קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:43
  2. [אחר] המדריך להכנת סרט פשוט(בהמשך אלמד איך לעשות סרט רציני יותר)
    על ידי razbbdv142 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 12:24
  3. המדריך המלא לעשות כסף באינטרנט - לחדשים !
    על ידי m0shikos בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 21:35
  4. |מדריך| המדריך המלא לעשות כסף אמיתי דרך האינטרנט
    על ידי pumba בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 18:48
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 19:49
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 81

המדריך המלא לפייסבוק,איך לעשות פרופיל מושך

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל המדריך המלא לפייסבוק,איך לעשות פרופיל מושך

טוב אז קודם כל לפניי שאני מתחיל את המדריך,אני רוצה ישר להראות לכם את התוצאות ואת השינוי שעשיתי תוך 3~4 חודשים ואת שאר החברים שלי שהשתמשו בכלים האלו.אתם תשפטו אם אתם רוצים להמשיך לקרוא מדריך של בנאדם כזה.
    התחלתי מי 30 לייקים (לקח לי 3 עד 4 חודשים לשנות את הפרופיל)
    התחיל מ 50 לייקים(לקח חודשיים וחצי בערך)
    התחיל מי 30 לייקים(לקח לו 6 חודשים,הוא היה הכי עצלן והכי איטי)
    התחיל מ 10 לייקים?(6 חודשים,חרש את הפייסבוק)
    אני יפרסם את שני הבחורות הכי יפות שהייתי איתן ב בRELATIONSHIP
    (סתם לציין,יש לי את הפייס שלה,וזה לא נורמאלי כמה בחורים מתחילים איתה&ואני אבדוק אם מישהו ניסה לשלוח לה הודעה מהפורום,אני לא רוצה סטוקרים שמשגעים אותה בפרטי,אני יהיה אשם אחר כך)עם זאת אני עכשיו בRELATIONSHIP

https://www.facebook.com/home.php#!/...hirova?fref=ts
    (מתכנן על מישהי חדשה)ורק כדי לציין,לא ראיתי אף אחת מהן בחיים,הראשונה שפרסמתי התחננה שאני יבוא לראות אותה,השנייה חושבת שיהיה משהו רציני בינינו...טוב,אז זהו,זה כל השינוי שעשיתי עד עכשיו,הפייסבוק שלי הולך להמשיך להתפתח עוד ועוד ואני לא מתכוון לעצור.אם כל מה שהראתי לך עד עכשיו לא מספק אותך,לא משכנע אותך,אתה לא חייב להמשיך לקרוא. אם כל מה שהראתי לך עד עכשיו סיפק אותך ואתה רוצה גם את השינוי בפייסבוק,ושחברים שלך יבואו אלייך וישאלו,איך אתה עושה את כל זה?תמשיך לקרוא...אני חייב לציין שזה המדריך הראשון שלי,ואולי יהיו קטעים שתתקשו להבין זה בגלל שאני כבר לא גר בישראל ושמרתי על העברית שלי רק בגלל גלישה בפורומים   לפניי שאני מתחיל לחשוף את כל השלבים ואת כל הסודות,ה
    SEMISTEP הוא לאנשים שעברו 1000 חברים ועדיין מתחת ל 100 לייקים,תעשו לכם פייסבוק חדש,הזמן והמאמץ בפייסבוק חסר פוטנציאל הוא לא שווה ואתה סתם תשרפו לעצמכם זמן.

STEP 1

-קודם כל למחוק את כל התמונות הזוועתיות בהם אתם נראים לא טוב,תמונות ישנות מלפניי 3 שנים או שנתיים,לעשות ניקיון טוטאלי בפייס שלכם.אתם רוצים למשוך אנשים לפייסבוק שלכם,לא להרחיק אותם.להשאיר
    רק את התמונותבהם אתם נראים טוב או עם בחורה יפה.

אני יודע אני נראה פה כמו אינסל חחחח אבל זאת דוגמא למה צריך להשאיר (התמונה מלפניי 3 שנים)

STEP 2

זה הבסיס להכל,בלי השלב הזה,אי אפשר להמשיך לשלבים אחרים(אפשר,אבל אתם תבזבזו זמן).תמצאו חבר שיודע לערוך טוב או יודע לקחת תמונות יפות.קחו מצלמה (מאוד מאוד מומלץ למצלמה איכותית,אבל אם אין,צריך לפחות מישהו שיודע לקחת תמונות ולערוך) וקחו 100 תמונות,200 תמונות אם צריך,באיזה פוזה שאתם רוצים,עד שאתם תהיו מרוצים 100% מהתמונה.יכול להיות ש 99 מהתמונות יהיו גרועות ותמונת ה 100 תהיה פשוט עשר.הכל תלוי עד כמה אתם מרגישים טבעיים מול המצלמה.חשוב גם להיות לבוש יפה,להבין קצת באופנה,תמיד אפשר לשאול ידידה.ותמיד תמיד תמיד תשאלו 3 או 4 ידידות מה הם חושבים על התמונה.אני תמיד שואל לפחות 5 ידידות מה הן חושבות,הן עוזרות לי וההפך,אני עוזר גם להן.נ.ב במידה ובאמת אין מישהו כזה,אפשר לשלם למישהו.וזה לא צריך להיות יקר,הלכתי לסוכנות של דגמון(סיפור ארוך,משכו אותנו אליו) וזה עלה 70 דולר ל 5 תמונות מקצעויות,וטובות.

STEP 3

אני די בטוח שיותר מחצי האנשים בפורום מכירים את שני השלבים הראשונים,אבל הם כל כך חשובים שפשוט אי אפשר בלעדיהם.השלב השלישי זה השלב שאולי הכי פחות אנשים מכירים.תלחצו איפה שיש לכם את ה
    FRIENDREQUESTS ואם תרדו בחץ למטה יהיה לכם כתוב FRIEND SUGGESTION או משהו בסגנון (דוגמא(
    ואתם פשוט מוסיפים את כל הבחורות,אני הוספתי 30 עד 40 בחורות ביום.וכן אני יודע מה חלק ממכם חושבים"אבל מה זה לא נראה יותר מדי נואש"? "רגע,היא בטוח תשאל למה אני מוסיף אותה אם אני בכלל לא מכיר אותה" "ואם מישהו ישים לב שאני מוסיף כל כך הרבה אנשים"? ובלה בלה...טוב אז קודם כל,אני עשיתי את זה,חברים שלי עושים את זה,הרבה אנשים עושים ואף אחד עדיין לא מת.ולא,אף אחד לא שם על זה.פייסבוק הוא המקום בו כולם שמים זין על כמות השטויות שבנאדם עושה במהלך היום.האא כן ואם אתה מסוג האנשים שעושים 5 סטוטסים ביום,תפסיק,זה רק מוריד לך מהלייקים וממך.המקס שהייתי יכולתי להגיע אליו היה 60~90 לייקים על אחלה סטטוס,בגלל שעשיתי יותר מדי שטויות ומלא סטטוסים ביום,זה ירד לי 40~60 לייקים על סטטוס טוב,אל תעשו את אותה הטעות שעשיתי,אתם תצטרכו להתאמץ אחר כך יותר בשביל להחזיר משהו שכבר היה לך,לא חבל?
    STEP 4
    אין לך חרא תמונות,יש לך תמונת פרופיל עשר,אתה מוסיף 30~40 בחורות ביום,ואתה חוטף על זה מלא NOTIFICATIONs אם אתה עושה את כל זה,אתה בדרך הנכונה.השלב הבא יעלה לכם את כמות הלייקים והוא חשוב.כל שלוש ימים,לעשות UPDATE לתמונת הפרופיל שלכם,שתמיד יצא על HOMEPAGE
    או לתייג את עצמך בתוך התמונה.כשיש לי תגובות על תמונת הפרופיל,אני מודה לכולם ולתגובה האחרונה,אני מגיב שלוש ימים אחריי זה,כדי שהתמונה תצא על ה
    HOMEPAGE.

STEP 5

עברנו את כל השלבים החשובים והקריטיים,השלבים הבאים יותר קלים.אני עובר כל יום בפייסבוק,ונותן לייקים לכל התמונות שאני אוהב,לרוב זה בחורות.לבחורים,אם הם באמת נראים טוב.לחלק לייקים זה חינם ואתם לא מפסידים כלום,להפך,אתם רק מרוויחים.אני לא אומר להתחיל לחלק לייקים לכולם,אבל אם למשל ראית בחורה חמודה וואללה היא לא מפוצצת בלייקים,תן לה בלייק,הסיכויים שהלייק יחזור אלייך אם תשים תמונה יפה אחר כך,הם גבוהים.
    STEP 6
    תהיו אקטיביים,תגיבו על סטטוסים גם אם אתם לא מכירים הבנאדם,אם יש לכם משהו להגיד בנוגע לסטטוס,תגידו.הרבה פעמים מגיבים לי בסטטוסים אנשים שאני לא מכיר,לא אכפת לי,ולאנשים שאני מגיב להם גם לא אכפת.יש גם סיכויים שתצא לך שיחה עם הבנאדם שהגבת לו על הסטטוס.זאת יכולה להיות סיבה טובה.תפרסמו סטטוס טוב,שיהיה מצחיק,זה לא משנה,העיקר שיהיה טוב.אני בדרך כלל לוקח סטטוסים מאנשים מפורסמים אחרים\קבוצות ו
    PAGES
    וכל מה שנוגע להומור ישראלי,לסניה יש אחלה סטטוסים,אם היה לו סטטוסים באנגלית הייתי לוקח.

STEP 7

אני מדבר כמעט כל יום עם 5 בחורות שונות (בימים שאני מרגיש שזה הרגע המתאים לדבר עם בחורה),כדי להכיר יותר את האנשים בפייסבוק.וב 90% מהמקרים,אם היה אחלה חיבור ואחלה שיחה עם הבחורה,היא תהיה הראשונה להגיב לי על סטטוס או לתת לי לייק.ולא שאני איזה מאסטר פיקאפ או סופר זיין,פשוט צריך להיות קצת זורם בשיחה,להגיד מה שאתה חושב ולא להיות שרלוק הולמס שמנתח את השיחה.והכי חשוב לא לפחד!!!!!!!!!!היו כל כך הרבה בחורות שסיננו אותי,שחתך אותנו משהו באמצע,אמרתי משהו מטומטם,לא לתת לזה יותר מדי חשיבות ופשוט להמשיך לדבר עם בחורות.בהתחלה אתם תמיד תצטרכו ליזום שיחות,אבל כשאתה עובר איזה שהוא מספר מסויים של לייקים על התמונה ועל הסטטוסים,הבנות כבר גם מתחילות ליזום שיחות איתך.נפלתי על לא מעט בחורות עם 1000 לייקים והיו ממש כוסיות שהתחילו לדבר איתי.תמיד יהיו ימים שילך טוב יותר ופחות טוב.

