Prep time: 5 minutes זמן הכנה: 5 דקות
Cook time:10 minutes זמן בישול: 10 דקות
Totaltime: 2 hours זמן כולל: 2 שעות
Yield: 11/2 cups תשואה: 1 1/2 כוסות
Ingredients מצרכיםCooking Directions יווני בישול
- 7 cups Whole Milk 7 כוסות חלב
- 1 cup Heavy Cream 1 כוס שמנת כבדה
- 1 1/4 teaspoons salt 1/4 1 כפיות מלח
- 6 tablespoons lemon juice 6 כפות מיץ לימון
- In a large (5qt) pot, add in whole milk, heavy cream, and salt. בסיר גדול (5qt), להוסיף בכל חלב, שמנת מתוקה ומלח. Attach a candy or deep fry thermometer to the pot. צרף ממתק או מדחום לטיגון עמוק בסיר. Over high heat bring the milk to 190 degrees F. Once the milk reaches 190 degrees remove from the heat and add the lemon juice. על אש גבוהה מביא את החלב ל190 מעלות צלזיוס ברגע שהחלב מגיע 190 מעלות מורידות מהאש ומוסיפות את מיץ הלימון. Mix one to two times and let the mixture sit untouched for 5 minutes. מערבבי 1-2 פעמים ומניחים את התערובת נגעה בו במשך 5 דקות.
- In the meantime, line a colander with 2 layers of fine cheesecloth and set over a large bowl. בינתיים, קו מסננת עם 2 שכבות של אריג וקנס קבוע מעל קערה גדולה.
- Once the milk mixture has rested, curds and whey should have formed. ברגע שתערובת החלב נחה, גבינה לבנה ומי גבינה צריכה להיוצר. Pour the mixture into the colander and let drain for 1 to 2 hours. יוצק את התערובת לתוך המסננת ותן לטמיון 1 עד 2 שעות. The longer it sits the thicker and creamier it will be. עוד הוא יושב עבה יותר וקרמי יותר זה יהיה.
- Use right away or store in an airtight container in the refrigerator for 3 to 4 days. להשתמש מייד או לאחסן במכל אטום במקרר למשך 3 עד 4 ימים



ציטוט ההודעה