ממצב חברים,
אני בן 18. בתול שפתיים.
אל תשאלו איך זה קרה. אל תשאלו כלום, פשוט לא יודע איך זה קרה.
אז בחודשיים האחרונים אני לא מאונן. תאמינו או לא. נשבר לי הזין, אמרתי לעצמי אם אתה לא מצאת בחורה שתזיין או אפילו שתנשק!!! אותך בפאקינג גיל 18 לא מגיע לך לגמור מול פורנו כמו ילד בן 13..
עכשיו אתם מדמיינים גמד מקריח ושמן?
נתונים על עצמי:
שיער: בלונדיני
צבע עיניים: ירוק
שיניים ישרות, לסת ממוצעת [כן לא נולדתי עם STORNG JAW מה לעשות טיילר..] גובה 1.82, משקל 73. קצת רזה מידי בשבילי, אבל לבסוף משקל זה רק משקל ובכיף הייתי מביא תמונה של הגוף שלי אני חושב שיש לי גוף שנראה טוב, לא מושלם עדיין אבל לאט לאט מתקדם.
וכן אני גם עובד במכון כושר.
בקיצור, כל הדברים שעל פניו אמורים לסדר לי שורה של זיונים בגיל 16, שלא לדבר על פאקינג גיל 18.
עליתי לארץ בגיל 4, ככה שאתם יכולים להבין מאיפה הגנים של השיער והעיניים.
מה אני כרגע? פחדן.
מה אני כרגע בעיניים של אנשים? גבר אחושרמוטה.
ה-גבר. עושה שטויות, מדבר לבחורות בלי בעיה, מחמיא, מקבל מחמאות, מקבל פייסבוקים, יוצא למסיבות, שם זין על כל העולם.
ובדוגרי? עוד ילד בתול, בתול שפתיים, בן 18, שלא הגיע לכלום בחיים שנותן לי להרגיש גבר על כמו שרואים אותי.
וכן, המצאתי סיפורים של נשיקות וזיונים לחברים שלי, הקרובים כמובן יודעים שזה שקר כי חברים קרובים זה כמו אחים יודעים עליך הכל. וגם סיפרתי להם.
הסיפורים האלה הם בשביל בנות, מוניטין, בצפר וכו'..
לא יודע...
בקיצור. מחר יש מסיבה לחבר. מסיבת גיוס [סוג של].
מועדון.
בנות - כוסיות - אלכוהול חופשי.
בחלום הרטוב, אני רואה את עצמי נכנס עם חולצה צמודה, שם זין על כולם דופק חיוך לפה חיוך לשם, ובחורות נופלות עלי מכל כיוון.
במציאות, אני נכנס, מתנהג על פניו כמו גבר ליד החברים ובתוך עצמי משקשק כמו כוסית.
הגענו לבעיה שלי אחרי כל החפירה הזאת:
אני לא מוכן לנשק בחורה. אני פאקינג חי בסרט שכולן בתולות שפתיים [וכן יש לי המון חנוניות בשכבה אל תשאלו.......] , ולכו תדעו מה יקרה אם אני אפול על מישהי שתחשוב שאני רק מזרים איתה שיחה ידידותית ולא מנסה להכנס לה לתחתונים. אני דופק לה נשיקה - היא עוצרת את הנשיקה - דופקת לי כאפה - יום אחרי זה אני מוכר כ"הילד האנס" בבצפר..
כמעט נישקתי מישהו בכיתה ט' בסביבות גיל 14, אבל הבחורה הזאת היא זאת שעשתה את הצעד הראשון. במידה ואני רואה שבחורה דלוקה לי על התחת אין לי בעיה לקחת את זה משם. הקטע שבגיל 14 כל אחת שדלוקה לך על התחת לא קשה לזהות את זה.
בגיל 18 זה קצת קשה. כל אחת משחקת אותה קשה להשגה, אדישה, בקיצור לך תדע מי רוצה אותך ומי לא.
בגיל 14 היא אשכרה אמרה לי "רוצה לצאת איתי היום בערב?" , ואז ביציאה עצמה הלכנו לאיזה חוף שכבנו אחד ליד השני היא אמרה לי תחבק אותי קר לי. משם רציתי לדפוק נשיקה אבל לא היה לי את הביטחון.
היום יש לי את הביטחון ואת הביצים, ב200%, אבל
בגיל 18 אין את הדברים האלה, אתה אמור לגלות לבד שזה מה שהיא רוצה ובחיים בת 18 אם היא לא נואשת חולת אנימה חנונית היא בחיים לא תגיד לך "בוא נצא" "תחבק אותי", אלא הגבר אמור כבר לעשות את הדברים האלה..
אז איך אני מתגבר על הקושי של הנשיקה?
אני ממש מפחד אני ממש כוסית כוס עמק זה מחרפן אותי, אני פאקינג מדבר עם בחורות במסיבה, עומד מרחק מטר מהפנים שלהן מזרים צחוקים הכל כזה כיףףף ואז במקום לקרב את הראש שלי לשלה כמו בסרטים, אני לוקח צעד לאחור ואומר "טוב נדבר"..
אני מפחד שאני מנשק גרוע. אני מפחד שאני אסריח מהפה. אני מפחד שאני אנשך אותה. אני מפחד שהיא מנוסה וייצא לי מוניטין של אחד שלא יודע לנשק ומשתין במכנסיים מנשיקה בבצפר, אני מפחד שאולי בכלל היא לא תרצה את זה ובמקום להגיד לי בעדינות היא תתחיל לצרוח על כל המועדון והחיים שלי יידפקו.
מחשבות AA אחושילינג נכון? כוסית נכון?
תעזרו לי להתגבר על זה חברים, אני מרגיש שיש לי את כל הנתונים ופאקינג בזבזתי אותם בכל השנים היפות שלי!!!! אני רוצה לפחות לנצל את מה שנשאר מהם!
אני אשמח לאנשים שהיה להם אותם פחדים מהנשיקה, כי תחשבו.
אין לי חברה קבועה. אני לא אנשק מישהי אחרי שאני מכיר אותה חצי שנה ומדבר איתה על החיים, אלא הפחד של לנשק מישהי שהכרת לפני חצי שעה זה הפחד שאולי היא תגיד "אנחנו לא מכירים מה אתה עושה יא אנס" ותתחיל לצעוק..
תודה!