|
|
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 01:15.
לילה אחד בא לי טוב, לילה שני אני לא מצליח לישון דקה ואז איכשהו אחרי בערך שעה- שעתיים אני נרדם מבלי לשים לב ואז מתעורר שוב באמצע הלילה..
אני כבר לא ממש שם על זה..אם הייתי יכול לגרום לעצמי לישון כל לילה באופן רצוף בלי כאבי ראש והשקעה רצינית בלהרגיע את עצמי הייתי הולך על זה.
לצערי אין.
אין לי כבר כוח לכל ההרגעות האלה וכל השטויות האלה..זה לא עוזר כבר.
תודה על האופטימיות. -.-
קשה לאנשים חושבים וחכמים לישון בקלות המוח תמיד עסוק וטרוד מה לעשות רודני כפרה עליך
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 01:15.
WTF...המומינים? אחשלי יש מצב עישנת ירוק לפני שכתבת תתגובה הזאת כפרה עלייך?
בקשר ללצפות בתוכניות וסרטים לפני, אני משתמש בזה כבר המון זמן וזה לא תורם..יותר מיזה, אני רואה סידרה, מרגיש שהעיניים מתעייפות ויש לי רצון להסתוובב לצד השני ולהרדם ממש ואז אני מכבה תטלוויזיה, מסתובב לצד והכל..ואז..כלום חחח
ככה אני מעביר כמה שעות ולא מצליח להירדם.
ספרים - חוץ מהשלישייה המנצחת (חוכמת הבייגלה והשאר) אין ספרים שאני מסוגל לקרוא...יש לי בעיה לקרוא ספרים, אני משתעמם נורא בקלות וזה קורה מצב שאני קורא את אותה השורה 3000 פעם ולא מצליח להבין אותה חחח
הדרך כרגע שאני משתמש בה היא נוראית! היא אומנם לא מזיקה כרגע כי יש לי זמן לישון, אבל אם תיהיה לי עבודה שאני יצטרך לקום ב6 כל בוקר אני ידפק..אני חייב משהו שיגרום לי להרדם במלואה השעות
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 01:16.
חחחח כפרה עלייך יסוניק, זה דבר שקורה לכולם!!
אבא שלי למשל נראה יכול לזכות בשיא גינס במהירות שהוא נכנס לשינה...הוא אשכרה אומר "לילה טוב", עוצם עיניים ומתחיל לנחור..ככה פשוט במאית השנייה.
אין לי מושג איך הוא עושה את זה..
אני יכול להרגיש הכי עייף בעולם, לשכב במיטה ופשוט לא נרדם. לא יודע להסביר את זה.
אבל תכלס זה לא תמיד קורה ככה..יש לילות שגם אני מצליח לראות איזה סדרה מצחיקה בטלוויזיה, לשרוד את הסוף של הסידרה שאני עייף, לסגור את הטלוויזיה ואחרי כמה דקות להרדם..
אתה עובד נכון? מתעייף במשך היום וכאלה? נראה לי ברור שכן, אבל אני סתם שואל
הייתי שמח אם היה אפשר לראות צבי הנינג'ה לפני השינה אבל הישן או ספיידרמן הישן לא החדשים
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
עובד במשך היום, ובערב הולך לחדר כושר, ולפעמים אני מקנח בזמן איכות עם היזיזה שלי...אז אני אמור להיות שפוך מן הסתם, לא? תאמין או לא, כמה שאני שפוך, לפעמים זה לא מספיק כדי לגרום לי להרדם.