אמא של המזג אוויר פה אוכלת קקי
כל השבוע יש שמש ברמה שבא לך ללכת לים היה יום אחד שחשבתי שהקיץ אשכרה חזר
קיצר אני כולי שמח קניתי בגדים בושם חדש באברקרומבי אמרתי "אני הולך להיות סיק קאנט בסופש הזה" צפיתי בסרטונים של ג'וליאן
קניתי בקבוק גרייגוס ורדבולים
מצפה למשו בנזונה
ופתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הפצצה הזאת נוחתת עלי....בא לי לבכות...החיים חסרי משמעות...גשם אתה תקוע בבית...אתה לא יוצא..לא מכיר אנשים לא מכיר בנות...אתה לא שותה..אתה SADCUNT...
אני לא מאמין שאני נשאר בבית FRIDAY NIGHT..אין מצב מישו יצא אין מצבבבבבבבבבבבב כולם יהיו SADCUNTS בגלל הגשם....
מזג אוויר מזדייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןן INCEL RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEE
מה אתם הייתם עושים?? איך לשכנע תחברים המקושרים שיש לי פה לצאת?? למרות שאני בספק שיהיה לאן כי אף אחד לא ירים מסיבת בית רצינית פה בגשם..שמצד אחד זה הזדמנות טובה למועדונים בהוליווד אם נמצא חבר'ה עם אוטו (צריך לשכנע תחבר'ה המקושרים שלי שוב)..
קיצר
אני משכנע תחבר'ה המקושרים (יותר נכון תמנהיג שלהם, שיש לו חברה אגב אז אין לו מוטיבציה להתחיל עם בנות) לצאת אני בדוק נוחת באיזה מועדון בהוליווד..משם אוכל להיות סיק קאנט ולנסות תשיטה של ג'וליאן..
קיצר עצות דחוף אני ממש לא רוצה להשאר מחר בבית נשבע לכם אני יתאבד...סופש אחד הייתי חולה מת והפסדתי יציאה אחת הטובות בגלל זה והייתי בדכאון כל השבוע בגלל זה...
לצאת לבד אני לא יצא כי זה פדיחה ואני אהיה sadcunt ואחזור הביתה ואהיה דאבל sadcunt
הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווו אני גוסס

אגג משחק בנזונה,ממליץ לנסות(החדש)