קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מה הייתם עושים במצב כזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 14:01
  2. סקר - מה הייתם עושים במצב כזה?
    על ידי Boom Shankar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 20:22
  3. מה אתם עושים במצב כזה?
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 22:57
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 13:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

[ייעוץ] מה עושים במצב כזה? חחח אני באמת צריך ייעוץ אמיתי בפעם הראשונה פה אני חושב

ברירת מחדל [ייעוץ] מה עושים במצב כזה? חחח אני באמת צריך ייעוץ אמיתי בפעם הראשונה פה אני חושב

מה קורה אנשים?

אז ככה, היה לי איזה דיבור עם מישהי בפייס לפני איזה כמה ימים (דיברנו אולי 3 ימים) ביום השלישי או הרביעי במקרה יצא לי להיות באיזור שלה... אז אמרתי לה שאני באיזור בלה בלה קפצתי אליה הלכתי אליה הביתה והיה מה שהיה .

בכל אופן אתמול היא סוג של הזמינה אותי אליה בטענה שיש לה בית ריק ובהתחלה התכנון היה גם עם חברה אבל בסוף החברה לא שם אז זאת רק היא (תכלס יותר טוב) אבל אז היא שולחת לי הודעה שלא מתאים לה סטוצים והיא לא כזאת בלה בלה בלה (אחרי שהיא זרמה על הפעם הראשונה חחח) עכשיו להגיד לכם תאמת לא בא לי להיות חבר שלה או משהו בא לי סתם לזיין אותה, עכשיו אני לא רוצה להגיע למצב שאני נוסע עד עליה (זה איזה 60 ק"מ מרחק) ובסוף אני יוצא עם הזין ביד למרות שנראה לי ששכנוע מילולי לא משתוווה בכלל לשכנוע פיזי (גם בפגישה האחרונה עד שלא התחלתי להיות אסרטיבי עם הידיים זה לא עבד)...

אה ואם פתאום אחרי שהיא שלחה לי את זה אז אני לא יבוא אז אני ייצא אינטרסנט בן זונה ואני לא רוצה להגיע למצב הזה

אז קיצר חבר'ה מה אתם אומרים מה כדאי לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 08-03-2013 בשעה 17:28.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פשוט סע אליה וזהו..אל תעשה שום החלטות בראש של "היא תיהיה חברה שלי או שהיא תיהיה סתם זיון" פשוט סע וזרום איתה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

כן כי אם לא תסע אליה בטוח תזיין.

התשובה בגוף השאלה גבר. תשתמש בידיים והיא לא תשתמש בשכל.

תכלס איתי
    סע אחשלי
    מה שיהיה יהיה למרות שאני מאמין שאתה תדע מה לעשות
    אם אני צודק תחזור ותאותת תגיד לי וואלה צדקת

ת'ניראה לי אחרת שאם תנסה לא תחזור בלי כלום

תהנה אחי
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

חחח אין לי ממש מה להגיב כולם פה צדקו
    אבל כן, אתה צריך לנסוע....אפילו אם אתה מתלבט עכשיו, צא מנקודת הנחה שאם לא תיסע אתה מאווד מאוודד תצטער על זה אחר כך.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 08-03-2013 בשעה 18:27.

תודה על העצות חבר'ה תאמת שאני מתכוון לנסוע ואני מתכוון לנסות להשתיק בה את הצד הזה של "אני לא אחת של סטוצים" פשוט אני רוצה לגרום לה ליהנות איתי ושהיא תראה שיש עוד דרכים ליהנות חוץ מסקס שהיא תבין שאני לא בא בשביל זה ושיש עוד הרבה אטרקציות אבל שגם על הדרך תבין שלא בא לי קשר רציני ומחויבות (איתה לפחות... מה לעשות) וכן תכלס אם אני פתאום לא ייסע עכשיו אז אני בטוח שורף את עצמי אצלה אז זה לא טוב.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

נהה, קל לה לדבר בטלפון.
    תהיה שם לסטוץ היא תרצה סטוץ.
    רק תזהר שלא יקרה לך מה שקרה לי ותפלוט את המילה חבר (בהקשר ידידותי ולא זוגי, כן?)- כי אתה תדפק. בתחת.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

איתי תזהר אחי אני מריח פה קוקלובקרית מקצועית
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

חחח זה סתם מבחן דפוק שהיא מציבה לך...שיט טסט כמו שאומרים...

תבוא אליה אבל לא ביום רגיל...כי אז באמת תחזור הביתה לאונן...תקבע איתה ללכת לאנשהו לאיזה מסיבה או משו ככה שיהיה לכם תירוץ לעשן או לשתות
    ככה היא תתמסטל ותזרום איתך...מקסימום תזרים אותה בתוך המסיבה ולכו לאפטר פארטי אצלה..

טיפים על מנת להמנע מקוקבלוק

תנטרל את הפלאפון שלה וגם תטלפון בבית (כשהיא תתחיל להתמסטל כבר)..אתה לא מאמין כמה קוקבלוקים קיבלתי בגלל החרא הזה, גם כשהייתי עם בחורה לבד. לא סתם ג'וליאן אמר באחד הסרטונים לנטרל טלפונים. הבנאדם יודע על מה הוא מדבר.

תעסיק אותה שלא תהיה הרבה על הפייסבוק אפילו לשניה, גם שם יש קוקבלוקריות פוטנציאליות. תנטרל תמחשב או את האינטרנט אם אתה יודע איך...(פשוט תעשה שאחד הכבלים יהיה מחובר ממש חלש ולא יהיה חיבור)

אם היא מביאה חברות תביא חברים ולכו למסיבה...יעני תכין חבר'ה שיהיו מוכנים להציל אותך, שיהיו מוכנים לקריאה

עם מזל חרא כמו שלנו אנחנו צריכים להיות בכוננות 24/7 כי אנחנו מושכים קוקבלוקריות משום מה.

לא אחי קוקבלוקרית לא נראה לי למה כבר זיינתי אותה... פשוט היא לא רוצה להיראות זולה זה הכל

אחי חחחחחחחחח שמע אני באתי אליה לפני כמה ימים (יום חול רגיל לגמרי) זיינתי אותה על הפגישה הראשונה אצלה בבית חחח (ותאמת עשיתי את זה מתוך נקמה לחברה שלה אבל לא חשוב חחחחחחחחחחחח) קיצר היא אומרת לי יש לי בית ריק מזמינה אותי אליה היום אבל אז דואגת לרשום שהיא לא בקטע של סטוצים ובכל מקרה היא הציעה בעצמה שאולי נשתה קצת היום אז ככה שאני גם לא נלחץ כי יהיה לי איתה מספיק זמן...

אגב טיילר בוא שמע קטע מפיל אחושרמוטה חחח שהייתי אצלה פעם אחרונה ניסיתי להזרים ראיתי שלא זרם אמרתי לה מאמי את מרוכזת בסרט יותר מאשר בי ואז היא מפנה אליי את הראש ואז אני אומר לה טוב שמעי אני הולך לכבות לך תטלוויזיה היא עושה לי מה באמת יש לך כוח לקום? אני אומר כן! ואז כיביתי חחחח

ואחרי זה אמרתי בואו נראה כמה היא חזקה נישקתי אותה ברצף בלי הפסקה משהו כמו איזה 20 דקות חצי שעה שאני מעביר לה ידיים איפה שצריך אחרי זה זהו היא כבר נשברה חחח

עריכה:מצטער על הדאבל פוסט
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 08-03-2013 בשעה 23:35.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחח אז זה דאבל שיט טסט..אני יגיד לך משו הייתה לי מישי שהיינו יזיזים אבל היא כל פעם ניסתה לעשות לי שיט טסט..יעני אומרת כזה "היום אנחנו נהיה כמו ידידים ולא נגע ולא נתנשק לא כלום" כי לא היינו ביחד כבר והיא לא יכלה למצוא אף אחד בגללי
    כל יום נכשלנו כי היא חירמנה אותי רצח וגמאני אותה ועוד לא שתינו שומדבר..ככה שאין לך מה לדאוג כל עוד אתה יודע לעשות תעבודה, זה הרבה יותר קל אחרי שכבר היית איתה כי היא יודעת אם אתה טוב ואם אתה טוב יהיה לה מאוד קשה לעמוד בזה..בפעם הראשונה לעומת זאת זה הרבה יותר קשה כי היא לא יודעת מי אתה.

אתה חולה נפש עלק נישקתי בלי הפסקה חצי שעה בטוח שלא היית על גלגלים?

אני אחרי 5 דקות מתחיל להשתגע זה בלתי אפשרי חצי שעה...

אני אומר אין לך מה לדאוג רק תחרמן אותה טוב ותהיה בכוננות על הקוקבלוק..יעני אם ישך הזדמנות לשבש לה תתקשורת עם העולם אתה תעשה את זה. (נגיד היא הולכת להביא בקבוק או אוכל, בזמן הזה תנטרל לה תפלאפון או את האינטרנט). אבל לא ברמה שיראו שעשית את זה.

זה אולי נשמע מאוד מפגר לחלק מהאנשים פה אבל הפסדתי פול הזדמנויות בגלל טלפונים....אחת מהן הייתה שמישי שהכרתי בבר לקחה אותי אליה הביתה לשבת על בקבוק..מהיום הזה אני למדתי תלקח שלי והלקח הוא לנטרל כל אפשרות לקוקבלוק

חחח טיילר אתה הורג אותי אחי!

חחח מה זה תנטרל לה אחי, איך? חחח זה ניראה לי אשכרה כמו סרט

להתחיל לנתק לה ת'טלפון ת'אינטרנט חחח? חחחח אין ספק שזה מצחיק (:
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תצחק תצחק אבל הפסדתי לא זיון אחד בגלל שיחות לא במקום, עד היום אני בבאסה מזה נשבע לך ופותח האשכול הוא עם מזל חרא לא פחות ממני ככה שהוא יודע באיזה עולם אני חי

מהיום הזה למדתי תלקח שלי, אפילו ג'וליאן אומר לעשות את זה זה כשלוקחים מישי הביתה או משו זהלא צירוף מקרים..לנתק תאינטרנט זה פחות עוזר אבל זה טוב לפרנואידים כמוני

למשל אתם יושבים בבית וסתם ככה היא נכנסה לפייסבוק אתה יודע...אין מצב שלא ישבת עם מישי ולא נכנסת לפייסבוק
    עכשיו תאר לך מצב שחברה שלה מחפשת אותה...כן כן מחפשת אותה רק בשביל להרוס לך תערב זאת המטרה הכי גדולה שלה.
    היא כותבת לה בפייס "איפה את? צריכות לחרבן ביחד"
    וככה הלך לך יום איתה והפסדת זיון בדוק אם אתה מספיק טוב

סמוך עלי כל הדברים האלה קרו לי ועד היום אני מבואס מהם, תקשיבו לבעל נסיון שלא תחוו את מה שחוויתי ומה שחוויתי זה הפסד של פול זיונים רק בגלל דברים שלא בשליטתי..אם הייתי דואג לנתק לה את התקשורת עם החברות שלה אין מצב שהייתי מקבל קוקבלוק...

איך אתה שואל?
    כשהיא תהיה מסטולה תבקש לה תפלאפון לשיחה או למשחק או מה שזה לא יהיה ובאמת תעשה שיחה ותשחק במשחק ותכבה לה אותו "בטעות"
    או יותר טוב אם היא משאירה אותו על הספה והולכת לשניה תכבה אותו מידדדדדדדדדדדד אל תחכההההה לכלום
    אל תקחו סיכונים בזה

ואינטרנט זה קל, פשוט מוציאים את הכבל ומשאירים אותו בפנים אבל רפוי כזה...שלא יראה כאילו באמת התעסקת לה בכבלים. זה יעשה תעבודה.

אין חיבור לאינטרנט+אין טלפון=הסיכויים לקוקבלוק שואפים לאפס...תמיד יש סיכוי שחברות שלה יבואו אליה פיזית או שיש לה שותפות שצריך להעיף אותה מהן..אל תחשבו שלזיין מישי זה כזה קל בפעם הראשונה, אתה צריך יותר מזל מLMS ויותר לדאוג לאפשרויות שלא יהיה קוקבלוק מאשר לשאר הדברים..
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 09-03-2013 בשעה 05:15.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    חחח אז זה דאבל שיט טסט..אני יגיד לך משו הייתה לי מישי שהיינו יזיזים אבל היא כל פעם ניסתה לעשות לי שיט טסט..יעני אומרת כזה "היום אנחנו נהיה כמו ידידים ולא נגע ולא נתנשק לא כלום" כי לא היינו ביחד כבר והיא לא יכלה למצוא אף אחד בגללי
    כל יום נכשלנו כי היא חירמנה אותי רצח וגמאני אותה ועוד לא שתינו שומדבר..ככה שאין לך מה לדאוג כל עוד אתה יודע לעשות תעבודה, זה הרבה יותר קל אחרי שכבר היית איתה כי היא יודעת אם אתה טוב ואם אתה טוב יהיה לה מאוד קשה לעמוד בזה..בפעם הראשונה לעומת זאת זה הרבה יותר קשה כי היא לא יודעת מי אתה.

אתה חולה נפש עלק נישקתי בלי הפסקה חצי שעה בטוח שלא היית על גלגלים?

אני אחרי 5 דקות מתחיל להשתגע זה בלתי אפשרי חצי שעה...

אני אומר אין לך מה לדאוג רק תחרמן אותה טוב ותהיה בכוננות על הקוקבלוק..יעני אם ישך הזדמנות לשבש לה תתקשורת עם העולם אתה תעשה את זה. (נגיד היא הולכת להביא בקבוק או אוכל, בזמן הזה תנטרל לה תפלאפון או את האינטרנט). אבל לא ברמה שיראו שעשית את זה.

זה אולי נשמע מאוד מפגר לחלק מהאנשים פה אבל הפסדתי פול הזדמנויות בגלל טלפונים....אחת מהן הייתה שמישי שהכרתי בבר לקחה אותי אליה הביתה לשבת על בקבוק..מהיום הזה אני למדתי תלקח שלי והלקח הוא לנטרל כל אפשרות לקוקבלוק
    חחחחח אחרי חמש דקות אתה מתחיל להסתכל בחדר מריץ סדרות טלוויזיה פרקים שלמים בראש חחח איזה שיעמום זה נהיה בשלב מסויים.

וטלפון זה באמת מתכון לאסון. במיוחד אם היא מאלה שההאייפון שלהם מחובר להן לתחת באינפוזיה.
    הפאקינג סילבסטר האחרון נהררס לי בגלל טלפון מזדיין.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 09-03-2013 בשעה 06:25.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,264 | הודעות: 8,150,846 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect