יאללה AWAKEEEE תפרסםם
יאללה AWAKEEEE תפרסםם
|
|
אני מכיר מישהו שיש לו בין 100 - 300 לכל תמונה שהוא מעלה ו70 + לכל סטטוס והוא בתול שפתיים, אז.
בתכלס הפייסבוק הוא מדד לכמה אנשים נמשכים אליך (ולא דווקא במובן הפיזי) וכמה הם "מעריצים"/אוהבים אותך או האופציה השניה כמה הם אוהבים להראות את עצמם ככאלה (והרבה מתוך אינטרס, בין אם זה אינטרס לצאת איתך כי אתה מקושר או להתחבר אליך כי יש לך כסף או מיליארד סיבות) אבל זה באמת לא אומר כלום לגבי בחורות יש לי חבר שאין לו פייסבוק והוא אחד הזיינים (אמנם היה לו אבל הוא סגר אותו והוא פשוט לא שם על זה יותר מדי) ואגב הוא זיין מישהי שסניה רדף אחריה בתגובות חחחחח אני ראיתי את זה וכמעט בכיתי (אבל מה שכן בהחלט היא אחת השוות כאן בארץ, אם אתה לא מכיר אותה אז אין שום סיכוי שהיא תאשר אותך בפייסבוק או משהו כזה)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 03-03-2013 בשעה 16:06.
לא נכוןןןןןןןן u mirin brooo אני יודע לזהותתת מי פופולארי ומי לא דרך הפייס. והמדד שקובע זאת הוא הפעילות של הבן אדם בפייס ובאותו קו גם הלייקים. שני אלה הולכים יד ביד.
הדוגמא שהבאת של חבר שלך אני מאמין שהוא לא פעיל בפייס הוא לא מוסיף אנשים לא מעלה סטאטוסים לא תמונות לא כלום. מתקבל הבן אדם לא פעיל אין פלא שלא יהיו לו לייקים.
מישו שמעלה סטאטוסים, תמונות, מחובר לצאט רוב היום ועדיין הוא בעל 2 לייקים בממוצע על כל דבר הוא בן אדם חנון מהחלל lol וזה קל לזהות שהוא לא "מוערץ"
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני הולך לשנות לכם את ההשקפה על הפייסבוק,או לפחות להראות לכם שעם השקעה נכונה ומספיק מאמץ,פיסבוק יכול להיות מאוד מהנה וכיף להכנס אליו,חלק מכם יתמכרו אליו.
אבל שוב,הכל תלוי בכמות המאמץ שאתם משקיעים בפייסבוק.אני יתן לכם את כל הכלים,ויחשוף את כל סודות הפייסבוק(או לפחות את אלו שאני מכיר),כל החברים שלי השתמשו בשיטה הזאת,חלק הגיעו ל 200,300 ואפילו אחד שהגיע ל 500 כי הוא חרש על הפייס.(כל הפייסבוקים שלהם יפורסמו במדריך,אני רוצה להראות לכם שזה באמת עובד ואני לא זןרק מילים לאוויר).
אני יתחיל את המדריך היום,ויפרסם אותו מחר![]()
זה לא שחור או לבן ברור שיש כאלה שמצליחים גם בלי פייסבוק או עם פייסבוק אימפוטנטי כי הם לא משקיעים.
וברור שיש כאלה שהם הכי משקיעים בפייס ועדיין לא יוצא להם מזה כלום
אבל, ברוב המקרים הפייס זה מן השקפה חברתית של הבנאדם, בנאדם עם 4000 חברים בד"כ יהיה מקושר אחושרמוטה, מזיין בערימות וחתיך או שנון..
הפייסבוק זה כן כלי להצליח, אתה יכול להכיר דרכו בחורות, בחורות יכולות לראות עליך כמה אתה "מקובל", אבל באמת שפייסבוק מושקע גם עם מיליון לייקים שווה לתחת אם הבנאדם עצמו לא יודע לדבר ולהתנהג עם בחורה
נערך לאחרונה על ידי hai60; 03-03-2013 בשעה 19:43.
קרא חוקי חתימות
עזבו את כל הזיוני שכל והדוגמאות שלכם.
להזיק זה לא יזיק (לי לפחות, ככה נראלי) אז מה אכפת לי?
אם מישהו מכם מרגיש שזה יזיק לו אז שלא ינסה.
מסכים עם טום. להזיק זה לא יזיק, אז מי אני שאשפוט? המאמר הזה יהיה יותר טוב מכל השטויות שרצות פה בזמן האחרון שכל אחד יכול להשיג 10יות חחחחחחח אסור לתת לחיבסים לחזור לפה
וחלק גדול מההצלחה של הפייסבוק זה לצאת הרבה, להכיר אנשים ולהצטלם הרבה עם בנות, amirite?
האמת היא שכל מה שיש לי להגיב על סטטוסים של אנשים בדר"כ זה "שקל?"
הם לא מעניינים, אני לא נותן לייקים לאנשים, אני לא מעלה דברים, השימוש היחיד שלי בפייסבוק הוא הצ'אט וגם זה לא ממש, אני מסתמס ומתקשר יותר..
גם אם חבר שלי הצטלם עם בר רפאלי והעלה אני לא אתן לו לייק.. אבל חשבתי על זה ונראה לי שאני צריך לשנות גישה כי המקרה עם הסטלנית והboner קצת פתח לי את העיניים וזה לא המקרה היחיד
---------------
נו AWAKE תפרסם כבר את המדריךךךךךךך