קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] איכשהו- יצאתי חברה הכי טובה וגמרנו
    על ידי אילריה בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 19-06-2012, 15:15
  2. [דיון] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי almog290 בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 23:55
  3. [סקר] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי VodkanonStop בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 13:26
  4. |פרסום|חברה הכי טובה.!+!
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 16:36
  5. איזו חברה הכי טובה
    על ידי מתיתיהו בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

חברה הכי טובה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ברירת מחדל חברה הכי טובה

יש לי חברה הכי טובה כבר מתחילת ז' (ואנחנו בי')
    אני לא רוצה אותה כמשהו מעבר לבסט פרנד בעיקר כי:
    א. היא מעניינת בטירוף, אני חולה עליה ומעריץ אותה והיא טובה יותר ממני בכל תחום אפשרי והיא החברה הכי טובה שאפשר לבקש והיא אכפתית בטירוף (+היא יפה רצחחחחח)
    ב.היא פתחה לי מעגל חברתי ענק בזמן האחרון = מסיבות בית
    ג.היא כיוון של גראס
    ד.יש לה חבר ואני מת עליו
    ה.אני לא נמשך אליה מינית, מוזר לאללה, אין לי מושג איך
    אבל עזבו את זה

בזמן האחרון שמתי לב שיום אחד היא מתה עליי, נמרחת עליי וכזה "אני אוהבת אותך **** (השם שלי)", אנחנו נפגשים לבד וכל זה
    וביום שאחריו היא לא אומרת לי שלום אפילו בבוקר, כשאני בא לדבר איתה היא יבשה לאללה ואז הולכת לדבר עם חברה אחרת שלה

דיברתי איתה על זה, ואז צעקתי עליה, ואז כתבתי לה שיר על זה... התגובה שלה הייתה שהיא תמיד מתה עליי אבל שלא תמיד יש לה כוח לאנשים
    וזה בולשיט- היא הדבר הכי חברותי וידידותי בעולם
    היא מזיינת תשכל לאנשים והם לה 24\7
    והיא גם ישירה כזאת והיא לא משתמשת בכל מיני "קרוב רחוק", "לשתות מילקשייק עם קשית כדי שהוא יתחיל איתך"..

אני לא מאשים אותה, יכול להיות שנמאס לה ממני וזה קורה, גם לי זה קורה אבל לא עם אנשים שהם החברים הכי טובים שלי
    אני גם יודע בוודאות שאני החבר הכי טוב שלה

אז איך אני גורם לה לזחול אליי על ארבע? לא קשור משיכה מינית, אני רוצה איכשהו "להקסים אותה"

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קח בחשבון שגם יכול להיות שחבר שלה רואה אותכם כל הזמן ביחד ונשבר לו הזין שחברה שלו כל הזמן הולכת עם איזה ידיד שלה אז הוא ביקש ממנה לאט לאט לנתק קשר איתך.
    יכול מאד להיות.

תכלס בשבילך, אני חושב שעדיף לך בנתיים למצוא חבר (לא חברה) שיכול להיות המחליף שלה. אין טעם להקשר כל כך חזק לבחורה יפה מבלי להוציא ממנה שומדבר מיני.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני האמת חושב שזה דווקא חשוב שתהיה לך חברה הכי טובה, מישהי שהיא כמו אחות בשבילך (לי אישית אין אחת כזו עדיין, לצערי.... עם הרחבת המעגל החברתי אני אמצא כזו)
    אבל, התנאי לזה זה ששניכם תאהבו אחד את השני באותה מידה. שלא אתה תרדוף אחריה והיא תעשה לך טובה. שתהיו באמת כמו אחים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מסכים איתך תום, אבל בתנאי אחד - שהיא לא תיהיה יפה\מושכת.
    אם היא יפה\מושכת היא תעשה לך בלאגן בלב כל הזמן...אתה תמיד תרצה ותפנטז על הרגע שתוכל לשכב איתה והיא כל חודשיים תביא גבר חדש ותאכל תלב שיש סיכוי שהוא מזיין אותה בזמן שאתה צריך להקשיב כמה שהוא טוב במיטה..זה פשוט רע.