לסיכום,אני יודע שחלק מהאנשים חושבים שהם לא נראים מספיק טוב,ושבחיים לא תהיה להם תמונה מספיק טובה או כל תירוץ אחר.אבל זה לא נכון,אם אתה מתלבש טוב,ויש לך חבר שלוקח תמונות טוב,התמונה תהיה טובה.ואם אתה תעשה את כל השלבים בלי לדלג על אף אחד מהם,יהיו לך גם לייקים ואתה תהיה אחד מאלו שעושה הרבה רוח בפייס,זה שבאים אליו ושואלים אותו: אחי איך עשית את כל זה?הנה ידידה שלי
    נראית כוסית נכון?אז הנה אני בא לך לפצץ לך את הבועה,היא מכוערת בחיים האמיתיים ובחיים לא הייתי מתחיל איתה.אבל יש לה 700 לייקים על התמונה הזאת וזה הזוי כמה בחורים מתחילים איתה ביום.נכון שזה משנה הכל?אז יש לי שאלה אליכם...אם היא יכולה,למה אתם לא?אתה לא צריך להיות חתיך על עם לסת של לא יודע מה,אתה פשוט צריך להראות קצת טוב,עם חוש טוב באופנה,ולהיות מוכן לצאת קצת מאזור הנוחות שלך.בהתחלה כשהתחלתי לעשות את זה,זה היה נראה לי הזוי ודבילי ומה לא עבר לי בראש,בסוף התרגלתי והבנתי שאין בזה שום דבר נורא.זה שווה את המאמץ,פייסבוק נהיה הרבה יותר מעניין,כשאתה נכנס לפייסבוק ויש לך 20 התראות,10 פרטיות ו מלא אנשים שמוסיפים אותך...וזה תמיד עדיף להעביר את הזמן על הפייס מאשר על משחק מחשב או וואטאבר (אפילו שאני מעדיף לא לשבת בכלל על מחשב,אין מה לעשות,צריך לשמור על פרופיל טוב) וזאת לא עבודה קלה.

לעוד שאלות,אפשר לשלוח לי הודעה בצ'אט הפייסבוק.כל שאר האנשים שפרסמתי לא מדברים עברית.
    ארטיום(הבלונדיני) מדבר רוסית\אנגלית\צרפתית\ספרדית,אפשר לשלוח לו גם שאלות(רק תגידו שאתם מכירים)
    הכושי עבריין שנראה מסומם מדבר רק אנגלית\צרפתית,אפשר לשלוח לו גם שאלות(להגיד שאתם מכירים אותי)
    ניקולה,אל תטרחו אפילו,לא חושב שהוא יענה...וזהו,לא לשלוח בבקשה הודעות לבחורות שפרסמתי.השקעתי וחשבתי אם לפרסם פה את עצמי,חשפתי את עצמי בגלל שאני רוצה לעזור לשאר האנשים שרוצים לעבור שינוי עצמי.תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

בהתחלה עניינת אותי על השיטה אחרי שקראתי כבר תשלב הראשון (המשכתי לקרוא לא הפסקתי) הבנתי שזה too gayly
    מה שנקרא לייקים מזוייפים, כל השיטה הזו מושטטת על לעוות תמציאות ושורה תחתונה לשקר לעצמך. אז אני אוסיף 40 נקבות ביום ואוסיף איזה "היי" באינבוקס ואפתח שיחת חולין קצרה בשביל היכרות בסיסית. זה לא מה שיגרום לבן אדם חנון לביטחון עצמי כאשר הוא יודע שהלייקים (במידה שיבואו) הם מאנשים שהוא לא מכיר.
    מבחינתי כל הכיף זה לקבל לייקים מאנשים שאתה באמת בקשר באיתם או מאנשים שהייתה רוצה לקבל מהם לייקים. מה עשית בשיטה הזו? יצרת פייסבוק עם תמונות שלך שזה הדבר היחידי שבאמת שייך לחיים שלך. כל השאר זה תפאורה. אומרים שביטחון עצמי בא מבפנים באמת מאמונה בו, פה הבן אדם שעושה את זה לא באמת ירגיש פופולרי, וזה לא יתרום לו כלום חוץ מהעובדה שהוא יראה creature מטורף בעיני כולם, עבודה בעיניים brah
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    בהתחלה עניינת אותי על השיטה אחרי שקראתי כבר תשלב הראשון (המשכתי לקרוא לא הפסקתי) הבנתי שזה too gayly
    מה שנקרא לייקים מזוייפים, כל השיטה הזו מושטטת על לעוות תמציאות ושורה תחתונה לשקר לעצמך. אז אני אוסיף 40 נקבות ביום ואוסיף איזה "היי" באינבוקס ואפתח שיחת חולין קצרה בשביל היכרות בסיסית. זה לא מה שיגרום לבן אדם חנון לביטחון עצמי כאשר הוא יודע שהלייקים (במידה שיבואו) הם מאנשים שהוא לא מכיר.
    מבחינתי כל הכיף זה לקבל לייקים מאנשים שאתה באמת בקשר באיתם או מאנשים שהייתה רוצה לקבל מהם לייקים. מה עשית בשיטה הזו? יצרת פייסבוק עם תמונות שלך שזה הדבר היחידי שבאמת שייך לחיים שלך. כל השאר זה תפאורה. אומרים שביטחון עצמי בא מבפנים באמת מאמונה בו, פה הבן אדם שעושה את זה לא באמת ירגיש פופולרי, וזה לא יתרום לו כלום חוץ מהעובדה שהוא יראה creature מטורף בעיני כולם, עבודה בעיניים brah
    אין דבר כזה לייקים מזוייפים,אנשים נותנים לך לייקים כי הם אוהבים את התמונה שלך,אתה פשוט פותח את הפרופיל שלך ליותר אנשים ונותן יותר לאנשים לראות את הפרופיל שלך.

