קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] איכשהו- יצאתי חברה הכי טובה וגמרנו
    על ידי אילריה בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 19-06-2012, 15:15
  2. [דיון] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי almog290 בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 23:55
  3. [סקר] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי VodkanonStop בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 13:26
  4. |פרסום|חברה הכי טובה.!+!
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 16:36
  5. איזו חברה הכי טובה
    על ידי מתיתיהו בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

חברה הכי טובה - עמוד 2

קודם כל אני רוצה לציין שזה קצת מוזר פתאום להיקשר אל מישהי בצורת "אהבה". גם לי יש מישהי שהיא כמו משפחה שלי, אבל בסך הכל בת של חברה של ההורים שלי והיא ממש בקטע שלי בזה שהיא מגיעה כל שישי/שבת כשההורים שלה מגיעים ושואלת לפני אם אני בבית, וזה יהיה ממש מוזר אם פתאום אני אצא איתה או אפתח משהו מעבר כי מדובר בסך הכל בבת/קרובת משפחה בכאילו כי גדלנו יחד מגיל נורא קטן.

בכל מקרה לשאלתך, אני אלמד אותך שיטה בפסיכולוגיה שמוכחת עם ניסיון בנשים, שבה אתה יכול לתקשר עם צד הרגשות שלה, שזהו בעצם עין שמאל כשאתה עם הפנים אליה. כלומר המוח שלנו מחולק לכמה אזורים, והצד הימני אצל הבחורה הוא הצד שמחליט על הרגשות שלה. כך שלהבא שאתה מדבר איתה תחזיק חזק את המבט שלך על עין שמאל שלה, ברגע שהיא מדברת תוריד את המבט שלך לשפתיים שלה. אוטומטית ברגע שאתה מסתכל לבחורה על השפתיים כשהיא משוחחת איתך, אתה גורם לה (מבלי שהיא יודעת, לא במודע) לחשוב עליך בתור פרטנר מיני.

הדבר הבא שחשוב ללמוד להבא, הוא לנסות לשדר לה שאתה בנאדם עסוק וזה בסדר לפעמים לומר לה יש לי דברים דחופים יותר כרגע לעשות ולהגיד לה מתי תוכל להתפנות עבורה. כל פעם שהיא מעבירה אליך אינפורמציה באופן שוטף, זה גורם לכימיה ביניכם להיות משעממת. ברגע שהיא תאגור עוד ועוד היא בסופו של דבר תרצה לשתף אותך אבל היא תעשה זאת במסגרת הזמן שאתה בחרת לדבר איתה, כשתתפנה.

בנוסף גם תנסה לדבר איתה בצורה יותר של התלוצציות כמו ידיד/אח שאתה מתאר. לצחוק עליה מידי פעם זה גם כן בסדר. כמובן יש רגעים של רצינות ויש רגעים שאפשר להכניס הומור. אני מנסה לשלב הומור תמיד בשביל שהשיחה תזרום ביותר כיפיות. הומור לא חייב להיות דווקא בבדיחה שאתה מספר לה או משהו מצחיק, זה גם יכול להיות פיזי. אם היא אומרת לך משהו מצחיק, שמגדיר אותה בתור מוזרה פשוט תצחק ותגיד "אני יעשה כאילו אנחנו לא מכירים" תסתובב ותלך מספר צעדים, ותחזור. סוג של משחק כזה לבדוק אם עדיין כל גופה מפנה אליך, סימן שהיא בעניין שלך ויש משהו. אם היא פשוט תלך או תפנה את הגוף שלה למקום אחר, היא לא ממש מסוקרנת ממך או מעוניינת להמשיך את האינטרקציה איתך. זה יכול לקרות מכמה סיבות, צריך לדעת לשחק טוב ולהיראות כמה שיותר טבעי.

בעצם אתה צריך להפוך אותה לאחת שצמאה לתגובה שלך, אתה לא יכול לגרום למישהי לרצות מעבר למה שאתה עכשיו מבלי לשנות את ההרגלים הלא כל כך מומלצים שלך איתה.

לא הבנתי את ג'.

