אז ככה, זוכרים תבחורה המעודדת מהדיווח הקודם שהייתה MIRER שלי לכל הערב? שהתחילה איתי ונמרחה עלי כאילו אני בראד פיט? שנגעה לי בשיער ואני נגעתי לה בתחת? (גם איזו חברה שלה האמת אבל פחות) שיכולתי לזיין אם היה לי קצת חומר באותו יום?
אתמול היא אישרה אותי בפייס (היא נתנה לי תפייס שלה לבד)
מסתבר שיש לה מעגל חברתי לא קטן של חברות כוסיות, כמוהה (מעודדות, הן תמיד כוסיות), וחלקן אף יותר, בנות שאתה לא רואה בישראל פשוט. חלקן קטינות (מתחת ל21 פה בארה''ב, גילאי 18-20). החלטתי לנצל את זה כי...
זה הגילאים שבהם בנות הכי אוהבות חבר'ה שנראים כמוני (15-25). יעני לוק כמו של ג'סטין ביבר, זאק אפרון וכו'
יעני קצת שתיה, חומר קצת מזל ואני יכול לזיין כל אחת מהמעגל החברתי שלה. אני מכיר טוב טוב את הסגנון.
אז ככה, בא לי לשים אותה בFRIENDZONE, לצאת איתה ועם המעגל החברתי שלה למסיבות בית, להכיר עוד חברות שלה (חברה אחת שלה גם נמרחה עלי וזוכרת תשם שלי ככה שיש לי פה נקודת זכות) ולזרום.
כרגע אני קצת SADCUNT כי אתמול נשארתי בבית בגלל שהייתי צריך לחרוש למשו, בכל מקרה, חשבתי אולי בסופש הבא לברר לאן הן יוצאות ולהדחף למעגל החברתי שלה עם בקבוק וחומר ולזרום
בכל מקרה, אם יש לכם עצות, טיפים, אני תמיד אשמח לשמוע וללמוד משו חדש כי כרגע אני SADCUNT ויש לי AA לשלוח לה הודעה כי אני גרוע בלדבר עם בנות
המטרה שלי זה FRIENDZONE ולא יותר מזה. המטרה מאחורי הFRIENDZONE היא מעגלים חברתיים וחשיפה לעוד בנות ככה שאנלא אצטרך להתחיל עם בנות בשביל לזיין
עצות, טיפים, טיפול תרופתי בAA וכו' יתקבלו בברכה.

ציטוט ההודעה