לייקים מזוייפים זה כשיש לך תמונת פרופיל לא טובה עם 800 לייקים.
    לייקים מזוייפים זה האלו שפותחים קבוצות בשביל לתת אחד לשני לייקים.

בשיטה שלי אתה לא מכריח אף אחד לתת לך לייק,אתה משפר לך את הפרופיל.
    אם אתה אומר לי שעבדתי 4 חודשים כדי לשנות לעצמי את הפרופיל בשביל לייקים מזוייפים,אין לי מה להגיד לך...

בשביל לייקים ופרסום משקיעים זמן ומאמץ.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

יש לי בעיה עם הקטע של לצלם תמונות יפות, כל החברים שלי מצלמים בערך כמו צינצילה עם פיגור שכלי.. ואחותי שיודעת לצלם, בצבא וכשהיא חוזרת היא בעיקר ישנה או עם חברים, אז אין לה ממש זמן. אז, אה.. מה לעשות?

איך אני מגיע ל
    FRIEND SUGGESTION? אין לי את זה..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

רעיון טוב, ביצוע גרוע. ברגע שראיתי "תוסיף 40 בנות שאתה לא מכיר לפייס" I WAS LIKE

בשביל להשיג פייסבוק טוב שהוא באמת נראה אמיתי ולא איזה חרטה, צריך לצאת הרבה, להיות זורם ברמות ולהתחבב לכולם, להשיג הרבה ידידות (70% לפחות מהמעגלים החברתיים שלך צריכים להיות בנות), להצטלם הרבה עם בנות (גם אם הן ידידות שלך זה לא משנה), לא להצטלם רק עם בנים (תמונה אחת או שתיים לא יהרגו אתכם אבל שלא כל הפייס יראה ככה), וזה לוקח המון זמן, לפחות חצי שנה, במינימום. אתה לא הולך להשיג כלום בחודש.

וכמובן להסתובב עם אנשים מקושרים שיכירו לך את הבנות ואת מי שצריך, אם תסתובבו עם אינסלים אתם תהיו כאלה.

אגב עוד שיטה שחשבתי עליה זה VEGAS GAME, זה עובד טוב מאוד פה - להביא מישי בווגאס (שזה משחק ילדים), לגעת לה בציצים/להצטלם עם משקפי שמש ליד תחת של מישי ולתת למישו לצלם אתכם ולעלות לפייסבוק. גם ככה היא לא תוסיף אתכם אחרי זה, גם ככה אף אחד לא מכיר אותה, ככה יוצא לכם שם של פימפ וSICKKUNT כזה וזה מיד יעשה לכם פרופיל של SICKKUNT

יאללה בקיץ אני נוסע בווגאס, מת לעשות את זה כברררררררררר קיבלתי השראה מאיזה אחד שהיום העלה תמונה כזו לפייס וMIRERS WERE MIRIN

ככה משיגים פייסבוק טוב באמת ולא חרטה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

התוצאות מדברות בשבילי.

טיילר,אם השיטה שלך עובדת,אתה מוזמן לבוא לפה ולפרסם ביחד עם התוצאות שלך שנוכל לראות.

הבעיה עם הרבה אנשים פה היא שאתם לא מוכנים לוותר על האגו שלכם,אתם תפסידו מלא בנות ככה.
    הלייקים לא מזוייפים,רוב החברים שלי (האמיתים ) נתנו לייק,וכל מי שאהב את התמונה.
    אני לא רואה פה דברים מזוייפים.

תודה על המדריך.

יש לי שאלה, כבר מישהו שאל אבל..

מה אתה עושה כשאתה ניראה טוב, אבל אתה לא יוצא טוב בתמונות?

רק בתמונות עם מצלמה איכותית נניח 600D או D5100 שזה מצלמות איכותיות אם תחפש תבין למה אני מתכוון

אבל אין לי גישה תמיד למצלמה כזאת.
    וזה שיש כמה תמונות איכותיות שצולמו ממצלמה כזאת שבשניה אתה מקבל מלא לייקים זה כיף

אבל מה אני עושה אם אחרי זה אני שוב חוזר להצטלם עם האייפון? זה יוצא מעפן רצח

וזה לא תירוץ של יעני אם אתה מכוער אתה תצא מכוער ואם אתה חתיך אתה תמיד תצא חתיך

זה מבאס
    נערך לאחרונה על ידי Agent Chuck; 04-03-2013 בשעה 02:03.
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    תודה על המדריך.

יש לי שאלה, כבר מישהו שאל אבל..

מה אתה עושה כשאתה ניראה טוב, אבל אתה לא יוצא טוב בתמונות?

רק בתמונות עם מצלמה איכותית נניח 600D או D5100 שזה מצלמות איכותיות אם תחפש תבין למה אני מתכוון

אבל אין לי גישה תמיד למצלמה כזאת.
    וזה שיש כמה תמונות איכותיות שצולמו ממצלמה כזאת שבשניה אתה מקבל מלא לייקים זה כיף

אבל מה אני עושה אם אחרי זה אני שוב חוזר להצטלם עם האייפון? זה יוצא מעפן רצח

וזה לא תירוץ של יעני אם אתה מכוער אתה תצא מכוער ואם אתה חתיך אתה תמיד תצא חתיך

זה מבאס
    ראית את זאתי שפרסמתי???וואי לא באלך לראות אותה אפילו בחיים האמייתים,אני לא יודע מה הסוכן שלה עישן כדי לקחת אותה לדגמן...
    אני נראה אחלה ואני אף פעם לא יוצא טוב בתמונות,אני עושה משהו כמו 100 תמונות בלי להגזים.ואם אתה צריך,אתה תמיד יכול לשאול מישהו שיודע לערוך טוב.

ורציתי להגיד עוד משהו בנוגע לאלו שצועקים לי ״זיוף זיוף״,באיזה שהוא שלב,אנשים גם יתחילו להוסיף אותך לפייס,היה לי 200 בקשות,מתוכם 75 כוסיות שאישרתי.הוספת אנשים לא ישאר משהו חד צדדי.יותר לייקים אצלך על הסטטוסים ותמונות,בסוף אנשים יתחילו להוסיף אותך.
    יש לי כרגע 140 בקשות שעדיין לא אישרתי,אני תמיד יכול להביא תמונה

זה מה שחשבתי אחי, לעשות הרבה תמונות

גם כשאתה מצטלם עם בחורה תמיד צריך לעשות כמה שיותר תמונות. לך תדע איך יצאת...
    עדיף שיהיו כמה תמונות מהן תבחר את הטובה ביותר.

בקשר להוסיף בנות שאתה לא מכיר.

אולי בחו"ל זה שונה
    פה בארץ כשהכל קטן אתה מכיר את כולם בדר"כ לא יוסיפו אותך סתם ככה
    גם כל אחד משחקת אותה (אני לא מדבר מניסיון אבל זה מה שאני חושב) אז היא תתחיל לזיין לך תשכל
    שתגרום לה להוסיף אותך שתיתן לה סיבה מספיק טובה ותתחנן קיצר להעלות לעצמה ת'אגו

אז לא יודע כמה זה ישים ליישם את זה פה בישראל להוסיף סתם ככה בנות
    אצלכם שם פתוחים יותר, זורמים יותר
    פה כל אחת נזירה שמרנית גם אם היא מכוערת רצח היא חשה מינימום איזה רפאלי

אני מסכים עם הקטע שצריך להיות לך תמונות טובות, ולהצטלם בכל אפשרות שיש לך עם בחורות צעירות יפות מושכות
    ולא רק בחורות אלא גם סתם בסיטואציות מגניבות שרואים שיש לך אחלה חיים
    גלישה, ים, טיסה, יציאה עם חברים אז להצטלם שותים משתגעים נוהגים ברכב וכל מיני שטויות כאלה

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה צודק

החיים בישראל מאוד שונים מהחיים פה, יש לנו הרבה שאין לכם. פאק מי, יש לנו מסיבות בית שבישראל יכולים רק לחלום עליהן
    הבנות היחידות בישראל שהיו מוסיפות אותי לפייסבוק היו בנות שנטו התעניינו במראה החיצוני שלי לא מעבר לזה. זה או שאתה מכוער או שאתה חתיך סוף הסיפור.

פה הרבה יותר טוב.

אה ובנוגע לתמונה של הבחורה אני יגיד לך למה היא יכולה ואתם לא...כי היא בחורה וכל בחורה יכולה לעלות מ3 ל8... זה עוד כלום..אני ראיתי משו הרבה יותר קיצוני, איזו מישי התחילה איתי פעם בשוקס לפני מלא שנים שהחרא הזה עוד היה קיים, קיצר הייתה נראית פצצה רצח בתמונות, משו שמאוד נדיר לראות בישראל הייתה לי חברה באותה תקופה אבל אמרתי לעצמי "נכיר אותה ומקסימום אחרי שניפרד מחברה שלי נזיין אותה" זה כמה שנדלקתי לה על התחת
    קיצר נתתי לה תמספר שלי, יצאתי עם החברה שלי לאנשהו וקיבלתי שיחה ממנה. חשבתי להטריל אותה קצת עם חברה שליודיברתי איתה בפלאפון
    פתאום אני קולט איזו כונפה עוברת לידי ומדברת בטלפון ופתאום אני קולט שזאת היא (חברה שלי כזה אומרת "זאת לא ההיא שסיפרת לי עליה?)
    ואני כזה מסתכל ולא מאמין למה שאני רואה
    היא הייתה שמנה (לא בדיוק שמנה אבל לא רזה), חסרת ציצי, שעירה, שיער שונה, אף שונה, איפור שונה, הכל שונה, פשוט בחורה אחרת עמדה מולי

בהתחלה חשבתי שמישו עושה עלי מתיחה ואס התברר שזאת באמת הייתה היא...ממישי שהייתי נותן לה 9.5 היא ירדה ל3. נפלאות הפוטושופ...

מסקנה - אל תשפוט בחורה לפי תמונות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 04-03-2013 בשעה 02:28.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    אתה צודק

החיים בישראל מאוד שונים מהחיים פה, יש לנו הרבה שאין לכם. פאק מי, יש לנו מסיבות בית שבישראל יכולים רק לחלום עליהן
    הבנות היחידות בישראל שהיו מוסיפות אותי לפייסבוק היו בנות שנטו התעניינו במראה החיצוני שלי לא מעבר לזה. זה או שאתה מכוער או שאתה חתיך סוף הסיפור.

פה הרבה יותר טוב.

אה ובנוגע לתמונה של הבחורה אני יגיד לך למה היא יכולה ואתם לא...כי היא בחורה וכל בחורה יכולה לעלות מ3 ל8... זה עוד כלום..אני ראיתי משו הרבה יותר קיצוני, איזו מישי התחילה איתי פעם בשוקס לפני מלא שנים שהחרא הזה עוד היה קיים, קיצר הייתה נראית פצצה רצח בתמונות, משו שמאוד נדיר לראות בישראל הייתה לי חברה באותה תקופה אבל אמרתי לעצמי "נכיר אותה ומקסימום אחרי שניפרד מחברה שלי נזיין אותה" זה כמה שנדלקתי לה על התחת
    קיצר נתתי לה תמספר שלי, יצאתי עם החברה שלי לאנשהו וקיבלתי שיחה ממנה. חשבתי להטריל אותה קצת עם חברה שליודיברתי איתה בפלאפון
    פתאום אני קולט איזו כונפה עוברת לידי ומדברת בטלפון ופתאום אני קולט שזאת היא (חברה שלי כזה אומרת "זאת לא ההיא שסיפרת לי עליה?)
    ואני כזה מסתכל ולא מאמין למה שאני רואה
    היא הייתה שמנה (לא בדיוק שמנה אבל לא רזה), חסרת ציצי, שעירה, שיער שונה, אף שונה, איפור שונה, הכל שונה, פשוט בחורה אחרת עמדה מולי

בהתחלה חשבתי שמישו עושה עלי מתיחה ואס התברר שזאת באמת הייתה היא...ממישי שהייתי נותן לה 9.5 היא ירדה ל3. נפלאות הפוטושופ...

מסקנה - אל תשפוט בחורה לפי תמונות.
    לא חושב שהיא השתמשה פה בפוטושופ,פשוט היא הבליטה לעצמה את הציצים,ואת הגוף שלה.

יש מלא בחורים שלא נראים טוב,אבל מספיק להם קצת עריכה והתמונה יוצאת עשר.

ואתה צודקק בקשר למסיבות בית,ה grinding ולאן שבחורות הולכות בשביל ריקוד זה משהו הזוי,אתה אשכרה מרגיש שאתה מזיין אותה עם בגדים בתוך המסיבה...

נ.ב כל מי שרוצה להוסיף אותי בפייס,שיוסיף,אני שומר על אנונימיות המשתמש

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אגב טיילר מה בקשר לבחורות שאני מביא?חיכיתי ממך להערה עליהן בגלל שאתה היחידי שכנה פה לגביי הבחורות ואני סומך על הטעם שלך

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אין לי כוח להכנס ללינקים

תן לי תמונות פה או בפרטי מה שבזרימה שלך
    ובחיית בלי תמונות סגנון הבחורה שהתחילה איתי זה רמאות...עד היום אנלא שוכח תחרא הזה

טיילר פרסם תמונה שלך, אתה גר בחול. אנחנו פה
    תן לי לראות תמונה שלך אני רוצה לראות אם יש בסיס למה שאתה כותב אחשלנו

שלח בפרטי, ממילא אין לי את האמצעים להגיע עד לחול אם אתה מפחד להיחשף

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

How about... No

מה תעזור לך תמונה שלי? זה יהפוך אותך ליותר מצליח? ישפר אותך בחיים? יתן לך משו? לא
    המקסימום שאני יפרסם פה זה את הגוף שלי בקיץ יעני אחרי חצי שנה של אוכל טוב וss וכנראה זה יהיה לפני חיטוב ואחרי חודשיים אפרסם חיטוב, ומדי פעם כמה בנות כשאני ארחיב מעגלים חברתיים, אולי אפילו תמונות שלי עם בנות עם פנים מצונזרות נחשוב עליכם

אין לך מה לראות אותי
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 04-03-2013 בשעה 03:44.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,120 | הודעות: 8,150,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect