קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 14:18
  2. אין לי משתמש אנונימי
    על ידי ~psysex~ בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 18:17
  3. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 22:06
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

**משתמש אנונימי**

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל **משתמש אנונימי**

משתמש אנונימי שלח לי את ההודעה הזאת בפרטי, והוא מבקש עזרה:
    ממצב חברים,
    אני בן 18. בתול שפתיים.
    אל תשאלו איך זה קרה. אל תשאלו כלום, פשוט לא יודע איך זה קרה.
    אז בחודשיים האחרונים אני לא מאונן. תאמינו או לא. נשבר לי הזין, אמרתי לעצמי אם אתה לא מצאת בחורה שתזיין או אפילו שתנשק!!! אותך בפאקינג גיל 18 לא מגיע לך לגמור מול פורנו כמו ילד בן 13..

עכשיו אתם מדמיינים גמד מקריח ושמן?
    נתונים על עצמי:
    שיער: בלונדיני
    צבע עיניים: ירוק
    שיניים ישרות, לסת ממוצעת [כן לא נולדתי עם STORNG JAW מה לעשות טיילר..] גובה 1.82, משקל 73. קצת רזה מידי בשבילי, אבל לבסוף משקל זה רק משקל ובכיף הייתי מביא תמונה של הגוף שלי אני חושב שיש לי גוף שנראה טוב, לא מושלם עדיין אבל לאט לאט מתקדם.

וכן אני גם עובד במכון כושר.

בקיצור, כל הדברים שעל פניו אמורים לסדר לי שורה של זיונים בגיל 16, שלא לדבר על פאקינג גיל 18.
    עליתי לארץ בגיל 4, ככה שאתם יכולים להבין מאיפה הגנים של השיער והעיניים.

מה אני כרגע? פחדן.
    מה אני כרגע בעיניים של אנשים? גבר אחושרמוטה.

ה-גבר. עושה שטויות, מדבר לבחורות בלי בעיה, מחמיא, מקבל מחמאות, מקבל פייסבוקים, יוצא למסיבות, שם זין על כל העולם.
    ובדוגרי? עוד ילד בתול, בתול שפתיים, בן 18, שלא הגיע לכלום בחיים שנותן לי להרגיש גבר על כמו שרואים אותי.

וכן, המצאתי סיפורים של נשיקות וזיונים לחברים שלי, הקרובים כמובן יודעים שזה שקר כי חברים קרובים זה כמו אחים יודעים עליך הכל. וגם סיפרתי להם.
    הסיפורים האלה הם בשביל בנות, מוניטין, בצפר וכו'..

לא יודע...
    בקיצור. מחר יש מסיבה לחבר. מסיבת גיוס [סוג של].
    מועדון.
    בנות - כוסיות - אלכוהול חופשי.
    בחלום הרטוב, אני רואה את עצמי נכנס עם חולצה צמודה, שם זין על כולם דופק חיוך לפה חיוך לשם, ובחורות נופלות עלי מכל כיוון.
    במציאות, אני נכנס, מתנהג על פניו כמו גבר ליד החברים ובתוך עצמי משקשק כמו כוסית.

הגענו לבעיה שלי אחרי כל החפירה הזאת:
    אני לא מוכן לנשק בחורה. אני פאקינג חי בסרט שכולן בתולות שפתיים [וכן יש לי המון חנוניות בשכבה אל תשאלו.......] , ולכו תדעו מה יקרה אם אני אפול על מישהי שתחשוב שאני רק מזרים איתה שיחה ידידותית ולא מנסה להכנס לה לתחתונים. אני דופק לה נשיקה - היא עוצרת את הנשיקה - דופקת לי כאפה - יום אחרי זה אני מוכר כ"הילד האנס" בבצפר..

כמעט נישקתי מישהו בכיתה ט' בסביבות גיל 14, אבל הבחורה הזאת היא זאת שעשתה את הצעד הראשון. במידה ואני רואה שבחורה דלוקה לי על התחת אין לי בעיה לקחת את זה משם. הקטע שבגיל 14 כל אחת שדלוקה לך על התחת לא קשה לזהות את זה.
    בגיל 18 זה קצת קשה. כל אחת משחקת אותה קשה להשגה, אדישה, בקיצור לך תדע מי רוצה אותך ומי לא.

בגיל 14 היא אשכרה אמרה לי "רוצה לצאת איתי היום בערב?" , ואז ביציאה עצמה הלכנו לאיזה חוף שכבנו אחד ליד השני היא אמרה לי תחבק אותי קר לי. משם רציתי לדפוק נשיקה אבל לא היה לי את הביטחון.
    היום יש לי את הביטחון ואת הביצים, ב200%, אבל
    בגיל 18 אין את הדברים האלה, אתה אמור לגלות לבד שזה מה שהיא רוצה ובחיים בת 18 אם היא לא נואשת חולת אנימה חנונית היא בחיים לא תגיד לך "בוא נצא" "תחבק אותי", אלא הגבר אמור כבר לעשות את הדברים האלה..

אז איך אני מתגבר על הקושי של הנשיקה?

אני ממש מפחד אני ממש כוסית כוס עמק זה מחרפן אותי, אני פאקינג מדבר עם בחורות במסיבה, עומד מרחק מטר מהפנים שלהן מזרים צחוקים הכל כזה כיףףף ואז במקום לקרב את הראש שלי לשלה כמו בסרטים, אני לוקח צעד לאחור ואומר "טוב נדבר"..
    אני מפחד שאני מנשק גרוע. אני מפחד שאני אסריח מהפה. אני מפחד שאני אנשך אותה. אני מפחד שהיא מנוסה וייצא לי מוניטין של אחד שלא יודע לנשק ומשתין במכנסיים מנשיקה בבצפר, אני מפחד שאולי בכלל היא לא תרצה את זה ובמקום להגיד לי בעדינות היא תתחיל לצרוח על כל המועדון והחיים שלי יידפקו.

מחשבות AA אחושילינג נכון? כוסית נכון?
    תעזרו לי להתגבר על זה חברים, אני מרגיש שיש לי את כל הנתונים ופאקינג בזבזתי אותם בכל השנים היפות שלי!!!! אני רוצה לפחות לנצל את מה שנשאר מהם!

אני אשמח לאנשים שהיה להם אותם פחדים מהנשיקה, כי תחשבו.
    אין לי חברה קבועה. אני לא אנשק מישהי אחרי שאני מכיר אותה חצי שנה ומדבר איתה על החיים, אלא הפחד של לנשק מישהי שהכרת לפני חצי שעה זה הפחד שאולי היא תגיד "אנחנו לא מכירים מה אתה עושה יא אנס" ותתחיל לצעוק..

תודה!
    תגובה ממני אליך -
    קודם כל, ברוך הבא למועדון, גם אני עד גיל 18 הייתי בתול וגם בתול שפתיים.
    נו אז? Who gives a fuck?
    היום אנשים רואים אותי ולא מבינים איך נהייתי מי שנהייתי, זה צריך לעניין אותי? לא. אני עושה את השינוי בשביל עצמי, לא כדי שאחרים יסתכלו ויתגאו...הם מעניינים לי תזין.
    החברה הראשונה שהייתה לי בגיל 18, איך שהתגייסתי (אין לי מושג איך עשיתי את זה..) היא הייתה הנשיקה הראשונה והזיון הראשון.
    ממנה...פרחתי

עכשיו אליך...יש לך שתי ברירות:
    להמשיך לפחד ו...מי יודע מתי תזיין ומתי תתחיל לממש תפוטנציאל שיש בך..

או - שבפעם הבאה שאתה תפגוש מישהי ויצא לך להגיע איתה למצב של כמה סנטימטרים מהפנים שלה, אתה תגיד לך בראש
    "סתום תפה!!!!!! תפסיק לחשוב!!!!!! תפסיק לחפור לי!!! לא רוצה לשמוע תירוצים!!! יאללה- נשק אותה!"

וזהו. פה זה יגמר. אתה צריך לצעוק לעצמך בראש. אתה צריך להגיע למצב שאתה שולט בחיים שלך, ולא הפחדים.
    כמו שנפתרת מהפחד מהחושך, כמו שפעם ראשונה עלית על רכבת הרים ופחדת? אותו הדבר. תתמודד.

2. קישורים ממומנים

אם יש לך אופי חזק, אתה תיישם מה שיכתבו לך פה. כי אני לא הולך לחפור אין לי זמן
    אם אתה לא מסוגל ליישם, אתה צריך חבר שידחוף אותך. חייב מישהו שיעזור לך לעשות את הצעד פיזית, לא מהאינטרנט.

בקשר לכל שאר הדברים בקצרה - אנס, מסטיק, ריח, כל מה שכתבת הכל סתם שטויות. פה מסטיק, פה צחצוח שיניים , פה בושם זה סתם תירוצים

אתה חייב מישהו שאתה סומך עליו ושיעזור לך לעשות את הצעד כי רק לקרוא באינטרנט אתה תישאר באותו מקום
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש לי הרגשה שאתה הסתובבת עם חנונים לא מעט בחיים שלך והם דפקו לך תגישה...

יעני אמרת שישך המון בתולות שפתיים בבצפר, נכון? זה כבר נורה אדומה...בת שהיא בתולת שפתיים בגיל 17 או שהיא ממש מכוערת או שהיא דוסית מהכבדות (וגם הן מזדיינות על ימין ושמאל)..או שהיא חנונית רצח ג'ינג'ית עם נמשים שלא שותה ואם מציעים לה ג'וינט היא אומרת "איכסה". מהרוסיות החנוניות האלה כמו האקסיות של סניה

קיצר...עצה לי אליך...תתחיל להסתובב עם אנשים שהם ההפך ממה שהיית איתם
    כשהייתי בחטיבה פחדתי לדבר עם בת כי חשבתי שכולן יצחקו עלי...אפילו אם מישי פנתה אלי

בתיכון, התחלתי להסתובב עם אנשים שהם ההפך ממה שהייתי איתם, השתניתי רצח ברמה שלא מזהים אותי (אני זוכר כל פעם שניסיתי לקנות סיגריות או אלכוהול היו שואלים אותי אם התמונה שלי בת''ז מזוייפת מרוב שלא הייתי דומה לעצמי..התמונה הייתה מכיתה ט')

עכשיו הנתונים שלך לא קשורים לכלום...כל אמריקאי ממוצע פה נראה כמו שתיארת וחצי מהם אינסלים כבדים. זה הכל תלוי במה אתה עושה עם הנתונים האלה ו...עם מי אתה מסתובב.

תאמץ את גישת הYOLO לחיים, הייתי אומר לך ללכת לכיוון קיצוני ולחיות לייף סטייל כמו של זיז (אקסטות, קוק, ירוק, סטרואידים) ולדעת שתמות עוד X שנים וזה ידרבן אותך להתגבר על הAA המשתק, אבל אנשים פה יצאו נגדי.

הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם חברה שלי לקראת סוף כיתה י' שאגב היא יזמה אותה...כל כיתה י' התעסקתי בלבנות מעגלים חברתיים, לשפר את עצמי יותר ממה ששיפרתי, וכו'...כשהתחלתי לצאת ברצינות זה הגיע. מה שאני אומר, תשיג חברה קודם זה יקל עליך...כי מישי סתם ככה גם אם היא ממש גרועה היא מצפה ממך להיות מינימום רון ג'רמי (מנסיון, איזו אחת שבלעה אותי אמרה לי שאני מנשק גרוע בזמן שהיא בעצמה הייתה על הפנים)...לי אישית זה לא הזיז תזין כי היא הייתה מיעוט אבל אם אתה תיפול על מישי כזאת זה יזיין לך תבטחון העצמי שלך שהוא גם ככה נמוך

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע קודם כל זה לא נכון שבנות לא מראות את זה. יש ויש. יש כאלה שמראות את זה אחושרמוטה- אתה כנראה פשוט בוחר לא לראות.
    הפתרון שלי הוא פשוט. תכניס את עצמך למצב שזה מתאים לנשק, ופשוט תנשק. הכוונה היא שתגיד לעצמך בלב ? "כוסעמק אני בן 18 אני חייב לנשק את הבחורה! זה לא מצחיק אני פשוט אפס אם לא!"
    לפני הנשיקה הראשונה שלי גם לי היה AA מפחידדד שיהיה לי ריח רע ושאני אהיה גרוע ושהיא תעיף אותי. אבל הכרחתי את עצמי לעשות את זה.... איך התרגשתי יואו D:
    והיה ממש כיף. גם נהיינו ביחד וכאלה.. ואני עוד מאלה שהיה להם ג'וק שהנשיקה הראשונה שלי הייתה חייבת להיות בתולת שפתיים. (אתה כבר לא תהיה עם בתולת שפתיים כנראה, אבל אל תפחד, זה כלום. אני התבאסת על עצמי כמה עשיתי מזה ביג דיל)
    פשוט תגיד לעצמך בלב שאסור לך להיות אפס הפעם- ותצא מלך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,399 | הודעות: 8,201,992 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect