קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למי שיש את הנגן mp3 הזול הזה...
    על ידי SubZer0 בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 13:51
  2. תקלה שיש לי - הבאתי תמונה שלה
    על ידי SpitFire בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:58
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

קונפליקט שיש לי בראש

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל קונפליקט שיש לי בראש

אהלן,
    חשבתי קצת ועלה לי איזה שהוא וויכוח בראש שאני לא מצליח להגיע להכרעה, מה טוב יותר..

מתח מיני VS שבירה של המתח המיני.
    ואני יסביר את עצמי.

היה לי סוטיאציה מאד מאד משכרת לפני שנה בכנרת עם איזה בחורה, סוטיאציה שעד היום חקוקה לי בראש בזיכרון וזה אשכרה נשאר כמו פנטזיה בראש אבל פנטזיה שכבר קרתה שפשוט כיף להיזכר בה ולהרגיש את אותם הדברים שוב ושוב ושוב.

הייתי לפני שנה בכנרת עם עוד איזה 10-12 חברים, שמתוכם היו בערך 6 בנות, זה היה באמת אחד הלילות הכי מצחיקים שהיו לי והכי קטלניים..
    נגיע ישר לעניין, זה היה בערך ב2 בלילה, כולם שיכורים מתים, פירקנו 2 בקבוקי גרייגוס ו2 בקבוקים של ואן גוח,
    נשכבתי על אחת המחצלות על הריצפה, לקחתי נרגילה, שמתי לידי מצד שמאל, התחלתי לעשן לי בכיף שלי, ואחרי כמה דקות הצטרפה אליי אחת הבחורות, היא אומנם הייתה כמו ידידה, רק עם פוטנציאל לבת זוג, כי היא בדיוק נפרדה מחבר והיא ידעה שבאלי עלייה..
    בכל מקרה היא נשכבה לידי, שמה את היד על החזה שלי (הייתי על הגב), לקחה שמיכה, שמה על שנינו והתחילה ללטף לי הגוף ופשוט התחלנו לדבר קצת, מבלי לתת יותר מידי תשומת לב למגע בנינו..זה פשוט זרם..דברנו וצחקנו וזה היה כיף.
    בקיצר אחרי כמה דקות, עוד ידידה אחת שלי, שעלייה שמתי עין קצת יותר כל הערב הגיעה גם למחצלת, לקחה לי את הנרגילה (חצופה! ) שמה אותה על שולחן מאחורינו, הרימה את השמיכה, קלטה שאני והידידה השנייה שנינו במגעים והכל ואז פשוט במלוא חוצפתה "חרמנים...תעשו לי מקום " ואז היא פשוט נשכבה לידי מצד שמאל...
    קיצר, הידידה השנייה שהגיעה הסתובבה עם הגב אליי, לקחה לי את היד וסובבה אותי לכיוונה לכפיות כאלה והניחה בכוונה את היד שלי על החזה שלה יחד עם היד שלה כאילו, ואז חבר שלי הגיע מצד ימין ונשכב ליד זאתי מצד ימין (אחלה ווינג ) להעסיק אותה כאילו ואז נשארתי עם זאתי מצד שמאל.
    בהתחלה סתם פשוט נשארנו שנינו מחובקים בכפיות, כמובן שהזין שלי עמד בטירוף והיא הרגישה מן הסתם (אני אף פעם לא מתבייש בגוף שלי..אם עומד לי הזין, זאת מחמאה לבחורה, אין לי סיבה להסתיר) כי כל רגע התחככתי לה בתחת, ואז פשוט לקחתי את היד שלי אליי ונשכבתי חזרה על הגב כי היה לי בא קצת לעשן נרגילה (הנרגילה מאחורה על שולחן אבל פשוט לקחתי תצינור), ואז היא הסתובבה אליי לגמרי עם הפנים לכיווני והתחילה לגעת בי גם, התחילו שוב ליטופים, נגיעות בירכיים, היא ליטפה לי את הבטן (יש לי ריבועים ) את החזה וכאלה ואז פשוט נשבר לי אז הסתובבתי שמאלה אלייה ונוצר מצב שנינו שכבנו על הצד אחד לכיוון של השני..זה היה ממש ממש ממש קרוב, היא הרגישה את הנשימות שלי ואני את של שלה...
    יש מצב שאפילו הזין שלי הגיע עד אלייה מרוב שהיינו קרובים חחח

קיצר פשוט התחרמנו אחד על השני עם המון נגיעות, היא התחילה לגעת לי בשפתיים אני בשלה ופשוט משכנו את זה ככה עד הבוקר..בלי נשיקה אחת.
    זה היה פשוט הזוי מרוב שזה היה כיף!
    אשכרה פשוט התנשקנו עם המבטים שלו, העברתי את האצבעות שלי לאט בתוך המחשוף שלה, בין השדיים, על הצוואר, על הפנים שלה, בירכיים הפנימיות שלה, כל כמה שניות נגעתי בעדינות בכוס שלה דרך המכנס וזה פשוט זרם...אותו הדבר גם כלפיה, נגיעות עדינות על הזין שלי דרך המכנס כאילו, נגיעות בגוף, ליטופים על השפתיים...זה היה פשוט חוויה משכרת לא נורמלית...הזין שלי עמד איזה שעתיים-3 בלי הפסקה אחת וזה היה פשוט אלוהי...
    מתח מיני ברמות.

מצד שני, אין דבר יותר כייפי מהרגע הזה שעומדים מול בחורה, היא מחייכת, אתה מחייך, מבטים על השפתיים ואז שוברים את המתח המיני בנשיקה ואחרי זה סקס...זה פשוט כייפי, אבל אני לא בטוח מה יותר כייפי.

בדיוק כמו שמביאים ביד..יש את ההרגשה שלפני שמגיעים לאורגזמה, את הדגדוג הקטן הזה שלפני שגומרים, זה פשוט כיף לא נורמלי, ואם יודעים איך לעצור את השפיכה ואז פשוט הופכים את הדגדוג הזה לארוך יותר ויותר...זה פשוט חוויה אדירה, אותו הדבר למתח מיני..

אני לא יודע מה יותר כייפי חחחח
    מה אתם אומרים?

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מועבר לסיפורי זימה (;

אני תמיד הייתי בראש של להעדיף את המתח המיני.
    לא יודע, תמיד הסיפורים זוכרים זה הסיפורים של הבחורה שטכנית לא הבאת, אבל כל מה שהיה ביניכם היה פשוט מטורף.
    אבל לאחרונה אני יותר מיוחם לא יודע אולי בגלל שניסיתי את הטריק שלך עם הלשפשף פחות חח
    תכלס אני חושב שלטווח הקצר עדיף כבר לגמור ולסיים עם זה
    אבל לטווח הארוך כאילו מה זה משנה אם גמרת או לא...
    לא יודע, גם לי תמיד היה יותר חשוב לשים V על הבחורה, ולא בהכרח לזיין אותה (זה נשמע רע... הכוונה שכשאני יודע שבחורה חרמנית עליי טילים זה מספק אותי)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח עלק סיפורי זימה...אני מקווה מאד שלא נכנסים ילדי בני 14 לדיונים שלי כדי להביא ביד..גועל נפש.

בקשר לחוסר אוננות, זה מצויין שאתה מרגיש מחוים. ככה יש לך צורך להכיר בחורות, אין לך צורך לרוץ לשירותים לשפשף... אבל אצלך זה בעייתי, יש לך חברה חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

חחחחח תאמין או לא סיימתי לקרוא את זה הסתכלתי למטה ועמד לי הזין סחתיין על הכתיבה נשמה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח חבר'ס, המטרה הייתה שתגידו לי מה דעתם על הקונפליקט, מה עדיף לשמור על מתח מיני או לשבור אותו?
    לא ניסיתי לגרום לכם להתגרות מזה חחח

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי התגובות פה

בקשר לקונפליקט, מתח מיני מטורף זה כיף אבל זה נועד לשבירה, אני חושב שאפשר לשלב בין שניהם וזה הדבר הכי כיפי .. יעני לעשות את המתח שעתיים שלוש כמו שהיה לך ואז כבר לפרוק אותו עד הסוף .. אגב בטח איזה כאב ביצים מטורף היה לך אח"כ חחח
    קרא חוקי חתימות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עזוב כאב ביצים...כאב לי הזין, בשיא הרצינות. הוא אשכרה עמד לי איזה שעתיים בערך ברציפות כי פשוט היינו כל הזמן במגע...זה היה כיף בהתחלה..אבל אחרכך הוא אשכרה כאב חחח

בקשר לקונפליקט, אני לא יודע כל כך אם זה נועד לשבירה..האמת, אם הייתי מנשק אותה, פשוט הייתי הורס הכל. אומנם יש סיכוי שהייתי שוכב איתה, אבל סקס עצמו, חדירה זה הנאה שונה, הנאה מוכרת ורגילה, אבל מתח מיני, זה פשוט תענוג..

זה כמו שאתה עומד על צוק של 15 מטר מעל מים, הרגעים האלה שאתה אומר לעצמך "יאללה קפוץ" ואז מאית שנייה אחרי זה אתה עוצר את עצמך ואומר לעצמך "ר-ר-רגע...רגע.." ואז מחליט לא לקפוץ, ואז שוב שנייה אחרי באלך לך פתאום גל של אנרגיה ואתה מחליט לקפוץ, ואז שוב אתה מחליט שלא...
    זה בדיוק המתח המיני! אשכרה הסתכלתי עלייה המון, המון נגיעות, וזה פשוט דורש להדביק לה נשיקה רטובה אבל פשוט עצרתי את עצמי, ואותו הדבר כלפיה.

אתה יכול לנחש בעצמך איזה הרגשה יש לך שבחורה מסתכלת לך השפתיים, ממש נועצת מבט, נוגעת לך בשפתיים עם האצבעות שלה וקצת נושכת לעצמה את השפה..אתה פשוט נמס. אתה עוד רגע נותן לה ביס מרוב התחושות שיש לך חחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח עלק סיפורי זימה...אני מקווה מאד שלא נכנסים ילדי בני 14 לדיונים שלי כדי להביא ביד..גועל נפש.
    לא היית צריך להגיד את זה עכשיו גרמת לי לחשוב את זה ....:/

ואני מכיר את זה, ות'אמת קרה לי מצב דומה שנהרס.
    ישבנו אצל חבר בבית ריק, איזה 8 אנשים מתוכם חצי בערך בנות...ושתינו וזה, וישבתי עם בחורה ממש יפה מתחת לשמיכה על המיטה שלו, (כולם בחדר), וליטפתי לה את היד, ואת הבטן וזה, והסתכלנו אחד על השנייה הרבה, וזה היה ממש מחרמן, עד שהתנשקנו, ואז נהרס הכל...היא נישקה ממש גרוע, (הרגשתי שהיא בלעה אותי), ואחרי טיפה זמן פשוט התנתקתי ממנה, וכל הכיף הלך...במצב כזה היה עדיף להמשיך עם הנגיעות..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הודות לפולו, בדיוק נזכרתי בעוד רגעים כאלה ואחרים שדפקתי אותם בגלל הנשיקה..
    כמו למשל המון פעמים שאני רוקד עם בחורה מולי, לוקח לה את הידיים, מניח אותם סביב הצוואר שלי, מוריד את הראש טיפה למטה לכיוון הפרצוף שלה כדי להכין אותה כאילו לנשיקה, מחייכים, מבטים כל שנייה הולכים לעיניים ולשפתיים ואז אני שובר את הרגע עם נשיקה ומתמזמזים..היו לי המון רגעים כאלה, שאם פשוט הייתי שומר על הרגע הזה, ממשיך לגעת, דוחה קצת את הנשיקה ואז אפשר להעצים את הרגע...

Wait a minute...why this all sounds fuckin GAY to me?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אני חושב שכל אחד מעדיף אחרת, אבל לפי הניסוח שלך אין פה קונפליקט בכלל אתה מעדיף את המתח מיני על פני שבירת המתח.
    קרא חוקי חתימות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מצד אחד מתח מיני זה ה-דבר...בלעדיו, לא היה קורה דבר בעצם.
    אי אפשר בלי המתח המיני.
    מצד שני, נשיקה לפעמים הורסת הכל..אז אי אפשר לדעת אם כדאי להרוס, או שכדאי למשוך עוד קצת...חחח בעייתי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

המתח המיני הזה זה בעצם פור פליי. לפעמים גם לי בא למשוך אותו הרבה, ולפעמים לא. כשנמאס, שוברים. אני מבין את השאלה נכון?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect