נכתב במקור על ידי
boris02
קודם כל אני רוצה לציין שזה קצת מוזר פתאום להיקשר אל מישהי בצורת "אהבה". גם לי יש מישהי שהיא כמו משפחה שלי, אבל בסך הכל בת של חברה של ההורים שלי והיא ממש בקטע שלי בזה שהיא מגיעה כל שישי/שבת כשההורים שלה מגיעים ושואלת לפני אם אני בבית, וזה יהיה ממש מוזר אם פתאום אני אצא איתה או אפתח משהו מעבר כי מדובר בסך הכל בבת/קרובת משפחה בכאילו כי גדלנו יחד מגיל נורא קטן.
בכל מקרה לשאלתך, אני אלמד אותך שיטה בפסיכולוגיה שמוכחת עם ניסיון בנשים, שבה אתה יכול לתקשר עם צד הרגשות שלה, שזהו בעצם עין שמאל כשאתה עם הפנים אליה. כלומר המוח שלנו מחולק לכמה אזורים, והצד הימני אצל הבחורה הוא הצד שמחליט על הרגשות שלה. כך שלהבא שאתה מדבר איתה תחזיק חזק את המבט שלך על עין שמאל שלה, ברגע שהיא מדברת תוריד את המבט שלך לשפתיים שלה. אוטומטית ברגע שאתה מסתכל לבחורה על השפתיים כשהיא משוחחת איתך, אתה גורם לה (מבלי שהיא יודעת, לא במודע) לחשוב עליך בתור פרטנר מיני.
הדבר הבא שחשוב ללמוד להבא, הוא לנסות לשדר לה שאתה בנאדם עסוק וזה בסדר לפעמים לומר לה יש לי דברים דחופים יותר כרגע לעשות ולהגיד לה מתי תוכל להתפנות עבורה. כל פעם שהיא מעבירה אליך אינפורמציה באופן שוטף, זה גורם לכימיה ביניכם להיות משעממת. ברגע שהיא תאגור עוד ועוד היא בסופו של דבר תרצה לשתף אותך אבל היא תעשה זאת במסגרת הזמן שאתה בחרת לדבר איתה, כשתתפנה.
בנוסף גם תנסה לדבר איתה בצורה יותר של התלוצציות כמו ידיד/אח שאתה מתאר. לצחוק עליה מידי פעם זה גם כן בסדר. כמובן יש רגעים של רצינות ויש רגעים שאפשר להכניס הומור. אני מנסה לשלב הומור תמיד בשביל שהשיחה תזרום ביותר כיפיות. הומור לא חייב להיות דווקא בבדיחה שאתה מספר לה או משהו מצחיק, זה גם יכול להיות פיזי. אם היא אומרת לך משהו מצחיק, שמגדיר אותה בתור מוזרה פשוט תצחק ותגיד "אני יעשה כאילו אנחנו לא מכירים" תסתובב ותלך מספר צעדים, ותחזור. סוג של משחק כזה לבדוק אם עדיין כל גופה מפנה אליך, סימן שהיא בעניין שלך ויש משהו. אם היא פשוט תלך או תפנה את הגוף שלה למקום אחר, היא לא ממש מסוקרנת ממך או מעוניינת להמשיך את האינטרקציה איתך. זה יכול לקרות מכמה סיבות, צריך לדעת לשחק טוב ולהיראות כמה שיותר טבעי.
בעצם אתה צריך להפוך אותה לאחת שצמאה לתגובה שלך, אתה לא יכול לגרום למישהי לרצות מעבר למה שאתה עכשיו מבלי לשנות את ההרגלים הלא כל כך מומלצים שלך איתה.
לא הבנתי את ג'.
גם אני בנאדם שיכול להיות יום אחד הכי ידידותי שבעולם ויום אחרי זה אני נראה חצי ישן, אדיש רצח. אבל כל מה שגורם לי לצאת מזה הוא לצחוק עם אנשים, אני משתחרר ונהנה כל כך. אם אתה יכול לגרום לה לצחוק ביום שבו היא קרה אפילו סתם תאמר לה ביציאה כמו "שלום רונית, מגיעה לך מתנה היום", "מה המתנה?", "אני המתנה" תן לה כיף עם צחקוק קטן ותמשיך את היום. היא תחשוב עליך בהמשך היום (:
נ.ב כמו שרודני ציין פה, אתה תוכל להגיע בסופו של דבר למשהו נורא רגשי וכואב איתה שבו היא תרצה לבחור בך בתור החבר שלה אם תתחיל לאמץ את הדברים שרשמתי פה. מבחורים שאני מכיר כבר, הבחורה בסוף תנתק איתך את הקשר אם תהיה יותר מידי מעוניינת בך ותחשוף את הרגשות שלך בפניך באיזושהי נקודת זמן.
בוריס.