גם אני בנאדם שיכול להיות יום אחד הכי ידידותי שבעולם ויום אחרי זה אני נראה חצי ישן, אדיש רצח. אבל כל מה שגורם לי לצאת מזה הוא לצחוק עם אנשים, אני משתחרר ונהנה כל כך. אם אתה יכול לגרום לה לצחוק ביום שבו היא קרה אפילו סתם תאמר לה ביציאה כמו "שלום רונית, מגיעה לך מתנה היום", "מה המתנה?", "אני המתנה" תן לה כיף עם צחקוק קטן ותמשיך את היום. היא תחשוב עליך בהמשך היום (:

נ.ב כמו שרודני ציין פה, אתה תוכל להגיע בסופו של דבר למשהו נורא רגשי וכואב איתה שבו היא תרצה לבחור בך בתור החבר שלה אם תתחיל לאמץ את הדברים שרשמתי פה. מבחורים שאני מכיר כבר, הבחורה בסוף תנתק איתך את הקשר אם תהיה יותר מידי מעוניינת בך ותחשוף את הרגשות שלך בפניך באיזושהי נקודת זמן.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    קודם כל אני רוצה לציין שזה קצת מוזר פתאום להיקשר אל מישהי בצורת "אהבה". גם לי יש מישהי שהיא כמו משפחה שלי, אבל בסך הכל בת של חברה של ההורים שלי והיא ממש בקטע שלי בזה שהיא מגיעה כל שישי/שבת כשההורים שלה מגיעים ושואלת לפני אם אני בבית, וזה יהיה ממש מוזר אם פתאום אני אצא איתה או אפתח משהו מעבר כי מדובר בסך הכל בבת/קרובת משפחה בכאילו כי גדלנו יחד מגיל נורא קטן.

בכל מקרה לשאלתך, אני אלמד אותך שיטה בפסיכולוגיה שמוכחת עם ניסיון בנשים, שבה אתה יכול לתקשר עם צד הרגשות שלה, שזהו בעצם עין שמאל כשאתה עם הפנים אליה. כלומר המוח שלנו מחולק לכמה אזורים, והצד הימני אצל הבחורה הוא הצד שמחליט על הרגשות שלה. כך שלהבא שאתה מדבר איתה תחזיק חזק את המבט שלך על עין שמאל שלה, ברגע שהיא מדברת תוריד את המבט שלך לשפתיים שלה. אוטומטית ברגע שאתה מסתכל לבחורה על השפתיים כשהיא משוחחת איתך, אתה גורם לה (מבלי שהיא יודעת, לא במודע) לחשוב עליך בתור פרטנר מיני.

הדבר הבא שחשוב ללמוד להבא, הוא לנסות לשדר לה שאתה בנאדם עסוק וזה בסדר לפעמים לומר לה יש לי דברים דחופים יותר כרגע לעשות ולהגיד לה מתי תוכל להתפנות עבורה. כל פעם שהיא מעבירה אליך אינפורמציה באופן שוטף, זה גורם לכימיה ביניכם להיות משעממת. ברגע שהיא תאגור עוד ועוד היא בסופו של דבר תרצה לשתף אותך אבל היא תעשה זאת במסגרת הזמן שאתה בחרת לדבר איתה, כשתתפנה.

בנוסף גם תנסה לדבר איתה בצורה יותר של התלוצציות כמו ידיד/אח שאתה מתאר. לצחוק עליה מידי פעם זה גם כן בסדר. כמובן יש רגעים של רצינות ויש רגעים שאפשר להכניס הומור. אני מנסה לשלב הומור תמיד בשביל שהשיחה תזרום ביותר כיפיות. הומור לא חייב להיות דווקא בבדיחה שאתה מספר לה או משהו מצחיק, זה גם יכול להיות פיזי. אם היא אומרת לך משהו מצחיק, שמגדיר אותה בתור מוזרה פשוט תצחק ותגיד "אני יעשה כאילו אנחנו לא מכירים" תסתובב ותלך מספר צעדים, ותחזור. סוג של משחק כזה לבדוק אם עדיין כל גופה מפנה אליך, סימן שהיא בעניין שלך ויש משהו. אם היא פשוט תלך או תפנה את הגוף שלה למקום אחר, היא לא ממש מסוקרנת ממך או מעוניינת להמשיך את האינטרקציה איתך. זה יכול לקרות מכמה סיבות, צריך לדעת לשחק טוב ולהיראות כמה שיותר טבעי.

בעצם אתה צריך להפוך אותה לאחת שצמאה לתגובה שלך, אתה לא יכול לגרום למישהי לרצות מעבר למה שאתה עכשיו מבלי לשנות את ההרגלים הלא כל כך מומלצים שלך איתה.

לא הבנתי את ג'.

גם אני בנאדם שיכול להיות יום אחד הכי ידידותי שבעולם ויום אחרי זה אני נראה חצי ישן, אדיש רצח. אבל כל מה שגורם לי לצאת מזה הוא לצחוק עם אנשים, אני משתחרר ונהנה כל כך. אם אתה יכול לגרום לה לצחוק ביום שבו היא קרה אפילו סתם תאמר לה ביציאה כמו "שלום רונית, מגיעה לך מתנה היום", "מה המתנה?", "אני המתנה" תן לה כיף עם צחקוק קטן ותמשיך את היום. היא תחשוב עליך בהמשך היום (:

נ.ב כמו שרודני ציין פה, אתה תוכל להגיע בסופו של דבר למשהו נורא רגשי וכואב איתה שבו היא תרצה לבחור בך בתור החבר שלה אם תתחיל לאמץ את הדברים שרשמתי פה. מבחורים שאני מכיר כבר, הבחורה בסוף תנתק איתך את הקשר אם תהיה יותר מידי מעוניינת בך ותחשוף את הרגשות שלך בפניך באיזושהי נקודת זמן.

בוריס.
    הבנתי...אז אם אני רוצה לחרמן בחורה,אני צריך להסתכל לה על עין שמאל?

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח נזכרתי פעם שנכנסתי לתחום של הפיקאפ, קראתי מאמר של סניה על איך לזיין את הידידה הכוסית שלך, והיה כתוב שם שאפשר להגיד לה שחלמת שזיינת אותה וזה יכול לגרום לה לכל מיני מחשבות מיניות וכו' וזה יכול לעזור..

ניסיתי את זה עם ידידה כוסית שלי וזה לא עבד חחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת

איזה פאדחן הסניה הזה אני בן זונה אם הוא לא היה בתול עד גיל 21 מזה העצות המפגרות האלה ועוד אנשים משלמים לו בשביל לשמוע תחרא שלו

no hater no sadcunt

אפרופו זה, השיטה של ג'וליאן ממש עניינה אותי וזה ממש לא מה שחשבתי בהתחלה, אני מתחיל להבין תגישה מאחורי זה והגישה ממש טובה, בלי משחקים של קקה, בלי AA, ישיר וכנה. זה מצריך קצת אלכוהול ומראה מעל הממוצע אבל סה''כ שיטה מעולה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כן....אתה רוצה אותה ...
    בכל מקרה, היא גאה כי אתה עדיין מתנהג כמו הידיד החמוד שלה, והבחורות שהבאת לא מנצחות אותה בקרב כריות.
    תתעלם ממנה, ותתחיל להתנהג כאילו היא צריכה להוכיח את עצמה אליך, וכמובן תצטלם עם כוסיות, ואני מתכוון עם כמות,
    אל תגיד לה שיש לך איזה מישהי כוסית וזהו...תן לה לראות שהרבה כוסיות בקשר איתך ורוצות אותך, והיא סתם עוד אחת מהן.
    מזתומרת מנצחות אותה בקרב כריות?
    ואני לא מהאלה שמשתמשים בפייסבוק יותר מדי, אין לי תמונת פרופיל אפילו אז זה יהיה ממש תקוע אם אני אעלה תמונות עם כוסיות בעצמי ולא כאלה שאני מתוייג בהן
    ---
    בכל מקרה, יש משהו במה שאתה אומר. אני אנסה להיות עם כוסיות יותר ממה שאני כבר עם כוסיות

לא הבנתי את ג'.

בוריס.
    נהדר, אני אנסה את זה, אני מעדיף שהיא "תעריץ" אותי ולא תדבר איתי תקופה ואז נחזור לדבר (ואני יודע לחזיר קשרים שנאבדו)

עוד דרכים?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

למה אתה נזקק לתשומת לב? בשביל מה אתה צריך ממנה כל כך הרבה צומי והערצה? מאיפה זה מגיע?

לפי דעתי, ברגע שתפסיק לחפש איך לגרום לה להעריץ אותך ותתחיל לשים זין על זה שהיא לא מעריצה אותך והיא לא נותנת לך תשומת לב, אז היא תתחיל.

בוריס, אתה צריך להתחיל לכתוב מדריכים. לא חסר לך מה לשתף.

מחכה למדריך בנוסח התגובה שהבאת פה למעלה
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:24.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הבנתי...אז אם אני רוצה לחרמן בחורה,אני צריך להסתכל לה על עין שמאל?
    הצד השמאלי כשאתה מסתכל על הבחורה, הוא הצד ששולט ברגשות. אוטומטית אם אתה רוצה לגרום לבחורה לפתח אליך רגשות זה אחד הדרכים מיני רבות. הסברתי את זה על קצה המזלג, אבל יש כמה כיוונים של העין שלנו שכל צד מביע דבר אחר.

בהזדמנות אני אכתוב על זה כאן בכיף כשיהיה לי קצת חופש מהעבודה החדשה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    תשמע...בעיקרון יש לי את התשובה הכי טובה שיש, והכי פשוטה שיש ועם זאת היא מסובכת שאתה לא יודע איך לעשות אותה ולא מבין אותה באמת.
    אתה צריך לשנות את כללל הגישהה שלך לגמרי.
    אתה לא יכול להיות בתוך האינטראקציה איתה, כשאתה כרגע בתור ידיד, ולקדם עניינים מפה, זה לא עובד פשוט.
    אתה צריך לשנות את כל הגישה שלך, להיות בנאדם אחר בגישה...בנאדם כזה שיש לו הרבה בחורות, וכשהוא מדבר איתה הוא מדבר איתה כמו כל הבחורות שהוא מביא, ותאמין לי שזה ישנה לה הכל בראש, אולי היא תשאל אותך מה יש לך או מה קורה לך, אבל אתה צריך להיות נעול בראש שלך, ובסוף היא תתרגל לזה ואם תעשה את זה נכון אז היא תדלק עלייך.
    מצטער אבל במצב שלך נכון להיום אתה לא תגרום לה להדלק עלייך, אתה אולי תצליח לגרום לה לרצות להיות ידידה טובה שלך כי אתה "מאמי". וזה הדבר האחרון שאתה רוצה.

דרך טובה לעשות משהו כזה לדוגמא,
    זה לצאת כמה ערבים או ערב אחד שיהיה, אבל כשאתה יוצא, אתה הולך להתחיל עם בנות ולהביא בנות, ואחרי שאתה תצליח עם כמה בנות שנראות טוב,
    אז אתה תבין איך אתה מרגיש כשאתה בראש הזה.
    ואז כשתחזור לדבר איתה אתה חייב להיות בראש הזה, אתה לא יכול לחזור להיות הידיד המאמי, ותאמין לי, אחרי שתצליח עם כמה כוסיות כשאתה בראש הזה, אתה לא תרצה בחיים לחזור להיות רק בתור ידיד שלה.
    כן, אני אנסה אפילו שזה קצת מצחיק אותי הרעיון של לצאת למקום רק כדי להתחיל עם בנות
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה אתה נזקק לתשומת לב? בשביל מה אתה צריך ממנה כל כך הרבה צומי והערצה? מאיפה זה מגיע?

לפי דעתי, ברגע שתפסיק לחפש איך לגרום לה להעריץ אותך ותתחיל לשים זין על זה שהיא לא מעריצה אותך והיא לא נותנת לך תשומת לב, אז היא תתחיל.
    כי אני רואה אותה יותר טובה ממני ואנחנו שווים בערך בהכל, אני גם במראה ברמה המקבילה שלה
    אני לא יודע איך זה קורה אבל היא יודעת להיות "מעל" אנשים ואני לא
    ואני רוצה להיות מעליה
    ולמה אני צריך התשומת לב? זה לא שאני צריך את התשומת לב, זה שאני צריך שהיא תפסיק את המשחק המפגר הזה שלה של יום כן יום לא כי היא לא מושך אותי אלא מעצבן אותי ובא לי לתת לה כאפה

ולגבי המשפט האחרון אתה צודק ב100% אבל קצת קשה לי ליישם את זה... לא נורא, אני אתגבר
    הצד השמאלי כשאתה מסתכל על הבחורה, הוא הצד ששולט ברגשות. אוטומטית אם אתה רוצה לגרום לבחורה לפתח אליך רגשות זה אחד הדרכים מיני רבות. הסברתי את זה על קצה המזלג, אבל יש כמה כיוונים של העין שלנו שכל צד מביע דבר אחר.

בהזדמנות אני אכתוב על זה כאן בכיף כשיהיה לי קצת חופש מהעבודה החדשה.
    תכתוב עוד דברים כאלה, דרכים כאלו אני צריך (ורוב הפורום)

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,141 | הודעות: 8,150,723 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect