ערוץ חדש שנפתח לפני יומיים אבל לא יגרום לכם להשתעמם לשניה!
כן! זה אמיתי! לא שקר בכלל!
זה ערוץ חדש ואדיר!
ולא סתם ערוץ- של גיימינג!
תראו, האמת, יש הרבה ערוצי גיימינג בעולם. גם בארץ יש לא מעט. אבל מה הבעיה בכולם(לדעתי)? ההתמקדות.
ערוצים שקוראים לעצמם 'ערוצי גיימינג' אבל משחקים רק מיינקראפט. או ערוצים של 'הגיימינג הכי טוב בארץ' שיש בהם רק משחקי יריות.
אני שואל את עצמי- למה, לכל הרוחות, מתמקדים כל כך?! למה שלא יהיה ערוץ שישלב כל סגנון של גיימינג שקיים, ממשחקי בניה כמו מיינקראפט, דרך משחקי יריות ועד אפילו משחקי פלאש! למה, להם לא מגיע? הם לא מספיק טובים? כי אני אומר לכם מניסיון שיש כמה משחקים שלא ישעמם לכם מהם בחיים, והם נמצאים באינטרנט- מוסווים תחת פלאש!
זה נראה לכם לא הגיוני? חושבים שאני סתם אומר שטויות?
אז אני מזמין אתכם להיכנס אל ערוץ היוטיוב החדש שלנו(אוהד ואביאל), Golden Power Tape, ולהיווכח בעצמכם שגם משחקים עם איכות גרועה יכולים לשרוף לכם כמה שעות טובות של כיף!
וזה כמובן לא סותר את העובדה שגם משחקים עם האיכות הכי גבוהה, המשחקים הכי חדשים שיש, כמו Lego Lord of the rings או Assassin's creed 3 יפורסמו בערוץ, להנאתכם.
אתם מוזמנים עכשיו להסתכל בסרטונים, ויודעים מה? אני אפילו לא ילחץ עליכם להירשם. תעשו את זה אם אתם רוצים. זה לא יעלה כסף או משהו.
לייקים גם כן יתקבלו בברכה.
תגובות גם כן.
אבל העיקר זה שתיהנו. ואני מבטיח לכם שתיהנו.
אני מזכיר לכם שהערוץ רק בפתיחתו, אז אל תידהמו לגלות שיש בו רק 2 או 3 סרטונים. אנחנו מעלים עוד בקצב, כמעט כל יום(לפי ההספק שלנו), אז תדאגו להתעדכן כל יום במה חדש בערוץ, לא משנה אם בהרשמה או אם סתם תיכנסו לערוץ.
אז, בלי עוד דיבורים מיותרים, הגיע הזמן לתת לכם קישור, לא?
http://www.youtube.com/goldenpowertape
אנחנו משקיעים המון בערוץ, לקח לנו הרבה ימים של הכנות ושיגועי שכל בשביל שהוא יקום ויקום בשיאו, אז נשמח לקצת פרגון ותמיכה מכם!
תיהנו!!

ציטוט ההודעה