אם היא נראית סבבה ואין בניכם משיכה מינית או קנאה כזאת או אחרת..מה טוב!
    יש לי כאלה ידידות, וזה באמת נחמד..חוץ מזה שהן יכולות לסדר לך חברות כוסיות שלהן ולספר עליך דברים טובים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני האמת חושב שזה דווקא חשוב שתהיה לך חברה הכי טובה, מישהי שהיא כמו אחות בשבילך (לי אישית אין אחת כזו עדיין, לצערי.... עם הרחבת המעגל החברתי אני אמצא כזו)
    אבל, התנאי לזה זה ששניכם תאהבו אחד את השני באותה מידה. שלא אתה תרדוף אחריה והיא תעשה לך טובה. שתהיו באמת כמו אחים
    אנחנו אחים, אני לא רודף אחריה (ובאתי לכאן לשאול את השאלה כדי שאני לא ארדוף אחריה), ואני יודע בוודאות שהיא אוהבת אותי כמו שאני אוהב אותה.. אני פשוט חושב שלא ירדה לה האהבה, פשוט שיש לה דברים יותר חשובים על הראש וזה בסדר, גם לי זה קורה. אבל אני מרגיש כאילו במשהו כמו החודש האחרון אני יותר מתלהב ממנה ממה שהיא מתלהבת ממני ואני שונא את זה, אני רוצה להיות נאמבר 1 ^_^
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך תום, אבל בתנאי אחד - שהיא לא תיהיה יפה\מושכת.
    אם היא יפה\מושכת היא תעשה לך בלאגן בלב כל הזמן...אתה תמיד תרצה ותפנטז על הרגע שתוכל לשכב איתה והיא כל חודשיים תביא גבר חדש ותאכל תלב שיש סיכוי שהוא מזיין אותה בזמן שאתה צריך להקשיב כמה שהוא טוב במיטה..זה פשוט רע.

אם היא נראית סבבה ואין בניכם משיכה מינית או קנאה כזאת או אחרת..מה טוב!
    יש לי כאלה ידידות, וזה באמת נחמד..חוץ מזה שהן יכולות לסדר לך חברות כוסיות שלהן ולספר עליך דברים טובים.
    היא *מדהימה*, ואני משיג יותר בנות ממה שהיא משיגה (היא בי) אז אנחנו די שווים מבחינת ה"מעמד" או הסטטוס או איך שלא תקראו לזה, והיא סידרה לי גם חברות כוסיות דונט וורי, ואני לא נמשך אליה... אני פשוט MIRER שלה וגם היא שלי אבל אני רוצה להעלות את התחושת MIRE שלה כלפיי... (שכחתי איך אומרים MIRE בעברית ) אני יותר מוקסם ומתעניין בילדה מאשר נמשך, אני לא מסוגל לדמיין את עצמנו בשום מצב מיני וגם היא לא..
    אגב, להתעלם ממנה יום ואז לדבר איתה יום וכל זה פשוט לא עובדים.. בימים כאלה שניסיתי את זה אפילו לפני שדיברתי איתה היא זיהתה ואז צחקה עליי שאני פתאט ושאני עוד מעט אהפוך לאיזה אמן פיתוי (היא מכירה את הנושא הבת זונה)
    אז
    איך אני גורם לה פאקינג להעריץ אותי\לחשוב עליי כל היום ולגרום לעצמי להפוך לחלק חשוב יותר חשוב בחיים שלה ממה שאני עכשיו? (ואני חלק חשוב רצח)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להגיד לך תאמת? לא יודע.
    בחיים שלי לא ניסיתי לגרום למישהו\מישהי להעריץ אותי או אפילו לרצות אותי. זה פשוט קורה, לא יודע איך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

הקפצה כדי לקבל תשובות מבוריס\פולו\טיילר\אווייק\אג'נט צ'אק\כל מבין אחר

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה שלא תהיה יפה?
    אני בדעה שלא צריך להשכיב כל יפה. וואללה, לפעמים לוותר על לזיין מישהי יפה אחת- יביא לך כמה וכמה יפות.
    יש לי ידידות שנראות טוב, ותכלס- להסתובב איתן זה גאווה וזה מוציא אותך גבר רציני בכל מקום שאתה הולך אליו.
    עדיף מאשר הפאדיחה של להסתובב עם חבורה של בחורות מכוערות.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 06-03-2013 בשעה 21:48.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

למה שלא תהיה יפה?
    אני בדעה שלא צריך להשכיב כל יפה. וואללה, לפעמים לוותר על לזיין מישהי יפה אחת- יביא לך כמה וכמה יפות.
    יש לי ידידות שנראות טוב, ותכלס- להסתובב איתן זה גאווה וזה מוציא אותך גבר רציני בכל מקום שאתה הולך אליו.
    לגמרי איתך בעניין, אבל יש לך מושג איך לענות לי על השאלה :'( ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחחחח שפכת אותייי

תכלס זה באמת מגניב להסתובב עם חבורה של כוסיות וזה..אבל זה מבאס להסתובב איתן ולהימרח עליהן ושבסוף הערב אתה יודע שהן הולכות הבית ואתה הולך לבית לשפשף

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כה מסכים איתך שזה מבאס... יש לי ידידה כוסית שהייתי מת להביא... אבל וואללה.. עדיף ככה. תסתכל על זה כמו אימון. אז כואב לך כמה פעמים בשבוע... אבל לטווח הארוך זה משתלם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:26.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כה מסכים איתך שזה מבאס... יש לי ידידה כוסית שהייתי מת להביא... אבל וואללה.. עדיף ככה. תסתכל על זה כמו אימון. אז כואב לך כמה פעמים בשבוע... אבל לטווח הארוך זה משתלם.
    חחח נזכרתי פעם שנכנסתי לתחום של הפיקאפ, קראתי מאמר של סניה על איך לזיין את הידידה הכוסית שלך, והיה כתוב שם שאפשר להגיד לה שחלמת שזיינת אותה וזה יכול לגרום לה לכל מיני מחשבות מיניות וכו' וזה יכול לעזור..

ניסיתי את זה עם ידידה כוסית שלי וזה לא עבד חחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

חחחחחח שפכת אותייי

תכלס זה באמת מגניב להסתובב עם חבורה של כוסיות וזה..אבל זה מבאס להסתובב איתן ולהימרח עליהן ושבסוף הערב אתה יודע שהן הולכות הבית ואתה הולך לבית לשפשף
    לא המצב אצלי #$%#$%#$%#$5
    אני ואתה אותו ראש, רק שלא התחברתי איתה בגלל הכוסיות שהיא פה ושם מסדרת לי, לא בגלל המעגל החברתי המטורף שהיא פתחה לי ולא בגלל שום דבר חוץ מזה שפשוט כיף לי איתה ויש בינינו כימיה מטורפת
    היא חברה יותר טובה שלי מהחבר הכי טוב שלי
    ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אולי אתה כן מעוניין בה בתאכלס ?? הריי אחרת זה לא באמת היה מפריע לך כל כך...לפחות לא ברמה שאתה רוצה להקסים אותה...חשבת על זה??
    בכל מקרה, היא כמו כל בחורה וגם אם אתה רוצה להחזיר אותה רק בתור חברה טובה, אז כרגיל, תתעלם ממנה טיפה, תגרום לה לראות אותך עם בחורות (כוסיות יותר ממנה זה חשוב), אולי תעלה תמונות שלך עם כוסיות לפייסבוק, אולי סתם תדבר עם כוסיות לידה, אבל עדיין, תן לרגש של הקנאה לשחק אצלה. וביחד עם ההתעלמות אז היא תחפש את הצומת לב ממך...
    ותחשוב על מה שכתבתי בהתחלה, אם אתה באמת רוצה אותה.....ותגיד אז נוכל לעזור קצת יותר..
    אתה לא יודע כמה חשבתי על זה. אני ממש מעריך אותה כבנאדם ולא בגלל המראה שלה, אני מכיר 10000 יותר כוסיות ממנה שגם זרמו איתי (והיא גם כוסית לאללה ויש לה את הפנים הכי יפות בכדור הארץ). עזוב את זה שאני לא רוצה שמה שנוצר ביני לבינה יהרס, אני גם לא רוצה שום דבר מעבר... אני רוצה שהיא פשוט תיזכר בי פעם ב10 דקות בכל דבר שהיא עושה, שתתקשר לעתים יותר קרובות לזיין לי תשכל, שתבוא להתנחל אצלי יותר, שבבצפר היא תיתן לי קצת יותר תשומת לב ממה שהיא נתנה לי החודש. דיברתי איתה על זה אבל זה פשוט ישיר מדי ולא יעיל
    אגב, היא לא מקנאה בזה שאני משיג כוסיות, היא גאה בי. בעע גועל נפש

חחח נזכרתי פעם שנכנסתי לתחום של הפיקאפ, קראתי מאמר של סניה על איך לזיין את הידידה הכוסית שלך, והיה כתוב שם שאפשר להגיד לה שחלמת שזיינת אותה וזה יכול לגרום לה לכל מיני מחשבות מיניות וכו' וזה יכול לעזור..

ניסיתי את זה עם ידידה כוסית שלי וזה לא עבד חחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי כל כך הרבה חרטוטים של הבנאדם שהם חרוטים לי בתת מודע, ניסיתי כל שיטה אפשרית שלו וכלום לא עבד לי+כל המשיכה שבניתי עם אותן בנות כלפיי ירדה לגמרי
    בעע

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:26.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,106 | הודעות: 8,150,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect