אז ככה, ידידות שלי הכינו האש בראוניז, הבאנו כמה סטלנים וכמה מהשותפים, הבאנו שתיה ותכננו לסוע לאיזור הוליווד למקום אקראי...היינו בנות, רוב מוחץ של בנות
נשמע כמו התחלה של לילה בנזונה?
צדקתם עד פה
אבל...לא ציפיתי לחרא הזה
בההתחלה הרגשתי סחי בלטה, אמרתי "כוס אמק חלש החרא הזה"
אח''כ עבר קצת זמן עד שהבנות שמו תמייקאפ המחורבן שלהם או מה שהן לא עשו, לא באמת יודע כמה כי אל שמתי לב אבל זה הרגיש כמו שנתיים
קיצר הכנו 3 רכבים בחניון, נכנסנו אליהם ונסענו...
פה השלב שבו התחלתי לאכול סרטים, משו רע אבל, עדיין עמדתי בזה איכשהו ועשיתי שמח באוטו (הייתי הבן היחיד באוטו הזה)
בסוף ירדנו, באנו למועדון נכנסנו די מהר (באתי עם 4 בנות כוסיות רצח והייתי הבן היחיד). בשלב הזה כבר לא ידעתי על איזו פלנטה אני וחטפתי תכאפה של החיים
פגשנו את שאר החברים בפנים אחרי שניה בול, פתאום החבר המסטול שלי התחיל להאכיל אותי פרנויות בשלב הכי לא נכון של הסטלה שכל אחד פה מנסה לגנוב לנו תדברים (והיה צפוף ברמה שלא ניתן לתאר אי אפשר היה אפילו לרקוד מרוב שהיה צפוף, והייתי טמבל והבאתי לא מעט כסף+דרכון+אייפון) וכמובן הראש המסטול שלי התחיל לאכול סרטים ונכנסתי לפרנויה לא נורמלית, כל המסיבה הייתי עם הידיים בכיסים או על הכיסים ואכלתי סרטים שכל העולם מנסה לשדוד אותי עד עכשיו הכאפה נמשכת לאדע איך אני כותב את זה בכלל הAA משתק אותי
אתם שואלים אותי, איך קשור לפה הלזרום עם גייז....?
פה החלק שאני עונה לכם. ביקשתי גייז? קיבלתי יותר גייז ממה שתקבלו אי פעם.
פתאום, לאט לאט אני מגלה שזה מסיבה של גייז. לא בדיוק רשמי של גייז כמו בישראל, אבל ראיתי לפחות 10 קוקסינלים (שנראו יותר טוב מכל הבנות שם NO HOMO)
כל שניה התנשקו מאחורי גייז, גייז נגעו בי, ואני כולי בסרטים שכל העולם בא לגנוב ממני תדברים או לאנוס אותי או אנאערף בגלל הסטלן המזדיין הזה שזיין לי בשכל חצי שעה על זה
היו פאקינג 10 חשפנים על הפאקינג במה (היו אסתטיים, NO HOMO). לפחות אני יודע מה אני רוצה לעשות בעתיד
כמובן הפרנויות התחזקו פי 10 יותר ממה שהיו, כל בחורה שנגעה בי (וממה שהחברים שלי אמרו היו איזה כמה) חשבתי שהיא עומדת לגנוב ממני ואמרתי כזה לכולם "תזהרו ממנה היא גנבת היא הולכת לשדוד אתכם שמרו על הכיסים" כמובן שהרבה אכלו סרט דומה
הייתה איזו אחת שניסתה ככה לגרור אותי לרקוד איתה ואני הרי מפחד לאבד תמעגלם החברתי שלי כי אני תלוי בהם לחזור הביתה וזה וגם פחדתי להוציא תידיים מהכיסים כי חשבתי כל שניה שהולכים לשדוד אותי והרגשתי כאילו כל שניה דוחפים לי ידיים לכיסים אז העפתי לה תיד כמו אינסל שכרתו לו תידיים
קיצר היה חרא, הייתי בסרט רע אחושמרמוטה שנגמר רק אחרי שעפתי מהמועדון המזדיין הזה ועדיין אני מחוק מהתחת ויש לי סוג של המשך של הרגשה לא נעימה, היה צפוף, מסריח, אי אפשר היה לזוז שלא נדבר על לרקוד, הייתה פאקינג מסיבת גייז וקוקסינלים (באמת שאין לי מושג איך הגענו לשם אם אתם שואלים אותי, זה כמה שהייתי מחוק)
והיה איזה זקן קריפי בן זונה שהסתובב שעה ליד המעגל החברתי שלי וניסה לשדוד אותנו כוס סבתא שלו כבר הכנתי בקבוק לשבור לו על הפרצוף
זה היה החלק שבו אני לא מתחרט על הפרנויה שאכלתי
מסקנות
-לא להתמסטל כמו חיות. אתם תמצאו את עצמכם במקומות לא נעימים
-לדעת לאן אתה הולך, עם מי ואיך. לך תדע איפה תמצא את עצמך...
-להמשיך ללכת למסיבות בית וכדומה, או לפחות מועדונים יותר נורמלים, אין לי מושג איך נפלתי על החרא הזה
-לא לזרום עם גייז
-לא לאכול בראוניז. ITS A TRAP. בהתחלה אתה חושב שזה כלום פתאום אתה אוכל פצצה
זרום גם עם גייז? I THINK NOT
discuss.
אלוהים מעניש אותי על הטרולינג של הגייז פה נשבע לכם..
מהיום, זרום גם עם כוכבות פורנו. זרום גם עם דוגמניות ויקטוריה סיקרט.
יאללה, IM WAITING. COME AT ME HOES.