|
|
פאקקק דאט ריאל ניצחו שובXDDDDDDDDDD אעשששששששש
קרדיט לFRENZY
הוצאת את רונאלדו מריאל - משחק שקול וצמוד , 1-1
איפה התירוצים ? בוא נשמע ?
"היה פנדל" "אי אפשר לשחק ב4 בצהריים" "פוקס"
אוהדי צלחות עלובים
Welcome back Carvajal ♥
מה אתה מדבר תגיד לי?
אתה לא יודע שכדורגל משחקים בתור קבוצה אחת ולא בתור שחקן אחד טוב?
ברסה זאת משפחה אחת גדולה, ריאל בלי רונלדו זאת כמו פיצה בלי קולה...פשוט אין טעם.
וחוץ מזה שבהתחלה עד שרונלדו עלה ריאל פשוט צלעו...איך שרונלדו עלה פתאום כל השחקנים קיבלו מצב רוח...גועל נפש, זאת לא קבוצה זאת, זה בדיחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
עלוב כמה שאתה לא מבין בכדורגל , רואים שלא ראית אתמול את המשחק
פיצה בלי קולה ? אתמול ריאל שיחקו בלי אלונסו , אוזיל , די מריה , ורונאלדו שיחק רק 30 דקות .. ועשינו ממכם צחוק
אני מפחד לחשוב מה היה אם ריאל היו משחקים עם ההרכב הכי חזק
רונאלדו בעט 6 פעמים ב35 דקות , כל ברצלונה 5 פעמים .. SO STFU
Welcome back Carvajal ♥
זה נשמע כאילו אתה מעריץ את מה שהולך שם.
לפני כמה שבועות ילד בן 14 מת ביציע מאשכרה טיל שהושלך מיציע של קבוצה יריבה באמצע משחק, השבוע עוד אוהד מת וזה קורה שם המון, זה לא כדורגל.
אוהדים צריכים לאהוב את הקבוצה וחלק מלאהוב את הקבוצה זה לשנוא את היריבות שלה אבל מה שהולך שם זה טירוף, הכדורגל הזה לא שווה כלום כשאנשים מתים, "זאת אהדה אמיתית" הטמבלים יגידו, אבל כשילד בן 14 נהרג בגלל שכל חטאו היה לבוא לראות את קבוצתו האהובה משחקת לכדורגל אין שום משמעות.
זה בכל מקרה כבר דיון אחר ובטח שלא מתאים לרמה הנמוכה של הפורום בו אנחנו משוחחים.
אתה פשוט טמבל.
ריאל הייתה עם 3-4 שחקני הרכב ראשון לעומת הרכב מלא של בארסה, לא רק בלי רונאלדו.
וגם כך ריאל הייתה שווה לגמרי לבארסה ואפילו טובה יותר.
חוץ מזה גם אני חושב שברצלונה בלי מסי לא שווה כלום, אבל לא נקבל הזדמנות לדעת כי אין להם אומץ להשיב אותו על הספסל מול אוסאסונה אפילו, שלא לדבר על סופר קלאסיקו שמוריניו היה מספיק חכם לא לעייף את השחקן הכי טוב בעולם לפני המשחק הכי חשוב בעונה הזאת של ריאל עד כה ביום שלישי.
לדעתי אותו סגל של ברצלונה בלי מסי, היה מסיים במקום השלישי בליגה הספרדית.
ולכל אלה שמדברים על בונקר, בפעם המיליון, בונקר זאת שיטת משחק לגיטימית.
אפשר גם להגיד שהשיטה של בארסה בשנים האחרונות זה בונקר, להחזיק את הכדור 90% מהמשחק במסירות סתמיות ואולי 5% מסירות מועילות.
ריאל טובה יותר מבארסה ללא ספק בתקופת הזמן הזאת, זה שבארסה הייתה חכמה יותר לקחת העונה נקודות מהקבוצות הקטנות בתחילת העונה יגרום להם לקחת אליפות אבל ריאל הוכיחה שהיא טובה יותר.
וגם רונאלדו שחקן טוב יותר, שחקן שהוכיח את עצמו במספר מקומות ובמספר ליגות, כמו גם מראדונה וכמעט כל שחקן גדול בהיסטוריה.
מסי ייבחן ברגע שהוא יעזוב לקבוצה וליגה אחרת אבל זה בחיים לא יקרה כי ברור לו שהוא בחיים לא יעשה שם מה שהוא עושה בברצלונה עם צ'אבי ואינייסטה.
האמת שרשמתי תגובה ומי שעלוב פה זה.. אני מדבר אחרי ניצחונות? שחכתה שאת האשכול הזה פתחתה אחרי שניצחתם את בארסה והתלהבתם.
תם עידן ברצלונה אעלק.
מסי לא מופיע למשחקים גדולים
האמת שרשמתי תגובה ומי שעלוב פה זה אתה. אני מדבר אחרי ניצחונות? שחכתה שאת האשכול הזה פתחתה אחרי שניצחתם את בארסה והתלהבתם.
תם עידן ברצלונה אעלק.
מסי לא מופיע למשחקים גדולים