה קל לזהות שהוא לא "מוערץ"
    זה ברור והיו לי איזה 50 על הפרופיל מלפני שנה (שזה מלאאאאאאא בשביל בן אצלנו, בנות מקבלות 400000 בנים 10)
    פשוט אף פעם לא הבנתי מה החשיבות של זה אם בכלל

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

זה לא שחור או לבן ברור שיש כאלה שמצליחים גם בלי פייסבוק או עם פייסבוק אימפוטנטי כי הם לא משקיעים.
    וברור שיש כאלה שהם הכי משקיעים בפייס ועדיין לא יוצא להם מזה כלום
    אבל, ברוב המקרים הפייס זה מן השקפה חברתית של הבנאדם, בנאדם עם 4000 חברים בד"כ יהיה מקושר אחושרמוטה, מזיין בערימות וחתיך או שנון..
    הפייסבוק זה כן כלי להצליח, אתה יכול להכיר דרכו בחורות, בחורות יכולות לראות עליך כמה אתה "מקובל", אבל באמת שפייסבוק מושקע גם עם מיליון לייקים שווה לתחת אם הבנאדם עצמו לא יודע לדבר ולהתנהג עם בחורה
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 03-03-2013 בשעה 19:43.
    קרא חוקי חתימות

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני הולך לשנות לכם את ההשקפה על הפייסבוק,או לפחות להראות לכם שעם השקעה נכונה ומספיק מאמץ,פיסבוק יכול להיות מאוד מהנה וכיף להכנס אליו,חלק מכם יתמכרו אליו.

אבל שוב,הכל תלוי בכמות המאמץ שאתם משקיעים בפייסבוק.אני יתן לכם את כל הכלים,ויחשוף את כל סודות הפייסבוק(או לפחות את אלו שאני מכיר),כל החברים שלי השתמשו בשיטה הזאת,חלק הגיעו ל 200,300 ואפילו אחד שהגיע ל 500 כי הוא חרש על הפייס.(כל הפייסבוקים שלהם יפורסמו במדריך,אני רוצה להראות לכם שזה באמת עובד ואני לא זןרק מילים לאוויר).

אני יתחיל את המדריך היום,ויפרסם אותו מחר
    רק שתדע שאני אישית ממש מחכה לזה.
    הצלחת לסקרן בדרך שכתבת, נמתין לקרוא את מה שתפרסם אחי!
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עזבו את כל הזיוני שכל והדוגמאות שלכם.
    להזיק זה לא יזיק (לי לפחות, ככה נראלי) אז מה אכפת לי?
    אם מישהו מכם מרגיש שזה יזיק לו אז שלא ינסה.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

מסכים עם טום. להזיק זה לא יזיק, אז מי אני שאשפוט? המאמר הזה יהיה יותר טוב מכל השטויות שרצות פה בזמן האחרון שכל אחד יכול להשיג 10יות חחחחחחח אסור לתת לחיבסים לחזור לפה

וחלק גדול מההצלחה של הפייסבוק זה לצאת הרבה, להכיר אנשים ולהצטלם הרבה עם בנות, amirite?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    מסכים עם טום. להזיק זה לא יזיק, אז מי אני שאשפוט? המאמר הזה יהיה יותר טוב מכל השטויות שרצות פה בזמן האחרון שכל אחד יכול להשיג 10יות חחחחחחח אסור לתת לחיבסים לחזור לפה

וחלק גדול מההצלחה של הפייסבוק זה לצאת הרבה, להכיר אנשים ולהצטלם הרבה עם בנות, amirite?
    האמת היא שכל מה שיש לי להגיב על סטטוסים של אנשים בדר"כ זה "שקל?"
    הם לא מעניינים, אני לא נותן לייקים לאנשים, אני לא מעלה דברים, השימוש היחיד שלי בפייסבוק הוא הצ'אט וגם זה לא ממש, אני מסתמס ומתקשר יותר..
    גם אם חבר שלי הצטלם עם בר רפאלי והעלה אני לא אתן לו לייק.. אבל חשבתי על זה ונראה לי שאני צריך לשנות גישה כי המקרה עם הסטלנית והboner קצת פתח לי את העיניים וזה לא המקרה היחיד
    ---------------
    נו AWAKE תפרסם כבר את המדריךךךךךךך

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect